مطمئن باش لیور پول امسال یکی از جدی ترین مدعیان پریمر لیگه...![]()
مطمئن باش لیور پول امسال یکی از جدی ترین مدعیان پریمر لیگه...![]()
سر قضایای پارسال خیلی عصبانی بودم و کلا امسال همش میگفتم که فابرگاس بی غیرته و یا علاقه ای به آرسنال نداره.وقتی سسک خودش میخواد بره چرا نباید بفروشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟(اصلآ دلش با ارسنال نیست)
ونگر این بازیکن رو حروم کرد و الان اگه تو بارسا مونده بود کلی افتخارات نصیبش شده بود که با اومدن به ارسنال این اتفاق نیافتاد...
در کل امیدوارم با مبلغ 30-40 میلیون یورو امسال بیاد بارسا تا دیگه حروم نشه بازیکنی با این استعداد...
(خداییش بیشتر از 40 تا هم نمیارزه،اصلا مگه خودتون چند خریدینش؟؟؟)
ولی حرکت امسال نصری تعصب فابرگاس رو آرسنال رو بهم ثابت کرد. نصری این فصل خیلی خوب بود ولی نصف فابرگاس فصل پیشم نمیشه که همچین دست مزدی میخواد و اینجوری داره حرف از جدایی میزنه. فابرگاس 9 سال داره واسه آرسنال بازی میکنه در بهترین سطح اینجوری بامبول در نیاورده بعد این یه نیم فصل عالی کار کرده اینجوری ... اینجاست که فابرگاس واسم خیلی با ارزش میشه.
اول اینکه اگه بارسا خیلی فابرگاس رو میخواست و دوسش داشت و میدونست یه روزی به اینجا میرسه هیچ وقت رد تاکتیکی و تکنیکی نمیکردنش و بعدشم پرتش کنن بیرون.
جالبه که میگی ونگر این بازیکن رو حروم کرد، جوابی نمیدم بهش هرکی بخونه میدونه چه جوری باید در مورد این جمله فکر کنه. ونگر فابرگاس رو حروم کرد، واقعا جالبه!
بازیکنی با این استعداد اگه بیاد بارسا مطمعنا میشه نیکمت گرم کن ژاوی و اینیستا.
و ونگر هیچ وقت فابرگاس رو با این قیمت نمیفروشه، اینو مطمعن باش.
دقیقا باید منتظر بود فعلا.بحثی در مورد نسری شد واسه همین جواب میدم.
از قرداد نسری فقط یک سال دیگه مونده. و اگه نسری قردادش رو تمدید نکنه در ژآنویه می تونه به صورت ازاد به هر باشگاهی که خودش بخواد ملحق بشه .
بحث اینکه باید ببینیم ارسنال چیکار می کنه . نسری نمی خواد با ارسنال تمدید کنه چون به نظر می رسه که خسته شده از جام نگرفتن . ( پس مطمئن با لیورپول نمی ره ) و اینکه احتمال فروشش به منچستر هم کمه .
فعلا باید منتظر بشینیم . همین.
خود نصری گفت بعد بازی فرانسه تصمیم میگیرم. شایعاتی هم هست که میگه وکیل نصری رفته تا با منچستر مزاکره کنه.
اینم تو GunnersTrust گذاشته بودن پچه ها. امیدوارم حقیقت داشته باشه.
دو سایت ESPN و TalkSport خبر دادند که بالاخره آرسنال جروینیو رو خرید ! تا چند روز دیگه خبر رسمی هم میاد.
در مورد سیاه:خوب اینجاست که ارزش و تعصب یه بازیکن معلوم میشه و نشون میده فابرگاس بدبخت چند ساله داره تو این تیم میسوزه ولی وقتی چنین بازیکن با ارزش و فروتنی میخواد بعد از این همه مدت بره تیمی که دوستش داره ونگر اینطوری لجبازی میکنه(این حق فابرگاس هست که اونطور که دوست داره زندگی کنه و اون تیمی که دوستش داره بره ولی ونگر نمیزاره)برده که نیست!!!!
اگه فابرگاس هم مثل نصری بعد از یه سال درخشش این حرفو میزد اونوقت میشد گفت که حق نداره ولی این بیچاره تموم زحمتهاشو کشیده تو ارسنال و حالا این حق انسانیش هست که بره خونش و تیمی که دوستش داره ولی ارسنال داره نشون میده که تیم با شخصیتی نیست!!!(خودتون هم میدونید که حیفه فابرگاس تو ارسنال بمونه چون اصلآ ارسنال سال اینده هم امیدی به جام نداره)امیدوارم جواب این همه محبت و خوبی فابرگاس رو با بر اورده کردن خواستش بدن و کاری نکنن این بازیکن حیف بشه....
در مورد سبز:بارسا به هیچ وجه فابرگاس رو بیرون نیاداخته و این ونگر بوده که اونو از بارسا کشیده بیرون(مثل امسال که بازم قصد داشت چندتا بازیکن بارسا رو از لامسیا بیاره ارسنال)
در مورد ابی:من گفتم که ونگر ستاره سازه و مربی بزرگیه ولی نه در مورد فابرگاس این واقعیته(جزو همون استثناهایی هست که گفتم)
در مورد قرمز:اگه میموند تو بارسا که الان 100% تو تیم اصلی بود و احتمالآ بهتراز زاوی و اینیستا میشد(مگه زاوی و اینیستا از اول اینطوری بودن؟؟؟؟) ولی حتی اگر الانم بیاد بارسا مطمئن باش پپ بازیهای زیادی رو بهش میده و من احتمال میدم که حتی پدرو بیاد نیمکت و بارسا کلآ تغییر تاکتیک بده که اگرم اینجوری نشه بازم مطمئن باش خیلی بازی میکنه تو بارسا و اگرم نیمه ی اول فصل جا نیافتاد نیمه ی دوم 100% جا میافته و تبدیل به بازیکن فیکس میشه...فقط مشکل اینجاست که فابرگاس باید بدونه که از محبت بیشتر مرض به عمل میاد و الان دقیقآ موضوع اینه...
در مورد نارنجی:ونگر اگه امسال هم نزاره فابرگاس بیاد بارسا شخصیتشو به جامعه ی فوتبال نشون میده و بازم همون جمله ای که بالا گفتم...
(من نمیخواستم بحث طولانی بشه ولی شد)
موفق باشید![]()
Last edited by LiverBarca; 10-06-2011 at 23:09.
حرفات رو تقسیم بندی نمیکنم. ولی محض اطلاع بگم که بارسا به فابرگاس اجزه کار تو تیم بزرگسالان رو نداد و رد تاکتیکی کرد اونو و بعدش ونگر خریدش.در مورد سیاه:خوب اینجاست که ارزش و تعصب یه بازیکن معلوم میشه و نشون میده فابرگاس بدبخت چند ساله داره تو این تیم میسوزه ولی وقتی چنین بازیکن با ارزش و فروتنی میخواد بعد از این همه مدت بره تیمی که دوستش داره ونگر اینطوری لجبازی میکنه(این حق فابرگاس هست که اونطور که دوست داره زندگی کنه و اون تیمی که دوستش داره بره ولی ونگر نمیزاره)برده که نیست!!!!
اگه فابرگاس هم مثل نصری بعد از یه سال درخشش این حرفو میزد اونوقت میشد گفت که حق نداره ولی این بیچاره تموم زحمتهاشو کشیده تو ارسنال و حالا این حق انسانیش هست که بره خونش و تیمی که دوستش داره ولی ارسنال داره نشون میده که تیم با شخصیتی نیست!!!(خودتون هم میدونید که حیفه فابرگاس تو ارسنال بمونه چون اصلآ ارسنال سال اینده هم امیدی به جام نداره)امیدوارم جواب این همه محبت و خوبی فابرگاس رو با بر اورده کردن خواستش بدن و کاری نکنن این بازیکن حیف بشه....
در مورد سبز:بارسا به هیچ وجه فابرگاس رو بیرون نیاداخته و این ونگر بوده که اونو از بارسا کشیده بیرون(مثل امسال که بازم قصد داشت چندتا بازیکن بارسا رو از لامسیا بیاره ارسنال)
در مورد ابی:من گفتم که ونگر ستاره سازه و مربی بزرگیه ولی نه در مورد فابرگاس این واقعیته(جزو همون استثناهایی هست که گفتم)
در مورد قرمز:اگه میموند تو بارسا که الان 100% تو تیم اصلی بود و احتمالآ بهتراز زاوی و اینیستا میشد(مگه زاوی و اینیستا از اول اینطوری بودن؟؟؟؟) ولی حتی اگر الانم بیاد بارسا مطمئن باش پپ بازیهای زیادی رو بهش میده و من احتمال میدم که حتی پدرو بیاد نیمکت و بارسا کلآ تغییر تاکتیک بده که اگرم اینجوری نشه بازم مطمئن باش خیلی بازی میکنه تو بارسا و اگرم نیمه ی اول فصل جا نیافتاد نیمه ی دوم 100% جا میافته و تبدیل به بازیکن فیکس میشه...فقط مشکل اینجاست که فابرگاس باید بدونه که از محبت بیشتر مرض به عمل میاد و الان دقیقآ موضوع اینه...
در مورد نارنجی:ونگر اگه امسال هم نزاره فابرگاس بیاد بارسا شخصیتشو به جامعه ی فوتبال نشون میده و بازم همون جمله ای که بالا گفتم...
(من نمیخواستم بحث طولانی بشه ولی شد)
موفق باشید
فابرگاس برای آرسنال زحمت کشیده کسی منکرش نیست ولی هنوز جا داره تا زحماتی که آرسنال و آرسن ونگر برای اون کشیدن رو جبران کنه. اگه ونگر و آرسنال نبودن هیچ کس الان فابرگاس رو نمیشناخت. میگی ونگر فابرگاس رو نساخت؟؟؟ و میگی حقیقته؟؟؟ احیانا چه جوری فابرگاس به اینجا رسید؟؟؟؟؟؟؟
چیزی که تو حرفات بهم خیلی بر خورد قضیه شخصیت بود. جالبه که به ونگر میگی بی شخصیت. حتما بارسا و بازیکناش خیلی با شخصیتن که 4 سال تمام در مورد فابرگاس هر سال مصاحبه میکنن و روزنامه هاشون هر سال میگن فابرگاس خریداری شد ولی تو این 4-5 سال فقط و فقط یه پارسال پینشهاد رسمی داده به آرسنال. این یعنی شخصیت؟؟؟
بعد حتما انتظارم دارین با اون قیمت بزخری بارسا بفروشیمش کسی که واسه به اینجا رسیدنش خون دل خوریدم رو؟؟؟
در مورد اینکه فابرگاس میخواد بمونه یا نه یادمه تو آخرین مصاحبه ای که ازش خوندم از هوادارا تشکر کرده بود و گفته بود فصل بعد جبران میکنیم.
احیانا اینو تو روزنامه های کاتالان نخوندی؟حتی یه جا خوندم که نوشته بودن یه حقوق خیلی کم از بارسا میخواد چون دوست داره تو بارسا بازی کنه و دیگه پول براش مهم نیست...(حقوق ماهانه)
تو این چندسال چیزای زیادی ازشون شندیمی در مورد فابرگس که همشون دروغ محض بوده...
نمیفهمم واقعا!
چه دلیلی داره بیاین تو تاپیک آرسنال و 2 پست 2 پست پشت سر هم بزنین و بخواین جو تاپیک رو بهم بریزین؟
اگه سسک بیشتر از 40 تا نمی ارزه چرا اصلا پیشنهاد میدین؟
سسک از 2003 توی آرسنال بوده
آرسنال و شخص ونگر به اینجا رسوندتش که هر باشگاهی برای داشتنش له له میزنه
هوادار ها واقعا دوستش دارن
بعد حروم شده؟؟
مگه همه چی اون کاپه حلبیه که با هزار تا بامبول بره بالای سر؟
جالبه میای تو تاپیک آرسنال و میگی در مورد سسک بحث نکنیم؟؟؟!!!!
کدوم منطقی به شما همچین اجازه ای رو میده؟
بهتره شما دیگه اینجا نیاین و بحث های غیر منطقی راه نندازین(علل خصوص در مورد سسک) و نقل و انتقالات رو به عهده باشگاه و مربی ها بسپریم
سسک هر موقع بخواد بره و واقعا عزمش جزم باشه شک نکن آرسنال بهش اجازه خروج میده!
ولی هر سال سسک داره بزرگتر و بالغ تر میشه و میفهمه چیزی بیشتر از امیال شخصی هم واقعا ارزش داره
یادت باشه سسک کاپیتانه تیمشه!
اخبار رادیو کاتال و روز نامه های زرد اسپانیا هم برای خودتون نگه دارین
اینجا کسی هیچ خبری رو تا از سایت رسمی باشگاه یا شخص ونگر منتشر نشه باور نمیکنه
وگرنه مجبورم به خاطر توهین هاتون(هوادار ها ، شخص ونگر ، باشگاه و بازیکن ها و حتی توهین به عقاید) و پست های فاقد ارزش بحث کردن از گزارش تخلف استفاده کنم![]()
فابرگاس: انتخاب بارسلونا دست من نيست!
هافبک مورد علاقه بارسلونا معتقد است که آينده او را وکلاي وي و البته مردم رقم ميزنند.
به نقل از اسپورت کاتالونيا، سسک فابرگاس مهاجم توانمند آرسنال از ناکاميهاي سريالي اين تيم زير سايه جوانگرايي افراطي ونگر خسته شده و قصد دارد اين تيم را ترک کند.
وي از باشگاههاي بارسلونا، رئال مادريد، يوونتوس و منچسترسيتي پيشنهاد رسمي دارد، اما در اين ميان بارسلونا جدي ترين مشتري او محسوب ميشود.
زادگاه وي کاتالونيا است و مردم اين منطقه بي صبرانه در انتظار ورود وي به تيم اول اسپانيا و اروپا يعني بارسلونا هستند. فابرگاس در اين خصوص گفت: انتخاب تيم جديدم در اختيار من نيست و وکلاي من تعيين کننده هستند، من به آنها اطمينان کامل دارم و معتقدم که بهترين تصميم از سوي آنها اتخاذ خواهد شد.
وي افزود: نظر مردم نيز براي من بسيار مهم است و اگر باشگاه بارسلونا در اين مورد نظر سنجي بگذارد بسيار خوشحال خواهم شد.
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش اینجا فقط ادم میاد نظرش رو میگه..دعوا نداریم که ...واقعاً که بعضی ها خیلی دل دارن. مرد حسابی تو مگهه وکیل اون تیمی که داری براش بازیکن جمع میکنی؟ مگه کسی فابرگاس رو دزدیده؟ میخواستن چشمها شون رو باز کنن نفروشنش. فابرگاس فقط یه اسمه. اون چیزی که این اسم رو معروف کرده و بهش هویت داده اون کاریه که ونگر براش کرده و اون جوابیه که فابرگاس به اعتماد ونگر داده. چرا اون همه بازیکن جوونی که هر سال میرن مدرسۀ فوتبال بارسلون نابغه نمیشن؟!! حالا این یکی که رشد کرده عالی شده مال شما بوده؟! از اون دو تا گاگول تیمتون که به زور تو فینال جام جهانی پیراهن بارسلون رو تنش کردن بپرسین که دزد کیه!!!!!
در مورد بارسلونا باید بگم : همیشه بازیکن های جوان هر تیمی به بازی احتیاج دارند برای پیشرفت و برای خودشون بهتره که به یک تیم دیگه قرضی برند { که بازی بهشون برسه } مثل تیاگو { که ارسنال الان می خوادش } مثل فابرگاس که ارسنال خریدش و ستاره شده ...
تیاگو که نمیتونه جای ژاوی رو با نیمکت نشینی بگیره پس باید بره یک تیم دیگه تا ساخته بشه .
به قول کرایف : بهتره بازیکن ها رو قرضی بفرستید یک تیم دیگه یا بفروشید ول در قراردادشون بندی قرار بدید که بتونه برگرده.
داش امیر سسک 50 تا هم می ارزه ولی بارسلونا نمی خواد پول بده ...اگه سسک بیشتر از 40 تا نمی ارزه چرا اصلا پیشنهاد میدین؟
سسک از 2003 توی آرسنال بوده
آرسنال و شخص ونگر به اینجا رسوندتش که هر باشگاهی برای داشتنش له له میزنه
هوادار ها واقعا دوستش دارن
ولی هر سال سسک داره بزرگتر و بالغ تر میشه و میفهمه چیزی بیشتر از امیال شخصی هم واقعا ارزش داره
یادت باشه سسک کاپیتانه تیمشه!بحث رو زیادی چپه کردید...
بیخیال شید...
.........
یعنی نصری جدی شده رفتنش ؟؟ اگه رفتنش بخاطر قهرمان نشدن باشه وقعا بهش حق میدم { من هم خسته شدم از اینکه انقدر تو صدر جدول هست ارسنال ولی اول نمیشه}.
خرید های ارسنال الان کیا هستند یا چه کسایی رو مد نظر دارند ؟؟
دوستان آرسنالی لطفا بیخیال این بحث شید. از این بحث ها زیاد انجام دادیم ولی به نتیجه نرسیدیم الانم نمیرسیم.
هنوز خودش هیچی نگفته. به خاطر قهرمانی نیست مشکل سر دستمزده، باشگاه و نصری سر 20 هزارتا اختلاف نظر دارن. فکر کنم نصری میگه 120 یا 100 باشگاه میگه 100 یا 80. یادم نیست کدوم درست دقیقا.یعنی نصری جدی شده رفتنش ؟؟ اگه رفتنش بخاطر قهرمان نشدن باشه وقعا بهش حق میدم { من هم خسته شدم از اینکه انقدر تو صدر جدول هست ارسنال ولی اول نمیشه}.
خرید های ارسنال الان کیا هستند یا چه کسایی رو مد نظر دارند ؟؟
شایعاتی هست که ونگر قرار 60 میلیون خرج کنه واسه سامبا، کیهیل، هازارد، جروینیو، جمبرلین.
دیروزم شایعاتی بود که میگفتن جروینیو به آرسنال پیوسته و به زودی رسمی میشه خبر.
امروزم که سامبا تو توئیترش زده داره آماده میشه واسه رفتن به لندن. البته معلوم نست واقعیته یا نه. این متنش: long journey, but finally arrived in London
فعلا که همیناست. آهان بشیکتاش هم مثل اینکه 12 میلیون بنتنر رو میخواد.
در مورد نصری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفته که احتمال رفتنش به تیم های دیگه جزیره هست اما هیچوقت به تاتنهام نمی ره . جالبه .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)