اینم لینک بازار جایگزین آندروید مارکت برای ایرانیها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک بازار جایگزین آندروید مارکت برای ایرانیها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره....مشخصا با ماست!!برا همینم هست که هر چی بدبختیه سر ماها میاد!!خدا با ماست =))
اقا جون،لینک صفحه رو شر کنین هر روز!! من از این طریق تونستم لایک 6-7 نفر از دوستانم رو به دست بیارم!!
خیلی کمک میکنه باور کنین....
اگه ما iOsــای ها تونستیم اپل رو وادار به برداشتن تحریم از iP ایران کنیم شما آندروییدی ها هم میتونید گوگل رو وادار کنید
( اینم در نظر بگیرید که ما تعدادمون خیلی بیشتره)
اینجا جای جنگ آندروید و iOS نیست ، فعلا باید ایران رو بچسبیم( اینم در نظر بگیرید که ما تعدادمون خیلی بیشتره )
اینکه ما بتونیم اپل رو وادار به برداشتن تحریم کنیم غیرممکنه چون اپل از خداشه که بتونه به ایرانیا هم مثل بقیه کشورا سرویس بده ولی ملیت آمریکایی الاصلش !! اجازه نمیده ، این مشکل ظاهرا برای گوگل وجود نداره چون ماشاءالله بین هفت ملت نمایندگی داره ، یه روز تحریم میذاره برای دانلود یه روز ور میداره ، معلوم میشه که از شیطنت خودشه نه زور دولت یا چیز دیگه.
ولی در کل اگه این فشار آوردن همه گیر بشه حتما نتیجه میده. گوگل هم ظاهرا بدش نمیاد.
Last edited by *Ali*; 14-04-2011 at 21:15.
دیگه این از اون حرفا بود.....
امیدوارم مردم ایران به حدی برسند تا همه پیششان کم بیارند وآنها از ما بخواهند تا از سیستمشون استفاده کنیم.
شما حالت خوبه؟اگه ما iOsــای ها تونستیم اپل رو وادار به برداشتن تحریم از iP ایران کنیم شما آندروییدی ها هم میتونید گوگل رو وادار کنید
( اینم در نظر بگیرید که ما تعدادمون خیلی بیشتره )![]()
فکر میکنی برسه؟اونم با این شرایط؟امیدوارم مردم ایران به حدی برسند تا همه پیششان کم بیارند وآنها از ما بخواهند تا از سیستمشون استفاده کنیم.
دوستان ببینید از app store آمازون میتونید برای گوشی اندروید خودتون استفاده کنید ... کلی برنامه داره اونحا :
سمت چپ گزینه 5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من به عنوان یه مفتی آندروئیدی اعلام میکنم هرکس لایک نکنه و نپتیشنهمحارب هست و باید از جامعه آندو داران ترد بشه.امضا همون مفتی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)