512 سرعت اش 512 هست دوست من دیگه سوال نداره که! اما خوب سرویس ای نت بروست داره یعنی سرعت بالاتر هم میره مثل تست ها و عکس هایی که من گذاشتم
512 سرعت اش 512 هست دوست من دیگه سوال نداره که! اما خوب سرویس ای نت بروست داره یعنی سرعت بالاتر هم میره مثل تست ها و عکس هایی که من گذاشتم
این عکس رو قرار دادم تا سوالات اکثر کاربران در مورد افزایش سرعت تا 2 مگ رو حداقل بتونم با عکس توضیح بدم
این شات اسکرین بعد از 12 ساعت دانلود متسمر گرفته شده که سرعت بین 511 کیلوبیت در ثانیه تا 2.3 مگابیت در ثانیه متغیر بوده و میانگین این 12 ساعت شده 570 کیلوبیت یعنی من با سرویس 512 آی نت ساعتی 247 مگ حدودا دانلود میکنم
![]()
سلام
دوست عزیز شما از سرویس 512 نامحدود استفاده می کنید دیگه؟ درسته؟
شاید سوال تکراری باشه..ولی باتوجه به این اختلالات اخیر اینترنت ، میخواستم بدونم که این سرویس دهنده از این نظر دچار مشکل نشده و شما تو دانلود و بازکردن صفحات در این 1-2 هفته اخیر به مشکل نخوردی؟
چون حداقل این اسکرین شاتی که گذاشتی جالبه :d .
چون من قصد بازی ندارم و پینگ چندان برام مهم نیست. فقط به خاطر کارم در نت ، دانلود و آپلود بالا واسم مهمه و اینکه صفحات خیلی زود باز بشه :d
ممنون بابت توضیحت...![]()
سلام
بله 512 نامحدود دارم دوست من
نه مشکلی نداشتم تو این چند هفته اخیر! من که این مشکلات عنوان شده روی سرویس ام نداشتم
بله در مورد دانلود و اپلود خیلی سرویس وایرلس خوبه من اپلود ام هم سرعت اش متفارن همین دانلود هست یعنی با سرعت 512 اپلود میکنم
فقط یه سوال دیگه برام هست.
تو شرایط آب و هوایی نا مساعد و مثلا وقتی بارون شدید یا باد شدید هست ، این سرویس و کیفیتش چه جوری میشه؟ افت میکنه یا مشکلی نداره؟
بین این سرویس 512 نامحدود و 1 مگ نامحدود سپنتا یه خرده گیر کردم![]()
هیچ مشکی پیش نمیاد من الان بیش از 3 سال هست از این شرکت سرویس میگیرم تا حالا مشکلی نداشتم
تاثیر برف و باران و مه بر روی امواج رادیویی بسته به طول موج آن ها متفاوت خواهد بود و بیشتر بر فرکانس های بالا 11 GHz تاثیر می گذازند . به عنوان مثال سیگنالی با فرکانس 2.4 GHz طول موجی برابر با 125 میلی متر یا 4.9 اینچ دارد اندازه یک قطره باران در حدود 0.25 اینچ است بنابراین تایر زیادی روی سیگنال های 2.4 GHz یا حتی 5 گیگاهرتز ندارند .
در مورد باد شدید هم خوب باید انتن اتون قیکس باشه که نتونه بد تاثیری روی اون بزاره
سپنتا و شهراد هم جز دو ای اس پی هایی هست که من خودم به شخصه تایید اشون میکنم عالی هستند هر کی گرفته ناراضی نبوده
Last edited by sinaxex; 08-01-2012 at 12:40.
داداش بی زحمت یه تست جدید نمیزاری ببینم وضعیت الان چطوره ؟ آخه اون تست ها ماله 6 ماه پیشه اگه پینگ خوبه با کله بیام ! پینگم واسم مهمه میخوام برای بازی![]()
تست من تو تاپیک speed test اغلب میزارم از i-net دوست من اما چشم همین الان چند تست گرفتم خدمت شما:
تست از سرور جدید تهران(فن اوا) - پینگ اسپید تست امروز گرفتم از این سرور بین4 الی 9 میلی ثانیه بود)
و کرج :
![]()
Last edited by sinaxex; 12-01-2012 at 16:53.
یک فیلمی هم از دستکتاپ پی سی ایم الان گرفتم دوستان که سرویس دانلود افلاین شرکت ای نت رو نشان میدم که چجوری ازش استفاده میشه کرد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
dadash in inet tu karaj erae nemide?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)