تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 154 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

منم موافقم!!!
    گانسو میتونه جای کاکا رو پر کنه
    البته باید 2 تا 3 خرید کوچیک هم داشته بشیم که یکیش بال چپ هست
    که اگر میلان گانسو رو بگیره چون دیگه زیاد خرج نمی کنن احتملا فان در فارت رو مگیرن
    چون بیل خیلی گرونه -شواینی هم پایبند به بایرنه
    فکر کنم پنجره نقل و انتقالات میلان اینجوری بسته بشه
    تاییه وو+مکسس+گانسو+ویتسل+ال شاراووی+فان در فارت
    ================================================== =

گزارش روز : ال شاراووی در آستانه پیوستن به میلان
    به گزارش اسکای اسپورت 24 این ستاره 18 ساله در یک قدمی پیوستن به باشگاه روسونری می باشد..

گزارش ها حاکی از آن است که ال شاراووی ستاره باشگاه جنوا که به صورت قرضی در باشگاه پادوا توپ می زد در آستانه پیوستن به میلان به صورت مالکیت مشترک است.

الکساندر مرکل فصل آینده به صورت مالکیت مشترک در باشگاه جنوا توپ خواهد زد اما طبق گزارشات جیانلوکا دی مارزیو ستاره کوچک و جوان استفان ال شاراووی در راه سن سیرو می باشد.

گزارشگر اسکای اسپورت 24 در گزارشی اعلام کرد که توافق بر سر انتقال ال شاراووی به میلان شب گذشته با باشگاه جنوا صورت گرفته است و روسونری باید مبلغ 6 تا 7 میلیون یورو به عنوان 50 درصد قرارداد وی را پرداخت کند تا نیمی از مالکیت این ستاره 18 ساله در انحصار باشگاه روسونری درآید.

انتظار می رود امروز روبرتو لا فلوریو ملافاتی با گالیانی و آریدو برایدا داشته باشد تا قرارداد به ثبت رسانده شود. و به نظر نمی آید از آنجایی که این دو باشگاه دارای رابطه خوبی با هم هستند مشکل خاصی پیش آید.

همانطور که ال شاراووی اعتراف کرده بود که یک طرفدار میلان می باشد گالیانی نیز از این بابت بسیار خوشحال بود و اشتیاق خود را نشان داد و در این باره امروز چنین گفت " من بسیار از این موضوع خوشحال هستم و ما باید ببینیم که چه اتفاقاتی خواهد افتاد"

این ستاره 18 ساله نقش کلیدی در این فصل باشگاه پادوا داشته است اما موفق نشدند به سری آ صعود کنند.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض ترکیب های احتمالی میلان برای فصل بعد

سیستم 2-1-3-4

همون سیتم البته با نفرات ذخیره

================================================== =============
    سیستم 1-3-2-4

سیستم 2-1-2-5

سیستم 2-1-2-4

Last edited by H A M A S; 15-06-2011 at 21:12.

3. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تیاگو سیلوا و فشار بر روی باشگاه میلان برای افزایش دستمزد

سیلوا در گفتگو با یک برنامه تلویزیونی برزیلی اعلام کرده بود که هفته گذشته با مدیران بارسا در مورد انتقال احتمالی به نوکمپ مذاکره کرده است.

سایت گل- یک منبع نزدیک به باشگاه میلان اعلام کرد مذاکره تیاگو سیلوا، مدافع برزیلی باشگاه با بارسا تنها برای فشار بر روی باشگاه میلان برای افزایش دستمزدش است.

سیلوا در گفتگو با یک برنامه تلویزیونی برزیلی اعلام کرده بود که هفته گذشته با مدیران بارسا در مورد انتقال احتمالی به نوکمپ مذاکره کرده است.

با این وجود یک منبع نزدیک به میلان اعلام کرد تیاگو سعی می کند از این طریق دستمزدش را افزایش دهد و باشگاه میلان هیچ پیشنهادی را برای خرید او نخواهد پذیرفت.
    این منبع در گفتگو با سایت گل گفت:" تیاگو فروشی نیست. او به دنبال دستمزد بیشتر است و مانند همیشه، بازیکن تهدید می کند که به بارسا خواهد رفت اما از نظر میلان او فروشی نیست. او این حریف را زده تا دستمزد بیشتری بگیرد. قرارداد او با میلان در سال 2016 به پایان می رسد اما تعجبی ندارد اگر تا چند ماه دیگر مذاکرات برای تغییر میزان دستمزد او انجام شود. آنگاه این مسائل هم تمام خواهد شد."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این سیستم خوبیه
    فقط یکم میونه میدون سن بالای آمبر و فان بومل تو ذوق میزنه
    البته گتوسو و فلامینی هم هستن
    امیدوارم ویتسل رو بگیریم چون یه هافبک دفاعی جوون و با صلابت نداریم
    البته فلامینی باید ببینیم فصل بعد چه طوره

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تیاگو سیلوا وتکذیب پیشنهاد بارسا: در میلان خوشحالم

سایت گل – تیاگو سیلوا، مدافع باشگاه میلان در صحبتهایی اعلام کرد که سران بارساهیچ درخواست رسمی ای برای جذب او ارائه نداده اند و از حضور در روسونری راضی است

این درحالی است که این روزها صحبتهای متعددی در مورد جدایی تیاگو سیلوا از رختکن تیمش به گوش می رسد. او در تابستان سال 2009 به میلان پیوست.

سیلوای 26ساله روز گذشته در صحبتهایی اعلام کرد که با سران باشگاه بارسلونا در تماس است وبه این نکته اشاره کرد که اگر بارسا به دنبال جذب اوست، باید با سران میلان تماس بگیرد. با این وجود او امروز اعلام کرده که سران بارسا پیشنهادی برای جذب او ارائه نکرده اند و گفت که قصد ترک سن سیرو را ندارد.

تیاگوسیلوا به آرنا سپورتی وی گفت:« این غیرممکن است که چنین اخباری به گوش نرسد.من هم دراین رابطه چیزهایی شنیده ام..واقعیت این است که هنوز هیچ ماجرای جدی ای پیش نیامده و من از حضور در میلان راضی ام.اگر از بودن در میلان راضی نبودم، قراردادم را تا سال 2016 تمدید نمی کردم.»

البته سیلوا در ادامه صحبتهایش به تمجید از بارسا پرداخت و اعلام کردکه تیم کنونی اش در حد واندازه های بارسلوناست:« بارسلونا تیمی است که همه درمورد آن صحبت می کنند؛ تیمی که فوتبالی تماشایی را ارائه می دهد ولی از نظر من میلان هم فاصله چندانی با بارسا ندارد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تاسوتی : آستوری آماده بازی در میلان است

به گفته مائورو تاسوتی زمان آن رسیده است تا آستوری به میلان بازگردد و برای این تیم بازی کند..

با نبودن تیاگو سیلوا و ماریو یپس به دلیل حضور در رقابت های کوپا آمریکا و وجود مصدومیت فیلیپ مکسس و ترک سوکراتیس و لگروتالیه میلان تنها بونرا و الساندرو نستا را برای بازی های پیش فصل خواهد داشت.

بنابراین میلان در تلاش است تا مدافع وسط دیگری را به خدمت بگیرد و بهترین مورد در حال حاضر برای میلان داوید آستوری می باشد.

میلان رسما اعلام کرده است که برای او با کالیاری خواهند جنگید تا 50 درصد مالکیت باقیمانده این مدافع 24 ساله را هم خریداری کند و سران میلان قصد دارند تا او را به خانه بازگردانند.

دستیار مربی مائورو تاسوتی بر این باور است که داوید آستوری جوان آماده بازگشت به میلان است.

تاسوتی در مصاحبه با milan channel بعد از ظهر چهارشنبه اعلام کرد " من فکر می کنم آستوری آماده بازی در میلان است او همچنین برای تیم ملی ایتالیا نیز به میدان رفته است بنابراین او یک بازیکن بزرگ در لیگ ایتالیاست و در حال حاضر ارزش های خود را ثابت کرده است"

کد:

8. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.
    واقعیتش نمیدونم بچه ها اینجا چقدر الگری رو قبول دارن.
    اما من از بازی مقابل رئال خیلی خیلی قبولش دارم.
    به نظر من یه مربی مثل اون نیاز بود تا بتونه یه تحول توی میلان ایجاد کنه.
    با توجه به نگاه جوانگرایانش در فصل قبل و ملموس تر در این فصل خیلی به میلان فصل آینده امیدوارم.
    البته یکی از دوستان انتقاد میکرد که همچین جوانگرایی هم نکرده,اما من نظرم اینه با توجه به میانگین سنی بالای میلان در فصل قبل تا همون حدم قابل قبول بود.
    من همیشه معتقد بودم میلان باید روبن رو از رئال میگرفت.
    فکر میکنم گزینه فوق العاده ای برای میلانه.
    البته این نظر شخصی من در حد شناخت و فهم خودم از فوتبال.
    امیدوارم بتونم میلان رو در فصل قبل قدرتمند در سری آ و لیگ قهرمانان اروپا ببینم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جنوا : ال شاراووی هنوز بازیکن میلان نیست

آینده ال شاراووی همچنان بلا تکلیف باقی مانده است ...

سران میلان دیروز با باشگاه جنوا بر سر استفان ال شاراووی 18 ساله جلسه ای برگزار کردند اما با وجود اینکه تمام گزارشات حاکی از قطعی شدن این انتقال است باشگاه جنوا اعلام کرده است که در طی دو روز آینده در رابطه با آینده این بازیکن تصمیم نهایی گرفته خواهد شد.

مدیر ورزشی باشگاه جنوا استفانو کاپوزوکا اعلام کرد در حال حاضر هیچ چیز مشخص نیست.

کاپوزوکا در مصاحبه با رادیو اسپورتیوا چنین می گوید " این حقیقت دارد که میلان بر سر این بازیکن به صورت رسمی با ما صحبت کرده است اما این بدان معنی نمی باشد که ال شاراووی بازیکن میلان است.ما حداکتر تا 48 ساعت آینده در رابطه با آینده این بازیکن تصمیم گیری لازم را اتخاذ خواهیم کرد و ما خواهیم دید چه چیزی هم برای ما و هم برای این بازیکن مفید خواهد بود"

"در حال حاضر هیچ تصمیم قطعی گرفته نشده است و هر چیزی که در روزنامه ها می خوانید در حال بررسی می باشد و هنوز به صورت قطعی تصمیمی گرفته نشده است"

میلان برای این ستاره 18 ساله پیشنهاد 6.5 میلیون یورویی + نیمی از مالکیت الکساندر مرکل را پیشنهاد داده است.

کد:

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

جنوا : ال شاراووی هنوز بازیکن میلان نیست

آینده ال شاراووی همچنان بلا تکلیف باقی مانده است ...

سران میلان دیروز با باشگاه جنوا بر سر استفان ال شاراووی 18 ساله جلسه ای برگزار کردند اما با وجود اینکه تمام گزارشات حاکی از قطعی شدن این انتقال است باشگاه جنوا اعلام کرده است که در طی دو روز آینده در رابطه با آینده این بازیکن تصمیم نهایی گرفته خواهد شد.

مدیر ورزشی باشگاه جنوا استفانو کاپوزوکا اعلام کرد در حال حاضر هیچ چیز مشخص نیست.

کاپوزوکا در مصاحبه با رادیو اسپورتیوا چنین می گوید " این حقیقت دارد که میلان بر سر این بازیکن به صورت رسمی با ما صحبت کرده است اما این بدان معنی نمی باشد که ال شاراووی بازیکن میلان است.ما حداکتر تا 48 ساعت آینده در رابطه با آینده این بازیکن تصمیم گیری لازم را اتخاذ خواهیم کرد و ما خواهیم دید چه چیزی هم برای ما و هم برای این بازیکن مفید خواهد بود"

"در حال حاضر هیچ تصمیم قطعی گرفته نشده است و هر چیزی که در روزنامه ها می خوانید در حال بررسی می باشد و هنوز به صورت قطعی تصمیمی گرفته نشده است"

میلان برای این ستاره 18 ساله پیشنهاد 6.5 میلیون یورویی + نیمی از مالکیت الکساندر مرکل را پیشنهاد داده است.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ال شاراووی فردا در میلان

به گفته مالک باشگاه جنوا این ستاره 18 ساله فردا می تواند به میلان منتقل شود...

با وجود اینکه گفته شده بود که 48 ساعت دیگر در رابطه با آینده این ستاره جوان تصمیم گیری خواهد شد اما مالک باشگاه جنوا انریکو پرزیوسی اعلام کرد که توافق بین میلان و جنوا فردا صورت خواهد گرفت و قرار داد به ثبت خواهد رسید

میلان 5.5 میلیون یورو + نیمی از مالکیت الکساندر مرکل را در ازای ال شاراووی خواهد داد.

دوست نزدیک گالیانی انریوکو پرزیوسی در صحبت هایی چنین می گوید " من با میلان فردا جلسه ای خواهم داشت تا در رابطه با ال شاراووی صحبت های لازم را انجام دهیم اگر همه چیز آنطور که پیش بینی کرده بودیم پیش برود بنابراین ما به توافق خواهیم رسید"

ال شاراووی به عنوان یکی از درخشان ترین ستاره های فوتبال ایتالیا شناخته شده است و در باشگاه پادوا بهترین بازیکن فصل 2010/2011 در سری بی ایتالیا شد و این امر تنها در حالی برای او بدست آمد که تنها 18 سال سن دارد.او با توجه به اینکه 3 ماه مصدوم بود موفق به ثمر رساندن 9 گل شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •