نیما افشار: تو این مملکت همه چی شده رابطه و پارتی بازی !!
بنفشه خواه: همینه که هست !! چیکارش میشه کرد ؟؟!!![]()
نیما افشار: تو این مملکت همه چی شده رابطه و پارتی بازی !!
بنفشه خواه: همینه که هست !! چیکارش میشه کرد ؟؟!!![]()
دیشب که تا تونستن تیکه انداختن-اون قسمتی که توضیح میداد چطور قیمتها بالا میره آخرش بود-با زبون بی زبونی داشت خیلی چیزها رو می گفت
آخرين روزهاي تصويربرداري «ساختمان پزشكان»
آخرين روزهاي تصويربرداري «ساختمان پزشكان» در لوكشين اصلي اين سريال همچنان ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تصويربرداري اين سريال در لوكشين اصلي آن واقع در جمالآباد با ثبت تصاويري در لوكشين خانهي نيما پيگيري شد.
تصويربرداري «ساختمان پزشكان» كه تاكنون شش قسمت از آن به روي آنتن رفته است، ظرف يك يا دو روز آينده به پايان خواهد رسيد.
صحنههاي مربوط به لوكشين خانه نيما يكشنبه ـ هشتم خرداد ماه ـ به پايان خواهد رسيد.
به گزارش خبرنگار ايسنا، در صحنههايي كه در آخرين روز از تصويربرداري صحنههاي باقيمانده از خانه «نيما» ثبت شد، بازيگران اصلي اين سريال از جمله بهنام تشكر، هومن برقنورد، مونا فرجاد و شقايق دهقان حضور داشتند.
«ساختمان پزشكان» در 55 قسمت 40 دقيقهاي درباره نيما يك مشاور روانشناس است كه در يك ساختمان پزشكي مشغول به كار است.
سریال بسیار جالبیه
من از کاراکتر نیما خیلی خوشم میاد . بر خلاف دیگر بازیگران طنز ، لودگی توش وجود نداره .
سلام. به نظر من غیر از سریالای مهران مدیری تنها سریال طنز خوبیه که تو 10 سال گذشته تو تلویزیون دیدم
دقیقا همینطور هست که میگی.
البته شاید زود باشه ولی از روی همین چند قسمت من میگم: واقعا کارشون عالی بوده و تونستن یه سریال جذاب مثل سریالهای مدیری درست کنند.
تا حالا شده واستون همچین چیزی ؟که فک کنی یه چیزی رو چن بار دیدی
امشب کلی با داداشم خنیدیدم![]()
خیلی سریال باحالیه
درنوع خودش خیلی عالیه
بازیگرانش در کنار هم خوب جور شده اند
تازه هنوز جا نیفتاده
داداش نیما هنوز خوب راه نیوفتاده . توی سریال های قبلی خیلی خوب بازی میکرده
ایمجور که تعریف میکنید واجب شد فردا ظهر ببینمش.... کارگردانش سروش صحت بود درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)