مقصد احتمالى وى آلمان يا انگلستان خواهد بود
میلوش کراسیچ ستاره ی صرب باشگاه یوونتوس روزهای خوبی را در تورین سپری نمی کند و همین موضوع باعث شده تا شایعات فروش وی در ژانویه قوت بگیرد.
مدير برنامه های این بازیکن در سخنانی کوتاه گفت:
" كراسيچ دو پيشنهاد خوب دريافت كرده ، دورتموند ؟ اين باشگاه توانايى رقابت مالى با ديگر باشگاه هاى خواستار كراسيچ را ندارد ، همه چيز به دو ماه آينده بستگى دارد و اگر كراسيچ در تركيب اصلى يووه قرار نگيرد از يووه جدا خواهد شد ، مقصد احتمالى وى آلمان يا انگلستان خواهد بود "

پاسخ کوبنده ی انیلی به اظهارات پتروچی
رئیس کمیته ی المپیک ایتالیا که به تازگی شکایت باشگاه یوونتوس را رد کرده بود اعلام کرد یووه و سران این تیم فضای فوتبال ایتالیا را خراب می کنند و اگر بخواهند به صحبت های خود ادامه دهند اعتماد عمومی به فوتبال خراب می شود و باید این قضیه را تمام شده دانست.
وی در ادامه گفت: "حرف های سران یووه قابل تحمل نیست و اگر یووه اکنون یک قدم به عقب بردارد انگار دو گام پیش رفته. من در نمی دانم که جام های اینتر درست بوده یا نه ولی ان قضیه تمام شده و باز کردن دوباره ی این قضیه ارامش فوتبال ایتالیا را بر هم می زند.
در همین راستا انیلی رئیس ارشد باشگاه یوونتوس به سرعت واکنش نشان داد و گفت:
"- صحبت های پتروچی را شنیدم و باید بگویم الان کشور در وضعیت پیچیده ای قرار دارد و هرکسی بهتر است به کار خود مشغول باشد و من به عنوان رئیس باشگاه یوونتوس وظیفه دارم از حقوق تیم دفاع کنم."
"یوونتوس همیشه در چهارچوپ قانون حرکت کرده و الان هم در چارچوب همان مسیر به حرکت خود ادامه می دهد و اگر کمیته ی ملی المپیک نمی تواند به مسئله ما رسیدگی کند در نتیجه ما هم مجبور هستیم وضعیت را دوباره بررسی کنیم و بهترین راه را برای رسیدن به هدف انتخاب کنیم."
"-ما در سال 2006 ظرف 4 ماه محکوم شدیم، چرا امروز باید 14 ماه صبر کنیم تا جوابی به ما داده شود ؟ قانون باید برای همه برابر باشد و عدالت برای همه اجرا شود."
"پتروچی از ما می خواد که یک قدم به عقب برگردیم و من می گویم شما با ما رو به جلو قدم بردارید تا دوباره هارمونی و قانون بر فوتبال ایتالیا حاکم شود. او می گوید که فضای فوتبال به سمت سیاسی شدن می رود اما در حال حاضر چاره ای جز این نیست. فوتبال یک صنعت با سرمایه گذاریهای چند صد میلیون دلاری است و اگر قانون نباید نمی توان اداره کرد."
"من به همه پیشنهاد می کنم که با یک جمع سیاسی بنشینیم و مشکلات را حل کنیم. یوونتوس پشت میز خواهد نشست و تمام مسائلی که از 2006 تا الان پیش امده را بررسی خواهد کرد. این را مطمئن هستم که یوونتوس چیزی جز ارامش و حل مشکلات نمی خواهد و اعتقاد دارم هنوز هم می توان این مشکل را عادلانه حل کرد."
انیلی در اننها گفت: "در صورت ادامه داشتن این جریانات یوونتوس به شکایت خود از فوتبال ایتالیا ادامه خواهد داد."

به نظر می رسد رابطه یووه و الکس رو به پایان است
برای بسیاری از یوونتوسی ها او همچنان یک مدیر باتدبیر و موفقی ست که مسولین یووه به خوبی و ان طور که شایسته ان بود از او حمایت و دفاع نکردند. لوچانو موجی، مدیر سابق یوونتوس نیز از این مسئله دلگیر است اما یک یوونتوسی واقعی هرگز و در هیچ لحظه از تیمش جدا نمی شود. موجی نیز چنین است و برای او تفاوتی نمی کند مدیران در چه اندیشه ای باشند. برای او موفقیت و بررسی شرایط بیانکونری در هر لحظه و هر کجا اهمیت دارد.
موجی در خصوص شرایط این روزهای دل پیرو به اسپورت 24 گفت " در لحظاتی هستم که فکر نمی کنم که فرصتی برای تمدید قرارداد دل پیرو و یوونتوس پیش بیاید. البته فکر می کنم که این اشتباه مجموعه است، به هر حال دل پیرو همیشه مهم بوده، هست و خواهد بود. می دانید کلاس یک بازیکن می تواند امتیازی برای بالا نگه داشتن او باشد. امتیازی که همیشه الکس داشته.
کلاس و خصوصیاتش شبیه التافینی ست، کسی که جوان نبود اما همیشه تاثیرگذار و موثر کار می کرد. نمی توانم ببینم که الکس تنها در 5 دقیقه انتهایی بازی می کند، او شایسته این نیست، این حرکت شایسته پرچم دار یوونتوس نیست.
به نظرم باید یک انالیز دقیق و کامل شود، باید رفتار الکس، امادگی او و اظهارات انیلی و واکنش دل پیرو مورد ارزیابی و بررسی قرار گیرد. البته مصاحبه دل پیرو با ال پائیس نشان می دهد که رابطه او و یووه امسال به پایان می رسد.

مي خواهم تا 150 بازي ملي ادامه دهم
جان لوئيجي بوفون، سنگربان تيم ملي ايتاليا پس از شكست «اتزوري» در يك ديدار دوستانه برابر اروگوئه گفت:«اين 112 بازي ملي من بود و مي خواهم تا 150 بازي ملي ادامه دهم.
"هدف من هميشه بازي كردن و افزايش تعداد بازي هاي ملي ام بود. متاسفيم كه اين بازي را از دست داديم اما اروگوئه تيمي بسيار قدرتمند بود و بسيار خوب بازي كرد."
"بدشانس بوديم كه نتوانستيم بازي را به تساوي بكشانيم.»وي به مراسم پيش از بازي و ملاقات با ناپوليتانو، رئيس جمهور ايتاليا اشاره كرد:«واقعا متاسفيم كه نتوانستيم قولي كه به ناپوليتانو، رئيس جمهور داده بوديم را عملي كنيم."
Juventus . ir