این خونه ای که فروختن چند میلیارد بوده که می خوان با اون خرج بیمارستانو بدن؟ بعدشم اون موقع اصلا بیمارستان خصوصی نبود که بخوان ببرن اونجا...
چه سوتی های خفنی....![]()
این خونه ای که فروختن چند میلیارد بوده که می خوان با اون خرج بیمارستانو بدن؟ بعدشم اون موقع اصلا بیمارستان خصوصی نبود که بخوان ببرن اونجا...
چه سوتی های خفنی....![]()
من خیلی نمی تونم درمورد بیمارستان خصوصی نظر بدم! نمی دونم بوده یا نه! ولی اگر طاهر زنده بشه و به هر عنوانی
معجزه صورت بگیره! دیگه بحث اهدای عضو و بیمارای مثل طاهر خیلی ناجور میشه هااااااااا
البته بمان چند سال پیش اعلام کردن خانمی اگر درست بگم بعد از 35 سال از کما دراومد اما فکر کنم کما با مرگ مغزی
فرق داره هااا
سلام
چند روز پیش همین بازیگر ستایش و چندتا بازیگر دیگه اومده بودن روستایی به نام مرندیز برای فیلمبرداری
نزدیکای بیرجنده
بعدش اونجا مردم دورش کردن اونم بهشون گفته طاهر نمیمیره
منم دیگه قسمت پریشبو نگاه نکردم چون میدونستم چی میشه.
معظمي: برخي شخصيتهاي «ستايش» مبتلا به اغراق هستند
خبرگزاري فارس: يك منتقد گفت: شخصيت «حشمت فردوس» (داريوش ارجمند) به رغم باورپذيري با اغراق و دوري از جامعه امروز ما به تصوير كشيده شده است، جامعهاي كه امروز ادبيات آن با ديروز بسيار متفاوت است.
«حسن معظمي» عضو شوراي مركزي انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد مجموعه تلويزيوني «ستايش» ساخته سعيد سلطاني، اظهار داشت: سريال «ستايش» كه مدتي است كه از پخش آن از شبكه سوم سيما ميگذرد، توانسته با دستمايه قرار دادن موضوعي اجتماعي، خانوادگي كه برگرفته از خشم، نفرت و در عين حال محبت بين افراد خانوادههايي از طبقات مختلف اجتماعي در مقطع زماني كه شايد به نوعي با امروز فاصله داشته، توانسته مخاطباني براي خود دست و پا كند.
وي در ادامه تاكيد كرد: مجموعه تلويزيوني «ستايش» به رغم داشتن موضوعي خوب از پردازش در روايت و شخصيتپردازيها دچار مشكل است، با وجود اينكه ريتم روايي «ستايش» در قسمتهاي ابتدايي و مياني آن منطقي به نظر ميرسيد، آرام آرام در مسير شيب به سمت پايان داستان از داير منطق خارج شده و به نوعي به ورطه تكرار همچون سريالهاي مشابه خود دچار شده است.
معظمي تصريح كرد: احساس قرابت پدري به پسري و يافتن آرزوها در او در عين خشم و نفرت نسبت به جامعه پيراموني و افراد حاضر در روايت «ستايش» تناقضهايي را براي مخاطب در ارتباطگيري با شخصيتهاي اصلي داستان به وجود آورده است.
اين منتقد در ادامه به فارس، گفت: شخصيت «حشمت فردوس» (داريوش ارجمند) به رغم باورپذيري اما با اغراق و به يك نوعي دوري از جامعه امروز ما به تصوير كشيده شده است، جامعهاي كه امروز ادبيات آن با ديروز بسيار متفاوت بوده و خواستگاه آدمها در طبقات اجتماعي متناسب با احوالات مجموعه تلويزيوني «ستايش» نيست.
عضو شوراي مركزي انجمن منتقدان در ادامه افزود: احوالاتي كه شايد در ديروز آن گونه كه تصوير شده بود اما عينيت و ما به ازاي بيروني نيز نداشته است، خشم از اطرافيان و محبت به نزديكان، اطلاعتپذيري محض را در خانوادهاي كه پدر حرف اول و آخر را ميخواهد بزند تبديل به داستاني تكراري در بسياري از سريالهاي تلويزيوني شده است.
معظمي ادامه داد: در فضايي كه امروز فرزندسالاري حرف اول را ميزند، پدرسالاري ديروز با اغراق نمايي در سريال «ستايش» جبران مافات نميكند هر چند كه «طاهر فردوس» (مهدي پاكدل) به عنوان پسر سر به راه و به تعبيري بچه مثبت داستان تلقي شود اما ما به ازاي بيروني براي مخاطب ندارد.
اين منتقد در ادامه افزود: سريال «ستايش» ميتوانست با پردازش مناسب قصه، اعمال وسواس كارشناسانه در شخصيتپردازي و همچنين تطابقسازي دايره روايي داستان با احوالات امروز اثري متوسط رو به بالا نزد مخاطب جاي گيرد، هر چند كه اين مجموعه توانسته بخشي از خانوادهها را نيز درگير داستان و شخصيتهاي خود هم كند.
معظمي تصريح كرد: به هر سوي ميتوان از همين حالا پايان داستان سريال «ستايش» را حدس زد، عاقبتي كه براي اكثر توليدات تلويزيوني ميتوان اينگونه تصور نمود، «ستايش» آدمهاي ديروز را در همان تاريخ مصرف خود تعريف كرده است و از مخاطب امروز به نوعي دور مانده هر چند كه در ذات خود اندرزگويي و به يك نوعي مقايسه ديروز با امروز را در دستور كار خود دارد.
اين منتقد ادامه داد: آدمهاي امروز ما بايد براي مخاطب عينيت بيروني داشته باشد و گفتمان مطابق با سليقه و جامعه امروز ميان شخصيتها جاري و ساري گردد.
«حسن معظمي» در پايان اين گفتوگو خاطرنشان كرد: اميد است در مجموعههايي كه خانواده، جوانان و اولياء جامعه هدف آن هستند، بيش از پيش دقت، ظرافت و رفتارشناسي در حوزه اجتماع در دستور كار برنامهسازان و فيلمسازان قرار گيرد.
تا الآن که خوبه.اگه کاری نکنن توی گلوی مردم گیر کنه بهترم میشه.
سلام .
احتمالا خالی بسته .
ولی خدا وکیلی اگه طاهر نَمیره خیلی ضایع میشه . با توجه به اینکه گفتن مرگ مغزی شده طرف . الآن دیگه کسی نمیره طرف اهدای عضو . همه میگن طاهر خوب شده پس ....
.
اون زمان بیمارستان خصوصیم بوده . من پرسیدممشکلی که ای تیکش داشت این بود که گفت شبی 100 هزار تومان . به نظرتون 100 هزار تومن اون زمان یکم زیاد نیست؟
![]()
مگه هنوز فیلمبرداری دارن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تا جایی که من میدونم بازیگر ها حتی به خانواده هاشون هم به زور میگن بعدا چی میشه!!!!!
خانواده فرق داره با اینکه بری توی یه روستا کلی آدم بریزن سرت ازت بپرسن . مرد میخواد که جواب نده![]()
منم تو همین فکر بودم . اون زمان جنگ که حداقل 20 سال پیشه و م ن اصلا دنیا نبودماون زمان بیمارستان خصوصیم بوده . من پرسیدممشکلی که ای تیکش داشت این بود که گفت شبی 100 هزار تومان . به نظرتون 100 هزار تومن اون زمان یکم زیاد نیست؟
![]()
حقوق بابام 11 هزار تومن بود
الانشم اگه بری توی کما فکر کنم خیلی بیمارستان خوب باشه روزی 800 باشه که اگه یک حساب سر انگشتی کنی میبینی که زیادی بلوف شده تو این کار![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)