تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: روند 90

راي دهنده
228. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالی

132 57.89%
  • خوب

62 27.19%
  • متوسط

13 5.70%
  • بد

4 1.75%
  • افتضاح

17 7.46%
صفحه 8 از 39 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 384

نام تاپيک: برنامه 90

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام
    به نظره هر دو طرف تا حدی تو این قضایا مقصرن. چون که اولا یه مربی باید با مدیر باشگاه تعامل داشته باشه و هی باهاش درگیر نشه.(این از یه طرف)
    از طرفه دیگه مدیر باشگاه هم وقتی یه نفری رو به عنوان سرمربی تیم معرفی کرد باید حمایتش کنه نه اینکه مثلا وقتی لیدر باشگاه اومد تو ورزشگاه علیه مربی شعار داد (اونم که سره خود نمیاد همچین کاری کنه) و یه مشتم نثارش کرد بیاد بگه که آره بیاین روبوسی کنید همه چی تموم شه بره پی کارش و یا مثلا بیاد با با بازیکنا جلسه بزاره بعد هم مربیو نیاره تو جلسه و یا اینکه زمزمه یه مربی دیگه همیشه تو گوش مربی فعلی باشه.
    تو دوران قطبی هم تو ساله دوم همچین کارایی تیم رو از هم پاشوند.
    در ضمن مناظره گاهی اوقات میشه یک بازی واسه متقاعد کردن (هر کی بازی رو بهتر بلد باشه برنده هستش الزاما شاید حق هم باهاش نباشه)

2. 3 کاربر از omid.pari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست من يعني واقعا فكر ميكني بعد از گرفتن بازيكنا و بسته شدن ليست مربي مياد و از بازيكنايي كه در اختيارشن و قراره براش در طول فصل بازي كنن ايراد ميگيره شما يعني بايد بياد بگه حيدري بازيكن نيست عقيلي خوبه؟
    در هر لحظه از زندگي آدم مجبوره با توجه به شرايط حرف بزنه
    اما فکر نمی کنم لزومی به این باشه که آینده رو هم پیش بینی کنه و بگه اصلا و ابدا در آینده چنین بهانه هایی از من نخواهید شنید
    دایی که اینقدر کاشانی رو به عدم حمایت از خودش متهم می کنه ، چرا اون زمانی که در اوج بازیهای لیگ ، دادکان گفت این بازیکنا در حد پرسپولیس نیستن ، از بازیکناش حمایت نکرد؟؟
    غیر از این بود که رفاقت با دادکان رو ارجح تر می دونست؟

اگر معتقدين فردوسي پور طرفدار داييه پس چرا فيلمي رو كه دايي اورد بود به بهانه كيفيت بد نشون نداد و حتي خواهش دايي رو هم نديده گرفت
    برخلاف بقیه ، بشخصه معتقدم فردوسی در مقابل کاشانی هم اون عادل همیشگی نبود
    دایی که جای خود داره
    شاید به خاطر کمبود وقت ، شاید به خاطر شائبه حاشیه سازی و جانبداری و ... ، کلا دیشب فقط میدون داد که حرفاشون رو بزنن
    زنده ياد حجازي با قلعه نويي و مايلي كهن با پروين بارها با هم برخورد داشتن و تا ميتونستن بر عليه هم حرف ميزدن اما بيش از اين كاري نميكردن كسي يقه كسي رو نميگرفت
    چرا اتفاقا مثال نقض این حرف شما ، رای دادگاه بود که دایی بر علیه مایلی کهن گرفت

4. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

13 مدیریت

دوستان گرامی
    +
    جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینجا تاپیک تخریب چهره دایی یا کاشانی نیست... مباحثتون با توجه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صرفا حول محور برنامه نود این هفته و صحبت های انجام شده باشه./

6. 10 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    من خودم سالهاست برنامه نود رو تحت هر شرایطی تا آخرش می بینم.
    به نظرم از برنامه های ورزشی دیگه صدا وسیما خیلی بهتره!
    بیشتر به حقیقت ماجرا نزدیکه حتی اگه مسئولین قبول نکنن.باز هم حرف خودشو می زنه!

فقط این هفته من تا آخرای صحبت کاشانی بیدار بودم و خوابم برد.متاسفانه صحبتهای علی دایی رو ندیدم
    فقط توی سایتها حرفاشو خوندم.اگر دوستان لینک صحبتهای علی دایی رو داره ممنون میشم بذاره

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

علی دایی لیاقت این رو داره که ازش حمایت بشه.
    کاشانی خیلی هم دلش بخواد که علی دایی پیروزی بمونه وگرنه 100 تا تیم (حالا نه دقیقا) هستند که دنبال مربی مثل علی دایی هستند. راستی دوستان ماشالله چقدر هم دلیل و برهان میسازید واسه تایید و رد کردن کسی. بیشتر اینجور چیزها مسائل پشت پرده هست وگرنه این سایت اینو گفته اون سایت اون رو گفته رو نمیشه باور کرد.

9. 2 کاربر از omid.pari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

دوستان سلام
    من خودم سالهاست برنامه نود رو تحت هر شرایطی تا آخرش می بینم.
    به نظرم از برنامه های ورزشی دیگه صدا وسیما خیلی بهتره!
    بیشتر به حقیقت ماجرا نزدیکه حتی اگه مسئولین قبول نکنن.باز هم حرف خودشو می زنه!

فقط این هفته من تا آخرای صحبت کاشانی بیدار بودم و خوابم برد.متاسفانه صحبتهای علی دایی رو ندیدم
    فقط توی سایتها حرفاشو خوندم.اگر دوستان لینک صحبتهای علی دایی رو داره ممنون میشم بذاره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به جا مانده از آخرین برنامه فردوسی پور
    اتاقک ویژه برای عدم رویارویی دایی و سرپرست موقت!

دایی به هیچ عنوان نمی خواست تا در برنامه نود با سرپرست موقت باشگاه پرسپولیس روبرو شود.

دوشنبه شب و در حالی که علی دایی و سرپرست موقت باشگاه پرسپولیس مهمان برنامه فردوسی پور بودند همراهان آنها در پشت صحنه حضور داشتند واتفاقات افتاده در برنامه نود را دنبال می کردند.
    این اتفاق در حالی رقم خورد که در پشت صحنه اتاقکی تعبیه کرده بودند برای اینکه دایی و کاشانی با یکدیگر روبرو نشوند.
    جالب اینجاست که به همراه سرپرست موقت باشگاه پرسپولیس 7 نفر در پشت صحنه حضور داشتند و علی دایی را هم سه چهار نفر از دوستان و وکلایش همراهی می کردند.
    دایی در حالی دوشنبه شب مهمان نود بود که کاملا آرامش داشت و تمام آن چیزهایی را که پیش بینیی کرده بود تا حبیب کاشانی آنها را در نود مطرح کند اتفاق افتاد.او از سه روز قبل مشغول بررسی شرایط و حضور در برنامه نود بود و باید گفت طبق پیش بینی هایی که کرده بود شوکی به او وارد نشد.
    پس از پایان برنامه نود در بامداد سه شنبه عوامل این برنامه با علی دایی عکس یادگاری انداختند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13

دوستان گرامی :

بحث های تاپیک متعادل و به عبارتی برای بازگشایی مجدد آماده شد .

توضیح ضروری این که تخریب چهره ها ، توهین به افراد و کاربران ، بحث های سیاسی و ... و مسائلی از این دست در این تاپیک جایی ندارند و تنها در مورد برنامه ی 90 و تحلیل های شما از اتفاقات در هربرنامه و موضوعات مرتبط با آن بحث و بررسی خواهد شد .

برای هرگونه انحراف تاپیک از موضوع کش دار این هفته مطمئنا تنها به حذف پست و یا قفل کردن تاپیک بسنده نخواهد شد .

بیاید با هم در جهت پیش بردن بحثها زیر چتر ادب و احترام و منطق کوشش کنیم .

ممنون از توجه و همراهی شما .

14. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام
    نود رفت واسه 2 ماهه دیگه
    فکر کنم دیگه فعلا واسه حدود 2 ماه چیزی واسه بحث وجود نداشته باشه.
    انرژی هاتون را جمع کنید واسه دو ماهه دیگه
    Last edited by omid.pari; 17-06-2011 at 21:21.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

قضیه هَکِ ایمیل برنامه نود چی بود؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •