دربارش چیزی درج نشده بود ولی فکر میکنم که بتونه اون مشکل رو هم برطرف کنه البته ماها حالا حالاها باید منتظر ورودش به ایران بشینیم!
دربارش چیزی درج نشده بود ولی فکر میکنم که بتونه اون مشکل رو هم برطرف کنه البته ماها حالا حالاها باید منتظر ورودش به ایران بشینیم!
اگه راست میگه پس پارسال 15 میلیون لوح سنگی رو مردم خریدن ، الان هم شرکتا دارن به خاطر لوح سنگی میزنن تو سر و کله هم و رقابت میکنن و امسال هم سال لوح سنگی ها خواهد بود.آیپد===لوح سنگی
که یه جورایی راست میگوید
چقدر لوح سنگی ! یه تخت جمشید میشه باهاش درست کرد
نه عزیز اینطور ها هم نیست.آیپد رو میشهآی پاد بزرگ شده دونست که 3G , GPS بهش اضافه کردن ولی دیدی به خاطر همین ، چه غوغایی درست شد و خیلیا رو از خواب بیدار کرد.
سلام دوستان
تو GSMArena در Review آيپد 2 زده CPU 1Ghz ولي وقتي در مشخصات تبلت ميريد ميبينيد زده 900Mhz
بلاخره CPU آيپد 2 , 1Ghz و يا 900Mhz
قبلا کاملا بحث شده رجوع کنید به صفحات قبل.
مشخصات پردازنده از سایت اپل:
1GHz dual-core Apple A5 custom-designed, high-performance, low-power system-on-a-chipکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک گیگاهرتز.
iPad 2 demand sees second-gen tablet sell out just hours after official UK launch
آیپد 2 فقط پس از چند ساعت از شروع فروش در انگلیس تمام شد!
واقعا براي GSMArena متاسفام
يعني گفته خودشو قبول نداره
رفته تو Review زده 1Ghz
بعد تو مشخصات تبلت زده 900Mhz
سی.پی.یو 1گیگا هستواقعا براي GSMArena متاسفام
يعني گفته خودشو قبول نداره
رفته تو Review زده 1Ghz
بعد تو مشخصات تبلت زده 900Mhz
ولی اپل روی 900مگاهرتز تنظیم کرده
ببینید دوستان بعضی چیزها رو ادم تا در ان واحد و در یک زمان با هم تست نکنه متوجه تفاوتشون نمیشه!من با تبلتهای شرکتهای مختلف و ایپاد 1 همزمان در یک فروشگاه کار کردم!تفاوت همون ایپاد 1 با بقیه ی تبلتها خدا خرما بود!واقعا چندین پله کیفیت و گرافیک و سرعت و کاراییش بیشتر از دیگر تبلتها بود!!
اینقدر الکی هندونه زیر بغل اپل ندین
همه میخوان تبلت بخرن از پی سی جداشن....یا کم تر برن سراغش....آیپد بدون پی سی راه نمی افته چه برسه به جدابی...
یه عکس...آهنگ بخواین از آیپدتون پاک کنین باید وصلش کنین به پی سی...این قهقرا نیست
واقعا باید برای کسانی که آیپد رو خریدن ورفتن که که 2 شم بگیرن تاسف خورد...![]()
کی میگه ملت تبلت میخرن ازpc شون جدا شن ؟
من موندم مشکل شما با اپل چیه خیلی برام جالبه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)