هر چقدرم این رم بالا بره به خاطر سی پی یو و جی پی یو ضعیفش فرقی نمیکنه! فوقش 5تا مارک بیشتر بگیره یا 5تا کمتر!
ویرایش: سرعت عملتو عشقه مهدی=))
هر چقدرم این رم بالا بره به خاطر سی پی یو و جی پی یو ضعیفش فرقی نمیکنه! فوقش 5تا مارک بیشتر بگیره یا 5تا کمتر!
ویرایش: سرعت عملتو عشقه مهدی=))
اتفاقا اشتباه میکنید.. 256 مگابایت رم توی مالتی تسکینگ بسیار کمک میکنه.. شاید توی بنچمارک ها تاثیر خودشو نشون نده ولی توی کارایی نشون میده..
در ضمن مدل سی پی یو Evo 3D و Sensation یکیه و کلاک اصلی هر دو تاشون 1.5 هست که به خاطر مصرف باطری Underclock شدند و همونطور که شما فرمودید میشه با عوض کردن کرنل هر دو تاشون رو 1.5 کرد
کوالکوم ها عین هلو اور میشن ولی هیچ فرقی نداره! تقریبا تو کل بنچمارک حتی با افزایش به 1.8 هم سر جمع 15مارک یا 20مارک بیشتر میگیرند
بله ولی مولتی تسکینگ جزو قدرت گوشی به حساب نمیاد! رم خالیش به این درد میخوره 4تا نرم افزار بیشتر باز کنی
آقا بی خیال بابا Evo 3D قوی تره حالا سر همینم یه جروبحث راه بندازین چند نفر اخطار بگیرن چند نفرم بن شن
خر همون خره دیگه پالونشو عوض کردن![]()
کسی اموزش روت این گوشی رو بلد هست ؟
اون قسمتی که Bold کردم رو کاملا در اشتباه هستید.. در واقع خیلی از کسایی که از سیستم عامل iOS به آندروید مهاجرت کردن به خاطر مالتی تسکینگش بوده و همیشه مالتی تسکینگ قدرت و کارایی یک سیستم عامل رو نشون میده..
البته قبول میکنم 256 مگ رم بیشتر برای من و شما شاید فرقی نکنه ولی واسه افرادی که خیلی خوره تر از من و شما هستن یه دنیا فرق میکنه..
و همینطور 300 مگاهرتز توی Quardant میتونه حدود 600 تا امتیاز رو بکشه بالا..
برای من هم فرق میکنه
این قابلیت مولتی تسکینگ رو افزایش میده نه قدرت پردازشی رو!
یعنی کوالکومی که انداختن روی این کشش بیشتر از یک مقداری رو نداره
کوادرانت ؟! فکر کنم بدترین تست رو انتخاب کردید
این هنوز برای دو هسته ای ها کد نویسی نشده چه برسه به ...
وقتی نشه مالتی تسکینگ کرد قدرت پردازشی رو میخوای چی کار
هر چقدر رم بیشتر باشه CPU بهتر عمل میکنه.. در واقع محدودیت رم نداره CPU
قبول دارم کواردانت خیلی آشغاله ولی متاسفانه شده معیار و هر گوشی معرفی میشه بلافاصله با کواردانت تستش میکنن.. منم برای همین گفتم
مولتی که میشه
نه این که فیکس فیکس رم کامل پر شه!
مثلا سنسیشن با رام اصلیش 90مگ داشت طبیعتا فوقش 4تا نرم افزار
ولی این Evo مثلا 300تا فری داره
همه این محصولات با 10گیگ رم هم باز همون کوالکوم و عدم هماهنگی قدرت سی پی یو و جی پی یو و رم رو دارن و باور کنید همین Evo با 10گیگ رم از یک Exynos دار (حتی اون چینیه) مارک بهتری نمیگیره!
100% کوالکام با 10 گیگ رم به Exynos با 1 گیگ رم نمیرسه.. که اونم به خاطر ساختار قدیمی سی پی یو هاشه.. A8 و A9 یه دنیا با هم فرق دارن..
ولی وقتی سی پی یو ها یکی باشه ( مثل سنسیشن و Evo ) رم میتونه نقش اصلی رو بازی کنه
خوبه به یه توافق رسیدیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)