تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010-2011 خواهد شد؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا ( اسپانیا)

88 48.89%
  • منچستر یونایتد ( انگلیس)

92 51.11%
صفحه 8 از 49 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 481

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | فینال

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مسئله اينه كه هرچقدر گوارديولا زرنگ باشه باز هم در برابر تجربه سرشار پيرمرد كم مياره
    اما چرا پيرمرد اين حرف رو زده
    من فكر ميكنم بعد از حرفهايي كه مورينيو در مورد افتخارات بارسا زد حساسيت كلا كاتالان روي اسم مورينيو خيلي زياد شده
    تا جايي كه من توي خبرهايي حاشيه اي ميخوندم حتي كار به مجلس اسپانيا هم كشيده بود و اعتراضاتي شده بود
    و حتي باعث شده بود محافظه كارها كه در انتخابات بعد از جام جهاني در كاتالان شكست خورده بودن دوباره جون بگيرن
    شما مصاحبه هاي بازيكناي بارسا رو كه بخونين متوجه اين حساسيت ميشين
    حتي اينيستا كه به قول خودش مادريديها ازش شناخت دارن و ميدونن كه معمولا منطقي قضاوت ميكنه هم بعد از بازي احساساتي حرف زده بود
    پيرمرد يه چيز رو درست حدس زده اينكه فقط اسم مورينيو كافيه تا بارساييها از حالت طبيعيه خودشون خارج بشن( البته اين امتيازي براي مورينيو نيست چون ممكنه هر صد سال يك مربي پيدا بشه كه افتخارات حريف رو زير سوال ببره)
    اين براي سرآلكس يه امتيازه ويژه هستش در واقع پيرمرد اين بار ميخواد از جزئيترين ابزارش هم استفاده كنه
    بیخیال علیرضا جان! من فکر کنم حتی نیازی نیست که فکر کنیم به این سوال: "چرا سر الکس گفته که میخواد از خوزه مشورت بگیره؟"
    چون جوابش واضحه...
    مو این فصل 5 بار با بارسا بازی کرده... با تیم رئال مادرید، بارسا رو در فینال تورنومنتی شکست داده و با اینتر در فصل قبل بارسا رو حذف کرده... در طی 2 فصل 9 بار با تیم پپ بازی کرده... (سوای اینکه دیدار هایی رو هم شکست خورده یا نتیجه دلخواهش رو نگرفته) فکر کنم بیش از تمام مربی های دنیا با تیم گوآردیولا تجربه بازی کردن داره (ساف فقط یک بار این تجربه رو داشته) و بیش از هر مربی ای مقابل این تیم موفقیت کسب کرده...
    به نظرم واضحه که سرالکس علاقه داشته باشه که با مورینیو درباره بارسا مشورت کنه...
    این که میگی اسم مورینیو بارسایی ها رو از حالت طبیعی خارج می کنه تعجب آوره... به نظرم حداقل در این برهه زمانی اسم خوزه برای بارسایی ها شادی آور باشه... چون الان تیم بارسا با حذف رقیب دیرینش فینالیست اروپا شده نه تیم مورینیو...

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

به نظرم منچستر هافبک دفاعیهاش کیفیت لازم واسه مقابله با ژاوی و اینیستا رو ندارن ! ولی خوب مهره های دفاعیش عالین ! اگه ویدیچ جو گیر نشه هند نکنه : دی
    ولی کلا امیدوارم تیم جوانمرد قهرمان بشه !!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یوهان کرویف: در فینال چمپیونزلیگ هر تیمی ممکن است برنده شود

بسیاری شانس بارسا را برای قهرمانی بیشتر از یونایتدها می دانند اما کرویف معتقد است در حال حاضر هیچ چیز مشخص نیست

سایت گل- یوهان کرویف، اسطوره فوتبال هلند، معتقد است هر دو تیم منچستریونایتد و بارسلونا از توانایی لازم برای پیروزی در دیدار فینال رقابت های لیگ قهرمانان اروپا برخوردارند.

بارسا و منچستریونایتد برای دومین بار در سه سال اخیر در فینال چمپیونز لیگ مقابل هم قرار خواهند گرفت. دیدار قبلی دو تیم در فینال رقابت های فصل 09-2008 در ورزشگاه المپیکوی رم بود که تیم اسپانیایی موفق شد با نتیجه 2-0 به پیروزی برسد.

هر دو تیم به دنبال رسیدن به چهارمین قهرمانی شان در تاریخ این رقابت ها هستند و نکته جالب توجه اینکه هر دو تیم اولین قهرمانی شان در لیگ قهرمانان را در ورزشگاه ومبلی که فینال امسال در آن برگزار می شود، به دست آورده اند. بسیاری شانس بارسا را برای قهرمانی بیشتر از یونایتدها می دانند اما کرویف معتقد است در حال حاضر هیچ چیز مشخص نیست.

او در گفتگو با نشریه کاتالان اسپورت گفت:" این دیدار فینال است و در آن هر اتفاقی ممکن است رخ دهد."

کرویف که هم در زمان بازی و هم در زمان مربیگری افتخارات زیادی با بارسلونا به دست آورده، در زمان اولین قهرمانی بارسا در این رقابت ها، هدایت آبی و اناری ها را برعهده داشت. او معتقد است مانند تیم خودش، تیم پپ گواردیولا نیز یک تیم کامل است.

" آنها واقعا خوب کار می کنند. هدف بارسا این است که همیشه بهترین تیم را تشکیل دهد، فوتبال خوبی بازی کند و باعث شود تا هواداران تیم احساس غرور کنند.

وقتی ما قهرمان شدیم، تیم کاملی داشتیم. وقتی فرانک رایکارد هدایت تیم را برعهده داشت، تیمش کامل بود و اکنون با پپ گواردیولا نیز بارسا بی نفص به نظر می رسد. مهمترین مسئله این است که همه طرفداران بارسلونا از آنچه در زمین اتفاق می افتد، احساس غرور می کنند."

بارسلونا همچنین در لالیگا با 8 امتیاز اختلاف در صدر قرار دارد، در حالی که تنها 4 بازی دیگر تا پایان رقابت ها باقی مانده است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Behnam Jafarzadeh

2011/5/6

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بیخیال علیرضا جان! من فکر کنم حتی نیازی نیست که فکر کنیم به این سوال: "چرا سر الکس گفته که میخواد از خوزه مشورت بگیره؟"
    چون جوابش واضحه...
    مو این فصل 5 بار با بارسا بازی کرده... با تیم رئال مادرید، بارسا رو در فینال تورنومنتی شکست داده و با اینتر در فصل قبل بارسا رو حذف کرده... در طی 2 فصل 9 بار با تیم پپ بازی کرده... (سوای اینکه دیدار هایی رو هم شکست خورده یا نتیجه دلخواهش رو نگرفته) فکر کنم بیش از تمام مربی های دنیا با تیم گوآردیولا تجربه بازی کردن داره (ساف فقط یک بار این تجربه رو داشته) و بیش از هر مربی ای مقابل این تیم موفقیت کسب کرده...
    به نظرم واضحه که سرالکس علاقه داشته باشه که با مورینیو درباره بارسا مشورت کنه...
    این که میگی اسم مورینیو بارسایی ها رو از حالت طبیعی خارج می کنه تعجب آوره... به نظرم حداقل در این برهه زمانی اسم خوزه برای بارسایی ها شادی آور باشه... چون الان تیم بارسا با حذف رقیب دیرینش فینالیست اروپا شده نه تیم مورینیو...
    حسين جان اين پستت واقعا برام عجيب بود
    اگر قرار بر مشورت گرفتن عادي بود كه بارها و بارها اكثر مربيها اين كار رو ميكنن
    اصلا رسانه اي نميشد
    اينكه بلافاصله بعد از بازي منچستر به طور آشكار اسم مورينيو از زبان سر آلكس آورده بشه كاملا واضحه كه داستان فقط گرفتن مشورت از اين مربي نيست
    اينكه اين حرف فرگوسن پيام تحريك آميزيه براي بارساييها آشكار تر از آشكاره
    در اين مورد كه فعلا اسم مورينيو باعث شادي بارساييها ميشه بازم مخالفم
    گفتم مورينيو با زير سوال بردن افتخارات بارسا مسئله رو از برد و باخت عادي خارج كرد مسئله بارساييها اين نيست كه مورينيو رو بردن مسئله اينه كه مورينيو خاطرات و افتخارات اونها رو زير سوال برده
    بحث قبل بيشتر سر تمسخ مورينيو بود منظورم گفتن مترجم و از اين جور حرفها بود اما حالا بحث كينه مورينيو رو به دل گرفتنه
    اين هم خيلي واضحه به همين دليله كه ميگم تعجب كردم از پستت
    من فكر ميكنم گاس هيدينگ براي مشورت خيلي معتبرتر از مورينيو هست
    چون تا جايي كه من ميدونم پرس هيدينگ خيلي كم هزينه تر و موفق تر بود باز اين هم خيلي روشنه
    در مورد موفق بودن مورينيو در مقابل بارسا هم
    فكر ميكنم آمار دقيقا برعكس باشه
    كسي از دوستان بارسايي ميتونه آمار گوارديولا و مورينيو رو بزاره فكر ميكنم برتري آشكاري داشته باشه گوارديولا
    تا جايي كه من يادم مياد
    سال گذشته چهار بار با اينتر بازي كرديم فكر ميكنم دوبار گوارديولا برد يك بار اينتر و يك بار هم مساوي شد
    امسال هم 5 بار گوارديولا با مورينيو برخورد داشت كه دو بار برد دو تا مساوي كرد و يك بار باخت كه البته اونم در وقت اضافه بود
    چهار برد سه مساوي و دو باخت كه البته يكيش در وقت اضافه بوده نشان از برتري گوارديولا داره
    اين آمار به نظر من طبيعيه چون در بحث پلن بي هم گفتم با اين روش صرفا در چند تك بازي ميشه موفق بود
    در ضمن فكر ميكنم امسال بارسا با والنسيا هم 5 بار بازي ميكرد يكيشو ميباخت و البته فكر ميكنم اين اتفاق در 90 دقيقه هم مي افتاد
    همه اين حرفا جدا
    در اينكه قصد فرگوسن از آوردن نام مورينيو فرستادن پيام تحريك آميز براي بارساييها بود شكي نيست
    البته شايد در پايان فينال يك حركت زيركانه تعريف بشه و شايد هم بزرگترين اشتباه سر آلكس

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Pep Guardiola - Jose Mourinho

2009-10 UEFA Champions League

Internazionale 0 - 0 Barcelona
    Barcelona 2 - 0 Internazionale

Internazionale 3 - 1 Barcelona
    Barcelona 1 - 0 Internazionale

2010-11 La Liga

Barcelona 5 - 0 Real Madrid
    Real Madrid 1 - 1 Barcelona

2010-11 Copa del Rey

Barcelona 0 - 1 (a.e.t.) Real Madrid

2010-11 UEFA Champions League

Real Madrid 0 - 2 Barcelona
    Barcelona 1 - 1 Real Madrid

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چابی: یونایتد مدعی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا است

ستاره اسپانیایی معتقد است که تیم انگلیسی خطر جدی ای برای بارسا در فینال ومبلی خواهد بود

سایت گل- چابی ارناندس، ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی یونایتد را مدعی اصلی قهرمانی در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا اعلام کرده

بارسلونا و منچستریونایتد در فینال رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا مقابل هم قرار می گیرند که این دومین فینال این دو تیم در سه سال اخیر است. در بازی قبل که در سال 2009 ودر ورزشگاه الیمپیکوی رم برگزار شد، بارسا توانست با نتیجه 0-2 از سد یونایتد عبور کند.

در این میان چابی ارناندس مغز متفکر بارسلونا در مورد فینال ومبلی در روز 28 ماه می به ای اس پی ان ساکر نت گفت:« منچستر مدعی قهرمانی است. آنها تیم بزرگی هستند که دوست دارند فوتبال بازی کنند و شاید این برای ما خوب باشد.»

پدرو، هم تیمی جوان چابی هم در این رابطه گفت:« امیدوارم که بتوانیم به پیروزی برسیم ولی منچستر هم تیم بزرگی است.»

بارسلونا از شانس زیادی نیز برای کسب سومین قهرمانی متوالی اش در رقابتهای این فصل لالیگا برخوردار است؛ آنها در حالی که تنها 4دیدار دیگر تا پایان رقابتهای این فصل لالیگا باقی است، با8 امتیاز برتری نسبت به رئال در صدر هستند.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/5/6

زانتی: یونایتد می تواند در فینال از بارسا انتقام بگیرد

کاپیتان اینتر در مورد فینال رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا صحبت کرده است

سایت گل- طبق صحبتهای خاویر زانتی، کاپیتان اینتر، منچستریونایتد می تواند در فینال لیگ قهرمانان اروپااز سد بارسلونا عبور کند

خاویر زانتی سال گذشته در ورزشگاه برنابئو این جام را بالای سر برده بود و پس از برد 0-2 اینتر مقابل بایرن در فینال فصل گذشته اولین قهرمانی اینتر در رقابتهای اروپایی از سال 1965 تاکنون را برای نرآتزوری رقم زدند.

او اکنون معتقد است که یونایتد می تواند در روز بیست و هشتم ماه می در ومبلی به موفقیت برسد. این در حالی است که این فینال، تکرار فینال سال 2009 بین بارسلونا و منچستر است که در آن فینال آبی اناری ها موفق شده بودند تا با نتیجه 0-2 از سد یونایتد عبور کنند

زانتی در این رابطه به خبرنگاران گفت:« فکر می کنم منچستری که ما روز 4شنبه مقابل شالکه دیدیم، می تواند انتقام فینال 2 سال پیش رم را بگیرد. البته شکست دادن بارسلونا اصلا کار آسانی نیست؛ چون بارسا بهترین فوتبال دنیا را ارائه می دهد.»

کاپیتان اینتر درمورد شرایط تیمش گفت:« ما قهرمان دنیا هستیم و در سوپرکاپ ایتالیا هم به قهرمانی رسیده ایم. پس فصل برای ما با ناکامی به اتمام نرسیده.»

اینتر در رقابتهای این هفته سری آ مقابل فیورنتینا قرار می گیرد. اینتر 8 امتیاز با میلان صدرنشین که شنبه شب به مصاف رم می رود، فاصله دارد

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/5/6

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

حسين جان اين پستت واقعا برام عجيب بود
    اگر قرار بر مشورت گرفتن عادي بود كه بارها و بارها اكثر مربيها اين كار رو ميكنن
    اصلا رسانه اي نميشد
    اينكه بلافاصله بعد از بازي منچستر به طور آشكار اسم مورينيو از زبان سر آلكس آورده بشه كاملا واضحه كه داستان فقط گرفتن مشورت از اين مربي نيست
    اينكه اين حرف فرگوسن پيام تحريك آميزيه براي بارساييها آشكار تر از آشكاره
    در اين مورد كه فعلا اسم مورينيو باعث شادي بارساييها ميشه بازم مخالفم
    گفتم مورينيو با زير سوال بردن افتخارات بارسا مسئله رو از برد و باخت عادي خارج كرد مسئله بارساييها اين نيست كه مورينيو رو بردن مسئله اينه كه مورينيو خاطرات و افتخارات اونها رو زير سوال برده
    بحث قبل بيشتر سر تمسخ مورينيو بود منظورم گفتن مترجم و از اين جور حرفها بود اما حالا بحث كينه مورينيو رو به دل گرفتنه
    اين هم خيلي واضحه به همين دليله كه ميگم تعجب كردم از پستت
    من فكر ميكنم گاس هيدينگ براي مشورت خيلي معتبرتر از مورينيو هست
    چون تا جايي كه من ميدونم پرس هيدينگ خيلي كم هزينه تر و موفق تر بود باز اين هم خيلي روشنه
    در مورد موفق بودن مورينيو در مقابل بارسا هم
    فكر ميكنم آمار دقيقا برعكس باشه
    كسي از دوستان بارسايي ميتونه آمار گوارديولا و مورينيو رو بزاره فكر ميكنم برتري آشكاري داشته باشه گوارديولا
    تا جايي كه من يادم مياد
    سال گذشته چهار بار با اينتر بازي كرديم فكر ميكنم دوبار گوارديولا برد يك بار اينتر و يك بار هم مساوي شد
    امسال هم 5 بار گوارديولا با مورينيو برخورد داشت كه دو بار برد دو تا مساوي كرد و يك بار باخت كه البته اونم در وقت اضافه بود
    چهار برد سه مساوي و دو باخت كه البته يكيش در وقت اضافه بوده نشان از برتري گوارديولا داره
    اين آمار به نظر من طبيعيه چون در بحث پلن بي هم گفتم با اين روش صرفا در چند تك بازي ميشه موفق بود
    در ضمن فكر ميكنم امسال بارسا با والنسيا هم 5 بار بازي ميكرد يكيشو ميباخت و البته فكر ميكنم اين اتفاق در 90 دقيقه هم مي افتاد
    همه اين حرفا جدا
    در اينكه قصد فرگوسن از آوردن نام مورينيو فرستادن پيام تحريك آميز براي بارساييها بود شكي نيست
    البته شايد در پايان فينال يك حركت زيركانه تعريف بشه و شايد هم بزرگترين اشتباه سر آلكس
    علیرضا جان... آیا رسانه ای شدن این موضوع یه جور تبو بوده که فرضا سر الکس اونو شکسته باشه؟! یعنی به نظرت سر الکس فکر کرده که بارسا و تمامی کاتالانی ها با یه واژه "مورینیو + مشورت" به هم میریزند و عصبی تا بیاد ازش سوء استفاده کنه!!!؟؟
    از لحاظ روحی روانیش هم بخوایم ببینیم، به نظر من این مشورت سر الکس با خوزه (حتی اگه فقط تو حرف باشه) روحیه منچستریونایتد و طرفداراش رو بهتر میکنه که مربی تیمشو با وجود کوله باری از تجربه داره تمامی تلاشش رو میکنه که تیمش رو موفق کنه تو فینال اروپا (عدم وقوع ناکامی مجدد) و در واقع به نظرم این صحبت نمیتونه با حالت طبیعی یا روحیه تیم بزرگی مثل بارسا بازی کنه...
    ضمن اینکه فکر کنم اینقدر مصاحبه های عجیب غریب و غیر رسانه ای از مورینیو و در کمال تعجب از پپ دیدیم که این صحبت ساف در برابرشون هیچ باشه...
    .
    اگه دیدمون نتیجه گرا و عنوان گرا باشه، مورینیو در دو فصل به تنهایی بارسا رو حداقل از دو جام محروم کرد... اینکه میگم حداقل بابت اینه که بارسا اگه فصل قبل به فینال میرسید و قهرمان میشد، شانس اینو داشت که دو جام دیگه رو هم بگیره... کاری که گاس هیدینگ با وجود شایستگیش (و البته وجود ناداوری) نتونست در یک جام هم انجامش بده... البته یادآور بشم بحث الان من و شما درباره 9 نتیجه مو و پپ نیست، بیان این موضوع، صرفا بیان دلیلی بود (به نظر من دلیل منطقی) برای صحبت های سر الکس فرگوسن.
    اما با این حال به نظرم در این شکی نیست که خوزه موفق ترین و پرتجربه ترین مربی نسبت به مربیان حال حاضر دنیا هستش که در برابر بارسلونای پرقدرت فعلی مقابله کرده...
    .
    ضمن اینکه فکر نکنم مشورت با تئورسین بزرگ فوتبال (شایانه احترامه) که دو سالی هست از دید عملی از فوتبال فاصله داره خیلی مشورت عالی ای باشه...
    بخش بولد شده هم فکر کنم مشخصه که باهاش مخالفم به اضافه اینکه دلایلم رو هم گفتم... ولی با وجود این هم نویسنده اون و هم خود اون نظر برام محترمن...
    قربونت
    یاعلی

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اینکه مورینیو با فرگی کبیر دوسته درست ولی ما تیمی هستیم به معنای واقعی تیم .همه به ما احترام میگذارند.تو چند تا لیگ تا پای جام رسیده ایم...
    به نظر من رسانه ای کردن این مشورت کاری اشتباه بود.چون یه نوع نیاز رو به منچستر نسبت میده در حالی که خود فرگی کبیر گفته که مشکل رو فهمیده(2009).
    من تنها موردی که ازش میترسم دفاع کندمونه ما باید بپذیریم که در مقابل خط حمله بارسا دفاع کندی داریم که میتواند پاشنه اشیل این تیم بشه.خب مورینیو مربی دفاعی هست و دوست فرگی .طبیعی هست که مشورت بگیره اما چرا رسانه ای شده این سوالی هست که منو خیلی متعجب کرده..!!!!

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

بازی فینال کی هستش؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

علیرضا جان... آیا رسانه ای شدن این موضوع یه جور تبو بوده که فرضا سر الکس اونو شکسته باشه؟! یعنی به نظرت سر الکس فکر کرده که بارسا و تمامی کاتالانی ها با یه واژه "مورینیو + مشورت" به هم میریزند و عصبی تا بیاد ازش سوء استفاده کنه!!!؟؟
    از لحاظ روحی روانیش هم بخوایم ببینیم، به نظر من این مشورت سر الکس با خوزه (حتی اگه فقط تو حرف باشه) روحیه منچستریونایتد و طرفداراش رو بهتر میکنه که مربی تیمشو با وجود کوله باری از تجربه داره تمامی تلاشش رو میکنه که تیمش رو موفق کنه تو فینال اروپا (عدم وقوع ناکامی مجدد) و در واقع به نظرم این صحبت نمیتونه با حالت طبیعی یا روحیه تیم بزرگی مثل بارسا بازی کنه...
    ضمن اینکه فکر کنم اینقدر مصاحبه های عجیب غریب و غیر رسانه ای از مورینیو و در کمال تعجب از پپ دیدیم که این صحبت ساف در برابرشون هیچ باشه...
    .
    اگه دیدمون نتیجه گرا و عنوان گرا باشه، مورینیو در دو فصل به تنهایی بارسا رو حداقل از دو جام محروم کرد... اینکه میگم حداقل بابت اینه که بارسا اگه فصل قبل به فینال میرسید و قهرمان میشد، شانس اینو داشت که دو جام دیگه رو هم بگیره... کاری که گاس هیدینگ با وجود شایستگیش (و البته وجود ناداوری) نتونست در یک جام هم انجامش بده... البته یادآور بشم بحث الان من و شما درباره 9 نتیجه مو و پپ نیست، بیان این موضوع، صرفا بیان دلیلی بود (به نظر من دلیل منطقی) برای صحبت های سر الکس فرگوسن.
    اما با این حال به نظرم در این شکی نیست که خوزه موفق ترین و پرتجربه ترین مربی نسبت به مربیان حال حاضر دنیا هستش که در برابر بارسلونای پرقدرت فعلی مقابله کرده...
    .
    ضمن اینکه فکر نکنم مشورت با تئورسین بزرگ فوتبال (شایانه احترامه) که دو سالی هست از دید عملی از فوتبال فاصله داره خیلی مشورت عالی ای باشه...
    بخش بولد شده هم فکر کنم مشخصه که باهاش مخالفم به اضافه اینکه دلایلم رو هم گفتم... ولی با وجود این هم نویسنده اون و هم خود اون نظر برام محترمن...
    قربونت
    یاعلی
    حسین جان تبعیض قائل شدی؟ هیدینگ رو با یاد از ناداوری ناکام دونستی اونوقت در حذف گواردیولا ناداوری رو اصلا حساب نمی کنی؟ اینتر که خودت اشتباهات رو قبول داری. فینال کوپا دل ری اگه رئال حداقل دو اخراجی می داد به نظر چه بلایی سر بازی پایاپای (بقول هوادار مادرید) میومد؟ حاشیه مهم نیست. حالا در اون بازی ها پپ شکست خورده یا خوزه؟ میگم دید یکسان باشه. در همین رابطه، نمیشه چلسی هیدینک رو موفق دونست و بارسای گواردیولا که گل های لازم رو هم به اینتر زد طرف ناموفق. آفساید گل میلیتو و ... رو در نظر بگیرید تاکتیک مورینیو موفق میمونه؟ بالاخره بازی یا نتیجه.

ویرایش: در مورد نتیجه گرا و عنوان گرا هم گواردیولا براحتی در همین فصل حداقل دو جام چمپیونز لیگ و لا لیگا رو از رئال مورینیو گرفت. رقم زدن سنگین ترین شکست عمر مورینیو بماند. شکی نیست در میان بزرگان خوزه بیشترین و بدترین شکست رو برابر بارسلونای پرقدرت فعلی داره.

28 May
    Last edited by nw_nk; 06-05-2011 at 18:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •