با سلام و خسته نباشید.
این تاپیک و دیدم گفتم بزار من هم تجربه ام و بگم شاید به درد دوستان تبریزی بخوره !!!
بنده چون خرید اینترنتی زیاد دارم و یا بنا به شرایط کاریم مرسوله زیاد برام میفرستن یا من میفرستم گفتم بیا یک بار هم این تیپاکس و امتحان کنیم.
از دیجی کالا طبق معمول یک دستگاهی خریدم تو انتخاب نوع ارسال که برای شهرستانی ها یا پیشتاز و یا تیپاکس هست زدم تیپاکس (برای اولین بار!)
بنده مرسوله ها که از تهران میفرستن معمولا با پیشتاز برام 2 - 3 روزه دم در خونه تحویل میدن !
تیپاکس هم 3 روز گذشت که بهم زنگ زدن گفتن مرسوله ات اومده بیا تحویل ببر !!!
گفتم بیام تحویل ببرم مگه نمیارین در خونه؟ گفتن نه بیا مارالان روبروی کنسولگری روسیه !!
اعصابم خورد ماشین و برداشتم رفتم اینور نگا کردم اونور نگا کردم دیدم یه دفتر درب و داغون که با برچسب رو شیشه اش نوشتن تیپاکس !!!
رفتم داخل قبل اینکه بسته رو بخوام گفتم این چه وضعشه؟ گفتن خونه ی شما خارج از محدوده ی شهره !!!
گفتتتتتتم جاااااااان؟ ما دیگه تو ائل گلی الهی پرست (بغل هتل شهریار!) هستیم خارج شهره؟
بعد از یکم مجادله گفتم برای من فرقی نداره با این بفرستن یا با پیشتاز چون هزینه هاشون یکیه ولی دیگه اگه قرار باشه یک مرسوله رو من خودم برم تحویل بگیرم دیگه اسمش و پست نذارین و تو سایتتون ننویسین تنها سیستم پستی درب به درب ایران !!!
دیگه هیچی دیگه گذاشتم رتم (رسیداشون و هم امضاء نکردم!)
ولی تا وقتی که نشنوم میارن دم در تحویل میدن دیگه باهاشون کار نمیکنم ناسلامتی شرکتای خصوصی باید خدمات درست حسابی بدن !!!
با تشکر