حسين جان اين پستت واقعا برام عجيب بود
.gif)
اگر قرار بر مشورت گرفتن عادي بود كه بارها و بارها اكثر مربيها اين كار رو ميكنن
اصلا رسانه اي نميشد
اينكه بلافاصله بعد از بازي منچستر به طور آشكار اسم مورينيو از زبان سر آلكس آورده بشه كاملا واضحه كه داستان فقط گرفتن مشورت از اين مربي نيست
اينكه اين حرف فرگوسن پيام تحريك آميزيه براي بارساييها آشكار تر از آشكاره
.gif)
در اين مورد كه فعلا اسم مورينيو باعث شادي بارساييها ميشه بازم مخالفم
گفتم مورينيو با زير سوال بردن افتخارات بارسا مسئله رو از برد و باخت عادي خارج كرد مسئله بارساييها اين نيست كه مورينيو رو بردن مسئله اينه كه مورينيو خاطرات و افتخارات اونها رو زير سوال برده
بحث قبل بيشتر سر تمسخ مورينيو بود منظورم گفتن مترجم و از اين جور حرفها بود اما حالا بحث كينه مورينيو رو به دل گرفتنه
اين هم خيلي واضحه به همين دليله كه ميگم تعجب كردم از پستت
.gif)
من فكر ميكنم گاس هيدينگ براي مشورت خيلي معتبرتر از مورينيو هست
چون تا جايي كه من ميدونم پرس هيدينگ خيلي كم هزينه تر و موفق تر بود باز اين هم خيلي روشنه
در مورد موفق بودن مورينيو در مقابل بارسا هم
فكر ميكنم آمار دقيقا برعكس باشه
كسي از دوستان بارسايي ميتونه آمار گوارديولا و مورينيو رو بزاره فكر ميكنم برتري آشكاري داشته باشه گوارديولا
تا جايي كه من يادم مياد
سال گذشته چهار بار با اينتر بازي كرديم فكر ميكنم دوبار گوارديولا برد يك بار اينتر و يك بار هم مساوي شد
امسال هم 5 بار گوارديولا با مورينيو برخورد داشت كه دو بار برد دو تا مساوي كرد و يك بار باخت كه البته اونم در وقت اضافه بود
چهار برد سه مساوي و دو باخت كه البته يكيش در وقت اضافه بوده نشان از برتري گوارديولا داره
اين آمار به نظر من طبيعيه چون در بحث پلن بي هم گفتم با اين روش صرفا در چند تك بازي ميشه موفق بود
در ضمن فكر ميكنم امسال بارسا با والنسيا هم 5 بار بازي ميكرد يكيشو ميباخت و البته فكر ميكنم اين اتفاق در 90 دقيقه هم مي افتاد
همه اين حرفا جدا
در اينكه قصد فرگوسن از آوردن نام مورينيو فرستادن پيام تحريك آميز براي بارساييها بود شكي نيست
البته شايد در پايان فينال يك حركت زيركانه تعريف بشه و شايد هم بزرگترين اشتباه سر آلكس
.gif)