تیاگو سیلوا وتکذیب پیشنهاد بارسا: در میلان خوشحالم
سایت گل – تیاگو سیلوا، مدافع باشگاه میلان در صحبتهایی اعلام کرد که سران بارساهیچ درخواست رسمی ای برای جذب او ارائه نداده اند و از حضور در روسونری راضی است
این درحالی است که این روزها صحبتهای متعددی در مورد جدایی تیاگو سیلوا از رختکن تیمش به گوش می رسد. او در تابستان سال 2009 به میلان پیوست.
سیلوای 26ساله روز گذشته در صحبتهایی اعلام کرد که با سران باشگاه بارسلونا در تماس است وبه این نکته اشاره کرد که اگر بارسا به دنبال جذب اوست، باید با سران میلان تماس بگیرد. با این وجود او امروز اعلام کرده که سران بارسا پیشنهادی برای جذب او ارائه نکرده اند و گفت که قصد ترک سن سیرو را ندارد.
تیاگوسیلوا به آرنا سپورتی وی گفت:« این غیرممکن است که چنین اخباری به گوش نرسد.من هم دراین رابطه چیزهایی شنیده ام..واقعیت این است که هنوز هیچ ماجرای جدی ای پیش نیامده و من از حضور در میلان راضی ام.اگر از بودن در میلان راضی نبودم، قراردادم را تا سال 2016 تمدید نمی کردم.»
البته سیلوا در ادامه صحبتهایش به تمجید از بارسا پرداخت و اعلام کردکه تیم کنونی اش در حد واندازه های بارسلوناست:« بارسلونا تیمی است که همه درمورد آن صحبت می کنند؛ تیمی که فوتبالی تماشایی را ارائه می دهد ولی از نظر من میلان هم فاصله چندانی با بارسا ندارد.»