Q6600 هست ...
این مشکل رو دارن ملت
CatalystCreator توئیت کرده که دارن روی این مشکل کار میکنن
Q6600 هست ...
این مشکل رو دارن ملت
CatalystCreator توئیت کرده که دارن روی این مشکل کار میکنن
بچه ها من درایور بتای انویدیارو دانلود کردم، فریم ریت بهتر شد ولی باز خوب نیست، تو حالت Ultra با UberSample روشن در بهترین حالت 30 فریم و در بدترین حالت حدود 18 فریم می گیرم.
تو فروم های خارجی هم الان بحث سر همین UberSample هست و بهترین حالت گرافیکی با بیشترین پرفرمنس...
اینم بگم UberSample یا SuperSample یک تکنیک پیشرفته و جدید از همین AntiAliasing هست که واقعا کیفیت رو بالا می بره.
تو جستجوهایی که کردم خیلی روش های مختلفی رو گفته بودن که چندتایی که خودم تست کردم و جواب گرفتم رو براتون می زارم.
1- اخرین درایور کارتتون رو نصب کنید(برای انویدیا همین درایور بتایی که امروز اومد)
2- تو تنظیمات گرافیکی اگه می خواید Ubersample رو روشن کنید، Antialiasing رو خاموش کنید چون هر دوتاشون یک عمل رو انجام می دن ولی کیفیت uber به مراتب بیشتره.
3- تو Control Panel کامپیوترتون درایورهای مخصوص 3D رو که 2 تا هستند Uninstall کنید(برای کارت های انویدیا)، تاثیر به سزایی داره.
این هارو خودم تست کردم و نتیجشو دیدم ولی اگه خواستید روش های دیگه هم براتون می زارم.
در ضمن زیاد حساسیت به خرج ندید بدون Ubersample هم شما از آنتی آلایز خوبی برخوردار هستید(MLAA)، تو سایت ها هم نوشتن این تکنیک uber یه تکنیک برای کارت های گرافیکی آیندس، حالا باید دید این CDP پچی میده که پرفرمنس رو بالاتر ببره یا خیر!
بچه ها من چند تا مشکل دارم
1.پچ ارور میده
2.وقتی لانچر رو باز میکنم play رو که میزنم مینویسه باید بازی رو اکتیو کنی بعدش علامت گرگه میاد وسط دیگه نمیره!
چیکارش کنم؟
من بازی رو گرفتم ولی وقتی رو لانچر یا خود exe بازی می زنم هیچ اتفاقی نمیوفته.فکر نکنم از کرک یا پچ باشه.فکر کنم مربوط به اپدیت ویندوز باشه چون به بازی دیگه هم اینجوری شده بود.اگه کسی میدونه مشکل چیه لطفا بگه...
سلام . دوستان من نسخه ی روسی بازی را از یکی از سایتای ایرانی گرفتم الان دیگه نمیشه کاریش کرد که هم کرک شه هم انگلیسی ؟ ممنون از همتون
درایور جدید انویدیا رو هم ریختم و جالبه که بدونید هیـــــــــــــــــــــچ تغییری نکرد .![]()
دوستان بازی 7 گیگی که توسط گروه BlackBox سالمه ؟ کسی تست کرده زیرنویس انگلیسیو داره ؟
اولین DLC بازی توسط Skidrow عرضه شد:
جالبه همه با بازی مشکل دارند، ولی من نسخه Skidrow رو دانلود کردم و با غیر فعال کردن Antialiasing و اون یکی گزینه مشابهش، روی Ultra دارم راحت بازی میکنم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگی راحت بازی میکنم ، توی مبارزات FPS چند میگیری ؟ توی گشت و گذار چقدر ؟
سلام
من بازی رو نصب کردم نسخه 4 dvd. همراش چنتا چیز دیگه هم بود فکر کنم dlc بود.آپدیت 27 مگ هم کرد کرک رو هم کپی کردم ولی اون فایل نصبی عرور میداد
ولی در کل نصب و اجرا شد ولی وقتی تو بازی میرم خیلی محیط بدجوره اونجا که داره فرار میکنه همه چی آبیه بعدشم همه جا نارنجیه جوری که هیچی معلوم نیست.
حالا من چیکار کنم؟ورژن گرافیکم هم ای تی آی 11.5 . cpu amd
Last edited by sasy20; 20-05-2011 at 09:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)