تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 21 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 202

نام تاپيک: استفاده از منابع اماده در بازی ((صحیح/غلط))

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

الان نصف دنیای بازی سازی داری با ماد میچرخه . حتی یه ماد می تونه با بازی اصلی فرق داشته باشه. وقتی میان با موتور Surce یه بازی دوبعدی میسازن دیگه چه انتظاری داری . انتی جان شما داری با این حرفت کار جمعیت زیادی از بازی سازان دنیا رو زیر سوال میبری؟
    نه زیر سؤال نمیره
    ایشون به احتمال زیاد نمیدونه که پر طرفدار ترین بازی شبکه ای و آنلاین جهان یعنی Counter Strike یه ماد برای بازی Half Life بوده !

2. 3 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس به نظرت یه ماد ساز یه ادم الاف , بیکار , پرو خوشحال اصلا ادم پستی هست نه؟
    پس حتما یه بازی که سازندش از مدل هاشو خودش زده یه ادم پر تلاش ,مهربون ,کم رو که اصلا فرشته هست نه؟!!مگه قرار نبود احساسات رو دخیل نکیم اینم شد حرف!!!

راست میگه احساسات رو دخیل نکنید!

الان نصف دنیای بازی سازی داری با ماد میچرخه . حتی یه ماد می تونه با بازی اصلی فرق داشته باشه. وقتی میان با موتور Surce یه بازی دوبعدی میسازن دیگه چه انتظاری داری . انتی جان شما داری با این حرفت کار جمعیت زیادی از بازی سازان دنیا رو زیر سوال میبری؟

من که نمیدونم ماد سازی چیه!
    اما بحث سر این نیست که آنتی بازی ساخته یا نه.مهم اینه که نظرش در مورد مدل آماده اینه!همین!
    حالا چی کار دارید که کی ماد سازه و کی بازی ساز

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب پس فکر کردی چرا خارجی ها قبل از انجام هر کاری کلی بحث میکنن سرش!

شاید شما بیای 1 اه سر فهموندن خلاقیتت به مدل ساز و تیم بازی سازی زمان بزاری!
    میشه!
    خارجی ها همین کار رو میکنن که موفقند!
    دوست من این جا فرق میکنه ما هنوز خیلی مونده به موفقیت خارجی ها برسیم.
    الان شرکت بیلیزارد تا سال 2016 میدونه میخواد چیکار کنه یعنی برنامه داره EA تا دو سال دیگش برنامه داره.ولی اینجار ایرانه ما اگه بخوایم فقط یک ماه سر فهموندن شکل مدلمون به مدل ساز وقت بزاریم که کلکمون کندست رفیق

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

[]حسن جان خوش اومدی!
    داشتی پست ها رو میخوندی!

بابا از این تند تر دیگه نمیتونم تایپ کنم!!!

من که مخالف نیستم!
    من صحبت هام رو واضح گفتم!

اما خودایش چند بار به این فکر افتادم که برم از دیوار عکس بگیرم یا برم صدا ظبط کنم!
    باور کن اگه لازم بشه میرم این کارو میکنم!

[/QUOTE]

نه داداش رفته بودم یه جایی کار داشتم .
    خب صد البته نمی تونی اینکار رو بکنی . چرا چون امکاناتش رو نداری . شرکت EA واسه ظبط کردن صوت های بازی مدال اف هونور اخری اومده ماشین اتیش زده و صدای انفجارش رو اتستفاده کرده . بگو ببینم تو می خوای ماشین کی رو اتیش بزنی؟ حتما می خوای بعد ماشین اتیش زدن بری جلوش با بوم یا موبایل یا ظبط صوت ازش صدا پرکنی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من این جا فرق میکنه ما هنوز خیلی مونده به موفقیت خارجی ها برسیم.
    الان شرکت بیلیزارد تا سال 2016 میدونه میخواد چیکار کنه یعنی برنامه داره EA تا دو سال دیگش برنامه داره.ولی اینجار ایرانه ما اگه بخوایم فقط یک ماه سر فهموندن شکل مدلمون به مدل ساز وقت بزاریم که کلکمون کندست رفیق
    خوب حق با شماست!
    منم که گفتم اینجا ایرانه!

صرفا منظورم این بود که میشه فهموند.همین

به خاطر زندگی تو ایران از خیلی چیزامون باید بگذریم.دیگه گذشتن از این که چیزی نیست!

نه داداش رفته بودم یه جایی کار داشتم .
    خب صد البته نمی تونی اینکار رو بکنی . چرا چون امکاناتش رو نداری . شرکت EA واسه ظبط کردن صوت های بازی مدال اف هونور اخری اومده ماشین اتیش زده و صدای انفجارش رو اتستفاده کرده . بگو ببینم تو می خوای ماشین کی رو اتیش بزنی؟ حتما می خوای بعد ماشین اتیش زدن بری جلوش با بوم یا موبایل یا ظبط صوت ازش صدا پرکنی؟
    ااا!
    چه جالب!نمیدونستم!خوب معلومه که نمیتونم!منم نگفتم این کارو میکنم که!گفتم اگه مجبور بشم!
    شاید اصلا مجبور نشم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

تا اینجا که نتونستید یه دلیل منظقی بیارین که چرا مدل اماده بده ؟ یا فقط میگین احساسم بد میشه و اوخ و اخ میشم یا اینکه دیگران اشکال میگیرن . اقایون اینجا بحث احساس به هیچ وجه وسط نیست بلکه باید با منطق جلو رفت . اصلا همون بازیی که سعید قبلا مثال زده بود شادو چی چی نمی دونم سعید میگه مدل اون اماده بود خب یعنی اونا بازیشون کشک . بازی باز نمیاد به مدل سازی توی نگاه کنه . یه بازی ساز بازی میکنه تا لذت ببره.

خواهشا برید فکر کنید یه دلیل غیر احساسی بیارین که اینکار بده . مطمئن باش تعصب یا غروری در بین نیست که قبول نکنیم
    اگه نمی تونید پس هی نیاین بگین مدل اماده بده یا فلان یا به قول احسان نامردیه
    Last edited by silsin; 15-05-2011 at 20:24.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا اینجا که نتونستید یه دلیل منظقی بیارین که چرا مدل اماده بده ؟ یا فقط میگین احساسم بد میشه و اوخ و اخ میشم یا اینکه دیگران اشکال میگیرن . اقایون اینجا بحث احساس به هیچ وجه وسط نیست بلکه باید با منطق جلو رفت . اصلا همون بازیی که سعید قبلا مثال زده بود شادو چی چی نمی دونم سعید میگه مدل اون اماده بود خب یعنی اونا بازیشون کشک . بازی باز نمیاد به مدل سازی توی نگاه کنه . یه بازی ساز بازی میکنه تا لذت ببره

نشد ها!من که دلیل آوردم که!گفتم نمیتونه همه چیز ها رو آمده پیدا کنی!مثلا یه چیزه یونیک که فقط تو ذهن خلاقه تو هستش رو نمیتونی مدلش رو بیرون پیدا کنی!
    از این منطقی تر

بعدشم با توجه به صحبت های بالایی، من نگفتم مدل آماده بده!گفتم استفاده اش باید با احتیاط و به جا باشه!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

نشد ها!من که دلیل آوردم که!گفتم نمیتونه همه چیز ها رو آمده پیدا کنی!مثلا یه چیزه یونیک که فقط تو ذهن خلاقه تو هستش رو نمیتونی مدلش رو بیرون پیدا کنی!
    از این منطقی تر

بعدشم با توجه به صحبت های بالایی، من نگفتم مدل آماده بده!گفتم استفاده اش باید با احتیاط و به جا باشه!

خب اره دیگه ما هم داریم از اول همین رو میگیم . مدل های پیچیده رو ادم باید خودش بسازهولی دیگه در و تخته و پنجره و امثال این چیزا رو توی شرایط ما نمیشه ساخت .
    پس نظر تو هم اینه که مدل اماده خوبه نه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب اره دیگه ما هم داریم از اول همین رو میگیم . مدل های پیچیده رو ادم باید خودش بسازهولی دیگه در و تخته و پنجره و امثال این چیزا رو توی شرایط ما نمیشه ساخت .
    پس نظر تو هم اینه که مدل اماده خوبه نه ؟
    خوب من که گفتم که مخالف نیستم!
    چون چیزی نیست که بشه بگی موافق یا مخالف
    باید نظرت رو بگی.همین!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

بقیه دوستان چی شما هم همین نظر صادق رو دارید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •