من به اینکه شالکه منچستر رو حذف کنه امید دارم...
اگه بازیشون بیافته چی دیدی اصلآ شاید قهرمان هم بشن![]()
من به اینکه شالکه منچستر رو حذف کنه امید دارم...
اگه بازیشون بیافته چی دیدی اصلآ شاید قهرمان هم بشن![]()
شما نگران نباش، چون حتی اگه بخار بشه بره هوا، اولا تو صفحات تاریخ ثبت میشه، ثانیا مثل همون کاپ کوپا دوباره ترمیم میکنن و تو کمتر از چند ساعت از اولش هم بهتر میشه.
سابقه منچستر در مقابل تیمهای آلمانی در مراحل حذفی
1997-نیمه نهایی
دورتموند 1-0 منچستر
منچستر 0-1 دورتموند
در مجموع 2-0 دورتموند
2001-یک چهارم
منچستر 0-1 بایرن
بایرن 2-1 منچستر
در مجموع 3-1 بایرن
2002-نیمه نهایی
منچستر 2-2 لورکوزن
لورکوزن 1-1 منچستر
در مجموع 3-3 مساوی و صعود لورکوزن با قانون گل زده در خانه حریف
2010-یک چهارم
بایرن 2-1 منچستر
منچستر 3-2 بایرن
در مجموع 3-3 و صعود بایرن
کلا منچستر همیشه تو مراحل قبل از فینال هر وقت به یه تیم آلمانی خورده حذف شده و آلمانا یه جورایی گربه سیاه فرگوسن بودن تو مراحل حذفی
تنها استثنا فینال 99 بود که اونم چیزیه که هر هزارسال یه بار اتفاق میفته
Last edited by بردیا; 22-04-2011 at 13:37.
این تیم شالکه را نباید دست کم گرفت میتونه شگفتی سازیش را کامل کنه
اما در مورد بازی رئال و بارسا
به نظر من رئال سبک خاصی!(کلمه دیگه نتونستم استفاده کنم که رئالیها بدشون نیاد) داره استفاده میکنه و اونم دل بستن به ضد حمله هاست که خیلی هم خوب جلوی بارسا جواب داده بارسلونا اگه میخواد صعود کنه باید سعی کنه تیم رئال را از هم باز کنه و بی محابا حمله نکنه
به نظر من تو بازی رفت رئال برای پیروزی به زمین میاد و بارسلونا باید این ترکیب را بچینه(3 تا هافبک دفاعی بزاره تا مورینیو ببینه این سبک نیست بلکه...) تا رئال فوتبال بازی کنه! و بارسا باید فقط از عمق حمله با پاسهای عمقی حمله کنه
مسی
ژاوی اینیستا
ماسکرانو بوسکتس کیتا
الوز پویول پیکه ادریانو(یا مکسول)
والدز
پدرو و ویا هم فعلا برند نیمکت تا حواسشون بیاد سرجاش
حمایت پلاتینی از محرومیت رونی و فرگوسن: من هم عصبانی می شدم اما محرومیت برای همه است
![]()
سایت گل- میشل پلاتینی، رئیس یوفا، از اقدام اتحادیه فوتبال اروپا برای محروم کردن سرالکس فرگوسن و وین رونی حمایت کرد.
فرگوسن به دلیل انتقاد از داور دیدار تیمش مقابل چلسی به دلیل نگرفتن پنالتی به نفع شیاطین سرخ، برای پنج جلسه از همراهی تیمش محروم شد.
رونی نیز به دلیل فحاشی رو به دوربین های تلویزیونی در دیدار مقابل وستهم، با دو جلسه محرومیت روبرو شد.
پلاتینی در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" بعضی مواقع بعضی ها به داور احترام نمی گذارند. شاید من هم در دوران بازی و مربیگری ام به دلیل اینکه عصبی بودم، گاهی اوقات به تصمیم داور بی احترامی کرده باشم.
مطمئنا رونی و فرگوسن هم از کاری که انجام دادند، پشیمان هستند زیرا در یک لحظه اتفاق افتاد.بعضی مواقع ممکن است خیلی سرحال نباشید اما ما اینجا هستیم تا از فوتبال مراقبت کنیم."
پلاتینی تاکید کرد بازیکنانی که در زمین بازی عصبانی می شوند را درک می کند اما اگر آنها از خطوط قرمز رد شود، باید عواقب آن را نیز بپذیرند.
" من قدیس نیستم. من این اتفاقات را درک می کنم زیرا آنها هم انسان هستند و به خاطر اتفاقات اطراف شان واکنش نشان می دهند.
اما این خوب نیست و باید این واکنش ها با تنبیه روبرو شود."
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پی نوشت : پلاتینی و علاقه ی وصف ناشدنی به انگلیسی ها .
ترکیبی که چیدی عالی بود البته پپ عمرا قبول کنه![]()
قدیما که به FA میگفتن اتحادیه فوتبال انگلیس . هنر نمایی های سایت گلسایت گل- میشل پلاتینی، رئیس یوفا، از اقدام اتحادیه فوتبال اروپا برای محروم کردن سرالکس فرگوسن و وین رونی حمایت کرد.
دقیقا موافقم که تیم های المانی واسه منچستر و فرگوسن گربه سیاه بودند....اما امسال که تو مصاحبه ها میخوندم مشخص هست که شالکه از منچستر میترسه....ضمن اینکه فکر میکنم منچستر امسال این روحیه رو داره که به فینال برسه....اگه تو المان نتیجه خوبی بگیره نتایج تو الترافورد نشون میده که منچستر به راحتی امتیاز از دست نمیده....جایی که این فصل فقط 1 مساوی داشته و یقیه بازی هاش رو برده.....نمیگم شالکه....هر تیمی تو این مرحله بازی کردن باهاش سخته....ولی اینبار منچستر مغلوب نمیشه.....اگه بد شانسی نیاره مثل بازی با بایرنکلا منچستر همیشه تو مراحل قبل از فینال هر وقت به یه تیم آلمانی خورده حذف شده و آلمانا یه جورایی گربه سیاه فرگوسن بودن تو مراحل حذفی
تنها استثنا فینال 99 بود که اونم چیزیه که هر هزارسال یه بار اتفاق میفته
حرفت رو حساب وکتابه.هرتیمی توی این مرحله خطرناکه جدای تاریخ وقدمتش باید روش حساب ویژه باز بشه.منچستر با حرفه ای گری وسابقه بلندبالا وشالکه با روحیه وانگیزه صد چندان جدال دیدنی رو به نمایش خواهند گذاشت.اما به اعتقاد من بازی اول سرنوشت تیم صعود کننده رو مشخص میکنه...مطمئنا بازی نفسگیری خواهد بود.وامیدوارم شالکه بتونه از این مرحله به فینال صعود کنه.نمیگم شالکه....هر تیمی تو این مرحله بازی کردن باهاش سخته....ولی اینبار منچستر مغلوب نمیشه.....اگه بد شانسی نیاره مثل بازی با بایرن
منم موافقم.اما در مورد بازی رئال و بارسا
به نظر من رئال سبک خاصی!(کلمه دیگه نتونستم استفاده کنم که رئالیها بدشون نیاد) داره استفاده میکنه و اونم دل بستن به ضد حمله هاست که خیلی هم خوب جلوی بارسا جواب داده بارسلونا اگه میخواد صعود کنه باید سعی کنه تیم رئال را از هم باز کنه و بی محابا حمله نکنه
به نظر من تو بازی رفت رئال برای پیروزی به زمین میاد و بارسلونا باید این ترکیب را بچینه(3 تا هافبک دفاعی بزاره تا مورینیو ببینه این سبک نیست بلکه...) تا رئال فوتبال بازی کنه! و بارسا باید فقط از عمق حمله با پاسهای عمقی حمله کنه
مسی
ژاوی اینیستا
ماسکرانو بوسکتس کیتا
الوز پویول پیکه ادریانو(یا مکسول)
والدز
پدرو و ویا هم فعلا برند نیمکت تا حواسشون بیاد سرجاشولی بارسلونا دفاع تو کارش نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)