تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 21 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 209

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Juventus F.C | بیانکونری ها

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

پیشنهاد 10 میلیون یورویی برای جذب الکس برزیلی

الکس مدافع برزیلی باشگاه چلسی یکی از گزینه های تابستان سران یووه برای انتقال به تورین بود اما به دلیل عدم توافق با مدیران تیم لندنی این ترانسفر صورت نگرفت.

با توجه به نزدیکی زمان نقل و انتقالات زمستانی روزنامه های انگلیسی از پیشنهاد 10 میلیون یورویی سران یووه برای جذب الکس خبر دادند و این درحالی است که بر خلاف گذشته مدیران یووه تصمیم دارند وی را به صورت دائم در اختیار بگیرند.

گفتنی است پیش از این ماروتا اعلام کرده بود تنها حاضر به خرید قرضی الکس می باشد که این موضوع با مخالفت شدید سران چلسی رو به رو شد.

ویاس بواس سرمربی چلسی علاقه ی زیادی به جذب گری کیهیل مدافع بولتون دارد و در صورتی که وی راهی چلسی شود انتقال الکس به تورین حتمی خواهد شد.

تا 40 سالگی بازی می کنم اما کجا؟نمی گم !

مسئله ای که پس از اظهارات اندره ا انیلی شدیدا توجهات را به خود جلب کرد و در ادامه واکنش الکس به این اظهارات که نشان داد او قصد خداحافظی از دنیای فوتبال را پس از پایان فصل و اتمام قراردادش با یوونتوس ندارد. قصدی که پیش از این نیز انتظارش می رفت. حالا مقصد بعدی پینتوریکیو برای بسیاری نه تنها تیفوسی ها اهمیت دارد.

به نظر می رسد الساندرو تصمیم خود را برای ادامه فوتبال گرفته و مقصد بعدی اش را نیز تا حدودی انتخاب کرده اما برای بازکردن مسئله همانند گذشته و عادت همیشگی اش سکوت اختیار کرده تا در زمانی مناسب تصمیم و مقصد آینده اش را به همه از جمله دوست دارانش و سران بیانکونری اعلام کند.

الکس دل پیرو در مصاحبه مردمی با روزنامه ال پائیس اسپانیا شرکت کرد و در برابر سوال خبرنگار اسپانیایی که از او پرسید تا چه وقت دوست دارید بازی کنید گفت" تا پایان 40 سالگی " هر چند که به نظر نمی رسید الکس علاقه ای به پاسخ به این سوال داشته باشد اما خبرنگار مقصد را نیز از کاپیتان بیانکونری پرسید، کجا می تواند مقصدی برای ادامه دوره بازیگری شما باشد؟ دل پیرو در پاسخ گفت

"این مسئله ای ست که دوست ندارم درباره اش صحبت کنم. می خواهم فصل را تمام ذهنیت و تمرکزم به پایان برسانم. کجا و کدام تیم را نمی گویم."

در ادامه از الکس سوال می کنند کدام بازیکنان بهترین بازیکنانی بودند که شما با آنان بازی کردید؟ " روبرتو باجو و زیدان تکنیکی ترین و قدرتمندترین بازیکنانی که من از تکنیک انان لذت بردم. "

اما مدافعینی که در طول سال هایی که به میدان رفته او را ازار دادند " کاناوارو، نستا و تورام. "

و نوشته های زلاتان در خصوص گواردیولا. شما پيش از اين گفته بوديد كه زلاتان با پپ با مشكل دارد، در حال حاضر چطور؟
    حالا هم با كس ديگري دست به يقه شده

با شما؟
    نه ! زلاتان در زندگی روزمره انسانی ارام است، او علاقه مند است از سوی خود و دیگران احترام بیشتری دریافت کند. "

منبع : Juventus . ir
    Last edited by Aless; 15-11-2011 at 20:12.

2. این کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

مقصد احتمالى وى آلمان يا انگلستان خواهد بود

میلوش کراسیچ ستاره ی صرب باشگاه یوونتوس روزهای خوبی را در تورین سپری نمی کند و همین موضوع باعث شده تا شایعات فروش وی در ژانویه قوت بگیرد.

مدير برنامه های این بازیکن در سخنانی کوتاه گفت:

" كراسيچ دو پيشنهاد خوب دريافت كرده ، دورتموند ؟ اين باشگاه توانايى رقابت مالى با ديگر باشگاه هاى خواستار كراسيچ را ندارد ، همه چيز به دو ماه آينده بستگى دارد و اگر كراسيچ در تركيب اصلى يووه قرار نگيرد از يووه جدا خواهد شد ، مقصد احتمالى وى آلمان يا انگلستان خواهد بود "

پاسخ کوبنده ی انیلی به اظهارات پتروچی

رئیس کمیته ی المپیک ایتالیا که به تازگی شکایت باشگاه یوونتوس را رد کرده بود اعلام کرد یووه و سران این تیم فضای فوتبال ایتالیا را خراب می کنند و اگر بخواهند به صحبت های خود ادامه دهند اعتماد عمومی به فوتبال خراب می شود و باید این قضیه را تمام شده دانست.

وی در ادامه گفت: "حرف های سران یووه قابل تحمل نیست و اگر یووه اکنون یک قدم به عقب بردارد انگار دو گام پیش رفته. من در نمی دانم که جام های اینتر درست بوده یا نه ولی ان قضیه تمام شده و باز کردن دوباره ی این قضیه ارامش فوتبال ایتالیا را بر هم می زند.

در همین راستا انیلی رئیس ارشد باشگاه یوونتوس به سرعت واکنش نشان داد و گفت:

"- صحبت های پتروچی را شنیدم و باید بگویم الان کشور در وضعیت پیچیده ای قرار دارد و هرکسی بهتر است به کار خود مشغول باشد و من به عنوان رئیس باشگاه یوونتوس وظیفه دارم از حقوق تیم دفاع کنم."

"یوونتوس همیشه در چهارچوپ قانون حرکت کرده و الان هم در چارچوب همان مسیر به حرکت خود ادامه می دهد و اگر کمیته ی ملی المپیک نمی تواند به مسئله ما رسیدگی کند در نتیجه ما هم مجبور هستیم وضعیت را دوباره بررسی کنیم و بهترین راه را برای رسیدن به هدف انتخاب کنیم."

"-ما در سال 2006 ظرف 4 ماه محکوم شدیم، چرا امروز باید 14 ماه صبر کنیم تا جوابی به ما داده شود ؟ قانون باید برای همه برابر باشد و عدالت برای همه اجرا شود."

"پتروچی از ما می خواد که یک قدم به عقب برگردیم و من می گویم شما با ما رو به جلو قدم بردارید تا دوباره هارمونی و قانون بر فوتبال ایتالیا حاکم شود. او می گوید که فضای فوتبال به سمت سیاسی شدن می رود اما در حال حاضر چاره ای جز این نیست. فوتبال یک صنعت با سرمایه گذاریهای چند صد میلیون دلاری است و اگر قانون نباید نمی توان اداره کرد."

"من به همه پیشنهاد می کنم که با یک جمع سیاسی بنشینیم و مشکلات را حل کنیم. یوونتوس پشت میز خواهد نشست و تمام مسائلی که از 2006 تا الان پیش امده را بررسی خواهد کرد. این را مطمئن هستم که یوونتوس چیزی جز ارامش و حل مشکلات نمی خواهد و اعتقاد دارم هنوز هم می توان این مشکل را عادلانه حل کرد."

انیلی در اننها گفت: "در صورت ادامه داشتن این جریانات یوونتوس به شکایت خود از فوتبال ایتالیا ادامه خواهد داد."

به نظر می رسد رابطه یووه و الکس رو به پایان است

برای بسیاری از یوونتوسی ها او همچنان یک مدیر باتدبیر و موفقی ست که مسولین یووه به خوبی و ان طور که شایسته ان بود از او حمایت و دفاع نکردند. لوچانو موجی، مدیر سابق یوونتوس نیز از این مسئله دلگیر است اما یک یوونتوسی واقعی هرگز و در هیچ لحظه از تیمش جدا نمی شود. موجی نیز چنین است و برای او تفاوتی نمی کند مدیران در چه اندیشه ای باشند. برای او موفقیت و بررسی شرایط بیانکونری در هر لحظه و هر کجا اهمیت دارد.

موجی در خصوص شرایط این روزهای دل پیرو به اسپورت 24 گفت " در لحظاتی هستم که فکر نمی کنم که فرصتی برای تمدید قرارداد دل پیرو و یوونتوس پیش بیاید. البته فکر می کنم که این اشتباه مجموعه است، به هر حال دل پیرو همیشه مهم بوده، هست و خواهد بود. می دانید کلاس یک بازیکن می تواند امتیازی برای بالا نگه داشتن او باشد. امتیازی که همیشه الکس داشته.

کلاس و خصوصیاتش شبیه التافینی ست، کسی که جوان نبود اما همیشه تاثیرگذار و موثر کار می کرد. نمی توانم ببینم که الکس تنها در 5 دقیقه انتهایی بازی می کند، او شایسته این نیست، این حرکت شایسته پرچم دار یوونتوس نیست.

به نظرم باید یک انالیز دقیق و کامل شود، باید رفتار الکس، امادگی او و اظهارات انیلی و واکنش دل پیرو مورد ارزیابی و بررسی قرار گیرد. البته مصاحبه دل پیرو با ال پائیس نشان می دهد که رابطه او و یووه امسال به پایان می رسد.

مي خواهم تا 150 بازي ملي ادامه دهم

جان لوئيجي بوفون، سنگربان تيم ملي ايتاليا پس از شكست «اتزوري» در يك ديدار دوستانه برابر اروگوئه گفت:«اين 112 بازي ملي من بود و مي خواهم تا 150 بازي ملي ادامه دهم.

"هدف من هميشه بازي كردن و افزايش تعداد بازي هاي ملي ام بود. متاسفيم كه اين بازي را از دست داديم اما اروگوئه تيمي بسيار قدرتمند بود و بسيار خوب بازي كرد."

"بدشانس بوديم كه نتوانستيم بازي را به تساوي بكشانيم.»وي به مراسم پيش از بازي و ملاقات با ناپوليتانو، رئيس جمهور ايتاليا اشاره كرد:«واقعا متاسفيم كه نتوانستيم قولي كه به ناپوليتانو، رئيس جمهور داده بوديم را عملي كنيم."

Juventus . ir

4. این کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

لحظه شماري آمائوري براي ترك يوونتوس

مهاجم برزيلي الاصل يوونتوس براي فرا رسيدن نيم فصل و جدايي از جمع سفيد و مشکي پوشان لحظه شماري‌ مي‌کند.

آمائوري که در حال حاضر جايي در ترکيب ثابت يوونتوس ندارد، درباره‌ي وضعيتش در باشگاه به اسکاي اسپورت گفت: اميدوارم کارم با يوونتوس هر چه زودتر به پايان برسد. روزشماري و لحظه‌شماري مي کنم تا فصل نقل و انتقالات فرا برسد. چند روز ديگر تا تعطيلات نيم فصل باقي مانده است؟ فکر کنم 40 روز ديگر فرا برسد.

وي در پاسخ به اين سوال که تصميمش براي جدايي از يوونتوس قطعي است، يا خير، گفت: قطعا همين‌طور است. کساني هستند که براي من کار مي کنند و مسلما باشگاه جديدي پيدا خواهم کرد.

آمائوري تابستان 2008 با قراردادي به ارزش 22.8 ميليون يورو از پالرمو راهي يوونتوس شد.

6. این کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

یوونتوس ؟ - ؟ پالرمو
    زمان :‌یکشنبه بیست و نهم آبان 1390ساعت 17:30
    مکان : ورزشگاه جدید بانوی پیر
    مصاف 52 يوونتوس و پالرمو به ميزباني يووه برگزار خواهد شد. در 51 ديدار گذشته 28 پيروزي، 12 تساوي، 11 شكست، 104 گل زده و 55 گل خورده به نام بيانكونري ثبت شده. در اين ميان 46 بازي در سري A برگزار شده كه 25 برتري، 11 تساوي، 10 شكست، 92 گل زده و 50 گل خورده يووه در اين مسابقات به دست امده است. در ده ديدار اخير دو تيم 4 پيروزي، 6 شكست، 16 گل زده و 16 گل خورده براي يووه نوشته شده، فصل گذشته ديدار رفت با نتيجه 3 بر يك به سود پالرمو و بازي برگشت نيز با نتيجه 2 بر يك به سود صورتي و سياه هاي پالرمو تمام شد. پيروزي 5 بر صفر يووه در فصل 2007 پرگل ترين ديدار دو تيم را رقم زده. تاكنون بانوي پير 23 بازي را ميزباني كرده كه توانسته 16 برتري ( اخرين پيروزي خانگي در تاريخ 25/11/2007 با نتيجه 5 بر صفر)؛ 3 تساوي ( اخرين تساوي خانگي در تاريخ 25/9/2004 با نتيجه يك بر يك )؛ 4 شكست ( اخرين شكست خانگي در تاريخ 23/9/2010 با نتيجه 3 بر يك)؛ 64 گل زده و 31 گل خورده را به دست بياورد. بونپرتي، دل پيرو، هنسن با 6 بازي در صدر بيشترين تعداد حضور در اين بازي قرار گرفتند و بورل نيز با 5 گل بيشترين گل زده را به خود اختصاص داده است

دیدار رم - یوونتوس به صورت 3D

به نظر می رسد دیدار دو تیم فوتبال رم - یوونتوس از رقابت های فوتبال ایتالیا برای اولین بار در کشور ایتالیا به صورت 3D پخش خواهد شد که این موضوع می تواند بسیار جالب توجه باشد.

اسکای اسپورت ایتالیا که حق بخش دیدارهای سری آ فوتبال را در اختیار دارد تصمیم دارد این دیدار را به صورت ویژه و 3D بر روی انتن بفرستد.

گفتنی است دیدار دو تیم رم - یوونتوس دوشنبه ۱۳۹۰ بيست و يکم آذر راس ساعت 23:15 در ورزشگاه المپیک تورین برگزار خواهد شد.

الکس و کارتون فوتبالیست ها

22 سال پيش و در چنين روزى سازمان ملل با موافقت 193 كشور ، 22 نوامبر را به كودكان اختصاص داد ، در سال جارى نيز همزمان با روز جهانى كودك از نقاشان و سازندگان فيلم كارتون خواسته شد تا از شخصيت هاى مورد علاقه و محبوب يك تصوير كارتونى رسم كنند.

امروز الكس در وب سايت رسمى خود اعلام كرد كه هديه ى با ارزشى از يوچى تاكاهاشى ( سازنده ى فيلم كارتون فوتباليست ها ) دريافت كرده است ، اين فيلم كارتون در ايتاليا با نام benji and holly شناخته شده است ، الكس در اين مورد گفت :

" اينجا ، وجود را فقط با چشم مى توان ديد ، از آقاى يوچى تاكاهاشى ، دوست من از كشور ژاپن تشكر ميكنم ، وى براى دادن اين تصوير زيبا به من تلاش زيادى كرد "

Juventus . ir

8. 2 کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

صورتی پوشان در تورین تحقیر شدند ( یوونتوس 3 - 0 پالرمو )

هر وقت که بتوانی تمرکز خود را روی خواسته ها و توانایی هایت متمرکز کنی موفق خواهی شد. این نشانی از یوونتوس امسال است، یوونتوسی که توانست فصل 2011 را به خوبی و با ذهنیتی شبیه به سال های نه چندان دور شروع و تا به اینجای فصل ادامه دهد. این بار هوای مه گرفته و سرد تورینو منتظر یک نمایش دیدنی و بسیار حساس میان بیانکونری و حریفی صورتی و سیاه پوش بود که در سال های اخیر دژ یووه را فتح کرده بود اما این بار شاگردان کونته چنان اماده و قبراق ظاهر شدند که راهی برای فتح مجدد ان توسط روزانروهای ایتالیا نبود.

بعد از 21 روز یوونتوس پا به مسابقات سری آ گذاشت و در مقابل صورتی پوشان پالرمو نمایشی خیره کننده را به نمایش گذاشتند و در مواجه با تیمی که همواره بازنده بودند این بار بر خلاف گذشته با سه گل به برتری دست پیدا کردند.

کونته همانند دیدارهای قبلی تیم خود را با سیستم تهاجمی به میدان فرستاد و یووه از همان ابتدا حملات کوبنده ی خود را اغاز کرد و همانند همیشه بازیکنان تورینی در زدن ضربات اخر با مشکل رو به رو بودند.

یوونتوس که دقایق ابتدایی را بسیار عالی اغاز کرد چند موقعیت مسلم گلزنی به دست اورد که در اولین صحنه مارکیزیو از پشت محوطه شوت زیبایی را روانه ی دروازه ی صورتی پوشان کرد که با اختلاف اندک به بیرون رفت.

بعد از ووچینیچ - کیه لینی - متری و پیرلو موقعیت های گلزنی دیگری را به راحتی از دست دادند و سرانجام نوبت به په په رسید تا با ضربه ی سر دیدنی خود دروازه ی پالرمو را باز کند.

پالرمو که در این دیدار قصد داشت در ضد حملات دروازه ی یوونتوس را تهدید کند در سه صحنه موفق به این کار شد و به راحتی با سرعت و ارسال بلند به نزدیکی دروازه ی یووه رسیدند که بوفون ستاره ی بانوی پیر در نیمه ی اول دو موقعیت گلزنی پالرمو را به زیبایی دفع کرد.

سیستم کونته در این دیدار بسیار جالب توجه بود و یووه علاوه بر در اختیار داشتن توپ تمامی مکان های زمین را نیز با نفرات خود در اختیار داشت و سیستم ترکیبی کونته به خوبی در نیمه اول اجرا شد.

در ابتدای نیمه ی دوم لختشتاینر که با فرارهای دیدنی خود مدافعان پالرمو را تحت تاثیر قرار داده بود پاس زیبایی را برای متری فراهم کرد و مهاجم گلزن یووه از زاویه ی بسته دروازه ی تیم حریف را باز کرد.

همانند دیدارهای گذشته یوونتوس دقایق ابتدایی نیمه دوم را بسیار کوبنده و خطرناک ظاهر شد و بعد از گل دیدنی متری دو موقعیت مسلم گلزنی دیگر برای شاگردان کونته به دست امد اما باز هم بی دقتی باعث از دست رفتن فرصت های یوونتوسی ها می شد.

پالرمویی که همواره یوونتوس را در زمین خود تحت تاثیر شدید قرار می داد و بانوی پیر در مقابل صورتی پوشان هموراه یک بازنده بود در این دیدار نشانی از پالرمو نداشت و یوونتوس تیم برتر و شایسته ی میدان بود.

نمایش دیدنی یوونتوس با گل سوم توسط مارکیزیو تکمیل شد و هواداران حاضر در استادیوم جدید یک صدا یوونتوس و کونته را تشویق می کردند و حرکت ووچینیچ بر روی گل سوم یووه قابل توجه بود.

در دقایق باقی مانده از دیدار کونته دست به تعویض زد تا کوالیارلا و دل پیرو دو مهاجم ذخیره ی بانوی پیر نیز فرصت حضور در میدان را پیدا کنند که کوالیارلا در چند صحنه با حرکات نمایشی جلب توجه می کرد.

یوونتوس با برتری شیرین 3 - 0 در مقابل تیم پالرمو با یک بازی کمتر به صدر جدول سری آ بازگشت و تیفوسی های تورین در انتظار دیدارهای بعدی بانوی پیر در هفته های اینده می باشند.

10. 2 کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

براي قهرماني از شانس بيشتري برخورداريم

سنگرباني كه به فكر آيند هاي درخشان تر از حال و گذشته است. او همچنان به زندگي بيانكونري خود فكر مي كند و تاكيد دارد براي رسيدن به اوج قدرت، يووه نياز به زمان و تلاش بيشتر دارد. جيجي بوفون از اودينزه، ناپولي، لاتزيو و ميلان به عنوان رقباي مهم بانوي پير براي رسيدن به اسكودتو نام مي برد.

با اين حال بر خلاف مصاحبه چند هفته پيش شانس قهرماني يووه بر ميلان را 6 بر 5 مي داند " با توجه به تعداد گل هاي زده و گل خورده مي توانيم ادعا كنيم شانس زيادي براي فتح اسكودتو داريم. اما در دفاع بايد بهتر شويم و همانند خط حمله از قدرت بيشتري برخودار شويم. بايد به راهي كه در نظر گرفته ايم ادامه دهيم و دست به اشتباه نزنيم. "

بوفون در خصوص دل پيرو نيز گفت:«او مي تواند در هر لحظه براي پيروزي موثر باشد و مي تواند عاملي براي پيروزي در هر بازي تلقي شود. مطمئن ام كه كونته به تقسيم انرژي در طول فصل و براي بازيكنان توجه زيادي دارد و مي خواهد يوونتوسي قدرتمند داشته باشيم."

بوفون در خصوص شانس قهرماني يووه نيز گفت" براي نخستين بار تاكيد مي كنم كه اين بار 6 بر 5 ما از ميلان جلو هستيم. اما مانند يك شرطبند حرفه اي مي گويم با عدد 7 جلو هستيم. "

منبع:
    Juventus . ir

12. این کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

کم بازي کرده‌ام اما

دل‌پيرو: به خروج از يووه فکر نمي‌کنم

اسطوره باشگاه يوونتوس اعلام کرد که هنوز به خروج از بيانکونري فکر نکرده است.

به نقل از اسکای اسپورت ایتالیا، الساندرو دل‌پیرو در این فصل بازی‌های زیادی برای تیمش انجام نداده و چندی پیش سران باشگاه طی اقدامی عجیب بدون هماهنگی او اعلام کردند که این آخرین فصل حضور او در یوونتوس است.

کاپیتان باشگاه یوونتوس در این فصل تنها در ۲ بازی از ابتدا در ترکیب این تیم به میدان رفته و در مجموع 208 دقیقه در زمین حضور داشته است.

الساندرو دل‌پیرو در این مورد گفت: مشخص است که نشستن روی نیمکت برای من بسیار سخت است. این مانند آتشی است که مرا از درون می‌سوزاند. در هر حال هر زمانی هم که به زمین وارد می‌شوم، هم تیمی‌هایم همواره به من می‌گویند که تو کاپیتان ما هستی.

وی ادامه داد: در حال حاضر از همه چیز لذت می‌برم و نمی‌خواهم این دوران خوب را با فکر کردن به آینده‌‌ای که مشخص نیست اذیت کنم. آینده من در بازی بعدی یوونتوس برابر لاتزیو خلاصه می‌شود، باید آن‌ها را ببریم. نمی‌خواهم به آخر فصل جاری و بازنشستگی فکر کنم زیرا هنوز به خروج از یووه فکر نکرده‌ام.

دل پيرو: ميلان مدعي اصلي قهرماني است

مهاجم اسطوره اي يوونتوسي ها بار ديگر تاکيد کرد که مي خواهد تا 40 سالگي بازي کند و از اظهار نظر در مورد کالچوپولي خودداري کرد.

الساندرو دل پیرو، ستاره با تجربه یوونتوس، معتقد است میلان مدعی اصلی قهرمانی است اما از روند فعلی بیانکونری اظهار رضایت کرد.
    مهاجم اسطوره ای یوونتوسی ها بار دیگر تاکید کرد که می خواهد تا 40 سالگی بازی کند و از اظهار نظر در مورد کالچوپولی خودداری کرد. او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" میلان مدعی قهرمانی است. البته ما از وضعیت حال حاضرمان لذت می بریم. ما یک گام رو به جلو برداشتیم.

رابطه من با کونته؟ او فوق العاده کار کرده، مانند همه مربیان دیگر باشگاه اما الان زمان قضاوت نیست. البته من از اینکه روی نیمکت می نشینم، راضی نیستم زیرا هنوز شور و اشتیاق زیادی برای بازی کردن دارم. من هنوز کاپیتان تیم هستم.
    بازی تا 40 سالگی ؟ اعلام کردم که می خواهم تا 40 سالگی بازی کنم. شاید به نظر عجیب باشد اما من واقعا می خواهم تا چند سال دیگر بازی کنم. باید تا ژوئن صبر کنیم وببینیم چه رخ خواهد داد.
    کالچوپولی؟ من تنها در مورد اتفاقاتی که در زمین رخ می دهد، صحبت می کنم. مطمئنم که ما جام را در زمین به دست آوردیم. در این مورد تردیدی ندارم." نشریه اسپورت کاتالونیا ادعا کرد؛ مورینیو، خوردی آلبا را دلقک نامید.

منبع:

varzesh3.com

14. این کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

در نیمکت رنج می کشم

الکس که برای حضور در مراسم ادیداس در شهر میلان به این شهر سفر کرده بود در کنار تعدادی از هواداران و مسولین و برخی بازیکنان حاضر در این مراسم در یک کلیپ ورزشی برای شرکت ادیداس حضور داشت و پس از اتمام برنامه سرانجام در گفت و گویی که در خصوص شرایط کنونی اش سوال کردند از ناراحتی و رنج کشیدنش در نیمکت خبر داد.

دل پیرو که همچنان برای میلان شانس خوبی قائل است که بتواند در پایان فصل اسکودتو را بالای سر ببرد در پاسخ به این سوال که از او پرسیده شد " حرکت و امدن به زمین از نیمکت سخت است گفت "

" خیر، رقابت ها برای مدت طولانی ادامه دارد و برای هر یک دقایق کمی زمان است تا بازی کنند. اما بودن در نیمکت سخت و ازاردهنده است به این دلیل که همچنان عطش و انگیزه بازی کردن دارم. من کاپیتان این تیم می مانم. "

اما در خصوص سنی که برای اتمام فوتبالش اعلام کرده " من گفتم که به بازی تا 40 سالگی می اندیشم اما نگفتم که تا چه سنی بازی خواهم کرد نه من تا 42 سالگی بازی می کنم (می خندد ). اما مطمئنا برای چند سال ادامه خواهم داد. در این خصوص در پایان ژوئن فکر می کنم زیرا دوست دارم از این لحظات لذت ببرم. من به لحظات فکر می کنم و می خواهم به حال فکر کنم نه به آینده . برادرم به اینده من فکر می کند و این مسائل مشکلات او هست، من در حال حاضر دنبال چیزی نیستم، تنها می خواهم از لحظات بودنم با یوونتوس در اینجا و تا پایان لذت ببرم و بعد ببینیم چه می شود."

اما کالچوپولی و اسکودتوی 2006 "مسئله ای که باعث خشم فدراسیون است. برای من و همه یوونتوسی ها بازی در زمین لذت بخش است و ما مانند مسولین فدراسیون می دانیم که در زمین برنده شدیم. برای من تنها تداعی کننده ان چیزی ست که در زمین ارائه کردیم و از ان اطمینان دارم. "

Juventus . ir

16. 2 کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

موجي: کراسيچ فقط شبيه ندود است

کراسيچ در رقابت هاي اين فصل سري آ نتوانسته انتظارات را برآورده کند و در ترکيب اصلي کونته جاي ندارد.

لوچانو موجی، مدیر سابق باشگاه یوونتوس، اعلام کرد میلوش کراسیچ، هافبک صرب این باشگاه، هیچ شباهتی به پاول ندود ندارد.

کراسیچ در رقابت های این فصل سری آ نتوانسته انتظارات را برآورده کند و در ترکیب اصلی کونته جای ندارد.

این در حالی است که گفته می شود باشگاه های چلسی، منچسترسیتی و سویا به دنبال به خدمت گرفتن این هافبک صربستانی هستند.

کراسیچ اخیرا این شایعات را بی اساس خواند و جوزپه ماروتا، مدیر باشگاه یوونتوس، نیز تایید کرد این بازیکن در تورین خواهد ماند. اما موجی تلاش باشگاه تورینی برای حفظ این بازی را زیر سوال برد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" نمی دانم چرا بعضی ها کراسیچ را با ندود مقایسه می کنند. تنها شباهت بین آنها، آرایش موهای شان است.

کراسیچ کمتر در حملات می توان به تیم کمک کند. او اشتباهات زیادی دارد. فکر نمی کنم جدایی او از یوونتوس و رفتنش از سری آ باعث ناراحتی کسی بشود."

کراسیچ در رقابت های این فصل تنها 286 دقیقه برای یوونتوس بازی کرد. شاگردان کونته این هفته مقابل لاتزیو قرار خواهند گرفت.

varzesh3 . com

18. این کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

يوونتوس–لاتزيو، ملاقات تيم صدرنشين با ياران کلوزه

در ادامه مسابقات هفته سيزدهم کالچو ايتاليا، جدال تيم‌هاي اول و دوم جدول باعث هيجان در ميان علاقمندان خواهد شد.

در حالی‌که پیکارهای این هفته امشب (جمعه) با مصاف اودینزه در ورزشگاه فیرولی مقابل آ.اس.رم آغاز خواهد شد، پیکار فرداشب یوونتوس صدرنشین و لاتزیو رده دومی تماشاگران زیادی را به ورزشگاه رم، محل انجام این مسابقه بزرگ خواهد کشاند.

دیداری که میروسلاو کلوزه، گلزن ملی‌پوش و آلمانی فصل جاری رمی‌ها از انگیزه فراوانی برای گشودن دروازه‌ راه‌راه‌پوشان برخوردار است.

در دیدارهای دیگر این تاریخ، ابتدا لچه در خانه با کاتانیا دیدار خواهد کرد. سپس پارما در میهمانی نوارو حضور می یابد.
    ناپولی نیز پس از کسب پیروزی مقابل منچسترسیتی انگلیس در لیگ قهرمانان اروپا مقابل آتلانتا حضور خواهد یافت.
    تیم‌های آ.ث‌میلان، اودینزه‌ و آ.اس رم در رده‌های سوم تا پنجم جدول اکنون حضور دارند.

Varzesh3 . com

20. این کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •