تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 280 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب خيلي خوشحالم كه من اشتباه ميكردم و پنالتي نوري كاملا درست بوده
    و ما بدون عذاب وجدان ميتونيم با خيال راحت روي بازيها تمركز كنيم
    من فكر ميكردم بعد از شروع حركت نبايد توقف كنه اما مثل اينكه فقط توي قدم آخر نبايد اين كارو بكنه
    هرچند صحنه هاي جريان بازي رو نشون ندادن

يه سوال چند ماه پيش روي همين ضربه پنالتي يه تغييراتي توي قانون دادن، چي شد؟
    احتمالا من برداشت اشتباه كردم از اون تغييرات

2. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

يه سوال چند ماه پيش روي همين ضربه پنالتي يه تغييراتي توي قانون دادن، چي شد؟
    اتفاقا همین موضوع هم تویه ذهن من بود که اون تغییر قوانین چی بود ؟ الان که نگاه کردم مورد خاصی پیدا نکردم ، وقت نشد متن اصلی انگلیسی رو پیدا کنم و بخونم اما احتمال میدم این تغییر همینی هست که الان داره اعمال میشه یعنی قبلا مکث هنگام زدن پنالتی در هر حالتی بلامانع بود(یاد پنالتی شاهکار برهانی افتادم !! ) اما الان در حین حرکت بلامانع هست

4. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

علي دايي نام دو بازيکن را از ليست خود براي ديدار مقابل فولاد خوزستان خط زد.

محتوای مخفی: ادامه‌ی خبر 
    پس از تمرين امروز جلسه کادر فني پرسپوليس برگزار و مقرر شد با تصميم دايي 20 بازيکن براي ديدار مقابل فولاد عازم خوزستان شوند.
    از همين رو 18 بازيکني که در ليست پرسپوليس در ديدار مقابل سپاهان بودند به علاوه سپهر حيدري و تياگو همراه قرمزپوشان عازم اهواز خواهند شد اما علي دايي نام مجتبي زارعي و سکوبرت را براي سفر به اهواز از ليست قرمزپوشان خط زد.
    به اين ترتيب اين دو بازيکن همراه قرمزپوشان براي ديدار مقابل فولاد به اهواز نخواهند رفت.

==============================

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با توجه به شرايط پرسپوليس به بازيکنان گفتم شما فقط فکر بازي باشيد، من دعوا مي‌کنم.

محتوای مخفی: اظهارات دایی پس از تمرین امروز 
    علي دايي پس از تمرين امروز گفت: پس از بازي با سپاهان اين اولين تمرين جدي ما بود که برگزار کرديم. به مدت دو روز فقط ريکاوري مي‌کرديم تا بازيکنان را به شرايط بازي فردا برسانيم.
    وي افزود: ما بازي بسيار سختي را در اهواز مقابل فولاد داريم. شناخت خوبي نيز از اين تيم داريم. انشاءالله مي‌بريم و با روحيه بالا به فينال راه پيدا مي‌کنيم.
    دايي خاطرنشان کرد: من مطمئن هستم که از همه لحاظ روي پرسپوليس در اين بازي فشار است. ما مي‌دانيم هواي اهواز گرم است و خيلي از عوامل هستند که شايد آنجا براي ما مشکل باشد اما تمرينات خوبي داشتيم و بچه‌هاي من بسيار با انگيزه هستند.
    دايي خاطرنشان کرد: اميدوارم با دعاي خير مردم و کمک خدا طلسم عدم موفقيت خودمان در اهواز را با يک برد شيرين مقابل فولاد بشکنيم. ما در اين بازي محروم نداريم اما مصدوم داريم.
    دايي در جواب سؤالي که نقش مصدومان شما در عدم ناکامي در فصل جاري چه اندازه بوده است نيز گفت: تمام بچه‌هاي من با انگيزه هستند. آنهايي که الان مصدوم هستند براي پرسپوليس زحمت کشيده‌اند اما عادت کرده‌ايم بدون آنها بازي کنيم. من به آنها نيز مي‌گويم دستتان درد نکند.خوشبختانه ساير بازيکنان جاي خالي مصدومان ما را پر کرده‌اند.
    وي همچنين درباره اينکه حاشيه‌ها به پرسپوليس ضربه وارد کرده‌اند يا خير گفت: خدا را شکر اجازه اين کار را نداديم. به بچه‌ها گفتم شما بايد فکر بازي باشيد و من دعوا مي‌کنم. شما فقط در زمين هر چه در توان داريد به نمايش بگذاريد، براي پرسپوليس افتخار کسب کنيد و دل هواداران را شاد کنيد.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در مورد آينده کاري خودش گفت: بگذاريد فصل تمام شود بعد از آن مي‌نشينيم و تصميم مي‌گيريم. فعلا فقط به فکر موفقيت در جام حذفي هستيم.
    دايي درباره حضور امروز کريم باقري در تمرين پرسپوليس نيز گفت: من و آقاکريم به غير از فوتبال در بيرون از زمين نيز با يکديگر رفيق هستيم. فوتبال مانعي براي از بين رفتن رفاقت ما نمي‌شود برخلاف خواسته‌هاي خيلي‌ها من و کريم در اين مدت در بيرون از زمين چمن همديگر را مي‌ديديم و با همديگر حرف مي‌زديم. متأسفانه بعضي‌ها در اين ميان تصور ديگري داشتند.
    وي افزود: برخي بدانند رفاقت من و کريم طوري نيست که بخواهد به خاطر فوتبال از بين برود. رفاقت من و کريم با فوتبال سست نمي شود و مطمئن باشيد هميشه محکم تر خواهد شد.
    دايي خاطرنشان کرد: باقري لطف کرد و امروز بر سر تمرين آمد و به بازيکنان روحيه خوبي داد. انشاءالله هميشه موفق باشند. او اسطوره است و هيچکس هم نمي‌تواند خدشه‌اي به رفاقت من و کريم وارد کند.

آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران قبل از سفر به خوزستان صبح امروز پشت درهاي بسته برگزار شد.

محتوای مخفی: اخبار و حواشی تمرین امروز 
    تيم فوتبال پرسپوليس تهران در يکي از حساس‌ترين بازي‌هاي خود فردا بعداز ظهر در چارچوب جام حذفي در اهواز به مصاف فولاد خوزستان خواهد رفت.
    بر همين اساس تيم فوتبال پرسپوليس تهران آخرين تمرين خود را قبل از سفر به اهواز از ساعت 11 امروز پشت درهاي بسته برگزار کرد.
    در اين تمرين بازيکنان پرسپوليس پس از دويدن و کارهاي کششي، ‌به کار با توپ، پاس کاري در حال حرکت در عرض زمين،‌ زدن ضربات کاشته و پنالتي پرداختند.

* در تمرين امروز کريم باقري همراه با فرزندش حضور پيدا کرد. نکته جالب اين بود که او با ماشين علي دايي به تمرين آمد. وي ابتدا در رختکن جلسه‌اي با دايي داشت و سپس برخورد خيلي گرمي با بازيکنان داشت. بازيکنان نيز شعار "آقا کريم با تعصب " را سر دادند.

* حدود 50 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند اما با درخواست دايي پشت درهاي بسته ماندند.

* کريم باقري پس از گذشته چند جلسه تمرين کنار علي دايي نشست و نظاره‌گر تمرين شد. خنده‌ها و شادابي دايي در تمرين امروز بسيار جالب توجه بود.

* محمد پروين، جلال اکبري و غلامرضا رضايي غايب بودند.

* يحيوي تمرينات ويژه‌اي را با دروازه‌بانان داشت.

* حسين بادامکي و محمد نوري بدون مشکل در تمرينات گروهي حضور پيدا کردند.

* تيم فوتبال پرسپوليس تهران ساعت 14:30 امروز راهي اهواز خواهد شد.

* محمود خوردبين دقايقي با دايي به گفت‌وگو پرداخت.

* تعدادي از هواداران در مقابل درب ورودي از دايي خواستند هر طوري شده پرسپوليس به فينال راه پيدا کند و در فينال جام حذفي استقلال را شکست دهد.

* دايي در تمرين امروز با لباس شخصي بود.

کاپيتان سابق تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز در تمرين اين تيم حضور پيدا کرد.

کريم باقري که به دليل اختلاف سليقه‌هايي در ميانه‌هاي فصل جاري از تيم فوتبال پرسپوليس خداحافظي کرده بود در اقدام عجيب و غافلگير کننده صبح امروز در تمرين پرسپوليس با چهره‌اي خندان حضور پيدا کرد.

وي ابتدا در جلسه‌اي با علي دايي شرکت کرد. پس از روبوسي همبازي هاي سابق تيم ملي در آغوش همديگر قرار گرفتند، که همين رفتار دوستانه باقري و دايي باعث خوشحالي حاضرين در جلسه تمريني شد.
    سپس باقري کليه بازيکنان پرسپوليس را در آغوش گرفت و با آنها دقايقي به گفت و گو پرداخت. بازيکنان نيز از کاپيتان سابق سرخ‌پوشان به گرمي استقبال کرده و به وي خوش ‌آمد گفتند.

گفته مي‌شود کريم باقري براي آشتي دادن کاشاني و دايي و روحيه دادن به بازيکنان براي بازي حساس فردا مقابل فولاد در تمرين امروز حضور پيدا کرده است.

کاپيتان سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: من با دايي مشکلي نداشتم اما از ايشان بپرسيد چرا امروز سر تمرين بودم.

محتوای مخفی: ادامه‌ی اظهارات باقری 
    کريم باقري در خصوص حضور امروزش در تمرين پرسپوليس اظهار داشت: من هميشه پرسپوليس را دوست دارم و به خاطر همين سعي مي‌کنم براي آرامش بيشتر فقط براي موفقيتش دعا کنم.
    وي افزود: حضورم در تمرين امروز مسئله خاصي نبود. شما مي‌توانيد با آقاي دايي صحبت کنيد و بپرسيد چرا من امروز سر تمرين بودم.
    باقري ادامه داد: واقعا خوشحال هستم که اين خبر را از شما مي‌شنوم که با حضورم در تمرين به همه روحيه دادم. اين موضوع براي من بسيار خوشحال کننده است. اميدوارم پرسپوليس مانند بازي با سپاهان يک بازي زيبا و خوب مقابل فولاد خوزستان انجام دهد تا انشاءالله در جام حذفي قهرمان شود.
    وي در پايان خاطرنشان کرد: خوشبختانه شرايط پرسپوليس را خوب ديدم و من بسيار به موفقيت اين تيم اميدوار هستم.

مجيد جلالي مي گويد آماده انجام يک ديدار بزرگ با پرسپوليس است و به اين نکته اشاره مي کند که تيمش مجاز نيست به خستگي بازيکنان پرسپوليس پس از مصاف سنگين با سپاهان اعتنا کند.

محتوای مخفی: ادامه‌ی اظهارات جلالی 
    سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان درباره ديدار حساس تيمش مقابل پرسپوليس در مرحله نيمه نهايي جام حذفي اظهار کرد: ما در دو هفته اخير تمرين‌هاي بسيار خوبي را براي اين بازي پشت سر گذاشتيم و از هر نظر آماده اين بازي بزرگ هستيم. با در نظر گرفتن اين مساله که اصلا کار راحتي نخواهيم داشت. با اين حال تنها به پيروزي در اين بازي فکر مي‌کنيم .

جلالي با تاييد حضور بازيکنان ملي پوش فولاد در اين بازي که قرار بود با تيم ملي اميد به اوکراين بروند، ادامه داد: کاري به خستگي و يا شرايط پرسپوليس نداريم. مسئوليت ما اين است که فکر کنيم پرسپوليس با بهترين شرايط خود به اهواز مي‌آيد و اصلا قانون مبارزه و رقابت‌ هم اين است که حريف را در بهترين شرايط تصور کنيد. ما مجاز نيستيم فکر کنيم پرسپوليس به خاطر 120 دقيقه بازي مقابل سپاهان خسته است.

جلالي درباره اين موضوع که پرسپوليس هفت سال است در اهواز مقابل فولاد برنده نشده، گفت: اينها بيشتر به آمار مربوط مي‌شود. هر بازي مي‌تواند سرنوشت خاص خودش را داشته باشد و ما به آمار کاري نداريم.

وي در پاسخ به اين سوال که پرسپوليس در چند ديدار گذشته خود يک بازي در ميان خوب بوده، گفت: اين موضوع به خودشان بر مي‌گردد و همان طور که گفتم ما پيش خودمان فرض مي‌کنيم که پرسپوليس در بهترين شرايط به مصاف ما مي‌آيد.

منبع: ورزش 3

6. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران امروز (چهارشنبه) از 9 بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس براي حضور در اردوي تيم ملي دعوت کرد.

کارلوس کي‌روش سرمربي تيم ملي فوتبال ايران عصر امروز (چهارشنبه) نام عليرضا حقيقي، رضا نورمحمدي، حميدرضا علي عسگري، حسين بادامکي، مازيار زارع، محمد نوري، هادي نوروزي، اميرحسين فشنگچي و محمد منصوري را براي حضور در اردوي تيم ملي اعلام کرد.

خسرو والي‌زاده مديررسانه‌اي تيم ملي در اين‌باره گفت: بازيکنان پيروزي تاکنون بدليل اينکه درگير رقابتهاي جام حذفي هستند به اردو دعوت نشده بودند اما سرمربي تيم ملي امروز اعلام کرد که اين 9 بازيکن آماده باشند تا هر زمان که کادر فني اعلام کرد، خود را به اردو معرفي کنند.

وي در ادامه خاطرنشان کرد: مرحله دوم اردوي تيم ملي که از روز گذشته آغاز شده است، فردا (پنجشنبه) به پايان مي رسد و مرحله سوم پس از يک روز استراحت از روز شنبه 14 خرداد ماه آغاز مي شود که تا روز دوشنبه بطول خواهد انجاميد. قرار است براي مرحله سوم از تيم هاي بازنده دو ديدار مرحله نيمه پاياني جام حذفي ميان ملوان با استقلال و فولاد با پيروزي که پنجشنبه برگزار خواهد شد، بازيکناني به اردو دعوت شوند.

============================

مسئولان باشگاه پرسپوليس پاداش بازي با سپاهان را به حساب محمود خوردبين واريز کردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، حبيب کاشاني، سرپرست باشگاه پرسپوليس تهران قبل از بازي با سپاهان اعلام کرده بود که در صورت برد مقابل اين تيم به هر کدام از بازيکنان و کادر فني مبلغ 2 ميليون تومان پاداش اهدا خواهند کرد.
    اين قول کاشاني عملي شد و صبح امروز مبلغ پاداش بازيکنان به حساب محمود خوردبين واريز شد.

خوردبين ضمن تأييد خبر فوق به فارس گفت: پاداش بازي با سپاهان به حساب من واريز شده و امشب در اهواز به بازيکنان داده خواهد شد. من هم از باشگاه پرسپوليس تشکر مي‌کنم، چون در آستانه بازي با فولاد روحيه بازيکنان بسيار بالا رفت.

مهر نوشت:

بازیکن و سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به نتایجی که این تیم در دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر کسب کرده است گفت: «هیچکس به یاد ندارد که پرسپولیس در یک دوره لیگ اینقدر باخته باشد و دل هواداران را شکسته باشد.»
      محتوای مخفی: ادامه‌ی اظهارات پروین 
    علی پروین ضمن اشاره به شرایط پرسپولیس و نتایجی که این تیم در دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر کسب کرده است گفت: «فعلا که نمی‌شود در مورد اتفاقات و نتایج صحبت کرد. باید صبر کنیم یکی - دو بازی باقی مانده هم تمام شود و بعد حرف زد.»
    وی که از بلاتکلیفی ورزش و به دنبال آن وضعیت آینده پرسپولیس نگران بود گفت: «برای مشخص شدن آینده پرسپولیس باید منتظر مشخص شدن وضعیت وزیر ورزش بود و طبیعتا تا زمانی که این اتفاق نیفتد پرسپولیس هم نمی تواند سروسامان بگیرد.»
    سرمربی پیشین سرخپوشان در پاسخ به این پرسش که به نظر شما چه دلایلی باعث ناکامی پرسپولیس در لیگ برتر شده است گفت: «متاسفانه اینقدر برای این تیم حاشیه درست کردند که نتواند نتیجه بگیرد. مسئولان این تیم با هم اختلاف داشتند و این اختلافات باعث شد نتوانند نتیجه بگیرند. در این اختلافات هم هیچکس به مردم توجه نکرد. گناه مردم چیست که باید به خاطر اختلافات این آقایان چنین نتایجی را تحمل کنند.»
    علی پروین در ادامه انتقاداتش از شرایط این تیم گفت: «هیچکس یاد ندارد که پرسپولیس در یک فصل این همه شکست داشته باشد. من که خاطرم نیست پرسپولیس در رقابتهای لیگ اینقدر باخته باشد. متاسفانه امسال این تیم شرایط خوبی نداشت و همانطور که گفتم نمی شود در مورد دلایل آن الان صحبت کرد. باید صبر کنیم تا این چند بازی هم تمام شود.»
    وی در پاسخ به این سوال که آیا برای حضور در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس صحبتی با شما شده است گفت: «فعلا باید منتظر بود تا تکلیف وزارت ورزش مشخص شود و بعد سازمان در مورد پرسپولیس و هیئت مدیره اش تصمیم بگیرد.»
    پروین در مورد وزیر آینده ورزش و جوانان نیز گفت: «شنیده ام که قرار است بزودی وزیر معرفی شود. امیدوارم فردی که معرفی می شود از جنس ورزش باشد و بتواند به رشته ها و تیم های مختلف کمک کند.»

فارس نوشت:

طبق گزارش رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال و 10 تیم دیگر مورد تأیید قرار نگرفتند.

محتوای مخفی: ادامه‌ی خبر و جدول ارزیابی تمام تیم‌های لیگ از سوی بازرسان 
    سوزوکی رئیس ژاپنی لیگ قهرمانان آسیا روز گذشته نشستی با مسئولان باشگاه لیگ برتری داشت و نتیجه 10 روز بازرسی خود و همکارانش را از باشگاه لیگ برتری به اطلاع مسئولان باشگاه‌ها رساند.

ناظران AFC گزارش مکتوبی به همه باشگاه‌ها در مورد ایرادهایشان ارائه کردند و به باشگاه‌هایی که مورد تایید قرار نگرفتند حداکثر 2 ماه وقت دادند تا این اشکالات را برطرف کنند.

سوزوکی همچنین در یک فهرست به طور کلی باشگاه‌هایی که از نظر ساختاری مورد تایید قرار نگرفتند را اعلام کرد.

در این نسخه 3 بخش عمده وجود دارد که شامل CLUBS، OTHERS، STADIA است که بخش CLUBS مربوط به 5 ساختار اصلی باشگاه‌ها یعنی ساختارهای مالی، حقوقی، رسانه، بازاریابی و مسابقات است.

در بخش CLUBS دو باشگاه پرسپولیس و استقلال و 10 باشگاه دیگر لیگ برتری دیگر مورد تایید ناظران AFC قرار نگرفتند. ضمن اینکه 6 باشگاهی که تایید شده‌اند اشکالات جزیی در زمینه تجهیزات جانبی و ورزشگاه‌ها دارند. سایپا، ملوان، ذوب‌آهن، سپاهان، مس کرمان و فولاد خوزستان 6 باشگاهی هستند که ساختارهایشان از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا مورد تایید قرار گرفته است.

دو بخش دیگر که شامل OTHER، STADIA مربوط به تجهیزات جانبی‌ ورزشگاه مانند اتاق کار رسانه، اتاق تست دوپینگ، رختکن داوران، نور ورزشگاه و ... است.

بخش OTHERS مربوط به داشتن مدیر رسانه‌ای، میکس زون، اتاق رسانه‌ای، محل کار تلویزیون و ... است که باشگاه پرسپولیس نیز در این بخش مورد تایید قرار نگرفته است.

در این بخش فقط پنج باشگاه شهرداری تبریز، استقلال، سپاهان، فولاد خوزستان، ذوب آهن تایید شده‌اند.

3 ورزشگاه فقط درجه A دارند؛ ورزشگاه آزادی، ورزشگاه فولادشهر اصفهان و ورزشگاه باهنر کرمان مورد تایید هستند که در این ورزشگاه‌ها شش تیم ایرانی بازی می‌کنند. استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه آزادی، سپاهان و ذوب آهن در ورزشگاه فولادشهر و مس در ورزشگاه باهنر کرمان.

باشگاه‌هایی که مورد تایید قرار نگرفته‌اند در زمینه‌های حقوقی مالی، بازاریابی اشکالاتی اساسی داشتند.

اشکالات عمده در بخش حقوقی باشگاه‌هایی که مورد تایید قرار نگرفته‌اند شامل عدم ارائه گزارش هیات مدیره، مشخص نبودن سهامداران باشگاه‌، عدم حضور مدیر حقوقی تمام وقت در باشگاه و ... است.

در بخش مالی اشکالات باشگاه‌ها شامل نبود گزارش مالی و حسابرسی دقیق است، ضمن اینکه سال مالی باید از ابتدای تا انتهای فصل فوتبال تعریف شود نه آنکه از ابتدای سال تا انتهای سال خورشیدی.

ایراد دیگر در بخش مالی مربوط به اسپانسر‌هاست که در این بخش باشگاه‌ها به جای داشتن یک اسپانسر باید به سمت تعدد اسپانسر‌ها بروند و میزان کمک دولتی به باشگاه کم و کمتر شود.

در بخش بازاریابی به باشگاه‌ها پیشنهاد شده فصل آینده بلیت فروشی توسط خود باشگاه‌ها انجام شود، افزایش تولیدات باشگاه‌ها مانند کلاه، پرچم، پیراهن و شال برای درآمدزایی بیشتر انجام شود و باشگاه باید بتواند از لوگوی خود درآمد بیشتری داشته باشد. همچنین از پتانسیل طرفداران درآمدزایی بیشتری انجام گیرد.

اشکالاتی که از هر 18 باشگاه لیگ برتری به طور مشترک گرفته شده عبارت است از: ورودی مشترک ورزشگاه‌ها، نداشتن برنامه تجاری موفق، عدم امکانات رفاهی برای VIP رسانه‌ها و تماشاگران در ورزشگاه‌ها.

باشگاه‌هایی که مورد تایید AFC قرار نگرفته‌اند حداکثر تا 2 ماه دیگر فرصت دارند این اشکالات را برطرف کنند.

عکس زیر گزارش کنفدراسیون فوتبال آسیا را نشان می‌دهد.

محتوای مخفی: ادامه‌ی خبر و جدول ارزیابی تمام تیم‌های لیگ از سوی بازرسان 

8. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad-ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صعود پرسپولیس به فینال جام حذفی رو تبریک میگم!
    ولی اندر کف عقل مسئولان مسابقم که تو این هوا اجازه دادن بازی برگزار بشه!
    پرسپولیس نیمه اول خیلی بد بازی کرد و اگه مهاجم های فولاد باتجربه بودن کار رو نیمه اول تموم میکردن!
    ولی نیمه دوم دایی تیم رو از این رو به اون رو کرد!
    نیمه دوم پرسپولیس واقعا سر بود و فولاد کاری نتونست بکنه!
    به امید شکست ملوان و قهرمانی!

10. 6 کاربر از Javad-ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به پرسپوليسيها رفتن به فينال رو تبريك ميگم
    چقدر بد بود وقتي داور ميخواست بازي رو قطع كنه اما ناظر اجازه نميداد
    امروز هواي خوزستان از همه نظر وحشتناك بود دماي هواي بيشتر از 50 درجه و گرد و خاكي كه لحظه به لحظه بيشتر ميشد
    بازي اصلا نبايد انجام كيشد واقعا براي سلامتي بازيكنا و تماشاگرا خطرناك بود
    فكر ميكنم همه كسايي كه در ورزشگاه بودن حتما بايد برن دكتر چون احتمالا همشون توي ششهاشون پر شده از خاك به ويژه بازيكنا كه نفسهاي عميق تري هم ميكشيدن
    فكر ميكنم نيمه اول اگر فولاد سه بازيكنشم اخراج ميشد بازي خودش رو انجام ميداد و واقعا پرسپوليس شانس اورد كه گل نخورد
    فولاديها با پاسهاي طولي خيلي زود سعي داشتن از عمق دفاع پرسپوليس به دروازه برسن كه خيلي هم موفق بود و اگر شانس داشتن و خودشونم دقت بيشتري داشتن ميتونستن كار پرسپوليس رو در نيمه اول تموم كنن
    دايي هم بي جهت آفسايد گيري ميكرد و خط دفاع رو جلو اورده بود چون بارها فولاديها توپ رو پشت دفاعاي پرسپوليس مينداختن و فرار ميكردن
    يه برخورد هم توي 18 پرسپوليس شد كه ميتونست پنالتي بگيره
    اما نيمه دوم فولاد واقعا دور از انتظار من بازي كرد فكر ميكردم پرسپوليسيها از نظر بدني كم بيارن توي اون هوا و طبيعي هم همين بود اما در كمال تعجب مثل اينكه فولاديها كم اورده بودن با توجه به اينكه پرسپوليس چند روز پيش يه بازي 120 دقيقه اي هم داشت باز هم تعجب من بيشتر ميشه فولادي كه نيمه اول بارها از عمق فرار كرده بود و خطرناك بود نيمه دوم يك بار هم اين كار رو نكرد
    عقبتر اومدن زارع و نزديكتر شدنش به خط دفاعي باعث شده بود جلوي دفاع پرسپوليس فضا كمتر بشه و اين كار فولاديها رو سخت تر كرده بود ضمن اينكه دفاع پرسپوليس هم كمي عقبتر بازي ميكرد و هم سعي در افسايدگيري نداشتن
    دفاعاي كناري هم زياد جلو نميرفتن تا پشت سرشون خالي نشه به همين خاطر از فرارهاي نيمه اول نوروزي و افشين خبري نبود
    كلا دفاع پرسپوليس نيمه دوم خيلي خوب بود
    با اين حال اگر فولاد بازي نيمه اولش رو ادامه ميداد برد پرسپوليس بعيد بود
    ناگفته نمونه بي تجربگي بازيكن جوون فولاد و كار بيخودش و اخراجش كار فولاد رو مشكل كرده بود
    در كل توي اين هواي بسيار بد بازي بدي نشد و اگر هوا خوب بود بازي بهتري خصوصا از سمت فولاد ميديديم
    بشخصه انتظار بيشتري از فولاد به ويژه نوروزي و آرش افشين داشتم
    به اميد پيروزي پرسپوليس در فينال هر چند با بازيي كه امروز از ملوان ديدم كار خيلي سختيه

12. 12 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

علي دايي: گرفتن يک جام حق پرسپوليس است

علي دايي گفت: امسال گرفتن يک جام حق پرسپوليس است.

سرمربي پرسپوليس پس از پيروزي يک بر صفر تيمش برابر فولاد خوزستان و صعود به فينال جام حذفي در نشست خبري اظهار کرد: فکر کنم بازي با وجود شرايط آب و هوايي که وجود داشت، بازي با کيفيتي بود، هر دو تيم از نظر تنفسي با مشکل مواجه شده بودند و بازيکنان دو تيم کارآيي لازم را به نحو احسن در زمين نداشتند.

وي افزود: در نيمه نخست تيم فولاد پس از 10 نفره شدن بهتر از ما کار کرد اما خط دفاع منسجم ما مانع گلزني آن‌ها شد، در اواخر نيمه نخست ما توانستيم بازي را در دست بگيريم و در نيمه دوم به طور کامل بر بازي حاکم بوديم.

دايي ادامه داد: تيم فولاد خوزستان به هيچ عنوان روي دروازه ما خطرساز نبود و حق ما بود که در اين بازي پيروز شويم.

دايي خاطرنشان کرد:‌ ما پس از 120 دقيقه بازي با سپاهان در اين شرايط نامناسب آب‌وهوايي به اهواز آمده بوديم که بازي را ببريم. از اين که تيم ما به حق واقعي خود رسيد خوشحالم و بايد خود را براي فينال آماده کنيم.

سرمربي تيم پرسپوليس تهران اظهار کرد: من بايد از بازيکنان خود تشکر کنم چون در شرايط سختي به دور از هر گونه حاشيه در اين مسابقات حضور يافتند، تنها هدفشان اين بود که به من و تيم خود کمک کنند.

وي ادامه داد: اين همدلي که بين بازيکنان ما وجود دارد تاکنون باعث موفقيت ما شده و اين همدلي تا پايان مسابقات بين اعضاي تيم و کادر فني همچنان دارد.

دايي خاطرنشان کرد:‌ امسال حق پرسپوليس گرفتن يک جام است اما دو بازي سخت ديگر با ملوان در پيش داريم و بايد براي نتيجه گرفتن در اين دو ديدار تمام تلاش خود را بکنيم.

وي در خصوص مدت قراردادش با باشگاه پرسپوليس گفت: هشت روز ديگر قراردادم با اين تيم تمام مي‌شود و آن زمان ممکن است خيلي اتفاقات بيفتد. من امسال وظيفه داشتم براي پرسپوليس تلاش کنم و اين تيم را به جايگاه والايي برسانم.

=====================

جلالي: اکنون بيشتر از هميشه به خودم و تيمم مي‌بالم

مجيد جلالي گفت: من به آن کاري که مي‌کنم افتخار مي‌کنم. اکنون بيشتر از هميشه به خودم و تيمم مي‌بالم.

سرمربي فولاد خوزستان پس از شکست يک بر صفر تيمش برابر پرسپوليس در مرحله نيمه نهايي جام حذفي در نشست خبري اظهار کرد:‌ من به آن کاري که مي‌کنم افتخار مي‌کنم. اکنون بيشتر از هميشه به خودم و تيمم مي‌بالم. براي اين‌که در چنين جايي و براي چنين تيمي مربيگري مي‌کنم.

وي ادامه داد: ما از دقيقه 20 بازي 10 نفره شديم و يک پنالتي مسلم نيز براي ما گرفته نشد، با اين وجود بازي خوبي را ارائه داديم.

سرمربي تيم فولاد خوزستان خاطرنشان کرد:‌ در اين چند سالي که در خوزستان مربيگري مي‌کنم ياد گرفتم که در چنين شرايطي چگونه عمل کنم و به آينده اميدوار باشم و تعلق خاطري که به اين تيم و اين استان دارم مشکلات ما را در آينده برطرف مي‌سازد.

وي گفت: ما براي کسب اين جام خيلي زحمت کشيديم و هر چيزي که بلد بوديم به تيم خود انتقال داديم. من اميدوارم هواداران ما را ببخشند. آن‌ها مطمئن باشند ما هر آنچه که داشتيم براي پيروزي در اين بازي به کار گرفتيم.

جلالي در خصوص کيفيت بازي بازيکنانش در اين ديدار گفت:‌ دوست ندارم بگويم که چه بازيکني بهتر بازي کرد اما باشگاه فولاد براي فصل آينده بايد بازيکناني را حفظ کند که کيفيت بازي بالايي دارند.

پ.ن 1 : منبع: ورزش 3
    پ.ن 2 : تبریک میگم، تو این هوا و جلوی این فولاد فوق‌العاده، کار پرسپولیس بی‌نظیر بود !! البته بعد از اخراج حمودی، توقع پیشروی بیش‌تری داشتم از تیم دایی، اما نخواست بی‌گدار به آب بزنه و اجازه داد فولاد حمله کنه تا نیمه با همون نتیجه تموم شه ... برنامه‌هاش رو گذاشت واسه نیمه‌ی دوم و خوب هم از پس نوروزی و افشین براومد ...
    تاکتیک جلالی تو نیمه‌ی دوم کاملاً از سوی دایی خنثی شد ... نکته‌ی قابل توجه پرسپولیس امروز، علاوه بر کارای تمرین‌شده‌ی عالی‌ای مثل اون ضربه‌ی کاشته که پاس دادن نوروزی، زد بیرون، دقت بازیکنا تو پاس کاری و حفظ توپ بود ... تا جایی که من می‌دیدم، خیلی ضریب اشتباهات پرسپولیس تو پاس‌کاری کم بود ... البته یه جاهایی هر دو تا تیم پراشتباه بودن، اما در کل تیم ما امروز نسبت به قبل خیلی پیشرفت کرده بود، اونم تو این هوا !!
    نکته‌ی دیگه باز هم تعویض طلایی دایی بود ... هاشمیان نشون داد چقدر می‌تونه برگ برنده‌ی مهمی باشه تو دستای مربی ... ضربه‌اش کاملاً حرفه‌ای بود ... بازی خوب قرمز‌ها تو نیمه‌ی دوم رو تکمیل کرد با این گل ... دو سه موقعیت 100 درصد دیگه هم داشتیم که با بدشانسی یا کم دقتی گل نشد ...

امیدوارم دایی واسه دوشنبه هم در مهار اولادی و نوری برنامه‌ی خوبی داشته باشه تا بتونیم حداقل با اختلاف 2 یا 3 گل ملوان رو تو آزادی بزنیم تا خیالمون تقریباً راحت بشه واسه بازی چهارشنبه ...

14. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

تبريك به همه ي رفقا...

فولادُ تو يه بازي عجيب برديم و حالا فقط مونده ملوان و دو تا بازي رفت و برگشت...

ايشالا تو همين دوشنبه تو تهران كارو يكسره مي كنيم و با خيال راحت ميريم واسه بازي برگشت...

البته كار آسوني نيس، ولي پرسپوليس به پشتوانه تماشاگرايي كه ميان و ورزشگاه رو پر ميكنن، ميتونه نتيجه دلخواهشو بگيره...

آسيا منتظر ماست...

16. 5 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

با نظر علیرضا عزیز موافقم .
    من بازی رو کامل ندیدم ، 10 دقیقه ی پایانی نیمه اول و نصف نیمه دوم .
    اما کاملا گویا بود که نیمه اول پرسپولیس خیلی خوش شانس بود ! من که دقایق آخر فهمیدم فولاد 10 نفره هست ! گرچه به نظر میومد پرسپولیس 10 نفره هست که اینقدر دفاع هاش کم میارن !
    فکر نمی کردم نیمه دوم اینقدر شرایط تغییر کنه ... از برد پرسپولیس مسلما خوشحالم اما از بازیش نه ! اینطوری باشن از پس ملوان بر نمیان .
    به نظر من تعویض ها و تاکنیک های دایی بیشترین تاثیر رو در برد پرسپولیس داشت . در مورد داوری هم به نظرم اون صحنه پنالتی بود . باید صبر کرد و دید وضعیت داوری این بازی چطوری بوده . چه این بازی چه بازی استقلال - ملوان داوری هاش بحث برانگیز بود ...
    بازی پرسپولیس - ملوان بازی قشنگی خواهد شد .
    Last edited by Mohammad; 03-06-2011 at 09:20.

18. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جالبه حالا كه ملوان اومده فينال
    يا قهرمان ميشيم و ميريم آسيا يا اينكه ملوان قهرمان ميشه و ما علاوه بر جام حذفي سهميه آسيا رو هم از دست ميديم
    بايد توي آزادي كار رو تموم كرد
    فاصله بازيها خيلي كمه واقعا برنامه ريزي افتضاحه
    يه 120 دقيقه با سپاهان
    يه 90 دقيقه با فولاد توي اون هوا كه فكر ميكنم بيشتر از 120 دقيقه از توان تيم گرفته باشه
    و حالا فقط با فاصله 3 روز بايد با ملواني بازي كنه كه فقط يه بازي 90 دقيقه اي با استقلال داشته و جالبتر اينه كه با فاصله دو روز بايد بازي برگشت رو انجام بدن
    مثلا چه اتفاقي مي افتاد اگر بازي برگشت جمعه بود
    گفتم بايد توي بازي رفت كارو تموم كنيم چون من از همين حالا دارم كم اوردن پرسپوليس رو در بازي برگشت ميبينم

20. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •