دوستان easy car مدله e7 قیمتش چقدره؟ میارزه نسبت به امکاناتش؟ کیفیته ساخت چطوره؟
دوستان easy car مدله e7 قیمتش چقدره؟ میارزه نسبت به امکاناتش؟ کیفیته ساخت چطوره؟
دلیل خاص که نه...با دزدگیر حال نمیکنم... پراید صبا...من زیاد در زمینه اطلاعات ندارم...الان من اگر دزدگیر فابریک ۱۳۲ بندازم حله یعنی؟برند خاصیه؟یکم توضیح بده لطفا...حدود قیمت هم بی زحمت بگو...مرسی
Last edited by alipencia; 28-02-2012 at 14:10.
منظورم مدل ماشین بود که ایموبلایزر داره یا نه
فابریک 132 دزدگیر نیست فقط قفل مرکزیه و نمیدونم بتونید راحت نصب کنید
با این وضع خطر ناک دزدگیر مناسب تره و اگه از صدای اون خوشتون نمیاد سایلنت کنید در ضمن دزدگیرای فابریک اومده که حتی یک سیم ماشین شمارو هم قطع نمی کنه
برد و خرابی و قاطی کردن و جنسش رو هم که مقایسه کنید بیشتر میارزه تا او 132 ها
سلام
بنظر شما کاکپیت پرشیا و 405 بدرد میخوره و اگه آره امکانات و هزینش چقدره
با سنسور دنده عقب
من قیمت دارم 150 یک سری امکاناتش کمتر شده و اخرین سری تولید شده هست و یگه گیر نمیاد
ایا واقعا میارزه
من امکانات فانتزی ماشین رو دوست دارم مثلا اخطار درب و کمربند
اب و روغن
تعویض فیلتر
دمای هوا
..........
ممنون
این ایزی کار هم نمایندگی هاش شوته بخدا هیچی نداره !!! برای پراید 132 چه مارکی خوبه ؟
با این تفاسیر دزدگیر میندازم بهتره...نمایندگی سایپا داره؟چه مارکیه؟قیمت چند در میاد؟
نه سراغ سایپا نرید اونی که تبلیغ می کنن نیسن
اگه خواستید در هر شهری تلمتیکس روحالا یا معمولی و یا تصویری تاییدیه هم داره انتخاب کنیدو خیال خود رو راحت کند
SteelMate Kernel 5000meter مدل 8881 فکر کنم هست. چجوریه؟ قیمتش چنده؟
سلام خسته نباشید
ببخشید من 206sd v8 خریدم همونجا تو نمایندگی ایران خودرو یه دزدگیر فابریک باسم بست ، 150 تومن (گفت اگه بیرون ببندی از گارانتی خارج میشه منم ترسیدم اما الان میبینم که چقدر گرون داده ) میشه کمک کنید روش یه power ببندم که شیشه ها وقتی ماشین خاموش بشه بره بالا ، اونجا می خواست 90 تومن ازم بگیره من ندادم
لطفا کمک کنید مرسی
ببخشید یک دزدگیر خوب تا سقف 80 تومان میشه برای پراید 132 صفر معرفی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)