crysis 2 final
download direct linkکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
crysis 2 final
download direct linkکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون عزیز این لینک توسط خود شما تسط شده و ازش مطمئن هستید![]()
من از دانلود ها دانلود کردم نسخه فینال رو تازه 8 گیگ هم بود .
چون دیروز این سایت نزاشته بود برای دانلود اگر نه از همین میگرفتم چون تا حالا خیلی ازش بازی دانلود کردم
و همش سالم بودن .
..........
من اینو زدم بعد دیگه بازی اجرا نمیشه ؟؟؟؟؟چرااااااااا![]()
اینم نسخه کامل با لینک مستقیم:
----کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نبود این رو تست کنه؟!
سلام دوستان دارم این بازی رو نصب میکنم و به اسن فاینال گرفتمش پک قابل اطمینانی داره....این بازی پچی چیزی نداره بزاریم واسه دانلود ؟؟؟
دوستان من امروز نسخه ی اصلی رو خریدم ولی...
گرافیک آب کرایسیز 1 که بیشتر از این بود !!!
اصلا این چه وضعشه ! چرا تنظیمات گرافیکی اینقدر محدود شده !؟ واقعا که ...
راستی من که نفهمیدم بالاترین گزینه ی تنظیمات گرافیکیش کدومه !!! همون هارکوره ؟ یا گیمر ؟ ( این و حتما یکی جواب بده لطفا ) .
در ضمن نمی دونم چرا این بازی رو فول اچ دی اینقدر از حالت واقعیت خارج میشه !!! من رو 1360 * 768 بازی می کنم بهتر میشه ! رزولیشن رو بالا تر می برم رنگ ها از حالت واقعیت دور میشن !
انتظارم از گرافیک بازی خیلی بیشتر از این بود !
من میخواستم کرایسیس 2 فاینال رو نصب کنم دوتا dvd رو ریختم روی هارد و از اونجا یه فایل crysis 2 ایجاد کرد که نصب اصلی از اونجا شروع میشه اما وقتی run as adminstarator میزنم با این مشکل مواجه میشم ::
دوستان من فایل لانچر رو که اجرا میکنم میخواد 35 مگ دانلود کنه این 35 مگ چی کار میکنه؟ اگه دانلود کنم میتونم کرک کنم ؟ یعنی بازیم نمیپره ؟؟؟
با توجه به اینکه نوشته ورژن 1.1 ممکنه کرک اون دیگه موجود نباشه و نتونید بازی کنیددوستان من فایل لانچر رو که اجرا میکنم میخواد 35 مگ دانلود کنه این 35 مگ چی کار میکنه؟ اگه دانلود کنم میتونم کرک کنم ؟ یعنی بازیم نمیپره ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)