تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 12 اولاول ... 456789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 112

نام تاپيک: آیا UDK یک Mod ساز است ؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد حروف AMIR RezAs:

بله خوب. از اونجا که خیلی ها تصور می کنند بازی سازی یک کار هنری هست در حالی که اشتباه می کنند، چون یک بازی ویدیویی قبل از اینکه یه کار هنری باشه، یک نرم افزار کامپیوتری هست و کسانی که انجین بازی می نویسند دارن نرم افزار کامپیوتری می نویسند، پس درک بهتری از این مسائل نسبت به بازی ساز ها دارند (که البته چنین حرفه ای وجود نداره)، حرفشون ابعاد بیشتری رو در نظر میگیره و دقیقتر هست.

این حرفتون هم مربوط به همون مطلب بالاست. معمولا درک درستی از یه انجین ندارید که این حرف ها رو می زنید. اگه اون کتاب هایی که بهت داده بودم رو مطالعه می کردی و انقدر ظاهر نگر نبودی و یکم عمیقتر فکر میکردی، میدیدی که این خبرا نیست. هر چند قبول دارم با وضعیت فعلی ایران، ساخت انجینی مثل Unreal 3 یه ده سالی طول میکشه، ولی کی گفته که لازمه انجینی مثل Unreal3 ساخته بشه؟ یا اصلا کی گفته که باید رو بازی سازی تمرکز کرد و از تغییر دادن وضع خراب کشور چشم پوشی کرد؟

تکنولوژی چیزی هست که بعد از مدتی نابود میشه، و یکی جاش میاد. مشکل اینجاست که خیلی ها فکر می کنند حتما باید از تکنولوژی های فعلی استفاده کرد. تکنولوژی هایی که کسان دیگری از اونا بیشتر سر در میارند، چون خودشون ابداء کردن. اگر تو ایران جنبه ی ایجاد تکنولوژی جدید بود، پیشرفت ایران چندین برابر میشد. انجین بازی سازی خودش یه تکنولوژی هست که چندین سال پیش اولین بار گمونم تو بازیه Doom استفاده شد. ما مجبور نیستیم از انجین استفاده کنیم! شاید روش دیگری ...
    ما خودمون رو محدود کردیم به حرفی که خارج از ایران زده میشه.

Visual studio و windows اولا دو مقوله ی کاملا جدا از هم و از صنعت بازی هستند، ثانیا این دو یا در واقع این سه قبلا درست شده و طبیعی هست که بهتره دیگه درست نشه. انجین قرار نیست Unreal باشه. به قول خیلی ها انجین جدید اختراع دوباره ی چرخ نیست. مثل اینکه کاربرد ویندوز با لینوکس فرق داره، در حالی که جفتشون یه سیستم عامل هستند. از طرف دیگه چرا عکس مسئله رو نگاه نکنیم؟ یعنی هر وقت که ما تونستیم انجین بنویسیم، می تونیم IDE و OS هم بنویسیم!

مشکل دیگه اینکه هنوز ضرب تو ایران نیومده، ما دنبال انتگرال هستیم!
    ما مجبور نیستیم از انجین استفاده کنیم! شاید روش دیگری ...
    آقا بسم ا..
    شام یه راه دیگه انتخاب کن!
    من میگم تا صرفه اقتصادی نداشته باشه نمیشه دادش!
    مثلا شما میخوای یه انجین دید بنویسی یا بیای اصلا یه راه جدید پیدا کنی!
    مگه بیکاری مگه گنج قارون داری که وقتت رو بزاری سرش!
    باید پشتوانه مالی داشته باشی!
    حر وقت یه شرکتی اومد گفت ما انجین یا پنجین لازم داریم پس باید بودجه برنامه نویس رو تامین کنیم اونوقت شما بیا آستین بالا بزن و شروع کن به نوشتن کد!

در مورد انتگرال و این حرفا : والا منم که از اول همین رو میگم که!میگم اول باید کپی رایت و یه سری چیزای دیگه رو داشته باشیم تا بتونیم موتور بنویسیم(نه اینکه توانایی و دانش فنی اش رو نداشته باشیم ها،یعنی صرفه اقتصادی داشته باشه)

حالا شما این جمله انتگرال و این حرفا رو با کی بودی نمیدونم!

قابل توجه کسانی که انگار پدرشون این ابزار رو ساخته و دفاع می کنند...
    بعدشم ما پدرمون UDK رو نساخته اما شما با این حرفاتون آدمایی مثل من که زیاد دانش فنی ندارن تو این زمینه، نا امید میکنید!
    همین

2. این کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

علاوه بر صرفه ی اقتصادی عوامل زیادی وجود داره که یک تیم بازیسازی رو از نوشتن موتور پشیمون کنه ! زمان یادگیری ، زمان اجرا ، ...

خوب چرا نمیایم گرشاسپ و بازی گرگین ( که جدیدا با udk داره ساخته میشه)رو مقایسه کنیم؟؟؟
    گرشاسپ ، با انجین توسعه یافته ی موتور گرافیکی Ogre نوشته شده و گرگین با یک موتور به قول شما محدود به اسم udk !
    خوب اگر گرشاسپ با Udk ساخته میشد ، چقدر تو وقتش صرفه جویی میکرد ؟؟
    آیا Unreal script آنقدر گسترده نیست که جواب یک بازی سوم شخص شمشیری رو بده ؟؟
    ممکنه نشه بازیهایی که برای ساختشون انجین های اختصاصی نوشته میشه مثل فوتبال رو بسازه ولی مطمئنا اونقدر گسترده هست که بازیهای بزرگ در سبک های مختلف ساپورت کنه ...
    فکر میکنم منظور کلی Armin060 و supol این باشه که برای هر بازی انجین جدا بنویسیم ولی آیا می صرفه که مثل انجین kochol یا سایر انجین های ایرانی سال ها وقت سر نوشتن انجین تلف بشه ؟؟

به قول شما چرخ رو دوبار نمی سازن پس چرا اصرار به ساختش دارید ؟؟

شما از Bo دفاع می کنید ، من هم دفاع می کنم ولی آیا گیمر های ایرانی هم نظرشون با ما یکی هست ؟؟

از طرف دیگه Bo با کتابخانه ی Xna نوشته شده و ولی جدیدا میخواد یک نسخه ی گرافیکی ازش یکی از شرکت های خارجی بسازه ، پس نتیجه میشه گرفت که Bo با انجین ها هم قابل ساخت هست .

چرا شما اصرار دارید بازی های با ایده های فوق العاده با انجین های اماده غیر قابل ساخت هستن ؟؟

("""حرف من فقط Udk نیست ، انجین های متفاوتی وجود داره که میشه ازشون استفاده کرد حتی من انجین گرافیکی xna ,ogre هم قبول دارم..""")

ما مجبور نیستیم از انجین استفاده کنیم! شاید روش دیگری ...
    راستی این روش چیه ؟؟
    Last edited by AMIR REZAs; 23-05-2011 at 20:53.

4. این کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علاوه بر صرفه ی اقتصادی عوامل زیادی وجود داره که یک تیم بازیسازی رو از نوشتن موتور پشیمون کنه ! زمان یادگیری ، زمان اجرا ، ...

خوب چرا نمیایم گرشاسپ و بازی گرگین ( که جدیدا با udk داره ساخته میشه)رو مقایسه کنیم؟؟؟
    گرشاسپ ، با انجین توسعه یافته ی موتور گرافیکی Ogre نوشته شده و گرگین با یک موتور به قول شما محدود به اسم udk !
    خوب اگر گرشاسپ با Udk ساخته میشد ، چقدر تو وقتش صرفه جویی میکرد ؟؟
    آیا Unreal script آنقدر گسترده نیست که جواب یک بازی سوم شخص شمشیری رو بده ؟؟
    ممکنه نشه بازیهایی که برای ساختشون انجین های اختصاصی نوشته میشه مثل فوتبال رو بسازه ولی مطمئنا اونقدر گسترده هست که بازیهای بزرگ در سبک های مختلف ساپورت کنه ...
    فکر میکنم منظور کلی Armin060 و supol این باشه که برای هر بازی انجین جدا بنویسیم ولی آیا می صرفه که مثل انجین kochol یا سایر انجین های ایرانی سال ها وقت سر نوشتن انجین تلف بشه ؟؟

به قول شما چرخ رو دوبار نمی سازن پس چرا اصرار به ساختش دارید ؟؟

شما از Bo دفاع می کنید ، من هم دفاع می کنم ولی آیا گیمر های ایرانی هم نظرشون با ما یکی هست ؟؟

از طرف دیگه Bo با کتابخانه ی Xna نوشته شده و ولی جدیدا میخواد یک نسخه ی گرافیکی ازش یکی از شرکت های خارجی بسازه ، پس نتیجه میشه گرفت که Bo با انجین ها هم قابل ساخت هست .

چرا شما اصرار دارید بازی های با ایده های فوق العاده با انجین های اماده غیر قابل ساخت هستن ؟؟

("""حرف من فقط Udk نیست ، انجین های متفاوتی وجود داره که میشه ازشون استفاده کرد حتی من انجین گرافیکی xna ,ogre هم قبول دارم..""")

راستی این روش چیه ؟؟
    موافقم!

منظورشون از روش دیگه کلی بود به نظرم
    اتفاقا حرف جالب زدن.همیشه نباید از یک بعد نگاه کرد
    اما منظورشون این بود که بیایم از یه زاویه دیگه نگاه کنیم و نه از زاویه ای که اروپا و آمریکا نگاه میکنه

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اتفاقا حرف جالب زدن.همیشه نباید از یک بعد نگاه کرد
    اما منظورشون این بود که بیایم از یه زاویه دیگه نگاه کنیم و نه از زاویه ای که اروپا و آمریکا نگاه میکنه
    خوب منم گفتم چطوری میشه بدون ساخت انجین یک بازی کامل ساخت ؟؟

یعنی دایرکت ایکس و سی پلاس پلاس و ... رو بذاریم کنار و خودمون دست به کار شیم ؟؟

7. این کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب منم گفتم چطوری میشه بدون ساخت انجین یک بازی کامل ساخت ؟؟

یعنی دایرکت ایکس و سی پلاس پلاس و ... رو بذاریم کنار و خودمون دست به کار شیم ؟؟
    خوب من هم فهمیدم چی میگی شما
    منظورم این بود که این دوستمون که نمیدونه خودش!

اکه قرار بود تمام راه های جدید اینقدر ساده به ذهن انسان برسه که الا ن اینجا نبودیم که!

شما فرض کن تو زمان گالیله بود!
    بهت میگفتن شاید دنیا یه صفحه صاف نباشه!
    نمیدونم چطوریه اما ممکنه صفحه صاف نباشه

شما میگفتی مگه میشه!
    چطوری؟
    مگه میشه صاف نباشه!
    صافه دیگه
    مثلا صاف نباشه چطوری باشه!

9. 2 کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

خوب من هم فهمیدم چی میگی شما
    منظورم این بود که این دوستمون که نمیدونه خودش!

اکه قرار بود تمام راه های جدید اینقدر ساده به ذهن انسان برسه که الا ن اینجا نبودیم که!

شما فرض کن تو زمان گالیله بود!
    بهت میگفتن شاید دنیا یه صفحه صاف نباشه!
    نمیدونم چطوریه اما ممکنه صفحه صاف نباشه

شما میگفتی مگه میشه!
    چطوری؟
    مگه میشه صاف نباشه!
    صافه دیگه
    مثلا صاف نباشه چطوری باشه!
    به هر حال به قول Armin060 روش استفاده از انجین سال هاست که هست ...
    از بین نرفته و پیشرفت میکنه
    .
    Visual studio و windows اولا دو مقوله ی کاملا جدا از هم و از صنعت بازی هستند، ثانیا این دو یا در واقع این سه قبلا درست شده و طبیعی هست که بهتره دیگه درست نشه. انجین قرار نیست Unreal باشه. به قول خیلی ها انجین جدید اختراع دوباره ی چرخ نیست. مثل اینکه کاربرد ویندوز با لینوکس فرق داره، در حالی که جفتشون یه سیستم عامل هستند. از طرف دیگه چرا عکس مسئله رو نگاه نکنیم؟ یعنی هر وقت که ما تونستیم انجین بنویسیم، می تونیم IDE و OS هم بنویسیم!
    من مثال زدم ویندوز ...
    چون تا ویندوز نباشه انجینی در کار نیست پس چطوری با انجین پیشرفت کنیم ؟؟!!!
    منم نگفتم انجین قراره Unreal باشه ( با توجه به پست بالام)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شاید به ظاهر ماهی آماده گرفتن خوب باشه، ولی حقیقت وقتی روشن میشه که دیگه ماهی گیری وجود نداشته باشه! هر چند که ماهی های فعلی هم اندازه ماهی ای که خود آدم میگیره کیف نمیده.

با عبارت دیگه ارزش هر چیزی با مدت بقای اون رابطه ی مستقیم داره.

یه روزی یکی از دوستان بهم می گفت:
    "این شرکت ها خیلی از این چیزی که نشون میدن جلوتر هستند. یعنی مثلا میتونند یه موبایل بسازند که قدرتش اندازه ی یه سوپر کامپیوتر باشه!"
    این دقیقا با یکی از آروز های من تو گذشته مطابق بود،
    "ای کاش همه چیز ساده بود، یعنی مثلا آدما فقط تا ضرب جلو می رفتند و به همون اکتفا می کردند، اینطوری من می تونستم توان رو پیشنهاد بدم!"
    ولی حقیقت اینه که بعضی ها تا جا داره تلاش می کنند، یعنی نمیزارند توان به کس دیگری برسه.

UE3 ی واقعی هم یه همچین چیزی هست. مثل تعریف دوم مشتق می مونه. ولی UDK مثل تعریف اول مشتق میمونه. یعنی UDK شما رو به سمت گل واقعی نمیبره. انجین های دیگه هم مثل فرامیل مشتق میمونند. یعنی هر کدوم برا یه کاری. من که فرمول های مشتق رو به تعریفش ترجیح میدم!

حطاب به AMIR REZAs
    من اول دبیرستان یه رفیقی داشتم که معدلش 20 شد. معلم فیزیکمون بهش گفت:
    "تو یه مشکل خیلی بزرگ داری. اگه یه جزوه 100 صفحه ای در مورد حسابان بهت بدن بگن فردا ازش، ازت امتحان میگیریم، 20 میشی، ولی اگه یه جزوه ی یک صفحه ای از گسسته بهت بدن و ازت امتحان بگیرند 0 میشی!"
    یعنی شما فقط اون چیزی رو بلدی که بهت یاد دادن، نه بیشتر،
    Last edited by Armin060; 23-05-2011 at 21:33.

12. 2 کاربر از Armin060 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

شاید به ظاهر ماهی آماده گرفتن خوب باشه، ولی حقیقت وقتی روشن میشه که دیگه ماهی ای وجود نداشته باشه! هر چند که ماهی های فعلی هم اندازه ماهی ای که خود آدم میگیره کیف نمیده.

با عبارت دیگه ارزش هر چیزی با مدت بقای اون رابطه ی مستقیم داره.

یه روزی یکی از دوستان بهم می گفت:
    "این شرکت ها خیلی از این چیزی که نشون میدن جلوتر هستند. یعنی مثلا میتونند یه موبایل بسازند که قدرتش اندازه ی یه سوپر کامپیوتر باشه!"
    این دقیقا با یکی از آروز های من تو گذشته مطابق بود،
    "ای کاش همه چیز ساده بود، یعنی مثلا آدما فقط تا ضرب جلو می رفتند و به همون اکتفا می کردند، اینطوری من می تونستم توان رو پیشنهاد بدم!"
    ولی حقیقت اینه که بعضی ها تا جا داره تلاش می کنند، یعنی نمیزارند توان به کس دیگری برسه.

UE3 ی واقعی هم یه همچین چیزی هست. مثل تعریف دوم مشتق می مونه. ولی UDK مثل تعریف اول مشتق میمونه. یعنی UDK شما رو به سمت گل واقعی نمیبره. انجین های دیگه هم مثل فرامیل مشتق میمونند. یعنی هر کدوم برا یه کاری. من که فرمول های مشتق رو به تعریفش ترجیح میدم!
    عقیده ی شما و سایر انجین نویس ها همین هست که کیفی که آدم تو بازی ساز یبا انجین خودش می بره یه چیز دیگست منم دقیقا همین رو قبول دارم و آرزوم اینه که انجین بنویسم ولی اوضاع طور دیگست و نمی گذاره !

من با ساخت بازی هایی مثل Bo مخالف نیستم چون همین بازی های هستن که کم کم ایده ها رو وارد بازیهای بزرگ تر میکنند . ولی خوب Bo چه ربطی به انجین نویسی داره؟

به قول شما شاید یه روزی انجین ها هم از دوره حذف بشن پس باید بگیم انجین نویسی هم مثل استفاده از انجین آماده دوام زیادی نداره !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به قول شما شاید یه روزی انجین ها هم از دوره حذف بشن پس باید بگیم انجین نویسی هم مثل استفاده از انجین آماده دوام زیادی نداره !
    همونطور که گفتم درک درستی از انجین نداری. مثل خیلی ها که درک درستی از ماشین ندارند.

به یه نفر تو ایران بگی اسم یه ماشین نام ببر، میگه پراید. مثل اون یارو میمونه که ازش می پرسند اسم یه موجود نام ببر، میگه یخ، بعد میگن یخ که موجود نیست، میگه برو بابا، الان تو خیابون ها هم نوشته یخ موجود است!

کلمه ی موتور رو تو متن زیر با موتور بازی اشتباه نگیر. منظورم اصل موتور هست، مفهوم موتور. الان لابد فکر میکنی دارم در مورد تریل حرف میزنم!
    انجین یا engine به معنای موتور هست. موتور هم یه مفهومه نه یه "چیز" که بخواد از بین بره. مثل این میمونه که بگی نظریه ی اعداد قدیمی بشه! درست کردن یه موتور جدید اختراع دوباره ی چرخ نیست. مثل این میمونه که بگی چون ماکسیما هست اگه یکی پرادو درست کنه اختراع دوباره ی چرخ کرده.

واسه همینه که میگم اگه یه جزوه ی 1 صفحه ای بهت بدن بعد یه سوال که نیاز داره اون جزوه رو خوب یاد گرفته باشی و مفهوم مطلب رو درک کرده باشی نمی تونی جواب بدی.

An engine or motor is a machin designed to convert energy into useful mechanical motion
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Armin060; 23-05-2011 at 21:50.

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

البته اینم فراموش نکنیم که خیلی از کمپانی های بزرگ از UE3 استفاده کردن واسه بازیهاشون و کمتر استدیو بازی سازی هست که موتور بازیش رو خودش بسازه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •