تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 212 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

من تو و ممد رو خفه میکنم.
    مجبورم میکنی pm های دیشب رو کپی کنم حامد جون ؟؟
    Last edited by havas_1980; 16-05-2011 at 13:13. دليل: -

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اصلا مشکلی نیست
    من نیازی به نظر مثبت شما ندارم و از شما هم نخواستم با من موافق باشید !
    +
    حدود نیم ساعت مطلب نوشته بودم که همه شو پاک کردم الان
    واقعا خنده داره اما یه لحظه فکر کردم دیدم بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه ... خوش باشید
    کمی نفس عمیق بکشین تا عصبانیتتون برطرف بشه بعد پست بدین........ .

من بی احترامی به شما نکردم که شا اینطوری جواب منو میدی...................نظرمو گفتم که باشما مخالفم......

+

کلا پستایی که دادین تو همش نظر شخصیتون بوده یه بار خنده دار شدیم ما..یه بار بی منطق ...یه بار نفهمه وفلان ..........مشکلی نیس هرچی میخواهین بگین.......... فقط جنبه داشته باشین......... .

+

در مورد آب سه بعدی هم هرچی رو که نوشته بودین وتوضیح داده بودین بیایین بنویسین واثبات کنین..........همه بلدن یه چیزی بندازن وسط و از کوره دربرن....... .

این جزو اپدیتهای گرافیکی موتور انریل در زمان بازی gears of war2 هستش:

Dynamic Water Effect Technology (that creates more life-like looking water both in the way it looks and in the way it reacts to movement)
    پس یعنی اب بازی gears2 سه بعدی بوده؟؟؟؟؟؟

توضیح لطفا.........مسخره کردنو همه بلدیم..... .

+

اینو توضیح بدین تا در مورد خود بازی هم وارد بحث بشیم(آنلاین ...افلاین...نیمه افلاین....نیمه انلاین)

3. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مهرداد جان! بیشتر صحبتهای اخیرت از طرف من یکی تایید شدنی نیس. لطفا آروم باش. بقیه هم اروم باشن البته...!

اینکه میایی صحبت از آب سه بعدی تو COD: BO میکنی... اصلا تو کدوم بازی بوده که این دومیش باشه؟

میگی SHOGUN 2 بالاتر از SC II که جواب دارم براش اما چون این بحث جاش اینجا نیست اینجا چیزی نمیگم...

صحبت شد سر مشکلات نسخه پی سی COD: BO ... مشکلی که من در این مورد دارم اینه که این مشکلات نباید همون کار میبود چون این مورد یعنی عدم تست کافی از طرف سازنده ها که خودش یه پوئن منفیه... کاری هم ندارم که سریع پچ هایی اومد و حلش کرد. صحبت کرکش رو هم نمیکنم. صحبت سر اینه که چرا این مشکلات باید باشه که حالا بعدش مجبور بشن برطرفش کنن. حرفم کلی هست و فرق نداره سر کدوم بازی (البته من اینطور نیستم که سر همین قضیه شاکی بشم و نمره بازی رو بدم 1 از 10)

صحبت شد که محبوب ترین بازی همون بازی ای که بیشتر فروخته میشه... بله. تا حدودی میشه اینطوری گفت. اما اینکه گفته بشه بهترینه رو نه... چون کلمه بهترین رو با نمراتش میسنجیم. یعنی COD4: MW میشه بهترین بازی تو این سری و COD: BO میشه پرفروشترین.

5. 17 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان من از اولین cod تا حالای تمام سری بازی رو بازی کردم و یک جورای فن کولر پنکه این بازیم و در کل حرفی که میزنم از روی تجربه شخصی و نه نظر تخصصی و... و نه بی احترامی به شخص خاصی.خوب من تا الان سبک FPS یا اکشن اول شخصی زیاد بازی کردم ولی باید بگیم COD:MW نه MW2 بهترین سری این بازی بود چرا چند تا دلیل داره تا حالا هیچ بازی از نظر داستانی و شخصیت پردازی به این صورت عمل نکرده بود من به شخصه میگم مرحله اسنایپر mw به تمام سری این بازی میارزه
    شاید بگید داستان بازی زیاد پیچیده نبود درسته اما در حالی که ساده بود ولی زیبا ساخته شده بود مثل یک فیلم بود و حس و حال عجیبی به ادم میداد.ولی در مورد Black ops باید بگم اگر بهترین این سری نباشه چیزی هم از MW2 کم نداشت و داستانش خوب بود ولی عالی ترین هم نبود خدایش.با تشکر لطفا دیگه دعوا نکنید.

7. 8 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

جالبه تو این همه بحث یک کوچولو از AI بازی که اگه مهم ترین بخش تو گیم پلی نباشه حداقل جزو مهم ترین ها هست نشد!
    البته چون شروع کننده ی بحث از طرف COD بوده 100% این مورد رو اصلا در نظر نمیگیره... چون نسخه ی آخر COD فاجعه ای بیش نبود.( در این مورد )

9. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

کمی نفس عمیق بکشین تا عصبانیتتون برطرف بشه بعد پست بدین........ .

من بی احترامی به شما نکردم که شا اینطوری جواب منو میدی...................نظرمو گفتم که باشما مخالفم......
    +
    کلا پستایی که دادین تو همش نظر شخصیتون بوده یه بار خنده دار شدیم ما..یه بار بی منطق ...یه بار نفهمه وفلان ..........مشکلی نیس هرچی میخواهین بگین.......... فقط جنبه داشته باشین......... .
    +
    در مورد آب سه بعدی هم هرچی رو که نوشته بودین وتوضیح داده بودین بیایین بنویسین واثبات کنین..........همه بلدن یه چیزی بندازن وسط و از کوره دربرن....... .
    این جزو اپدیتهای گرافیکی موتور انریل در زمان بازی gears of war2 هستش:
    پس یعنی اب بازی gears2 سه بعدی بوده؟؟؟؟؟؟
    توضیح لطفا.........مسخره کردنو همه بلدیم..... .

+
    اینو توضیح بدین تا در مورد خود بازی هم وارد بحث بشیم(آنلاین ...افلاین...نیمه افلاین....نیمه انلاین)
    مراد جون بارها تو فروم این شعار رو همه دادیم که نظر شخصی هر فردی قابل احترامه، پس خودت که قبول داری مهرداد نظر شخصیشو گفته چرا بی مورد بحث و ادامه می دی...
    +
    برفرض اصلا اصطلاح 3d Water اشتباه باشه و مهرداد اشتباهاً اونو با یه تکنیک دیگه اشتباه گرفته، آیا واقعا باید شما و بقیه بچه ها این جوری رفتار کنن، گیر بدین به همون قسمت و اونو سوژه کنن!(این قسمت مخاطبم شما نیستید) والا به خدا بچه نیستید، همتون بزرگید این رفتارا ازتون بعیده، من از بعضیا واقعا توقع ندارم و بعضا یه پستایی می دن که آدم شرمش می گیره اونو تو فروم ببینه چه برسه به نقل قول کردنش ولی دیگه چرا شما...

واقعا الان حرفای حسین رو درک می کنم!!
    --------------
    یه جاهایی قبول دارم مهرداد زیاده روی کرد ولی بقیه دوستان بودن که این بحث رو شروع کردن...

ادیت: هومان این کارو باید زودتر می کردی، یکم دیر وارد عمل شدی...
    Last edited by marmolak kocholo; 16-05-2011 at 13:18.

11. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یه جاهایی قبول دارم مهرداد زیاده روی کرد ولی بقیه دوستان بودن که این بحث رو شروع کردن...
    پستی که مهرداد بقیه رو خنده دار حساب کرد شروع کار بود. بنابراین یه اخطار گرفت...

محمد و ارمین! ادامه صحبتهای شما میتونست نتیجه اش یه اخطار هم برای شما باشه. پس شما هم مواظب باشین. رفتار متقابل اونم به این صورت به کل غلطه.

تمام.

13. 8 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مهرداد جان! بیشتر صحبتهای اخیرت از طرف من یکی تایید شدنی نیس. لطفا آروم باش. بقیه هم اروم باشن البته...!

اینکه میایی صحبت از آب سه بعدی تو COD: BO میکنی... اصلا تو کدوم بازی بوده که این دومیش باشه؟

میگی SHOGUN 2 بالاتر از SC II که جواب دارم براش اما چون این بحث جاش اینجا نیست اینجا چیزی نمیگم...

صحبت شد سر مشکلات نسخه پی سی COD: BO ... مشکلی که من در این مورد دارم اینه که این مشکلات نباید همون کار میبود چون این مورد یعنی عدم تست کافی از طرف سازنده ها که خودش یه پوئن منفیه... کاری هم ندارم که سریع پچ هایی اومد و حلش کرد. صحبت کرکش رو هم نمیکنم. صحبت سر اینه که چرا این مشکلات باید باشه که حالا بعدش مجبور بشن برطرفش کنن. حرفم کلی هست و فرق نداره سر کدوم بازی (البته من اینطور نیستم که سر همین قضیه شاکی بشم و نمره بازی رو بدم 1 از 10)

صحبت شد که محبوب ترین بازی همون بازی ای که بیشتر فروخته میشه... بله. تا حدودی میشه اینطوری گفت. اما اینکه گفته بشه بهترینه رو نه... چون کلمه بهترین رو با نمراتش میسنجیم. یعنی COD4: MW میشه بهترین بازی تو این سری و COD: BO میشه پرفروشترین.

سلام هومن جان
    من وقتی داشتم این پست هارو میدادم نه عصبانی بودم و نه برام فرقی می کرد عجیبه طرف های مقابل به شکل دیگه ای برداشت می کردن
    تو آدم منطقی هستی و اینجا برات احترام قائلم و از بقیه هم بیشتر می فهمی
    تو برو صفحات قبل رو بخون از اولین پست تا آخرین پست تا دلیل این بحث یادت بیاد
    در مورد شوگان گفتی خب منم لازم نیست چیزی بگم چون نمرات دوتا بازی مشخص می کنه کدوم بهتر بود اما واقعا جاش اینجا نیست من هیچ موقع نخواستم شوگانو با استارکرافت مقایسه کنم تو برو اون پست منو کامل بخون بعد می بینی اصلا چرا من اسم شوگانو آوردم همه اینا یه مثال ساده بود برای نشون دادن قابلیت هایی بلک اوپس داشت و نسخه های قبلی ندای وظیفه نداشتن اونجا هم گفتم در تمام باز های همین رواله و سازنده ها همیشه به فکر ارتقا سطح کیفی و کمی کارشون هستن مخصوصا اگه بازی یک سری باشه
    حالا تو پست های مخاطب من رو بخون :
    طرف اومده در تاپیک MW3 پرفروش ترین و پرطرفدارترین بازی تاریخ رو به گل می کشه
    دیگه خداوکیلی اگه پست هارو ویرایش نکرده باشن خودت برو ببین لازم نیست من نقل قول کنم
    آخه این درسته ؟ اصلا ما تعصبی نظر نمیدیم اما همچین حرف زدن در مورد یکی از موفق ترین بازی های تاریخ یعنی ندای وظیفه درسته ؟
    اصلا مگه نمیگیم MW بهترین این سری خب قبول مگه این توهین به سری ندای وظیفه توهین به MW نیست ؟
    در مورد مشکلات گفتی بالاخره پیش میاد هیچ بازی نیست که بی مشکل باشه
    همونجا هم ( خواهش می کنم پست های منو کامل بخون ) گفتم بلک اوپس مثل میلیون ها بازی دیگه پچش اومد کلی بازی بزرگ هست که یه مشکلی دارن و با پچ حل میشن مثال هم زدم مثل شوگان ۲
    بعدش گفتم قبل اومدن پچ شوگان ۲ اینقدر فروش کرد و بازی از اول محبوب بود
    بعد اینو اومدم راجب بلک اوپس مثال زدم و گفتم اون کسی که بازی رو خریده از اول بازی رو دوست داشته و بعدش که دیده مشکلاتی هست منتظر پچ شده
    ایا این مشکلات که با پچ حل شده ( دقیقا مثل میلیونها بازی دیگه که احتمال داره پچشون بیاد ) دلیل میشه که جناب فلانی بیان بگن : بتلفیلد مثل آب خوردن MW3 رو شکست میده ؟!!
    آیا منطق یعنی این ؟
    من پست هامو در دو جا گذاشته بودم و الان رفتم دیدم
    یه پسره بود دنیل از UK مدیر لابی مولتی MW2 تو IGN اون گفته :
    کاملا باهات موافقم - گیم پلی بلک اوپس طوری بود که انگار اونو با MW قاطی کردن و یه چیزهای جدید بهش اضافه کردن اما مولتی پلیر فقط رو کنسول .
    دو سه نفرم نظر موافق دادن یه نظر هم گفته :
    هیچ موقع در مولتی پلیر CoD رو با هیچ بازی دیگه ای مقایسه نکن چون همیشه سروره
    مدیر گیم فکس گفته :
    از بلک اوپس انتظار بیشتری داشتم مثلا چیزی حدود دو برابر MW اما به هر حال راضی کننده بود و اون حس خاص CoD رو بهم داد مولتی پلیر رو هم زیاد بازی نمی کنم اما مقایسه مولتی پلیر CoD با بازی دیگه خنده داره

هومن جان این آدما بیشتر مولتی پلیرش رو بازی می کنن و تو مولتی پلیره که گیم پلی خودش رو نشون میده چون اونجا طرف مقابلت AI نیست بلکه انسانه که میواد شکستت بده و هر باگی یا عیبی خودشو نشون میده
    حالا با تمام این احوالات گفتن اینکه بتلفیلد خیلی راحت MW3 رو پشت سر میذاره درسته ؟ منطقیه ؟ من دارم از تو می پرسم دیدی که به پست های بقیه جواب هم ندادم

---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------

پستی که مهرداد بقیه رو خنده دار حساب کرد شروع کار بود. بنابراین یه اخطار گرفت...

محمد و ارمین! ادامه صحبتهای شما میتونست نتیجه اش یه اخطار هم برای شما باشه. پس شما هم مواظب باشین. رفتار متقابل اونم به این صورت به کل غلطه.

تمام.
    من به کی توهین کردم ؟
    من کجا توهین کردم ؟
    من با دلیل مدرک دارم میگم وقتی میگید بتلفیلد خیلی راحت میتونه CoD به اون عظمت رو شکست بده خنده داره اون وقت این توهینه ؟ من باید اخطار بگیرم ؟
    من کجا توهین کردم ؟
    Last edited by M A X I M U M; 16-05-2011 at 13:29.

15. 3 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

هومن نمیخوام جای دیگه انتقاد کنم از کارت ! همینجا میگم ...
    مهرداد تیکه انداخت جوابش رو گرفت بعد این دوسته شما مارمولک دخالت بیجا کرد و کلی دری وری باره ماها کرد ! ما جواب دادیم حالا اخطار هم باید میگرفتیم ؟ جای اینکه اون 2 نفر اخطار بگیرن ؟
    واقعا چند وقته همه چی واسم عجیب شده .. بحث ما تو تاپیک e3 پاک نشد تا خودمون خواستیم ... حالا شما همه پست هارو پاک کردی و یه جور رفتار میکنی انگار ما مقصر بودیم ...
    یه نمره منفی دیگه ضبط شد تو ذهنم برای اینکارا !

17. این کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من تیکه انداختم ؟
    این اولین پست منه در قبال حرف های شما :

نوشته شده توسط mohammad_twe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    گیم پلی روونی که شما میگی 4 سالی هست ازش داره استفاده میشه و تکراری شده ... تنوع نداشته توی این 4 سال !
    بهتره که روی همه مسائل کار کنن تا بتونن امسال جلوی BF3 که یه جور غول شده واس خودش کم نیارن ..
    با
    گیم پلی تکراری و گرافیک در حد همون 4 سال پیش و صداگذاری ضعیف نمیتونن امسال با هم سبک های خود رقابت کنن ..
    مثلا BF3 گین پلی متنوع , گرافیک بالا به همراه تخریب پذیری بالا و همینطور فیزیک قوی , صداگذاری که نزدیک به واقعیت هست راحت میتونه COD جدید رو پشت سر بزاره.
    من جواب دادم :
    کاملا مخالفم !
    با کمال احترام باید بگم شما درک درستی از شاهکار COD ندارید. تمام این چیزایی که شما میگید غلطه بیاید بررسی کنیم :
    گیم پلی روون : همین گیم پلی روون بعنوان پدر شوتر نوین معرفی و شناخته شد و بازی های دیگه از جمله بتلفیلد که به شخصه علاقه دارم بهش از اون استفاده کردن و گاها دیدیم که مشکلاتش رو هم برطرف کردن
    من به هیچ شکل بتلفیلد رو جلوی ندای وظیفه ای که قراره بیاد غول نمیدونم بلکه این دوتارو دو رقیب فوق العاده سخت میدونم که قراره تا جان دارن با هم رقابت کنند و بعد یک نبرد سخت خسته و کوفته از میدان نبرد میان بیرون هر کدوم که برنده باشه صددرصد مبارزه نزدیکی خواهد بود
    در مورد گرافیک گفتید موتور گرافیکی بازی قابلیت اسکریپ نویسی بی نهایت داره یعنی در قالب دایرکت ایکس میشه خیلی ارتقاش داد پس باید منتظر تحولات خوبی در گرافیک بازی هم باشیم
    تخریب پذیری 50-60 درصدی رو در بلکس اوپس دیدیم و به سری ندای وظیفه اضافه شده اما در این زمینه قبول دارم که بتلفیلد بهتره
    اما در بلک اوپس آب بصورت سه بعدی بود ( برای دومین بار در تاریخ بازی های کامپیوتری پس از ابر شاهکار آنچارتد 2 ) و کلی جزئیات دیگه که میشه اونارو با گرافیک بتلفیلد مقایسه کرد
    در مورد صداگذاری گفتید به نظر من صداگذاری در بلک اوپس کاملا حرفه ای و پروفشنال بود صدای اسلحه ها به خوبی کار شده بود صدای آب طبیعت حرکت سربازا که بازم جای کار داره اما در حد حرفه ای بود
    در مورد جزئیات گیم پلی اصلا لازم نیست حرفی بزنم چون گیم پلی MW یک کلاس بالاتر از بقیه است چرا که گیم پلی رو قشنگ با خط داستانی ترکیب می کنه - اشاره می کنم به روندن هلی کوپتر در بلک اوپس که در پی یک شکل داستانی صورت می گیره و به گیمر نهایت حس یک فرار زیبارو میده بازم حرف بالا رو تکرار می کنم این گیم پلی پدر و ریشه تمام گیم پلی های نوینه
    شما خیلی ساده گفتید راحت بتلفیلد MW3 رو شکست میده این از یک گیمر پروفشنال حرف بعیدیه چرا که هر کسی میدونه نبرد ببر و پلنگ جنگی خونینه و برنده معلومی نداره
    امیدوارم منظورمو گرفته باشید

این تیکه انداختنه ؟ هومن این پست منو یه بار بخون این یعنی تیکه انداختن ؟
    یعنی من حق ندارم نظرمو بگم ؟

بعد این پست من به وحید پست دادم و اونو مخاطب قرار دادم اما شما هی اومدید بجای وحید جواب دادید در حالیکه من اصلا با شما کار ندارم
    من و وحید همیشه بحث هامون به نتیجه میرسید این اولین باریه اینطور شده

19. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •