تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 96 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 953

نام تاپيک: Sensation & Sensation XE | گوشي هاي HTC با پردازنده هاي دوهسته اي 1.2 و 1.5 گيگاهرتزي

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در مورد کیفیت بهتر صفحه گالکسی اس 2 شکی وجود نداره ... دوستان انرژی رو بزارن رو مورد های دیگه
    اون دوستمون بقیه عکس هارو یادشون رفت منتشر کنند

2. 3 کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iranvest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در مورد کیفیت بهتر صفحه گالکسی اس 2 شکی وجود نداره ... دوستان انرژی رو بزارن رو مورد های دیگه
    اون دوستمون بقیه عکس هارو یادشون رفت منتشر کنند
    یادم نرفت چون لینک گذاشتم احساس کردم هرکس بخواد میتونه بره کل عکس ها را ببینه و بی دلیل صفحه فروم سنگین نشه برای اون هایی که دیال آپ استفاده میکنن.

در مورد صفحه نمایش هم هر صفحه نمایشی مزیت ها و معایبی داره.صفحه گالاکسی قطعا در نور آفتاب و در تمایز رنگها (saturation) بهتر عمل میکنه.البته در مورد s-amoled در هنگام دیدن مناظر طبیعی که باید رنگ ها واقعی باشن اونها را به رنگ متمایل به سبز نشون میداد که طبق مطالبی که من خوندم S-Amoled plus گالاکسی 2 این مشکل را برطرف کردند.ولی با این حال همچنان مناظر طبیعی کمی غیر واقعی به نظر میرسه که البته کاملا سلیقه ای هست.

اگه به این تصویر که مربوط به گالاکسی s هست دقت کنید متوجه میشید که چه بلایی سر رنگ ماسه های جاده اومده.من در مورد گالاکسی 2 چیزی ندیدم خودم هنوز.

البته تصویر زیر هست که تفاوت گالاکسی s و s2 را نشون میده.ولی صفحه نمایش دیگه ای کنارشون نیست که بشه مقایسه کرد.گل ها را نگاه کنید توی galaxy S کاملا سبز به نظر میرسه .

Last edited by iranvest; 22-05-2011 at 20:11.

4. این کاربر از iranvest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

حالا که بحث مقایسه شد بهتره یه مقایسه کامل انجام بدیم
    در مورد صفحه نمایش جالبه بدونید که هر دو نوع صفحه نمایش ساخت خود سامسونگ هست و خود سامسونگ هم از super clear LCD تو گوشیهاش استفاده میکنه ... البته استفادش به این صورت هست که اول یه گوشیرو با super amoled میزنه و بعدش به دلیل کمبود و هزینه بالای این نوع نمایشگر از SLCD استفاده میکنه ... مثله I9003 SL و nexus S 9023 و wave II
    پس SLCD ساخت HTC نیست یا اینکه مثلاً یه شرکتی مخصوص htc بزنه و برای سامسونگ هزینه داشته باشه استفاده ازش اتفاقاً هزینش برای سامسونگ خیلی کمتر از amoled هست و اگه واقعاً بهتر از amoled باشه سامسونگم باید بزارتش کنار و فقط SLCD بزنه

در مورد مقایسه بهتره یه عکس طبیعی رو در نظر بگیریم تا یه صحنه از یک بازی که معلوم نیست رنگ واقعیش چیه اصلاً!
    منظورم ایناست :

اینجا دیگه بحث سلیقه مطرح نیست و کاملاً مشخصه S2 صفحه خیلی بهتری داره
    البته SLCD از نمایشگر ARC خیلی بهتره ولی بازم فاصله زیادی با super amoled plus داره
    تنها برتری سنسیشن اینجا رزولوشن بیشتر هست که مزایای خودش رو داره

علاوه بر کیفیت بهتر مصرف این نمایشگرها خیلی کمتره و باعث شده گلکسی اس باتری بهتری نسبت به رقبا داشته باشه

همین اس2 با صفحه 4.3 اینچی بیش از 8 ساعت فیلم پخش میکنه!

مورد بعدی سخت افزار دو گوشی هست که انصافاً سامسونگ توی exynos کم نزاشته و به طور مثال اولین چیپستی هست که از رم ddr3 استفاده کرده و... و تونسته تو بنچ مارک امتیاز 3400 رو بگیره در برابر سنسیشن که امتیازش حدود 2400 ه یعنی تو مایه های تگرا 2

gpu هم که نیازی به مقایسه نیست ... adreno 220 یه چیزی تو مایه های SGX540 هست و در برابر mali 400mp هیچ حرفی برای گفتن نداره ... البته به این نکته توجه کنید که اس2 روی 60 فریم محدود شده و برتریش فقط جایی مشخص میشه که بنچ مارکها سنگین باشن و فریم ها زیر 60 باشن

رم 1 گیگ در برابر 768 مگ و 32 گیگ مموری داخلی در برابر فقط 1 گیگابایت

مورد بعدی دوربین هست که همه میدونیم دوربین htc هیچ وقت حرفی برای گفتن نداشته در برابر یکی از بهترین 8 مگاپیکسلی ها که در برابر ان8 هم کم نیورد حتا در برابر فلش زنونش!
    تو فیلم برداری هم برتری با اس2 هست
    تنظیمات و راحتی استفاده از منوی دوربینم که تو سامسونگ با هیچ گوشیه دیگه ای قابل مقایسه نیست

بلوتوث نسخه 3 + high speed اس2 سرعت رو تا 24 مگابیت در ثانیه میرسونه در برابر بلوتوث نسخه 3 عادی سنسیشن که سرعتش فقط یکم از نسخه 2 بالاتره
    و usb on the go اس2 که بازم یه امکان بی نظیره و به راحتی نمیشه ازش گزشت

باتری قویتر اس2 رو هم در نظر بگیرید
    از قطر بسیار کم اس2 نمیشه گزشت

در کنار این برتریها قیمت پایینتر رو هم اضافه کنید

و تنها برتری قابل ذکر سنسیشن همون رزولوشن بیشتر هست و شاید از نظر بعضیها اینترفیس سنس جذابتر از تاچ ویز باشه

6. 7 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حالا که بحث مقایسه شد بهتره یه مقایسه کامل انجام بدیم
    در مورد صفحه نمایش جالبه بدونید که هر دو نوع صفحه نمایش ساخت خود سامسونگ هست و خود سامسونگ هم از super clear LCD تو گوشیهاش استفاده میکنه ... البته استفادش به این صورت هست که اول یه گوشیرو با super amoled میزنه و بعدش به دلیل کمبود و هزینه بالای این نوع نمایشگر از SLCD استفاده میکنه ... مثله I9003 SL و nexus S 9023 و wave II
    پس SLCD ساخت HTC نیست یا اینکه مثلاً یه شرکتی مخصوص htc بزنه و برای سامسونگ هزینه داشته باشه استفاده ازش اتفاقاً هزینش برای سامسونگ خیلی کمتر از amoled هست و اگه واقعاً بهتر از amoled باشه سامسونگم باید بزارتش کنار و فقط SLCD بزنه

در مورد مقایسه بهتره یه عکس طبیعی رو در نظر بگیریم تا یه صحنه از یک بازی که معلوم نیست رنگ واقعیش چیه اصلاً!
    منظورم ایناست :

خیلی خیلی ممنون بابت عکسها. ولی دقیقا توی عکسی که خوتون قرار دادید (تصویر پایین) همینطور که میبینید کاملا سبزه و این همون حرفی هست که من زدم و بنده هم از خودم نمیگم.آسمون تا جایی که همه میدونن آبیه نه سبز.

در مورد این مطلبتون :
    پس SLCD ساخت HTC نیست یا اینکه مثلاً یه شرکتی مخصوص htc بزنه
    تا جایی که بنده میدونم SLCD هایی که در HTC استفاده میشه را شرکت Sony برای اون میزنه نه سامسونگ.

در مورد سایر مطالب که فرمودید سامسونگ واقعا خوبه ولی من تا ریویویی از htc نبینم نمیتونم حرفی بزنم چون باید برای حرفام دلیل داشته باشم.

و امروز این جمله جالب را دیدم و هیچ قضاوتی نمیکنم تا ریویو براش بیاد:

Still, we should note that the Sensation uses Super LCD technology for the screen, which is known to be more energy efficient than the AMOLED tech used in the Galaxy S 2. As HTC’s Peter Chou said of its switch from AMOLED to SLCD: “The SLCD displays provide consumers with a comparable visual experience to HTC’s current displays with some additional benefits including battery performance.”
    Last edited by iranvest; 22-05-2011 at 23:23.

8. این کاربر از iranvest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

aما بهتره مغزتو به کار بندازی ببینی اون سایت چی هست اون سایت اسلش گیر هستش هیچ موقع نمیاد از این کار ها کنه به اون کدن های موبایلستان هم گفتم ولی تو مغزشون فرو نمیره یه مشت دهاتیه سامسونگ فن

سایت اینا رو ول کن....عقلت چی میگه؟
    من خودم گلکسی 1 رو دارم اینو میگم.....

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

aما بهتره مغزتو به کار بندازی ببینی اون سایت چی هست اون سایت اسلش گیر هستش هیچ موقع نمیاد از این کار ها کنه به اون کدن های موبایلستان هم گفتم ولی تو مغزشون فرو نمیره یه مشت دهاتیه سامسونگ فن
    شما هم احترام خودت رو نگه دار ! عقلم خوب چیزیه...

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

تو اون عکس اینترنت مشخصه که برایتنس گلکسی اس2 روی 100% نبوده ... البته گلکسی اس2 یه تنظیم برایتنس جدا تو اینترنت داره ممکنه اون پایین بوده باشه

تو همون فیلم وقتی داره بنچ مارک میگیره میتونید مقایسه کنید :

اینجا مشخصه که برایتنس super amoled plus از SLCD بیشتره

خیلی خیلی ممنون بابت عکسها. ولی دقیقا توی عکسی که خوتون قرار دادید (تصویر پایین) همینطور که میبینید کاملا سبزه و این همون حرفی هست که من زدم و بنده هم از خودم نمیگم.آسمون تا جایی که همه میدونن آبیه نه سبز.
    جالبه که تو arc هم آسمون آبی نیست! ... amoled رنگهارو عوض نمیکنه فقط به خاطر کنتراست بالا پررنگتر نشون میده ... شما بیخیال عکس سومی شو رو 2تای اولی نظر بده

تا جایی که بنده میدونم SLCD هایی که در HTC استفاده میشه را شرکت Sony برای اون میزنه نه سامسونگ.
    اولاً که SLCD یه اسم عام نیست که هر کی بزنه اسمش SLCD باشه ... SLCD یه اسمه که خود سامسونگ روی این نوع نمایشگر گزاشته ... مثله رتینا LG
    دوماً 51% SLCD مال سامسونگه و 49 درصدش مال سونی

12. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جالبه که تو arc هم آسمون آبی نیست! ... amoled رنگهارو عوض نمیکنه فقط به خاطر کنتراست بالا پررنگتر نشون میده ... شما بیخیال عکس سومی شو رو 2تای اولی نظر بده
    من 2 تا عکس گذاشتم شما هم سومی را زحمت کشیدید و در هر 3 تا صفحه سبز رنگه.اگر سرچ کنید هم متوجه این موضوع میشید.شما یکیش را میگید عکس بازیه یکیش را میگید بیخیال شیم.علت آبی نبودن هم توی آرک به آرک مربوطه نه من.به نظر میاد عکس یک آسمون ابری و غبار آلود را نشون میده نه یک آسمون صاف ابری که هر جور حساب کنید سبز دیگه نباید باشه.

به هر حال نظر شخصی من هست و دوستانی که میخونند خودشون قضاوت میکنند.

در مورد بهتر نشون داده شدن رنگ سفید عکس بالا در شرایط قضاوت نیست چون فاصله ی دوتا گوشی و زاویه هاشون متفاوته.این مطلب را هم من نگفتم و توی سایت slashgear بهش اشاره کرده.قطعا دیدن هر دو صفحه از نزدیک خیلی بهتر قابل قضاوت هست تا عکسها.

این کاری به مطلب بالا نداره ولی توی همین عکس بالا هم میبینید که توی تغییر رنگ مشکی به سفید در اون کره ی بزرگ htc خیلی یکنواخت تر این کار را کرده و لی در سامسونگ مرز بین رنگ ها مشخصه.و سمت راست کره توی HTC سفید تره.ولی مشکی توی سامسونگ در سمت چپ همون کره مشکی تره.

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس مطلبی که من نوشتم کو؟!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تو اون عکس اینترنت مشخصه که برایتنس گلکسی اس2 روی 100% نبوده ... البته گلکسی اس2 یه تنظیم برایتنس جدا تو اینترنت داره ممکنه اون پایین بوده باشه

تو همون فیلم وقتی داره بنچ مارک میگیره میتونید مقایسه کنید :

اولاً که SLCD یه اسم عام نیست که هر کی بزنه اسمش SLCD باشه ... SLCD یه اسمه که خود سامسونگ روی این نوع نمایشگر گزاشته ... مثله رتینا LG
    دوماً 51% SLCD مال سامسونگه و 49 درصدش مال سونی
    من یکبار جواب دادم ولی نمیدونم چرا ثبت نشد اون دفعه!

ببینید من 2 تا عکس گذاشتم شما هم زحمت سومیش را کشیدید و همه سبز بودند.حالا دیگه قضاوت با بقیست که سبز نشون میده یا نه.من تعصبی ندارم. آرک هم که آبی نیست به آرک مربوطه ولی اون تصویر به نظر میاد که یک آسمون ابریه و غبار آلود!! که هر رنگی بخواد باشه سبز نباید باشه. شما یکی را میگید بازی هست و اون یکی را میگید بیخیال.این که نشد که

در مورد تمایز سفید و سیاه هم توی همین عکس خودتون که مربوط به فیلم هست اگر دقت کنید رنگ سفید در سمت راست کره ی بزرگ توی HTC خیلی بهتره و توی سامسونگ اصلا خیلی به رنگ سفید نمیخوره.در عوض مشکی در سمت چپ اون کره را بهتر نشون داده.و البته انتقال رنگ از سیاه به سفید در HTC بهتر دیده میشه در حالی که در سامسونگ مرز بین رنگها کاملا قابل تشخیصه.

در مورد SLCD هم همینطور که میگید نمیشه گفت سامسونگ میزنه همینجور که به قول شما نمیشه گفت سونی میسازه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •