تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 186 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

باز به نظرم خریدامون کمه....باید بیشتر بخریم...یه بازی ساز جوون مثل سرخیو کانالس....اسنایدر زیاد مصدومیت کوتاه مدت داره....اگه یکی مثل کانالس یا یه هافبک بازی ساز جوون بیاریم خیلی خوبه....ببینید فصل بعد اسکولز و شاید گیگز رو نداریم...گیبسون و اندرسون هم هنوز برای فیکس بودن زود هستند....کریک و فلچر هم که بیشتر دفاعی کار میکنند....پس باید بیشتر زوم کنیم
    یه چیز می خوام بگم اما زیاد ناراحت نشید .
    من یکی که فکر نمی کنم اشنایدر به منچستر بیاد . دلیل داره.
    منچستر تیمی نیست که بتونه از یه تیم بزرگ دیگه بازیکن بخره . فقط بعضی تیمها تو جهان هستن که قابلیت اینو دارن که تیم های بزرگ رو وسوسه کنن.
    اینتر حاضر اشنایدر رو بفروشه اما نه ما.
    دلیل اینکه می بینید منچستر زیاد از تیمی مثل تاتنهام خرید می کنه اینکه این تیم رو می شه وسوسه کرد اما نه تیمی مثل اینتر .
    فکر کنم بهتر باشه وقتمون رو بذاریم واسه مودریچ . ( من خودم طرفدار تیم هلندیم و عاشق اشنایدر اما ... )

2. این کاربر از King_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

واو.اقای خاص در ومبلی با شال گردن منچستر.

4. 2 کاربر از King_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

هم مودریچ هم اسنایدر میان....حالا ببینید

6. این کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم لیست بازیکن هایی که باید بخریم....اشلی یانگ....وسلی اسنایدر....دخه ا...چارلی ادام....جک رود ول....لوکا مودریچ

8. این کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

واو.اقای خاص در ومبلی با شال گردن منچستر.

سلام

این بدل مورینیو هست تو این پست گذاشته بودم :ی

کد:

10. 4 کاربر از xmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

سلام

این بدل مورینیو هست تو این پست گذاشته بودم :ی

کد:
    کلا تابلو الکی
    مورینو بر فرض اگه بیاد وزرشگاه نمی ره اون ته وایسه و بعدش اگه مو تو ومبلی بود هزار بار دوربین ها نشونش می دادن
    این جدول بازیکنهایی منچستر بهشون علاقه مند ( از سایت خود باشگاه )

12. 7 کاربر از King_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

لینک جشن قهرمانی منچستر در سطح شهر برای دانلود.
    کد:

14. 3 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فان‌درسار: شکست مقابل بارسلونا کابوس من نمی‌شود

سایت گل – ادوین فان‌درسار، دروازه‌بان در حال بازنشستگی منچستریونایتد گفته فینال لیگ قهرمانان مقابل بارسلونا که آخرین بازی دوران او بود کابوسش نمی‌شود و او با این نتیجه کنار آمده است.

یونایتد در این بازی سه بر یک شکست خورد، نتیجه‌ای که باعث شد بسیاری از بینندگان تیم پپ گواردیولا را یکی از بهترین‌های تاریخ بدانند.
    این شکست پایان خوبی برای دوران بازی فان‌درسار نبود.

او با این حال گفت: «فکر نمی‌کنم بنشینم و احساساتی شوم. من کاملا خونسرد هستم. از این قبیل اتفاقات مزخرف روی می‌دهد!

عالی بود که با برد کار را به پایان می‌رساندیم اما نشد. ما ناامید هستیم. اما زندگی همین است. گاهی می‌برید و گاهی می‌بازید.

من خوبم. اوضاع خیلی بد نیست. انتظار احساسات بیشتری داشتم اما حالا زمان مناسبی برای کناره‌گیری است و من از تصمیم خود راضی هستم.

بارسلونا 20 دقیقه طول کشید تا وارد جریان بازی شود و دست کم در این زمینه دستاورد ما نسبت به فینال رم دو برابر بود!

پس از گل تساوی امیدوار بودیم که بازی همچنان باز بماند. ما نیمه دوم را عالی آغاز نکردیم و دوباره عقب کشیدیم.

مجبور بودیم آنها را تعقیب کنیم، نه این که کاری کنیم که آنها ما را تعقیب کنند.
    ب
    ه نظرم می‌شود بارسلونا را متوقف کرد. آنها در این فصل چند باری باختند و مهارپذیر هستند اما آنها تیم خیلی خوبی هستند که چند بازیکن عالی دارند. آنها واقعا تیم خوبی هستند.»

داوید دخئا از اتلتیکو مادرید به عنوان جانشین فان‌درسار در نظر گرفته شده، و او می‌گوید: «خیلی بازی‌های او را ندیده‌ام اما مطمئنم که آنها مشق‌هایشان را به خوبی نوشته‌اند.

اگر آنها بازی‌هایش را به اندازه کافی دیده‌اند پس او بازیکن مناسبی است. این مانند این است که از یک سر طیف به سر دیگر آن بروید (با توجه به سنی که دخئا دارد).»او می‌گوید یک سال استراحت خواهد کرد: «من به دنبال مدارک مربی‌گری در انگلیس بوده‌ام اما نمی‌دانم بتوانم دوره‌ها را

تمام کنم یا نه. می‌خواهم این کار را در هلند هم انجام دهم اما شاید خیلی زود باشد.فکر می‌کنم می‌خواهم یک سال استراحت کنم. می‌خواهم چند بازی نگاه کنم و با دوستانم در روز شنبه باشم و غذای خوبی بخوریم و بازی تماشا کنیم و گلف بازی کنیم و وقت خود را با خانواده بگذرانم.

احتمالا روزگار بسیار دشوار می‌گذرد و آسان نیست.

من دوستانی در فوتبال دارم که پنج یا شش سال پیش بازنشسته شدند. من از انتظاراتی که داشتم دو یا سه فصل فراتر رفتم اما این مشکل بزرگی نیست.»

کد:

نانی: امیدوارم برباتوف در منچستریونایتد بماند

سایت گل – نانی، بال منچستریونایتد امیدوار است که دیمیتار برباتوف، هم‌تیمی‌اش در تابستان هم در یونایتد بماند. این در حالی است که برباتوف از لیست سر الکس فرگوسن برای دیدار فینال لیگ قهرمانان مقابل بارسلونا خط خورده بود.

این خط خوردن شگفت‌انگیز بود چرا که فرگوسن ترجیح داده بود تنها مایکل اوون را به عنوان مهاجم ذخیره روی نیمکت داشته باشد.

مهاجم بلغاری از این تصمیم به حدی نابود شد که حتی حاضر نشد بازی را در کنار بقیه اعضای تیم نگاه کند.

تصمیم مربی اسکاتلندی برای کنار گذاشتن گل‌زن برتر لیگ برتر (در کنار کارلوس تبس)، و واکنش برباتوف باعث شده شایعات بسیاری مبنی بر جدایی او شنیده شود.

نانی که در دیدار ویمبلی به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفت می‌گوید: «نمی‌دانم او در سر چه دارد اما همه می‌دانند که او بازیکنی است رویای.

او گل‌های بسیاری برای ما زده و بهترین گل‌زن لیگ شده، و دوست دارم فصل بعد هم در منچستریونایتد بازی کند.

نمی‌دانم چه بازیکنانی دارند می‌آیند اما مهم‌ترین نکته این است که آنهایی که می‌مانند برای ما همچنان مبارزه کنند.»

امیل دانچف، ایجنت او گفته ماجراهای مبنی بر قهر او بی‌پایه است اما درباره آینده بربا گفته: « چند روز صبر کنید.»

کد:

16. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

مثل اینکه اشلی یانگ به منچستر خیلی نزدیک شده.
    و بربا هم به در های ot خیلی نزدیک شده

کد:

18. 2 کاربر از King_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

یه خبر بد
    دوستان متاسفانه اسکولزی از دنیای فوتبال خداحافظی کرد :(

United legend Paul Scholes announces his retirement from playing. Scholesy will join the coaching staff next season.

کد:

20. 2 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •