rقسمت پایین ماشین لباسشویی ما مثل شکل بالاس این هرچقدر زور میزنم این درش باز نمیشه به صورت سرتاسریه هرکاری کردم نتونستم درش بیارم....تو دفترچش هم چیز خاصی ننوشته... که چطوری این در پایینی رو باز کنم؟؟!!! فقط نحوه خروج فیلتر رو نوشته!!
rقسمت پایین ماشین لباسشویی ما مثل شکل بالاس این هرچقدر زور میزنم این درش باز نمیشه به صورت سرتاسریه هرکاری کردم نتونستم درش بیارم....تو دفترچش هم چیز خاصی ننوشته... که چطوری این در پایینی رو باز کنم؟؟!!! فقط نحوه خروج فیلتر رو نوشته!!
مارکش چیه؟
مال ما هم پایینش همین شکلیه , توی دفتر راهنماش نوشته دوطرفش را از جای خود دراورید , البته به نیروی زیادی احتیاج هست , مواظب هم باشید چون اواین بار از جاش که باز شد من به عقب افتادم روی زمین , با یه نفر دیگه این کارو بکنید .
ممنون موفق شدم دستت درد نکنه
Last edited by mehdi_vsgh; 09-07-2011 at 12:11.
ممنونم جنرال 2400 با گارانتی به قیمت 850 خریداری شد
دوستان گلم سلام. اميدوارم شاد و سرحال باشيد.من شهريور عروسيمه و هنوز لوازم خانگي نخريدم. زياد گشتم اما هر فروشنده جنس خودشو تبليغ ميكنه منم كه قربونش برم از هيچي سر در نميارم. چند و قت پيش با كمك دوستاي اينجا تونستم يه دوربين توپ بخرم كه خيلي ازش راضيم واسه همين اومدم كه دوستاي گلمو دوباره تو زحمت بندازم. بهترين هاي يخچال فريزر-ماشين لباسشويي -ظرفشويي و اجاق گاز رو لطفا بهم معرفي كنيد. ميخوام يه جهزيه خوب و درست حسابي و با دوام ببرم .خودم و شوشو اصلا سر در نمياريم ميخوام به مشكل نخوريم. رو قيمتش زياد حساس نيستم اما سر به فلك هم نكشه. جنس خوب با قيمت خوب باشه.
به نظر شما عزيزان يخچال دو قلو بهتره يا تك؟ با توجه به اينكه كارمندم و فضاي فريزرش برام مهمه كم نباشه.
لباسشويي ميگن بوش حرف اول ميزنه اما نميدونم چه مدلي و اينكه 5 كيلو بگيرم يا 7؟
گاز استيل نميخواد درسته شيكه اما ميگن تميز كردنش درد سره.
ظرف شويي هم علاوه بر مهمون گاهي بشه واسه دو نفرمون هم استفاده كنم اخه تنبل تشريف دارم.(برنامه يك دوم)
خلاصه اينكه در همه موارد اطلاعات بديد يه دنيا ممنون ميشم و راهنماييم كنيد چي بخرم . حتما دعاتون ميكنم. سردرگرمي خيلي بده يه جورايي برام استرس زا شده كه پول الكي خرج نكنم بعد پشيمون بشم. منتظر تجربيات و نظرات عزيزان هستن. با يه دنيا تشكر.
امیدوارم زندگی خوبی رو شروع کنی.
یخچال فریزر ساید بای ساید نباشه بهتره چون یه موتور داره, موارد دیگش بستگی به سلیقه داره فقط بی برفک باشه که خیلی مهمه.
لباس شویی بله بوش خیلی خوبه شما کلا هرچی میخوایی بوش بگیر 7 هم بهتره
گازم من چیزی نمیدونم.
ظرفشویی هم بوش بگیر چون خیلی خوبه.
ولی کلا در مورد در لوازم منزل چیزی که مهمه اینکه گارانتی داشته باشن و خدمات بعد از فروش یه بار دیدی یه وسیله رو هنوز نخریدی خراب شد , اگر خدمات داشته باشه دیگه مشکلی نیست.
یخچال فریزر ساید بای ساید بگیر.چون بازدهشون بیشتره و برق کمتری مصرف میکنن.مارک هم یا بوش یا دوو.سامسونگ و ال جی هم خوبه ولی درصد خرابیش زیاده.ما خودمون ۶ ساله دوو داریم و همیشه تا کلش پره و مشکلی پیش نیومده.فقط هر چی میگیری آبریزدار و با یخساز بگیر که خیلی به درد میخوره.البته مقداری از فضای فریزر رو یخساز میگیره و جا به اندازه فریزرهای تکی نداره.
لباسشویی فقط بوش و آ اٍ گٍ.اگه وستینگهاوس ساخت ایتالیا هم گیر بیاری اونم خوبه ولی امکانات جانبی دیجیتالش مثل بوش نیست.
ظرفشویی بوش.(جنس های دیگه ای هم هستن ولی خدماتشون به علت ت*ح**ر*ی**م ها ضعیفه.)
اجاق گاز آریستون.
شما مارکشون رو انتخاب کن تا در مورد مدل ها راهنمایی کنیم.
![]()
ایشالله به سلامتی و میمنت.
در مورد یخچال و فریزر که دوستان راهنمایی کردن.لباسشویی بوش خیلی خوبه بهی هم عالیه.در مورد ظرفیتش دیگه بستگی به خودتون داره.ظرفشویی هم بوش خیلی خوبه آ.اِ.گ هم خیلی خوبه بهی هم خوبه.میتونی 6 نفرشو بخری.همه اینا هم اصلش تو ایران پیدا میشه اگه چیز دیگه ای خواستین بگین شاید بتونم راهنمایی کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)