تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 91

نام تاپيک: ال ای دی چه مارکی از همه بهتره؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    راستش قصد خرید تلویزیون دارم و کلی تو اینترنت گشتم تا در نهایت به این چند تا مدل رسیدم،البته هنوز نمی دونم از بین این ها کدوم رو انتخاب کنم.دوستان عزیز لطف کنین من رو راهنمایی کنین که کدوم یکی از گزینه های زیر رو بخرم.
    اگر امکانش هست لطفآ دلیل انتخابتون رو هم ذکر کنین.ممنونم
    در کل تا 2.200 2.300 بهترین تلویزینون واسه فیلم دیدن چیه؟

1- Samsung 40EH5560
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- X.Vision LE-42KD40

3- Hisense LEDN42T39CIR
    Last edited by sun1942; 12-06-2013 at 00:20.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    راستش قصد خرید تلویزیون دارم و کلی تو اینترنت گشتم تا در نهایت به این چند تا مدل رسیدم،البته هنوز نمی دونم از بین این ها کدوم رو انتخاب کنم.دوستان عزیز لطف کنین من رو راهنمایی کنین که کدوم یکی از گزینه های زیر رو بخرم.
    اگر امکانش هست لطفآ دلیل انتخابتون رو هم ذکر کنین.ممنونم
    در کل تا 2.200 2.300 بهترین تلویزینون واسه فیلم دیدن چیه؟

1- Samsung 40EH5560

2- X.Vision LE-42KD40

3- Hisense LEDN42T39CIR
    دوست عزیز
    من اگر جای شما باشم با این مبلغ این مدل تلویزیون را میخریدم چون هم از نظر تصویر و قابلیتهای دیگر بهتر است
    2,220,000تومان
    ال ای دی 40EH6930 سامسونگ ..

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دو مورد اول بهترن . کیفیت تصویر سامسونگ و ایکس ویژن در یه حده . از نظر یه سری مشخصات کلی هم شبیه بهم هستن ولی ایکس ویژن یه سری قابلیتها و امکانات جانبی بیشتری داره مثل ماشین زمان و قابلیت ضبط برنامه ها روی usb. من 42kd40 رو برای چند نفر گرفتم اکی بوده . به نظرم خدمات و گارانتیش هم بهتر از سام سرویسه .

داره خودمونی میشه saasn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Black Mesa

پيش فرض

دوستان من یه تی وی 40 اینچ ال ای دی مدنظرم هست
    کیفیت تصویرش واسن خیلی اهمیت داره
    اصلا هم به 3دی علاقه ای ندارم و نداشته باشه هم بهتره، بود هم اشکالی نداره
    مدل مدنظرم 40 اینچ سامسونگ 6950 هست
    نظر دوستان چی هست
    با تشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من یه تی وی 40 اینچ ال ای دی مدنظرم هست
    کیفیت تصویرش واسن خیلی اهمیت داره
    اصلا هم به 3دی علاقه ای ندارم و نداشته باشه هم بهتره، بود هم اشکالی نداره
    مدل مدنظرم 40 اینچ سامسونگ 6950 هست
    نظر دوستان چی هست
    با تشکر
    دوست عزیز
    اکر بودجه تان میرسد سعی کنید از مدلهای سری 7 به بعد استفاده کنید چون می توانید در هر سال با کیت تکامل قدرت تصویر و پر دازش بالا را داشته باشید و گرنه آن مدل هم خوب است ولی نه به آن خوبی سری 7 به بالا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    اکر بودجه تان میرسد سعی کنید از مدلهای سری 7 به بعد استفاده کنید چون می توانید در هر سال با کیت تکامل قدرت تصویر و پر دازش بالا را داشته باشید و گرنه آن مدل هم خوب است ولی نه به آن خوبی سری 7 به بالا
    دوست من این کیت ارتقاء خیلی هم معجزه نمی کنه من که تا حالا با هاش کار نکردم اما فکر می کنم فقط بخش اسمارت هاب رو قوی تر میکنه مثل قابلیت بهتره دوربین و کار با نرم افزار های سنگین تر . جایی تو همین سایت از قول شما خواندم که کیت ارتقاء با داشتن 4 هسته کیفیت تصویر رو به 4K میرسونه ؟ اخه چطور ممکنه که پنل یک تی وی مثل 8880 که فول اچ دی هست و تعداد پیکسل مشخص 1080* 1920 رو داره کیفیت تصویرش بالاتر بره شاید با اضافه شدن این کیت این تی وی قادر به پخش تصاویر 4K باشه ( من خودم یه تصویر 4k تست کردم از روی فلش پخش نکرد به علت عدم تطبیق رزولوشن ) اما قطعا کیفیت 4K رو نخواهد داشت . مثل پخش تصاویر فول اچ دی در تی وی های اچ دی

7. 2 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست من این کیت ارتقاء خیلی هم معجزه نمی کنه من که تا حالا با هاش کار نکردم اما فکر می کنم فقط بخش اسمارت هاب رو قوی تر میکنه مثل قابلیت بهتره دوربین و کار با نرم افزار های سنگین تر . جایی تو همین سایت از قول شما خواندم که کیت ارتقاء با داشتن 4 هسته کیفیت تصویر رو به 4K میرسونه ؟ اخه چطور ممکنه که پنل یک تی وی مثل 8880 که فول اچ دی هست و تعداد پیکسل مشخص 1080* 1920 رو داره کیفیت تصویرش بالاتر بره شاید با اضافه شدن این کیت این تی وی قادر به پخش تصاویر 4K باشه ( من خودم یه تصویر 4k تست کردم از روی فلش پخش نکرد به علت عدم تطبیق رزولوشن ) اما قطعا کیفیت 4K رو نخواهد داشت . مثل پخش تصاویر فول اچ دی در تی وی های اچ دی
    دوست عزیز
    این مطلب کاملتر است
    این اطلاعات کامل و جامع در رابطه با کیت تکامل است
    کیت smart Evolution دارای سرعت بالاست یعنی اجازه نمی دهد که سرعت پردازش کم از سرعت حرکات متحرک تصویر تلویزیون شما بکاهد. کیت ارتقا نرم افزاری و سخت افزاری به شما کمک می کند تا عملکرد خود را ارتقا بخشیده و بتواند سریعا به ویژگی های مورد نظر در تلویزیون هوشمند خود دسترسی داشته باشید مثلا پردازشگر دو هسته ای (dual core) را می تواند به پردازشگر چهار هسته ای (quad core) ارتقا دهید که به بالا بردن سرعت عملکردهای چند رسانهای و سایر فعالیت های کمک خواهد کرد.
    محتوای بیشتر - - میدانیم که دسترسی چند رسانه ای تاثیر گذار ترین ویژگی در استفاده از وسایل صوتی تصویری است . کیت ارتقا نرم افزاری و سخت افزاری گستره و ژرفای محتوای هوشمند قابل استفاده برای شما را افزایش می دهد. از طیف وسیع تری از خدمات و برنامه های انحصاری سامسونگ بهره بگیرید بدون اینکه مجبور باشید دستگاه جدیدی خریداری کنید.
    با کیت ارتقا نرم افزاری و سخت افزاری می توانید از آخرین پیشرفت های نرم افزاری و سخت افزاری سامسونگ همچون تماشای ویدیو های درخواستی Full HD بهره ببرید بنابر این در حالی که از تجربه بهتر دیدن لذت می برید با فناوری هماهنگ بمانید.
    کنترول حرکتی ارتقا یافته با قابلیت حرکتی جدید مثل ورق زدن:حرکت در بین منوهای اسمارت هاب - و در بین عکسها بزرگنمایی و کوچکنمایی چرخاندن عکسها بادودست آسانی جابجایی بین پنلهابا استفاده از ورق زدن

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    تلویزیون سونی یکی از برندهای خوب صوتی تصویری است اما فقط در زیر نویس و پخش فایلهای mkv و پاری از امکانات ضعیف عمل کرده بستگی به کاربری شما از تلویزیون می توانید با نگاه کردن به مشخصات فنی هر مدل و بسته به بودجه تان از آن استفاده کنید.

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

تایید میشه سونی خیلی برند خوبی هستش . به شما مدل 42EX520 سونی رو پیشنهاد میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •