تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 67 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 667

نام تاپيک: مشاوره برای خرید تلویزیون

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست عزیز همینطور پیش بریم میرسیم به اولین تلویزیون که ناصرالدین شاه از فرنگ آورد
    جدا از شوخی خیلی خوبه که همه چیز میخوای بدونی
    من بسته به بودجه ای که میخوای بهت پیشنهاد میدم برو از نزدیک ببین
    پنل به مجموع قاب ، صفحه و تمام خازن ها و ... درون TV میگن
    كيا جان مخلصم. من در حد 27 اينچ يا تا 30 ميخوام براي اتاق خودم و زياد بزرگ نميخوام ميخوام هم تلويزيون داشته باشم هم خواستم لپ تاپي چيزي رو بهش وصل كنم كار كنم عالي باشه. شما بگو چيزي كه خوب هست رو كه از اون 3 نوع كدوم ها بهترن و چه مدل هاييش از اون هست.من بودجه رو جور مي كنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

كيا جان مخلصم. من در حد 27 اينچ يا تا 30 ميخوام براي اتاق خودم و زياد بزرگ نميخوام ميخوام هم تلويزيون داشته باشم هم خواستم لپ تاپي چيزي رو بهش وصل كنم كار كنم عالي باشه. شما بگو چيزي كه خوب هست رو كه از اون 3 نوع كدوم ها بهترن و چه مدل هاييش از اون هست.من بودجه رو جور مي كنم
    اگه قصدت ارتباط با لپ تاپ با کابل بهتره از مانیتور های ips LED LG و حتی 3D استفاده کنی که مادیران هم داره و در سایت مادیران میتونی ببینی در ضمن اگه میخوای تلویزیون ایران ببینی گیرنده های دیجیتال مخصوص لپ تاپ بگیر و البته مودم هم که قرار شد linksys cisco بگیری اینجوری جنست جوره
    اما اگه میخوای تلویزیون برای م.ا.ه.و.ا.ر.ه داشته باشی و سایز 32 یا کوچکتر که دیگه پلاسما نمیتونی تهیه کنی و باید LCD LED تهیه کنی(دیگه قضیه خرید کواترون هم cancel) و میتونی از برندهای JVC , SONY , LG انتخاب کنی که حتما به مشخصات تلویزیون نگاه کن که مناسب دیدن حرکات سریع ورزشی و game ها و صحنه های اکشن باشه , 100Hz باشه

3. این کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اگه قصدت ارتباط با لپ تاپ با کابل بهتره از مانیتور های ips LED LG و حتی 3D استفاده کنی که مادیران هم داره و در سایت مادیران میتونی ببینی در ضمن اگه میخوای تلویزیون ایران ببینی گیرنده های دیجیتال مخصوص لپ تاپ بگیر و البته مودم هم که قرار شد linksys cisco بگیری اینجوری جنست جوره
    اما اگه میخوای تلویزیون برای م.ا.ه.و.ا.ر.ه داشته باشی و سایز 32 یا کوچکتر که دیگه پلاسما نمیتونی تهیه کنی و باید LCD LED تهیه کنی(دیگه قضیه خرید کواترون هم cancel) و میتونی از برندهای JVC , SONY , LG انتخاب کنی که حتما به مشخصات تلویزیون نگاه کن که مناسب دیدن حرکات سریع ورزشی و game ها و صحنه های اکشن باشه , 100Hz باشه
    كيا جان من مداوم نميخوام لپ تاپ وصل كنم كه بخوام مانيتور بخرم مانيتور به كارم نمياد. الان ال سي دي خونه سامسونگ هست و به راحتي هم از پورت hdi هم پورت مخصوص مانيتور داه كه وصل ميشه و كيفيت عالي داره. حالا مدل هاي جديد بازار سوني يا شارپ بگيرم خيلي بهترم هست و ميخوام تلويزيون نگاه كنم و ماهواره و مالتي مديا براي فيلم. كواترون و پلاسما از چه سايزي داره؟؟؟ بين اين 2 كدوم بهتره نسبت به شفافيت رنگها و مخصوصا در شب و تاريكي خود فيلم به خوبي و با كيفيت باشه. چشم درد نگيريم. چون ال سي دي كه دارم فيلم تاريك ميشه خيلي بد ميشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

كيا جان من مداوم نميخوام لپ تاپ وصل كنم كه بخوام مانيتور بخرم مانيتور به كارم نمياد. الان ال سي دي خونه سامسونگ هست و به راحتي هم از پورت hdi هم پورت مخصوص مانيتور داه كه وصل ميشه و كيفيت عالي داره. حالا مدل هاي جديد بازار سوني يا شارپ بگيرم خيلي بهترم هست و ميخوام تلويزيون نگاه كنم و ماهواره و مالتي مديا براي فيلم. كواترون و پلاسما از چه سايزي داره؟؟؟ بين اين 2 كدوم بهتره نسبت به شفافيت رنگها و مخصوصا در شب و تاريكي خود فيلم به خوبي و با كيفيت باشه. چشم درد نگيريم. چون ال سي دي كه دارم فيلم تاريك ميشه خيلي بد ميشه.

مدل های کواترون 40اینچ و 46 اینچ داره و پلاسماها معمولا از 42اینچ به بالا هستن
    هر دو خوب هستن هم پاناسونیک vt30 و st30 هم شارپ کواترون 3D البته اگه قصد خرید 3D داری
    پاناسونیک 42 اینچst30 حدود 1.800 و vt30 هم 2.300
    شارپ کواترون 3D هم حدود 2.000
    شارپ LE700m هم 1.600 که 2D هست و Full LED

6. 2 کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه liverpooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام . یهترین تلویزیون 50 اینچ تا سقف 2 میلیون تومن چی پیشنهاد میدید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

هر دو خوب هستن هم پاناسونیک vt30 و st30 هم شارپ کواترون 3D البته اگه قصد خرید 3D داری
    ممنونم کیا جان. راستش در مورد 3D نمیدونم. یعنی کلا تلویزیون های 3D کل بر نامه های تلویزیون رو به صورت 3 بعدی نشون میده یا فیلم های خاصی رو به این صورت میشه دید. مهم کیفیت و شفافیت وز نده بودن تصویر با رنگ های طبیعی و مالتی مدیا بودن و امکانات وای فای و این چیزا با تشکر از اطلاعات مفید

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

ممنونم کیا جان. راستش در مورد 3D نمیدونم. یعنی کلا تلویزیون های 3D کل بر نامه های تلویزیون رو به صورت 3 بعدی نشون میده یا فیلم های خاصی رو به این صورت میشه دید. مهم کیفیت و شفافیت وز نده بودن تصویر با رنگ های طبیعی و مالتی مدیا بودن و امکانات وای فای و این چیزا با تشکر از اطلاعات مفید
    تلویزیون شارپ کواترون دوبعدی را سه بعدی نشون میده پاناسونیک الان دقیق یادم نیست ولی فکر کنم نشون میداد ولی خب در حد فیلم هایی که 3D ضبط شدن نیست هردو هم امکانات مالتی مدیا و کیفیت تصویر خوب و زنده ای دارن
    موفق باشی

10. این کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کیا جان من با پیشنهادی که در مورد انتخاب تلویزیون شارپ LE700m دادی موافقم چون صحبتتاتون رو پیگیری کردم و به نظرم این پیشنهاد همون چیزیه که مصطفی می خواد . این تلویزیون ضمن اینکه مشخصات خوبی داره ، جز معدود تلویزیونهاییه که full led هست و این باعث میشه تصاویری به کیفیت منحصر به فرد داشته باشه . ضمن اینکه گارانتیشم خدمات خوبی ارائه میده .

12. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مصطفی جان لینک مشخصات تلویزیون شارپ مدل le700m رو برات میذارم . خودت ببینی و مقایسه کنی به نتیجه میرسی .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشی.

14. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

کیا جان من با پیشنهادی که در مورد انتخاب تلویزیون شارپ LE700m دادی موافقم چون صحبتتاتون رو پیگیری کردم و به نظرم این پیشنهاد همون چیزیه که مصطفی می خواد . این تلویزیون ضمن اینکه مشخصات خوبی داره ، جز معدود تلویزیونهاییه که full led هست و این باعث میشه تصاویری به کیفیت منحصر به فرد داشته باشه . ضمن اینکه گارانتیشم خدمات خوبی ارائه میده .

بله درسته Lady Samira
    من خودم چون هنوز مدل های 3D پیشرفت چندانی نکرده بعد از بررسی و در آوردن چشم بازار مدل LE700m گرفتم خیلی هم راضی ام قیمتش هم مناسبه

---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------

مصطفی جان لینک مشخصات تلویزیون شارپ مدل le700m رو برات میذارم . خودت ببینی و مقایسه کنی به نتیجه میرسی .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشی.

این آدرس سایت من هروقت میزنم باز نمیشه

16. 2 کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •