نه زیر سؤال نمیره
ایشون به احتمال زیاد نمیدونه که پر طرفدار ترین بازی شبکه ای و آنلاین جهان یعنی Counter Strike یه ماد برای بازی Half Life بوده !
نه زیر سؤال نمیره
ایشون به احتمال زیاد نمیدونه که پر طرفدار ترین بازی شبکه ای و آنلاین جهان یعنی Counter Strike یه ماد برای بازی Half Life بوده !
راست میگه احساسات رو دخیل نکنید!
من که نمیدونم ماد سازی چیه!
اما بحث سر این نیست که آنتی بازی ساخته یا نه.مهم اینه که نظرش در مورد مدل آماده اینه!همین!
حالا چی کار دارید که کی ماد سازه و کی بازی ساز
دوست من این جا فرق میکنه ما هنوز خیلی مونده به موفقیت خارجی ها برسیم.
الان شرکت بیلیزارد تا سال 2016 میدونه میخواد چیکار کنه یعنی برنامه داره EA تا دو سال دیگش برنامه داره.ولی اینجار ایرانه ما اگه بخوایم فقط یک ماه سر فهموندن شکل مدلمون به مدل ساز وقت بزاریم که کلکمون کندست رفیق![]()
[]حسن جان خوش اومدی!
داشتی پست ها رو میخوندی!
بابا از این تند تر دیگه نمیتونم تایپ کنم!!!
من که مخالف نیستم!
من صحبت هام رو واضح گفتم!
اما خودایش چند بار به این فکر افتادم که برم از دیوار عکس بگیرم یا برم صدا ظبط کنم!
باور کن اگه لازم بشه میرم این کارو میکنم!
[/QUOTE]
نه داداش رفته بودم یه جایی کار داشتم .
خب صد البته نمی تونی اینکار رو بکنی . چرا چون امکاناتش رو نداری . شرکت EA واسه ظبط کردن صوت های بازی مدال اف هونور اخری اومده ماشین اتیش زده و صدای انفجارش رو اتستفاده کرده . بگو ببینم تو می خوای ماشین کی رو اتیش بزنی؟ حتما می خوای بعد ماشین اتیش زدن بری جلوش با بوم یا موبایل یا ظبط صوت ازش صدا پرکنی؟
خوب حق با شماست!
منم که گفتم اینجا ایرانه!
صرفا منظورم این بود که میشه فهموند.همین
به خاطر زندگی تو ایران از خیلی چیزامون باید بگذریم.دیگه گذشتن از این که چیزی نیست!
ااا!
نه داداش رفته بودم یه جایی کار داشتم .
خب صد البته نمی تونی اینکار رو بکنی . چرا چون امکاناتش رو نداری . شرکت EA واسه ظبط کردن صوت های بازی مدال اف هونور اخری اومده ماشین اتیش زده و صدای انفجارش رو اتستفاده کرده . بگو ببینم تو می خوای ماشین کی رو اتیش بزنی؟ حتما می خوای بعد ماشین اتیش زدن بری جلوش با بوم یا موبایل یا ظبط صوت ازش صدا پرکنی؟
چه جالب!نمیدونستم!خوب معلومه که نمیتونم!منم نگفتم این کارو میکنم که!گفتم اگه مجبور بشم!
شاید اصلا مجبور نشم
تا اینجا که نتونستید یه دلیل منظقی بیارین که چرا مدل اماده بده ؟ یا فقط میگین احساسم بد میشه و اوخ و اخ میشم یا اینکه دیگران اشکال میگیرن . اقایون اینجا بحث احساس به هیچ وجه وسط نیست بلکه باید با منطق جلو رفت . اصلا همون بازیی که سعید قبلا مثال زده بود شادو چی چی نمی دونم سعید میگه مدل اون اماده بود خب یعنی اونا بازیشون کشک . بازی باز نمیاد به مدل سازی توی نگاه کنه . یه بازی ساز بازی میکنه تا لذت ببره.
خواهشا برید فکر کنید یه دلیل غیر احساسی بیارین که اینکار بده . مطمئن باش تعصب یا غروری در بین نیست که قبول نکنیم
اگه نمی تونید پس هی نیاین بگین مدل اماده بده یا فلان یا به قول احسان نامردیه
Last edited by silsin; 15-05-2011 at 20:24.
نشد ها!من که دلیل آوردم که!گفتم نمیتونه همه چیز ها رو آمده پیدا کنی!مثلا یه چیزه یونیک که فقط تو ذهن خلاقه تو هستش رو نمیتونی مدلش رو بیرون پیدا کنی!
از این منطقی تر
بعدشم با توجه به صحبت های بالایی، من نگفتم مدل آماده بده!گفتم استفاده اش باید با احتیاط و به جا باشه!
خب اره دیگه ما هم داریم از اول همین رو میگیم . مدل های پیچیده رو ادم باید خودش بسازهولی دیگه در و تخته و پنجره و امثال این چیزا رو توی شرایط ما نمیشه ساخت .
پس نظر تو هم اینه که مدل اماده خوبه نه ؟
خوب من که گفتم که مخالف نیستم!
چون چیزی نیست که بشه بگی موافق یا مخالف
باید نظرت رو بگی.همین!
بقیه دوستان چی شما هم همین نظر صادق رو دارید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)