بله همین پارسال تیم نظامی شد و امسال هم میتونه بازیکنای سرباز بگیره
فکر نکنم کارخونه بتونه تمام هزینه ها یا بخش عمدشون رو تامین کنه و الان تیم تحت حمایت سپاه پاسدارانهست
بله همین پارسال تیم نظامی شد و امسال هم میتونه بازیکنای سرباز بگیره
فکر نکنم کارخونه بتونه تمام هزینه ها یا بخش عمدشون رو تامین کنه و الان تیم تحت حمایت سپاه پاسدارانهست
اميرحسين صادقي با تيم فوتبال تراکتورسازي به توافق رسيد
مدافع فصل گذشته تيم فوتبال استقلال تهران با مسئولان باشگاه تراکتورسازي به توافق رسيد تا فصل آينده سرخپوشان تبريزي را در ليگ برتر همراهي کند.
این مدافع 29 ساله که سابقه شش فصل بازی در تیم استقلال را دارد، پس از آنکه با مسئولان این باشگاه تهرانی برای تمدید قرارداد به توافق نرسید با باشگاه تراکتورسازی تبریز وارد مذاکره شد. مذاکرات امیرحسین صادقی و مدیران باشگاه تراکتورسازی تبریز در نهایت منجر به تفاهم این بازیکن با سرخپوشان تبریزی شد و قرار است او تا فردا یکشنبه قرارداد خود را با تراکتورسازان به ثبت برساند.
صادقی که در مقطعی از فصل گذشته کاپیتان تیم فوتبال استقلال بود، در حالی به عضویت تیم تراکتورسازی تبریز درمی آید که از باشگاه داماش گیلان نیز پیشنهادی دریافت کرده بود.
از سیدجلال حسینی به عنوان جانشین امیرحسین صادقی در تیم فوتبال استقلال یاد می شود که قرار است در بازگشت تیم ملی از اردوی اتریش رسما به عضویت این تیم درآید.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرزاد آشوبی به تراکتورسازی پیوست
فرزاد آشوبی برای یکسال با تراکتورسازان به توافق رسید.فرزاد آشوبی به عنوان هافبک در تراکتورسازی توپ خواهد زد.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قلعه نویی: آخه من کی گفتم رنگ پیراهن تراکتور را عوض می کنم ؟/ چرا دروغ می نویسی بزرگوار؟
ورزش > لیگ برتر - برنا نوشت:
امیر قلعه نویی می گوید:« نمی دانم چه هیزم تری به برخی از رسانه ها فروخته ام که هر روز یک داستان جدید برایم درست می کنند؟ تا وقتی در تهران و باشگاه استقلال بودم یک جور داستان سرایی می کردند و بعد در زمان حضورم در اصفهان به کارهای خود ادامه دادند و حالا هم سراغ تراکتورسازی آمده اند و هر روز یک شایعه درباره بنده و این تیم درست می کنند!» او در توضیح این موضوع گفت:«یکی از رسانه ها خبر داده است که قلعه نویی در گفتوگو با مسوولان تراکتورسازی شرط کرده که این فصل باید رنگ پیراهن تیم تغییر کند و قرمز نباشد! باور کنید اینجا مردم جور دیگری به فو تبال نگاه می کنند و چنین اخباری آنها را ناراحت می کند.بنده در کدام تیم از این شرط و شروط گذاشته ام؟ من به آرمانهای تراکتورسازی احترام می گذارم و این تیم را با همین شرایط و با همین رنگ پیراهن قبول کردهام. مگر در سپاهان به کسی گفته بودم رنگ لباس تیم باید تغییر کند که حالا در تبریز چنین شرطی بگذارم؟ آقایان، از این کارهای کثیف دست بردارید و بدانید نان اینگونه خبرسازیها حلال نیست.» سرمربی سابق استقلال تهران در انتها به وضعیت نقل و انتقالات تیم خود اشاره کرد و به برنا گفت:«سهمیه لیگ برتری نداریم و تنها می توانیم بازیکن خارجی بگیریم که مقدمات حضور یک هافبک برزیلی فراهم شده و بزودی وارد ایران می شود که با وجود این بازیکن و با توجه به خرید های قبلی تیم، به آینده بسیار امیدوارم و تلاش خواهم کرد تا تیمی در شان طرفداران تراکتورسازی روانه لیگ برتر نمایم.»
بازيكنان خوبي گرفته اميدوارم اين فصل ديگه سهميه بگيره
رابسون چاوز آنتونا بازیکن 25 ساله برزیلی به تراکتورسازی پیوست
رابسون چاوز آنتونا امروز به صورت رسمی با باشگاه تراکتورسازی به مدت 2 سال ولی مشروط به رضایت باشگاه قرارداد بست.
این بازیکن 25 ساله با 175 سانتی متر قد و 70 کیلو وزن متولد شهر سائوپائلو برزیل میباشد که سابقه حضور در تیم مطرح پالمیراس برزیل را نیز دارد، وی در پست مهاجم، تیم تراکتور را در رقابت های لیگ برتر همراهی خواهد کرد. رابسون سابقه حضور لیگ برتر انگلیس و ایتالیا را دارد و امروز بعد از قبولی در تست پزشكی قرارداد خود را به امضاء رسانده و فردا راهی استانبول می شود تا به اردوی تراكتورسازی ملحق شود.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رابسون چاوز سانتانای برزیلی دیپورت می شود؟!!
تراكتوراسپور ـ رابسون چاوز سانتانای برزیلی كه بعد از حرف و حدیث فراوان زمانی وارد تبریز شد كه كاروان تیم تراكتورسازی در اردوی تركیه به سر می برد و بدون تست فنی و فقط با شركت در تست پزشكی قرارداد دو ساله مشروط با وی به امضاء رسید و راهی اردوی تركیه شد .
در روز اول ورود این بازیكن به اردو اخبار ضد و نقیصی از این بازیكن مبنی بر عملكرد ضعیف وی در تمرینات به گوش رسید و رفته رفته این حرف و حدیث ها در اردوی استانبول تبدیل به بحث اصلی كاروان تراكتور شد
با گذشت چند روز از حضور این بازیكن در اردوی تركیه ، وی نتوانسته است در تمرینات تراكتور داشته های فنی خود را به نمایش بگذارد و طبق اخبار رسیده به احتمال زیاد فردا روز جمعه آخرین روز حضور این بازیكن در اردو خواهد بود و اگر بازیكنی را كه گفته می شود را از خود به نمایش نگذارد به تبریز باز خواهد گشت و قرارداد این بازیكن فسخ خواهد شد .
از بند های قرارداد این بازیكن اطلاعاتی در دست نیست و باید منتظر ماند و دید در صورت فسخ این قرارداد ، آیا باشگاه متحمل زیان مالی خواهد شد یا خیر ؟!
قابل توضیح است باشگاه تراكتورسازی قبل از تغییر كادر فنی پیگیر ورود این بازیكن به تبریز بوده است
تساوي بدون گل تراکتورسازي و تيم ملي يمن
تيم ملي يمن که با نفرات کامل خود در اين ديدار حاضر شده بود خود را براي برگزاري اولين ديدار مرحله حذفي انتخابي جام جهاني برزيل آماده مي شود.
![]()
دیدار تدارکاتی دو تیم تراکتور سازی وتیم ملی یمن که در ورزشگاه المپیاد شهر استانبول ترکیه برگزار شد در پایان نود دقیقه به تساوی بدون گل انجامید .
در ترکیب اصلی تراکتور سازان در این دیدار بازیکنان زیر حضور داشتند : مهدی ثابتی ،مرتضی اسدی ،احمد آل نعمه ، سید محسن حسینی (46- امیر حسین صادقی ) مصطفی اکرامی ، مسعود ابراهیم زاده ، مهدی کیانی ، توزی رودریگو (63- داود دانشدوست ) فردین عابدینی ، اشپیتم آرفی (30- فرزاد آشوبی ) علی علیزاده .
تیم ملی یمن که با نفرات کامل خود در این دیدار حاضر شده بود خود را برای برگزاری اولین دیدار مرحله حذفی انتخابی جام جهانی برزیل آماده می شود ، تیم ملی یمن روز شنبه در شهر اربیل میهمان تیم ملی عراق خواهد بود .
یمنی ها هر چند برای بازی امروز خود بنر های تبلیغاتی مختلفی را در سطح شهر استانبول ترکیه نسب کرده بودند ولی این هواداران تراکتور سازی بودند که با حضور خود و تشویقهای پرشور جو استادیم را به نفع سرخپوشان تغییر دادند ، گفتنی اینکه هوادارانی در حدود 1500 نفر به ورزشگاه آمده بودند .
در مورد بازی دو تیم کادر فنی تراکتور سازی از عملکرد تک تک بازیکنان تراکتور اظهار رضایت داشتند وموقعیت های خوبی هم نصیب تراکتوریها بوده که دو بار تیر دروازه مانع فرو ریزی درواز یمنی ها شده است .
اختصاصی خبرآنلاین: باقری در آستانه مدیریت فنی تراکتورسازی/ زوج کریم ، قلعه نویی روی نیمکت تیراختور
![]()
ورزش > لیگ برتر - کریم باقری در آستانه پیوستن به تراکتورسازی تبریز است.
به گزارش خبرآنلاین؛ کریم باقری ، ستاره سابق فوتبال ملی ایران و پرسپولیس که فوتبالش را از تبریز آغاز کرده چند ماه پس از بازنشستگی ، در آستانه بازگشت به تراکتور قرار دارد.
باقری در گفت و گو با خبرآنلاین درباره سال بعدش می گوید:« هنوز در این باره تصمیم قطعی نگرفتم. راستش را بخواهید یکی دو پیشنهاد بازی داشتم که جوابم منفی بود. قبل از این هم گفته بودم که دیگر برایم زشت است بروم کنار این جوان ها بازی کنم. چند پیشنهاد درباره مربیگری هم شده اما من بارها گفتم آدم مربیگری نیستم و نمی خواهم هیچ وقت این کار را انجام بدهم.»
و در این شرایط او چه خواهد کرد؟ کریم می گوید:« صحبت هایی را با سردار جعفری ، مدیر باشگاه تراکتورسازی داشتم. این دوستان دو پست به من پیشنهاد داده اند. یکی اینکه عضو هیات مدیره تراکتورسازی باشم و دیگری اینکه مدیرفنی باشم. راستش قرار شده که روی این پیشنهاد دارم فکر می کنم و قرار است بزودی جواب شان را بدهم.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)