تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 88

نام تاپيک: آموزش استفاده از هارد ه ک شده و هارد X360 Fat در X360 Slim

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام

عکس از چه پورتی میخوای شما ؟

برای تبدیل IDE به SATA یا بلعکس ما چند جور Converter داریم که از نوع های Kit و PCI card آنها در بازار موجود هست :

مدل Kit :

ممنون سعید جون

یعنی من میتونم این هارد ها رو ه-ک کنم ؟
    من هارد اصلی PC ام با دو کابل IDE به مادربورد و یکی دیگه به پاور کامپیوتر وصل شده. منظورم اینه که این هاردهای لپ تاپی هم اینجوری وصل میشن یا ساتا میخوان؟
    او کیت رو هم که گذاشتی یکیش واسه ساتاس و اون یکی واسه چیه؟ بعد اون IDE Cable به مادر بورد وصل میشه ؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ممنون سعید جون

یعنی من میتونم این هارد ها رو ه-ک کنم ؟
    من هارد اصلی PC ام با دو کابل IDE به مادربورد و یکی دیگه به پاور کامپیوتر وصل شده. منظورم اینه که این هاردهای لپ تاپی هم اینجوری وصل میشن یا ساتا میخوان؟
    او کیت رو هم که گذاشتی یکیش واسه ساتاس و اون یکی واسه چیه؟ بعد اون IDE Cable به مادر بورد وصل میشه ؟
    خواهش میکنم

ببین آرش جان چون نیمی از عملیات هـک کردن در داخل محیط DOS انجام میشه متاصفانه مبدل PCI در این محیط تشخیص داده نمیشه و در ادامه هارد شما هم شناخته نخواهد شد.

اما مبدل های KIT رو من ازشون اطلاعی ندارم چون تاحالا تست نکردم . قیمت بالایی ندارن میتونید تهیه کنید و یک هارد رو باهاش تست کنید و ببنید که در این محیط شناخته میشه یا نه.

هارد های 2.5 اینچی یا لپتاپی همشون SATA Port هستن و برای برق هم اگه ورژن پاور شما زیر 2.0 باشه باید از تبدیل برق SATA to IDE
    استفاده کنید

اون پاور کیت هست که به یکی از Socket های خالی پاور وصل میشه .

بله از اون ور هم IDE رو شما باید وصل کنید به Mainboard

3. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام و تشكر فراوان از اطلاعات خيلي خوبي كه در اختيار ما گذاشتين
    چند سوال داشتم :
    1-از هارد seagate ميشه استفاده كرد؟
    2-اگه با اين روش هارد تغيير دادم روي مدل اركاد نصب ميشه يا نه؟
    3-داخل اين مدل كنسول جايي براي هارد هست و يا بايد از طريق usb وصلش كنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کنسول های ارکید با مادر فاکون ایا هارد میخورن ؟ اگه میخورن با این روش میشه هارشونو افزایش داد

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

با سلام و تشكر فراوان از اطلاعات خيلي خوبي كه در اختيار ما گذاشتين
    چند سوال داشتم :
    1-از هارد seagate ميشه استفاده كرد؟
    2-اگه با اين روش هارد تغيير دادم روي مدل اركاد نصب ميشه يا نه؟
    3-داخل اين مدل كنسول جايي براي هارد هست و يا بايد از طريق usb وصلش كنم؟
    سلام عزیزم

1-شرکت ماکروسافت تنها از مدل های ذکر شده در پست اول برای کنسول خود پشتیبانی میکنه و هارد های دیگه برای این کنسول قابل استفاده نیست.

2-بله , فرقی در مدل کنسول شما نداره چون در کل مهندسی مادربورد های این کنسول در سری FAT یکسان هست.

3-برای کنسول FAT شما نیاز به قاب دارید و برای کنسول Slim هم میتونید قاب رو تهیه کنید و هم اینه به صورت معمول اونو وصل کنید که در صورت نبود قاب باعث لق بودن اون در جایگاهش خواهد بود.

کنسول های ارکید با مادر فالکون ایا هارد میخورن ؟ اگه میخورن با این روش میشه هارشونو افزایش داد
    بله , حتی کنسول با مادربورد های Launch و Zepyher که جزو سری اول بودن هم این قابلیت رو داشتن.

بله میتونید هارد قبلی و کم ظرفیت رو برداشته و هارد -- شده ی جدید و ظرفیت بالا رو جایگزین کرد.

7. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با تشكر از راهنمايي و وقتي كه گذاشتين

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    من امروز به صورت کاملا شانسی یه هارد پیدا کردم و هکش کردم.
    کنسولم slim هست.
    نصبش کردم و مثل آناناس کار کرد.
    فقط سوالی که برام پیش اومده اینه که ، وقتی هاردو قرار دادم داخل کنسول متوجه شدم بعد از قرار دادن کنسول به صورت افقی ، هارد به سمت پایین آویزون میشه ( به خاطر فضای خای) منم که خیلی ککرم دارم کلا دنبال راهی گشتم که این افتادگی رو کم کنم.
    را حلم چی بود؟
    زیر هارد چند لایه چسب (لنت)چسبوندم تا حسابی ارتفاعش بالا اومد.
    حالا وقتی که کنسول رو میخوابونم ، چسب فاصله بین هارد و کنسول رو جبران میکنه و فشاره خیلی کمی به پورت های کنسول وارد میشه.
    یه لنت هم به هارد زدم که هروقت خواستم هاردو در بیارم اون لنتو بکشم و هاردو در بیارم.
    حالا سوالم اینه : وجود این همه لنت داخل کنسول مشکلی به و جود نیماره (با توجه به دمای بالای داخل کنسول)؟

ممنون میشم که جوابمو بدین

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

یه چند تا عکس ازش بزار ببینم چی کار کردی ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از دوستام یه هارد لپتاپ 500 گیگ توشیبا برام فرستاد و گفت که قبلا این مدل رو به یکی داده و اون هکش کرده و رو ایکس باکس نصب کرده. منم چون قبلا این مطلب رو نخونده بودم ازش خریدم ولی الان ظاهرا فقط wd جواب میده.
    به هرحال چون طرف گفته بود این مدل هم جواب میده از همین روش تست کردم ولی در مرحله ای که hddhackr رو تایپ میکنم هارم رو شناسایی نمیکنه که هکش کنم.
    بعد اینکه در مرحله تغییرات بایوس من چیزی در مورد اینکه تغییر ساتا به ata پیدا نکردم و یا اینکه ahci رو disable کنم هم پیدا نکردم و خلاصه موارد اشاره شده در تغییرات بایوس در مادربورد من نبود.
    حالا سوالم اینه که این عدم پیدا کردن هارد مربوط به مدل هارده یا مشکل در تنظیمات بایوسه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    مدل مادربورد: asus m5a78l

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از دوستام یه هارد لپتاپ 500 گیگ توشیبا برام فرستاد و گفت که قبلا این مدل رو به یکی داده و اون هکش کرده و رو ایکس باکس نصب کرده. منم چون قبلا این مطلب رو نخونده بودم ازش خریدم ولی الان ظاهرا فقط wd جواب میده.
    به هرحال چون طرف گفته بود این مدل هم جواب میده از همین روش تست کردم ولی در مرحله ای که hddhackr رو تایپ میکنم هارم رو شناسایی نمیکنه که هکش کنم.
    بعد اینکه در مرحله تغییرات بایوس من چیزی در مورد اینکه تغییر ساتا به ata پیدا نکردم و یا اینکه ahci رو disable کنم هم پیدا نکردم و خلاصه موارد اشاره شده در تغییرات بایوس در مادربورد من نبود.
    حالا سوالم اینه که این عدم پیدا کردن هارد مربوط به مدل هارده یا مشکل در تنظیمات بایوسه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    مدل مادربورد: asus m5a78l
    up .........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •