عزیز من یه چیزی بگم اینکه شما میگید چندتا 0 کله گنده می گیره. هرکی طرف fifa هست میره یه سری چرت و پرت می نویسه بعد 0 رو میزنه. منم بلدم.برم به هرچیه بازی (الکی) گیر بدم بعد 0 بدم نمره بازی رو بیارم پایین. طرف دار های pes نامرد نیستن
عزیز من یه چیزی بگم اینکه شما میگید چندتا 0 کله گنده می گیره. هرکی طرف fifa هست میره یه سری چرت و پرت می نویسه بعد 0 رو میزنه. منم بلدم.برم به هرچیه بازی (الکی) گیر بدم بعد 0 بدم نمره بازی رو بیارم پایین. طرف دار های pes نامرد نیستن
اکتبر 2011
لطفا تاریخ انتشار رو در پست اول تاپیک تصحیح کنید.
اکثرا کسانی هستند که بازی رو طبق وعده و وعید کونامی میخرن (میخرن با پول واقعیش نه مثل ایران!!) بعد که میبینن سطحش رو نقد/نمره منفی میدن.
مثلا تو همین 2011 شخصی از امریکای لاتین بخاطر اضافه شدن کاپ باشگاه های امریکای جنوبی خریداری کرده بود،بعد یکی از شدیدترین نقدها و کمترین نمره ها رو داده بود (فن فیفا هم نبود)،و گفته بود احتمالا آخرین باری هست که بازی PES رو تهیه میکنه.
Last edited by Big-Boss; 21-06-2011 at 14:44.
من که تا قبل از اینکه اینجا پست بذارم و واکنش فن فیفا ها رو ببینم اصلا فکر نمی کردم بازی ای که من با دیدنش حالت تهوع گرفتم ! چنین طرفدارای دو آتیشه ای داشته باشه !!!به هرحال این کل کل ها خوب نیست بیشتر از این جلو بره و همین خوبه که گیمر های هر دو بازی دارن از بازیشون لذت می برن !
البته منطورم این نیست که مقایسه درست و منطقی بین این دو بازی صورت نگیره ولی بهتره چنین مباحثی در یه تاپیک جداگانه ( مثل FIFA VS PES !!! ) پیگیری بشه چراکه این تاپیک همون طور که از اسمش پیداست مربوط میشه به آخرین اخبار و اطلاعات از PES 2012 .
آره عزیز من نگفتم کسانی که خوششون نمیاد از pes 0 می دن(یا حالا هر نمره ی کمه دیگه ای) کسانی که خوششون نمیاد خوب کم می دن. مثلا یه بازی که هیچ رقیبی نداره هیچ وقت زیاد نمرات کم نمی گیره چون رقیبی نداره ولی ممکنه یکی خوشش نیاد کم بده بلــه
مثال(Assassin Creed)
..................................
راستی viva جان این سایت تو امضات واسه خودته؟
دوست عزیز من با هرکی روبرو شدم گفته PES بازی میکنه واقعا نمیدونم چراااااااااااا تو اینترنت برای فیفا میمیرن؟
من از pes2006 تا الان همیشه PES بازی کردم وخواهم کرد, البته اگه فیفا بتونه چیزی در حد pes بسازه ازش استقبال میکنم-امسال وقتی اینهمه تعریف کردن از FIFA 11 تصمیم گرفتم dvdهاش رو تهیه کنم و ببینم بازیش چطوره ؟{البته به خاطرکاکا هم بود,چون همونطور که اطلاع دارید عکس کاکا روی کاور FIFA بود}
اما وقتی بازی کردم نه گرافیکش به11 PES می رسید و نه منو و ......
فقط توی 1مورد بدرد میخوره اونم لایسنس تیمها نه چیز دیگه ای
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------
البته به پیشنهاد جناب VIVABARCA یهتاپیک هم برای این موضوع ایجاد کردم
بله ، البته وبلاگ هست نه سایت !
البته مسئله ی لایسنس PES با یه پچ ساده حل میشه ! ولی خب باید قبول کرد FIFA تو این مورد بهتر از PES کار می کنه .![]()
فکر نمیکنید این بحث باید تموم بشه....برید در پروفایل های خودتون ادامه بدید
چندین گروه مقایسه ای هم وجود دارن که میتونید به اونها مراجعه کنید.
من برعکس بعضی ها که با pes 2011 حال نکردن خیلی باهاش حال کردم فقط گیم پلیش یکم بد بود نسبت به قبلی هاش ولی خیلی خوب بود. امیدوارم تو این نسخه رو گیم پلی خوب کار کرده باشند(50%) احتمال داره که کار کرده باشند چود صورتها و گرافیک که خیلی زیاد تغییر نکرده ولی خوب تر شده.( ولی از این pes رو ساخت چهره ی مسی ناراضیم همرو خوب میسازه الا این مسی که بهترینه) امیدوارم رفع شده باشه
بریم به Konami بگیم بیاد با EA Sport قرار داد ببنده باهم یه بازی بسازن مخلوط فیفا و pes گیم پلی از فیفا گرافیک از pes(امیدوارم ناظران این پست رو حذف نکنن آخه چیزی نگفتم من
راستی یه گروه هم واسه مقایسه ی fifa و pes خودم درست کردم می تونید عضو بشــوید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mool Tee; 22-06-2011 at 13:19.
میگم توی این سری بازی جوانمردانه قرار ندادند؟!
خیلی جالبه که مثلا یکی از بازیکن های ما رو زمین افتاده باشه حریف توپ رو به بیرون بزنه و ما هم همینطور که بعد به طرف مقابل توپ رو بدن
pes بهترین بازی فوتبال بدون شک. بی صبرانه منتظر نسخه 2012 هستیم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)