فاندرسار: شکست مقابل بارسلونا کابوس من نمیشود
سایت گل – ادوین فاندرسار، دروازهبان در حال بازنشستگی منچستریونایتد گفته فینال لیگ قهرمانان مقابل بارسلونا که آخرین بازی دوران او بود کابوسش نمیشود و او با این نتیجه کنار آمده است.
یونایتد در این بازی سه بر یک شکست خورد، نتیجهای که باعث شد بسیاری از بینندگان تیم پپ گواردیولا را یکی از بهترینهای تاریخ بدانند.
این شکست پایان خوبی برای دوران بازی فاندرسار نبود.
او با این حال گفت: «فکر نمیکنم بنشینم و احساساتی شوم. من کاملا خونسرد هستم. از این قبیل اتفاقات مزخرف روی میدهد!
عالی بود که با برد کار را به پایان میرساندیم اما نشد. ما ناامید هستیم. اما زندگی همین است. گاهی میبرید و گاهی میبازید.
من خوبم. اوضاع خیلی بد نیست. انتظار احساسات بیشتری داشتم اما حالا زمان مناسبی برای کنارهگیری است و من از تصمیم خود راضی هستم.
بارسلونا 20 دقیقه طول کشید تا وارد جریان بازی شود و دست کم در این زمینه دستاورد ما نسبت به فینال رم دو برابر بود!
پس از گل تساوی امیدوار بودیم که بازی همچنان باز بماند. ما نیمه دوم را عالی آغاز نکردیم و دوباره عقب کشیدیم.
مجبور بودیم آنها را تعقیب کنیم، نه این که کاری کنیم که آنها ما را تعقیب کنند.
ب
ه نظرم میشود بارسلونا را متوقف کرد. آنها در این فصل چند باری باختند و مهارپذیر هستند اما آنها تیم خیلی خوبی هستند که چند بازیکن عالی دارند. آنها واقعا تیم خوبی هستند.»
داوید دخئا از اتلتیکو مادرید به عنوان جانشین فاندرسار در نظر گرفته شده، و او میگوید: «خیلی بازیهای او را ندیدهام اما مطمئنم که آنها مشقهایشان را به خوبی نوشتهاند.
اگر آنها بازیهایش را به اندازه کافی دیدهاند پس او بازیکن مناسبی است. این مانند این است که از یک سر طیف به سر دیگر آن بروید (با توجه به سنی که دخئا دارد).»او میگوید یک سال استراحت خواهد کرد: «من به دنبال مدارک مربیگری در انگلیس بودهام اما نمیدانم بتوانم دورهها را
تمام کنم یا نه. میخواهم این کار را در هلند هم انجام دهم اما شاید خیلی زود باشد.فکر میکنم میخواهم یک سال استراحت کنم. میخواهم چند بازی نگاه کنم و با دوستانم در روز شنبه باشم و غذای خوبی بخوریم و بازی تماشا کنیم و گلف بازی کنیم و وقت خود را با خانواده بگذرانم.
احتمالا روزگار بسیار دشوار میگذرد و آسان نیست.
من دوستانی در فوتبال دارم که پنج یا شش سال پیش بازنشسته شدند. من از انتظاراتی که داشتم دو یا سه فصل فراتر رفتم اما این مشکل بزرگی نیست.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نانی: امیدوارم برباتوف در منچستریونایتد بماند
سایت گل – نانی، بال منچستریونایتد امیدوار است که دیمیتار برباتوف، همتیمیاش در تابستان هم در یونایتد بماند. این در حالی است که برباتوف از لیست سر الکس فرگوسن برای دیدار فینال لیگ قهرمانان مقابل بارسلونا خط خورده بود.
این خط خوردن شگفتانگیز بود چرا که فرگوسن ترجیح داده بود تنها مایکل اوون را به عنوان مهاجم ذخیره روی نیمکت داشته باشد.
مهاجم بلغاری از این تصمیم به حدی نابود شد که حتی حاضر نشد بازی را در کنار بقیه اعضای تیم نگاه کند.
تصمیم مربی اسکاتلندی برای کنار گذاشتن گلزن برتر لیگ برتر (در کنار کارلوس تبس)، و واکنش برباتوف باعث شده شایعات بسیاری مبنی بر جدایی او شنیده شود.
نانی که در دیدار ویمبلی به عنوان بازیکن جانشین به میدان رفت میگوید: «نمیدانم او در سر چه دارد اما همه میدانند که او بازیکنی است رویای.
او گلهای بسیاری برای ما زده و بهترین گلزن لیگ شده، و دوست دارم فصل بعد هم در منچستریونایتد بازی کند.
نمیدانم چه بازیکنانی دارند میآیند اما مهمترین نکته این است که آنهایی که میمانند برای ما همچنان مبارزه کنند.»
امیل دانچف، ایجنت او گفته ماجراهای مبنی بر قهر او بیپایه است اما درباره آینده بربا گفته: « چند روز صبر کنید.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید