من زنگ زدم نمایندگی..گفت چون تحریمیم نمیذارن...! ولی این حرف خیلی چرته...!
من زنگ زدم نمایندگی..گفت چون تحریمیم نمیذارن...! ولی این حرف خیلی چرته...!
سلام
دوستان کسی FIRMWARE قدیمی 6900 رو داره؟
من دستگاه رو آبدیت کردم ولی متاسفانه با پخش DVD9 مشکل پیدا کرده .
اگر کسی کمک کنه ممنون میشم.
اصلا ربطی نداره . من زیرنویس انگلیسی هم به SUB تبدیل کردم باز هم نشناخت. کلا با این فرمت مشکل داره
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
فکر نکنم مشکل از اپدیت باشه.منم اپدیت کردم مشکلی ندارم. در ضمن بعید میدونم بشه دانگرید کرد دستگاه رو.
والا چی بگم... این حرفی بود که به من زدن در رابطه با از زیر این مشکل در رفتن...!
حالمون کلا گرفتست...!
سلام بچه ها...من جدیدا به ۱ مشکلی که برخوردم اینه که وقتی فیلم میذارم صدای تمام بازیگرای فیلم حذف شده و فقط صدای محیط اطراف میاد، مثل ماشین و چیزای دیگه...حتی وقتی بلوری هم میذارم همینطوره...مثلا صدای بترون میاد صدای باد و قدم زدن و همه چی میاد به جز صدای خود بازیگران...
جریان چیه؟ هرکاری هم می کنم دریت نمیشه...
I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S
تنظيمات كانالهاي صدا بهم خورده. از سيستم صوتي استفاده مي كنيد؟ منظورم سينماي خانگي هست.
دوستان من ميخوام يه دستگاه بلوري پلير BD-C6900 بخرم . تو شهر ما كه گير نيومد . بندرعباس هم گشتم نبود .رفتم سراغ فروشگاههاي اينترنتي قيمت رو از 295 تا 435 ديدم به نظرتون الان قيمت چنده و از كجا بگيرم ؟ ممنون ميشم اگه راهنماييي كنيد .
دوستان من ميخواهم يه دستگاه بلوري پلير مدل BD-C6900 سامسونگ بخرم از كجا تهيه كنم ادرس بديد و قيمت حدودي .ممنون از راهنمايتون
دوست عزيز، من قيمت روز رو ندارم ولي با قطع به يقين مي تونم بگم كه تو خيابان جمهوري تهران گير مياد، اگر راهم بيافته اون سمت قيمت ميكنم.
و همچنان مشکل زیرنویس این دستگاه حل نشده ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)