با اینکه طرفدار چلسی نیستم اما :
دروگبا یه مهاجم فوق العاده واسه چلسی هست
واقعا" خرید تورس بی دلیل بود
وقتی یه مهاجم نوک خوب داری چرا باید یکی دیگه رو بخری که هردو افت کنن ؟
با اینکه طرفدار چلسی نیستم اما :
دروگبا یه مهاجم فوق العاده واسه چلسی هست
واقعا" خرید تورس بی دلیل بود
وقتی یه مهاجم نوک خوب داری چرا باید یکی دیگه رو بخری که هردو افت کنن ؟
ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﺟﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺩﺭﻭﮔﺒﺎ ﺍﺯ ﺗﯿﻢ ﺑﺮﻩ ...ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﺯﯾﺶ ﺭﻭ ﺗﻮﯼ ﭼﻠﺴﯽ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺑﺮﺳﻮﻧﻪ ﻭ ﻣﺜﻞ ﯾﻪ ﺍﺳﻄﻮﺭﻩ ﺧﺪﺍﻓﻈﯽ ﮐﻨﻪ ....ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺩﺭﻭﮔﺒﺎ ﻧﻤﯿﺸﻪ .....ﻫﯿﭻ ﮐﺲ
چلسی باید هر جور شده دروگبا رو نگه داره.
خدایی دروگبا قاتل آرسناله ها.
یادمه فصل قبل یه روز قبل بازی خبر زدن شونه دروگبا شکسته، فردا تو بازی هت تریک کرد.![]()
دقیقا میخواستم همینو بگم، ترسیدم بچه ها بیان ترورم کنن
دروگبا گرم شه مثل این کامیونای آمریکایی میمونه، لقب گاو خفته خیلی بهش میاد![]()
اسين: فقط به چلسي ميانديشم
بازيکن غنايي شاغل در ليگ برتر انگليس گفت: تنها به ادامه حضور در چلسي ميانديشم.
به نقل از اسکاي، مايکل اسين اظهار داشت: اين روزها دغدغه خاطر زيادي ندارم. در حال استراحت و بازيابي قوا هستم. تنها چيزي که ذهنم را به خود مشغول ميکند، فقط ادامه همکاري با چلسي است. اسين 28 ساله که از شش فصل قبل در خدمت استامفوردبريجيها است، افزود: ميخواهم با چلسي مثل يک سال قبل، بازهم قهرمان شوم. علاوه بر آن خواهان رسيدن به بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا و کسب جام هستم.
وي ادامه داد: اميدوارم آسيب نبينم و بتوانم به تيم در مسير دستيابي به چنين اهدافي کنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلیپ نیمار بسیار جالب بود. از حالا به بعد از خریدش پشتیبانی میکنیم![]()
بعضی حرکاتش منو یاد رونالدو کبیر انداخت. جالب اینجاست که ضربه پنالتی هم میزنه که نشان از اعتماد به نفس و تمرکز بالاش هست. اما از نظر قدرت بدنی خیلی ضعیف هست.
خیلی داریم کند پیش میریم. الان دیگه باید حداقل مربی که انتخاب شده باشه!
ایشالا ما اونو می گیرمش 10-15 سال بعد اونو به رئال ترانسفر می کنیم که اینجوری هر جفت تیما از اون بهره خواهند برد و ضرر هم نمی کننکلیپ نیمار بسیار جالب بود. از حالا به بعد از خریدش پشتیبانی میکنیم
بعضی حرکاتش منو یاد رونالدو کبیر انداخت. جالب اینجاست که ضربه پنالتی هم میزنه که نشان از اعتماد به نفس و تمرکز بالاش هست. اما از نظر قدرت بدنی خیلی ضعیف هست.
چلسی چون با تعداد مهاجم زیاد بازی می کنه به خاطر همین به نیمار هم بازی زیاد می رسه
من هم قبول دارم دروگبا خیلی خفنه...اما این طور که معلومه زوج دروگبا تورس جواب نمیده...تورس هم که تازه اومده توی تیم پس نمیتونن بفروشنش...به همین خاطر به نظر من بهترین کار فروش دروگباست...البته شاید آنجلوتی نمیتونست این دو تا رو کنار هم ارنج کنه...شاید یه مربی دیگه بتونه
مدافع چلسي به هامبورگ پيوست
جفري بروما مدافع جوان چلسي که عضو تيم ملي هلند نيز است، با قرارداد قرضي 2 ساله راهي هامبورگ شد.
هامبورگ پیش از این دو پدیده جوان چلسی را نیز به نام های میشل مانسینه و گوخان توره را به خدمت گرفته بود. آرنسن مدیر ورزشی سابق چلسی و حال حاضر هامبورگ در انتقال این ستاره ها به هامبورگ نقش اصلی را ایفا کرده و گفته می شود هامبورگ به دنبال یوسی بنایون و سالومون کالو نیز است.
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فینال لیگ قهرمانان سال 2013 دوباره توی ویمبلی افتاده
اگه زرنگ باشیم باید خودمون رو باید برای اون آماده کنیم که توی شهر خودمون قهرمان بشیم
خرید مدریچ هم یکمی داره جدی میشه که اگه این انتقال صورت بگیره خیلی عالی میشه چون دقیقا به یه هافبک تکنیکی و بازیساز حتما نیاز داریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)