موافقم شدید...آخه تو رشته ی تجربی قانون جنگل حاکمه خر خون نباشی خورده میشی....![]()
موافقم شدید...آخه تو رشته ی تجربی قانون جنگل حاکمه خر خون نباشی خورده میشی....![]()
اونایی که نمراتتون کم شده ناراحت نباشید...
هنوز کنکور و پیش دانشگاهی مونده.(آینده در انتظار شماست)
Last edited by ali_si84; 21-06-2011 at 13:51.
من ندیده بودم!!!!!
تبریک میگم همشهری در اومدیم!!!
اصولا رياضي بالاي 19 خيلي خيلي خوبه به نظر من .
پ . ن : دوستان هيئت علمي سهيمه داره ؟!؟
واقعا ایول به اراده ات ، همه چی بستگی به خواست خودت داره...
اصلا حتی اگه تاثیر امتحان نهایی تو کنکور 40 درصد هم باشه ، بازم میشه با کنکور و پیش جبرانش کرد( راستی خبر جدید اگه نمره ی کتبی هر درستون بیشتر از 18.99 باشه تو کنکور نمره ی کامل رو میگیرید یعنی از 19 تا 20 توی کنکور یه تراز بهش تعلق میگیره!حالا پایین ترشو خبر ندارم ولی هر رنجی یه تراز داره.)
دقیقا ما هم همینطوریم ، حالا بازم صحبت میکنیم ببینیم کاری میکنیم چیزایی که تابستون درس میدن طول سال دیگه درسش ندن!
.................................................. .....................
راستی کسی خبر نداره سال قبل چند درس پیش نهایی بوده؟احتمالا میخوان نمرات پیش رو هم تاثیر بدن ...
اون خبرو نمیدونستم اگه این طوری باشه خیلی عالیه ...
در مورد دومی من قبلا گفتم که مشاورمون یه بخشنامه آورد واسه کنکور 91 ... گفته بود فقط نمرات سوم 25% تاثیر داره ... احتمالا این بخشنامه رو مدرسه شمام داره دیگه
نميدونم ، خدا كنه كه اينطور باشه...
ولي فكر كنم اون بخشنامه مال كنكور 90 باشه ، چون براي كنكور ما درصد تاثير بيشتر ميشه و هنوز رسما اعلام نكردن( 25 درصد براي كنكور امساله) هميشه بعد كنكور ( اوايل شهريور )درصد تاثير سال بعد رو اعلام ميكنن
ولي اميدوارم همونطور باشه كه شما ميگين...
شما این خبر رو از کجا شنیدید؟؟؟؟
ما اون چیزی که بهمون یاد میدن تو تابستان دیگه بهمون تو پاییز درس نمیدن
در مورد اون خبر من هم شنیدم اما متاسفانه تو زمینه ی امتحان نهایی هیچ سایت درست و حسابی نیست که مرجع باشه.....
چند تا از معلما و مديراي نمونه مدارس استان جلسه اي داشتن با چند نفر از خود سازمان سنجش...
درباره كنكور و بومي سازي و از اينگونه مسائل...
ازونجا اين خبرو بدست آوردم ... ولي بازم اينا هيچيشون رو حساب كتاب نيست ، اما احتمال اينكه اين خبر درست باشه زياده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)