سه بعدیش به قول خودتون کامله و هیچ مشکلی هم نداره برای دیدن سه بعدی فقط یه عینک لازم داری که با خود تلویزیون بهت میدن و یه فیلم سه بعدی . کاش به اون سایتی که واست نوشتم هم یه سری میزدی خودش نوشته Full HD Cinema 3D
سه بعدیش به قول خودتون کامله و هیچ مشکلی هم نداره برای دیدن سه بعدی فقط یه عینک لازم داری که با خود تلویزیون بهت میدن و یه فیلم سه بعدی . کاش به اون سایتی که واست نوشتم هم یه سری میزدی خودش نوشته Full HD Cinema 3D
سری جدید 4 تا عینک داره بدون فیلم سه بعدی بعید میدونم جائی پیدا بشه فیلم بدن روش
تا اخر شب اگر ممکنه جواب بدید صبح میرم جمهوری برای خرید
دوستان به اين بررسي توجه كنيد
مقایسه Active 3D و Passive 3D-Cinema 3D
همه برندهای تولید كننده تلویزیون های سه بعدی ، تا كنون از تكنولوژي Active استفاده كرده اند. ولي فقط Vizio و LG تلویزیون های سه بعدی Passive توليد و عرضه كرده اند.
از برندهای تولید كننده Active 3D می توان Samsung، Sony، LG، Panasonic، Sharp، Toshiba و Vizio را نام برد. در ادامه نقاط قوت و ضعف این دو تكنولوژی را بیان كرده ایم:
Active 3DPassive 3Dمزايارزولوشن FullHD دو برابر Passive 3D
بدون تاثير منفی روی تصاوير دو بعدی
بدون CrossTalk يا تارشدگي در تصاوير سه بعدی
بدون پرش در تصاوير سه بعدی
دارای عينك ارزان و سبك كه بينی و چشم را اذيت نمي كند
معايبعينك گران قيمت و سنگين
لرزش تصوير و تارشدگی اطراف سه بعدی
نياز به باتری برای عينك
رزولوشن Passive نصف Active
دارای اثر منفی روی تصاوير دو بعدی
دوستاني كه اين تلويزيونها رو از نزديك ديدن نظرشون در مورد تصاوير 2 بعدي چيه ؟؟؟؟//
شما اين پنل رو تهيه كرديد؟
چطوره؟
دوستان با توجه به قیمت های زیر کدام مدل رو پیشنهاد می کنید؟
SONY HX800:40":1480
SONY NX710:40":1590با پایه آلومینیومی
SONY NX720:40":1720
SONY NX720:46":2400
SONY EX720:40":1430
SONY EX720:46":2000
SAMSUNG:
D6000:40":1500
D6000:46":1750
D6600:46":2050
LG:با گارانتی گلدیران
LV37100:42":1432
LV55000:42":1550
LW57000:42":1905
LW57000:47":2770
LW65100:42":2420
سایت:
و فروشگاه بانهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز هنوز تهیه نکردم ولی هر چی شک وشبه تو این مدل داشتم برطرف شد هم از سه بعدیش هم تصویر اچ دی البته تصویر اس دی تو اکثر تلوزیونها تقریبا یکیه این مدل تا حالا پرفروشترین مدل اسمارت ال جی بوده مخصوصا 42 اینچش و به همین خاطر فکر میکنم قیمتش بیشتر بشه امروز یه مغازه 1.870.000 زده بود و این دوستمون هم قیمت این تلوزیون رو 1.905.000 زده یو اس بی اون هم m2ts.divx+hd.mkv.avi.wmv.mp4 رو ساپورت میکنه کنترلش هم خیلی جالبه در کل این تی وی امکانات زیادی داره شما به فروشگاه ها مراجه کنید و بروشورهاش رو مطاله کنید. من از هر تی وی خوشم میاد یا گرون میشه یا نیست میشه.
من یک 42 مدل lw5700خریدم 100hz هستش و 1850000هم خریدم 2عینک بیشتر نداره ولی خیلی باحاله
راستی اگر فیلم 3Dخواستید یه سر به این وبلاگ بزنید
htthttp://bluray.persianblog.ir/کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.دوستان امکان داره بفریمائید تفاوت LW5700 و LW6510 تو چیه؟و اینکه این مدل هارو از بانه با چه قیمتی میشه تهیه کرد؟صبر کنم جشنواره ال جی شروع بشه یا از بانه بیارم؟کدوم به صرفه تره؟
یکی هست که برام اونجا چک میکنه و میاره.میخوام ببینم چی بگیرم بهتره؟ پولی هم که میتونم هزینه کنم نهایت 2000000 تومن هستن!برای این تلویزیون ها بلو ری پلیر چی باید گرفت؟یا خودش داره؟!!!!!!
سینما چه چیزی باشه مناسبشه؟
دوستانی که این مدل هارو تهیه کردن آیا با کنسول های بازی هم امتحانشون کردن؟من میخوام بهش xbox وصل کنم، نظرتون چیه؟همراه تلویزیون کابل HDMI میدن؟
عینکاش چطوره؟چشمو اذیت نمیکنه؟آیا مدل دیگه ای هم هست که بشه با این پول تهیه ش کرد؟از برند های دیگه هم باشه مهم نیست.
ممنونم.یاعلی.
دوست عزیز تو تصاویر معمولی sd کیفیت تصویر چه جوره اچ دی که عالیه من تنیس ویمبلدون رو دیروز تو یه مغازه تست کردم خیلی تصویر شفاف بود
دوستان توجه داشته باشید تو مدلهای جدید ال جی مدل اسمارت باید هنگام خرید 4 تا عینک دریافت کنید متاسفانه بعضی از فروشگاهها دارند زرنگ بازی درمیارن و دو تاش رو می پیچونند اگر در تهران هستید این فروشگاه مدلهای اسمارت رو با 4 تا عینک به فروش میرسونه
الکترو زمان
خیابان جمهوری- بین چهار راه ولیعصر و شیخ هادی پلاک 864
تلفن 66971971
امیدوارم خلاف قوانین انجمن پست نزده باشم
چون برام مهمه کسانی که میخوان این مدل رو بخرن سرشون کلاه نره این پست رو زدم
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
دوست عزیز تو تصاویر معمولی sd کیفیت تصویر چه جوره
منتظر پاسخ شما هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)