از یه شرکت ایرانی از این بیشتر نمی شه انتظار داست
6 ماه ؟
یعنی ارزششو داره این لپ تاپ که آدم 6 ماه ... ؟
از یه شرکت ایرانی از این بیشتر نمی شه انتظار داست
6 ماه ؟
یعنی ارزششو داره این لپ تاپ که آدم 6 ماه ... ؟
اومد یا نه؟ترکیدیم.این سازگاره عین این
بی خیاله نمی گه ملت چشم به راهشن.اگه بیاد اینجوری می شم
![]()
اینو ببینید:
حتما تا اون موقعی که بخواد بیاد یه مدل خیلی جدیدتر از اون میاد .نمی دونم من امروزوفردا می خواستم برم لپ تاپمو بخرم اما وقتی اینو دیدم گفتم وایستم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیروز بانهایت بی احترامی به من جوابی سازگار نداد.واقعا متا سفم![]()
با سلام خدمت دوستان عزیز منتظرحتما تا اون موقعی که بخواد بیاد یه مدل خیلی جدیدتر از اون میاد .نمی دونم من امروزوفردا می خواستم برم لپ تاپمو بخرم اما وقتی اینو دیدم گفتم وایستم.
دیروز بانهایت بی احترامی به من جوابی سازگار نداد.واقعا متا سفم
Y570 نسبت به همرده های خودش هیچ مزیت خاصی نداره الا یک مورد و اون هم داشتن ssd که سرعت بوت و برنامه ها به شدت افزایش پیدا میکنه.تازه معلوم نیست مدلی که سازگار بیاره ssd داشته باشه چون optional هست.
پیشنهاد میکنم با توجه به قیمت غیر واقعی در آغاز فروش, دوستان از لپتاپ های همرده این مدل,از برندهای دیگر خرید کنند
اگر به سرعت بالای بوت و اجرای برنامه ها نیاز دارید میتونید ssd 32GB یا40GB به قیمت تقریبی 100الی 150 تومن بخرید که با توجه به تفاوت قیمت Y570 با دیگر مدلهای بازار حداقل 200 تومن به صرفه است
منت سازگارو نمی کشیم!
اگه خرکاری و بدنه محکم که توی فروم های خارجی نوشته بود مزیت حساب نمیشه
آره مزیت خاصی نداره
سری Think pad بدنه محکم و خیلی مقاومی داره سری Idea pad در اون حد مقاوم نیستاگه خرکاری و بدنه محکم که توی فروم های خارجی نوشته بود مزیت حساب نمیشه
آره مزیت خاصی نداره
آره idea pad به اندازه think pad محکم نیست ولی از خیلی از برند های دیگه خیلی بهتره![]()
نمی دونم اما تا قبل از این اینو می خواستم بخرم:اما وقتی اینو دیدم یه جوری دلمو برد.حالا نمی دونم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
think padبهترین مدلش چیه؟برا بازی
قیمت این لپ تاپ در آمریکا به قیمت 1150 دلاره اگه دلارو 1200 حساب کنیم می شه حدود 11000000 اگه 200 تومنم بکشن روش میشه13000000به نظر شما نمی ارزه؟تازه حتما پایینتره چون به قیمت عمده حساب می شه برا سازگار که نهایتن اگه بیاد تو ایران و مغازه دارا و شرکت سازگار زیاد طمع نکنه همون 110000000یا100 تومن بیشتر میشه یه کوچولو هم اگه صبر کنیم قیمتش میاد پایین تر .
اما دوباره می شه همون آشو همون کاسه و یه مدل جدیدتر میاد.اگه تا آبان این مدل خوبی موند همینو می گیرم اما اگه نیاد همون ایسوسه رو می گیرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)