تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 44 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 440

نام تاپيک: خرید خودرو از مناطق آزاد

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ثبت سفارش واردات انواع خودرو آزاد شد

رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه شرایط برای واردات انواع خودرو برای متقاضیان دارای سابقه ثبت سفارش به صورت کلی فراهم می شود ، گفت : متقاضیان از امروز می توانند با رعایت شرایط آیین نامه ضوابط فنی خودرو برای واردات انواع خودرو اقدام کنند.

حمید صافدل گفت : تاییدیه سازمان بهینه سازی مصرف سوخت ، سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی و داشتن نمایندگی خدمات پس از فروش از ضوابط واردات است.

در همین حال، کارشناس خودروی دفتر مقررات سازمان توسعه تجارت ایران به ایرنا گفت: امکان ثبت سفارش و ورود خودروهای موردی نیز برای افراد فراهم شده ، آنها می توانند با طی مراحل ثبت سفارش نسبت به واردات اقدام کنند .
    'علی اصغر شریفیان' در باره سابقه واردات خودرو به کشور گفت: واردات انواع خودرو از سال 1382 با تصویب آیین نامه ضوابط فنی خودرو صورت می گیرد که تا سال 1387 این امر درچارچوب آیین نامه مصوب هیات وزیران توسط وزارت بازرگانی انجام می شد و از آن سال به بعد این مسئولیت به وزارت صنایع و معادن براساس مفاد آیین نامه ماده 11 محول شد .
    یادآور می شود : تا پیش ازاین با موافقت کمیته ای مستقر در وزارت صنایع و معادن امکان واردات خودرو توسط برخی شرکت ها و نمایندگی ها میسر بود .

/
    خبر آنلاین
    ----------------------------

گفتم شاید این خبر به درد دوستان بخوره
    ای کاش این شرایط رو برای خودروسازان داخلی هم میزاشتن و اینقدر برای وورود خودروهای خارجی شرایط استاندارد و آلایندگی نمیزاشتن آدم عصبی میشه وقتی خودروسازی داخلی این قدر مشکل داره چرا خودروهای خارجی رو گیر میدن که وارد نشن و یه کم رقابت ایجاد بشه و خودروسازان داخلی هم به خودشون بیاد و تلاش کنن.

2. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

راس ميگه الان وضعيت خودرو سازي داخلي ما مثل وضعيت سيم كارت موبايل قبل از ورود اپراتور دوم هست يادتونه چون رقيبي نداشتن سيم كارت رو با چه قيمتايي به مردم ميدادن حدود 800 هزار تومن پول سيم كارت بايد ميداديم بيش از 1000 درصد گرون تر از قيمت واقعيش صنعت خودرو ما الان دقيقا به همين شكله ما داريم اين همه پول مفت رو بابت چيزي ميپردازيم كه اصلا ارزش واقعيش اونقدر نيست اين پولا بلاخره حرموشون ميشه يه جا تو سرشون ميخوره

4. 5 کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

راس ميگه الان وضعيت خودرو سازي داخلي ما مثل وضعيت سيم كارت موبايل قبل از ورود اپراتور دوم هست يادتونه چون رقيبي نداشتن سيم كارت رو با چه قيمتايي به مردم ميدادن حدود 800 هزار تومن پول سيم كارت بايد ميداديم بيش از 1000 درصد گرون تر از قيمت واقعيش صنعت خودرو ما الان دقيقا به همين شكله ما داريم اين همه پول مفت رو بابت چيزي ميپردازيم كه اصلا ارزش واقعيش اونقدر نيست اين پولا بلاخره حرموشون ميشه يه جا تو سرشون ميخوره
    ولی با این توصیفات ما محکوم به این سرنوشتیم.
    خود من از روزی که میخوام خودرو با پلاک اروند یا گذر موقت بگیرم خوانواده هزارتا اما و اگر میزارن زیر پام که ماشین با ماشین چه فرقی داره و از این حرفای همیشگی...
    وقتی ما نا خوداگاه خودمون خودمونو محکوم میکنیم دیگه وای به دیگران..

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

بلاخره لکسوس GX460 رو هم با پلاک گذر موقت دیدم که فوق العاده عالی بود.
    ابعادش مثله لندکروزر بود که فکر کنم شاسیش هم ماله لندکروزر باشه
    از نظر موتور و گیربکس هم مثل لندکروزر بود اما از نظر تجهیزات و آپشن و امکانات خیلی فراتر بود.
    خیلی به دلم نشت صاحب خودرو میگفت از کویت اورده و اونجا دو مدل داشته که این فولش بوده و قیمتش اونجا حدود 18000 دینار بوده گفتم این ماشین اونجا با این قیمت خیلی عالیه .

7. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بلاخره لکسوس GX460 رو هم با پلاک گذر موقت دیدم که فوق العاده عالی بود.
    ابعادش مثله لندکروزر بود که فکر کنم شاسیش هم ماله لندکروزر باشه
    از نظر موتور و گیربکس هم مثل لندکروزر بود اما از نظر تجهیزات و آپشن و امکانات خیلی فراتر بود.
    خیلی به دلم نشت صاحب خودرو میگفت از کویت اورده و اونجا دو مدل داشته که این فولش بوده و قیمتش اونجا حدود 18000 دینار بوده گفتم این ماشین اونجا با این قیمت خیلی عالیه .
    من عکسشو دیدم واقعا فوق العاده است.اون با هیکل غولش خیلی به دل میشینه واقعا که آخر شاسی بلنده...

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

اینم یه عکس از LEXUS GX460 برای دوستان:

10. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

محمد جان فک کنم GX بر پایه پرادو باشه و قیمتشم حدود 50 تا 60 هزار دلاره در حالی که لندکروزر V8 که تو آمریکا هست بیشتر از 65 هزار دلاره
    و LX هست که بر پایه لندکروزر ساخته شده و قیمتشم حدود 80 هزار دلاره

اینم یه عکس از پشت GX که شبیه پرادو هست

اینم LX هست

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

پاک شود.......
    Last edited by hasanmotori; 17-06-2011 at 23:26.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

محمد جان فک کنم GX بر پایه پرادو باشه و قیمتشم حدود 50 تا 60 هزار دلاره در حالی که لندکروزر V8 که تو آمریکا هست بیشتر از 65 هزار دلاره
    و LX هست که بر پایه لندکروزر ساخته شده و قیمتشم حدود 80 هزار دلاره
    دوست من ما کاری به LX نداریم.
    من گفتم شاسی این خودرو همچنین ابعاد خودرو بر پایه تویوتا لندکروزر هست و شک نکنید که همین طوره.
    وزن لکسوس GX460 از پرادو سنگین تره همچنین پیشرانه ای هم که براش در نظر گرفته شده
    دقیقا برابر تویوتا لندکروزر 8 سیلندر هست با 4600 CC و 32 سوپاپ اما تویوتا برای پرادو هیچ وقت موتور 8 سیلندر در نظر نگرفت و الان پرادویی که به بازار میاد نهایتا 6 سیلندر 4000 CC با 24 سوپاپ هست.
    آیا لکسوس میاد خودرویی بر پایه پرادو و پیشرانه ای 8سیلندر براش تعریف کنه؟ نه اینطور نیست.
    دوست من خودروها در هر کجای دنیا قیمت های متفاوتی دارن.
    موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

درود دوستان .
    چند روز گذشته آبادان بودم و با همه مشغله ای که داشتم ولی هرطور هم که بود و عجله ای بالاخره موفق شدم سری هم به بازار ماشین اونجا بزنم ...
    قیمت چند تا ماشین رو گرفتم و به شرح زیر هستش :

هیوندای النترا مدل 2012 : 22 میلیون
    هیوندای آزرا مدل 2012 : 43 میلیون
    هیوندای سوناتا مدل 2011 : 28.5 میلیون
    هیوندای توسان : 28 میلیون
    هیوندای سراتو : 22 میلیون
    هیوندای سراتو کوپ : 23.5 میلیون
    کیا اسپورتیج : 28.5 میلیون تومن
    کیا اپتیما مدل 2012 : 36 میلیون
    اینفینیتی ای ایکس 35 : 48 میلیون
    شورلت اپیک مدل 2007 : 12 میلیون

چند تای دیگه هم بودش که فراموش کردم قیمت ها یا مدل هاش رو که شامل مدل های زیر بودن :

رنو فلوئنس
    دوج چارجر
    فورد موستانگ جی تی
    مزدا 6
    پژو 206 سی سی کوپه
    پژو 308 کوپه
    ب ام و ایکس 6
    چندین مدل فورد شامل ، سدان و اس یو وی
    چند مدل سوزوکی
    چند مدل زیبای هوندا
    چند مدل نیسان
    چند مدل شورلت جدید

که همه مدل های ذکر شده با قیمت و بی قیمت پلاک اروند بودن و البته ممکنه برای آپشن های مختلف یک یا دو میلیون بالا و پایین داشته باشن ... شماره پلاک هم من تا 12 هزار و 800 و خرده ای دیدم که یعنی تا حالا حداقل 1800 و خرده ای ماشین پلاک اروند داریم . آزرای جدید هم بسیار بسیار زیبا و پر ابهت بود و بسیار لذت بردم ... فضای داخلی هم نسبت به نمونه ساده و به نظر من سطح پایین قبلی ، بسیار عالی شده بود و دوست داشتنی . حیف که بودجه و عدم سکونت در آبادان اجازه نمیده وگرنه . . .

موفق باشید .

15. 4 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •