تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 81

نام تاپيک: بیشترین مقدار گرافیک برای اجرای بهترین کیفیت بازیها

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

رامین جان من نمیدونم تستی رو که دوست عزیزمون گذاشته از کجا اومده و من با حرف شما موافقم که که به خاطره maximum frame Ati جلو افتاده ولی اگه دقت کنی میبینی که تویه minimum frame هم nvidia شکست خورده و من فکر نمیکنم که این تست درست باشه چون من بعد از این که تست ها رو دیدیم به سایت هایه معتبر رفتم و خیلی بنچمارک دیدم و تو هیچ کدوم nvidia تو minimum frame شکست نخورده .
    (البته از این حرف من برداشت اشتباهی نشه لطفا )
    مرسی
    اول از همه تولدتون مبارک

دوست من بسته به مرحله تست گیری شرایط خیلی تفاوت میکنه.در بعضی از مراحل مترو شاید بشه گفت 6990 بیش از 2 برابر 590 بهتر عمل میکنه اما خوب در مجموع برابرن.اما در بعضی مراحل که فشار فوقولاده زیاد رو گرافیک میاد و داداهای vulometric lighting زیاد هست 590 کاراییش بشدت بالاتر از 6990 میشه و اصلا میشه گفت در مجموع بسیار سریعتره.

تست دیفالت شرکت thq برای metro2033 مرحله frontline و library هست که نورپردازی و dof وحشتناکی رو داره و فشار فوقولاده سنگینی روی گرافیک ایجاد میکنه.اکثر سایت های ریویو معمولا اون رو قرار نمیدن چون بلاخره amd هم بلاخره ابرو داره.

تنها سایتی که بدونه هیچ ترسی این مرحرو که دیفالت بنچمارک هست و سنگین ترینشونم هست برای تست میزاره legit review که نتیجرو میتونید ببنید:

شرایط تست گیری رو در بالا میتونید ببنید.این تصویرم برای یاد اوری که کدوم مرحله بود:

خوب حالا نتیجه:

حالا نظرتون چیه؟؟

راستی کارت gtx 590 چند تا تسلیتور داره ؟
    کات 590 متشکل از دوعدد 580 که دان کلاک شدید شده به 600.هر 580 دارای 16 فروند SM که به ازای هر sm یک plymorph engine هست.داخل هر پولیمورف هم یک واحد تسلیتور. پس یعنی هر 580 دارای 16 تسلیتور که ضرب در 2 اون میشه 32.

بله 590 دارای 32 تسلیتوره که نوع و عملکرد تسلیتور های انویدیا با amd بسیار متفاوته و هر تسلیتور amd بسیار قویتر از هر تسلیتور انویدیاست.

دقت کنید معماری 580 دقیقا همون 480 هست که اخرین sm اون فعال شده.(مگر استفاده از ترانزیستور های لیکیج پایین در موارد خاص که باعث شده gpu کمی کندتر اما با مصرف بهینه تر بشه)

معماری یکسال بعد amd یعنی cayman هم نتونست معماری 1 سال پیشتر انویدیا که همون فرمی هست رو شکست بده.واسه همین انویدیا اصلا هیچ نگرانی بابت عرضه یک gpu جدید نداشت و به ملت با رنگ کردن نسل قبل نسل جدید روداد.این است عملکرد ضعیف رقیب که رو انویدیا تاثیر سوئ گذاشت.
    Last edited by ramincybran; 04-05-2011 at 20:01.

2. 4 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Arthas_02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جا داره که از رامین عزیز واسه اطلاعات مفدی که در اختیار ما گذاشتن تشکر کنم و مرسی از این که تولدم بهم تبریک گفتی !!
    دیگه فکر نکنم با توضیحاتی که رامین عزیز دادن جای شک و شبه در برتری nvidia نسبت amd بمونه

4. 3 کاربر از Arthas_02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

دیگه فکر نکنم با توضیحاتی که رامین عزیز دادن جای شک و شبه در برتری nvidia نسبت amd بمونه
    البته برتری GTX 590 به 6990

AMD هم همون طور که کفتم در سری 69XX قوی جلو اومد... مخصوصا سر 6990 حسابی قدرتمند ظاهر شد!

ولی خوب همین 6990 که با Scale 2X نسبت به تک GPU ها اومده بود جلو بی جواب نموند و Nvidia با یک کارت با فرکانس مسخره حالشو گرفت!

ننگ اصلی AMD به نظرم 5970 بود که اصلا و ابدا شایسته قویترین کارت جهان نبود...
    که Nvidia با Single GPU GTX 580 اون رو هم شکست داد...(به قول رامین GTX 480 هم از 5970 قویتره که من هم تاحد زیادی موافقم)
    Last edited by Erfan.; 04-05-2011 at 21:25.

6. 3 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

با توجه به حرفی که رامین عزیز زد(پرفرمنس بهتر 590 در Frontline)

ویدئو ریویو اون رو در یوتیوب دیدم و بر خلاف انتظار 6990 چه در AVG و چه در MIN بهتر عمل کرد!

حالا شاید سورس خوبی نبوده ولی خوب این خلاف گفته رامین جان هست...

این هم لینکش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    o -u t -u- be.com/watch?v=BhLm747eXhg&playnext=1&list=PLE64F37E34753 75D6

(بدون فاصله تایپ کنید)

8. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با توجه به حرفی که رامین عزیز زد(پرفرمنس بهتر 590 در Frontline)

ویدئو ریویو اون رو در یوتیوب دیدم و بر خلاف انتظار 6990 چه در AVG و چه در MIN بهتر عمل کرد!

حالا شاید سورس خوبی نبوده ولی خوب این خلاف گفته رامین جان هست...

این هم لینکش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    o -u t -u- be.com/watch?v=BhLm747eXhg&playnext=1&list=PLE64F37E34753 75D6

(بدون فاصله تایپ کنید)
    این لینک ماله خیلی وقت پیشه و اگه دقت کرده باشی عرفان جان منم همینو گفتم

دوست من بسته به مرحله تست گیری شرایط خیلی تفاوت میکنه.در بعضی از مراحل مترو شاید بشه گفت 6990 بیش از 2 برابر 590 بهتر عمل میکنه اما خوب در مجموع برابرن
    بستگی زیادی به مرحله تست گیری داره عزیز.تو این مرحله همون 6970 یک 580 رو قورت میده اما زمانی که یکجا voulometric lighting میشه تو همین تستم ببنی فریم 590 دوبل میشه یک جا فقط به 9 میرسه.

این لینک من تقریبا یه هفته بعد از عرضه 590 دیدم یکی ز لحضات تصویر گیریشم توی هات اورکلاک هست.

این وبسایت اگه به فرومشم برید بشدت amd فنه و اگر دقت کنید اصلا تست بازی های جدید dx11 مثل hawx یا lost planet2 رو نمیگزاره بازی 60 سال پیش و با گرافیک مسخره AVP رو میاد واسه مقایسه میزاره

این مرحله ای هم که توی تست میبینید کمترین میزان VL رو داره واسه گل روی برند محبوبش

راستی تو همین مرحله 6970 تا حدی بهتر از 580 عمل میکنه وای به حال 590 و 6990 .میتونید خودتون از نزدیک تست کنید

10. 2 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

رامین جان شما در پست قبلی گفتی که این تست به ضرر AMD هست:

تست دیفالت شرکت thq برای metro2033 مرحله frontline و library هست که نورپردازی و dof وحشتناکی رو داره و فشار فوقولاده سنگینی روی گرافیک ایجاد میکنه.اکثر سایت های ریویو معمولا اون رو قرار نمیدن چون بلاخره amd هم بلاخره ابرو داره.
    حالا میگید:

این مرحله ای هم که توی تست میبینید کمترین میزان VL رو داره واسه گل روی برند محبوبش

بالاخره این Frontline به نفع AMD هست یا Nvidia ؟!!!!!

12. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

رامین جان شما در پست قبلی گفتی که این تست به ضرر AMD هست:
    حالا میگید:

بالاخره این Frontline به نفع AMD هست یا Nvidia ؟!!!!!
    راست میگیا

اخه من این تستو ندارم اما اگه درست یادم باشه فرانتلاین تو روز بود نه شب

نکنه من اشتباه میکنم.کسی هست الان مترو بازی کرده باشه و حال هوای مرجله فرانتلاین یادش باشه؟؟؟؟
    Last edited by ramincybran; 06-05-2011 at 20:57.

14. 2 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

راست میگیا

اخه من این تستو ندارم اما اگه درست یادم باشه فرانتلاین تو روز بود نه شب

نکنه من اشتباه میکنم.کسی هست الان مترو بازی کرده باشه و حال هوای مرجله فرانتلاین یادش باشه؟؟؟؟
    همین الآن اون مرحله رو Load کردم... همون فیلمه هست.

در یک تونل شروع میشه و فضا بسته هست.

16. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

همین الآن اون مرحله رو Load کردم... همون فیلمه هست.

در یک تونل شروع میشه و فضا بسته هست.
    اگه اینطوری باشه پس خاک برسر لجیت.خوب شد اینمورد رو گفتی عرفان جان.(البته تنظیماتشون فرق میکنه اما بازم نتیجه جالبه)

از دوستانی ;i 5970 دارن عرفان جان اگه ازشون بخواین که این تست رو انجام بدن ببنیم فریم هایه باقیه کارت ها در اون چارت درسته یا نه یه کمک بزرگ کردی.

اتفاقا این تست رو یکی از دوستانم که 48 داشت انجام داداه بود دقیقا با همون تنظیمات و مرحله خیلی با لجیت نزدیک بود.

البته تست لجیت تنظیماتش متفاوته اما باید بببنیم جدا در همین تنظیمات کارت های مختلف چقدر امتیازشون به لجیت نزدیکه. برام جالب شد

18. 2 کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اگه اینطوری باشه پس خاک برسر لجیت.خوب شد اینمورد رو گفتی عرفان جان.(البته تنظیماتشون فرق میکنه اما بازم نتیجه جالبه)

از دوستانی ;i 5970 دارن عرفان جان اگه ازشون بخواین که این تست رو انجام بدن ببنیم فریم هایه باقیه کارت ها در اون چارت درسته یا نه یه کمک بزرگ کردی.

اتفاقا این تست رو یکی از دوستانم که 48 داشت انجام داداه بود دقیقا با همون تنظیمات و مرحله خیلی با لجیت نزدیک بود.

البته تست لجیت تنظیماتش متفاوته اما باید بببنیم جدا در همین تنظیمات کارت های مختلف چقدر امتیازشون به لجیت نزدیکه. برام جالب شد
    مشکل این جاست که Benchmark Tool Metro 2033 رو نداریم!!! لینک دانلودش هم پیدا نمیشه...

---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------

الآن یه لینک دانلود پیدا کردم 81MB... دارم دانلودش میکنم ببینم چه خبره!

20. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •