7 به 1 باخت ایران !
جام جم آنلاين: تيم ملي فوتسال ايران ، از ساعت17 امروزدر ورزشگاه 12 هزار نفري آزادي، ميزبان تيم ملي برزيل است؛ ديداري كه به گفته رئيس كميته فوتسال ، آخرين فرصت تهرانيها خواهد بود!
تماشای دیدار رایگانه
عباس ترابيان دليل اين اظهار نظر خود را در استقبال يا عدم استقبال تماشاگران تهراني دانسته و گفته است؛ اگر امروز از بازي تيمهاي ملي فوتسال ايران و برزيل استقبال لازم بعمل نيايد در آينده هيچ ديداري را در تهران برگزار نخواهيم كرد و شهرستانها ميزبان بازيهاي ملي خواهند بود.
وي كه در اروميه با ايسنا مصاحبه ميكرد، افزود: از برگزاري سه بازي با تيم ملي برزيل دو هدف داريم؛ اولين هدف ما نگه داشتن تيم ملي در شرايط آرماني چه از لحاظ روحي و چه از لحاظ فني است تا اين تفكر در بين بازيكنان تيم ملي وجود داشته باشد كه هميشه خود را همسطح با بازيكنان تيمهاي ملي بزرگ جهان ببينند. هدف ديگر ما، برگزاري اين ديدار در شهرستانهايي است كه تا به حال كار چندان خاصي از سوي فدراسيون براي پيشرفت فوتسال آن نشده بود، بنابراين با در نظر گرفتن امكانات سخت افزاري اين منطقه، اروميه را به عنوان ميزبان يكي از 3 ديدار ايران و برزيل انتخاب كرديم.
ترابيان با اشاره به گفتههاي حسين شمس، سرمربي تيم ملي مبني بر راهيابي تيم ملي به فينال جام جهاني 2012 يادآور شد: رسيدن به فينال جامجهاني با استعدادي كه بازيكنان ما دارند دور از دسترس نخواهد بود بنابراين تلاش خواهيم كرد تا سال 2012 با برگزاري ديدارهاي تداركاتي قوي و برنامهريزي منسجم و بالا بردن سطح تجربه ملي پوشان به اين مهم نايل شويم.
فکر کنم بتونیم یه مساوی یه برد داشته باشیم!؟
چقدر خوشبینم من![]()
هیف این تاپیک رو دیر زدین وگرنه میرفتیم ورزشگاه
استادیوم استادیوم
پاشین برین استادیوم من که الان میرم![]()
خوب بگید به نظرتون چند چند میشه؟
4 یک باختیم بابا
خوشبختانه ما هرچی تیم ملی چمنمون ضعیفتره این فوتسالمو قوی تره !! فک کنم بتونن مساوی کنن !![]()
: دي
شمس گفت ميخوايم حمله كنيم تو اين بازي ! احتمالا 2 رقمي ميشيم مگر اينكه خيلي خيلي خوب بازي كنن !
بازی رو ایران میبره!
وقتی تو برزیل میره مساوی میگیره دیگه اینجا باید ببردش!
تازه فالکونه رو هم ندارنش...البته اگه خوب بازی کنن...حتی اگه یه دقیقه بازی رو شل بدن من شکست تیممون رو تضمین می کنم(دی
وعده ما(منظورم شما تهرانی های عزیزه چون خودم اصفهانم!) سالن آزادی البته اونایی که دارن این پستو می خونن دیگه نمی تونن به این وعده عمل کنن آخه یه ربع دیگه بازی شروع میشه!!!دی:!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)