تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 92

نام تاپيک: یادگیری مسائل کوچیک اما دراصل بزرگ... "لطفا پست آغازین خوانده شود"

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

بستگی به جنبه افراد فامیل داره.دقیقا من هم همین مشکل و دارم.از وقتی هم که کل فامیل بجز من لب تاب گرفته اند مشکلاتم چند برابر شده.توی هر مهمونی منو گیر میارن یه لپ تاب میدن دستم.من میبینم کی جنبه داره.پول نمیگیرم ولی میدونم مثلا اقای ایکس بعدا برام جبران میکنه سعی میکنم همان روز یا روزهای بعد هر طور شده کارش رو انجام بدهم .ولی میدانم فلان اقا هر کاری که براش بکنی بیشتر متوقع میشه یه جوری میپیچونمش.یا میگم امروز حالم خوب نیست .یا میگم بلد نیستم.یا میگم به فلان سی دی نیاز داره و همراهم نیست بعدا بهش میگم سی دی رو گم کردم و...

2. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه leopard7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام. من یه مشکل عجیب دارم. اگه میتونید لطفا راهنماییم کنید. من نمیدونم برای چیزهایی که میخوام یاد بگیرم کجا باید برم کلاس
    مثلا میخوام موسیقی یا نقاشی یاد بگیرم و هیچ جایی هم نمیشناسم. من باید چی کار کنم؟

پ.ن: فکر میکنم این مشکل بیشتر به این خاطر برای دیگران پیش نمیاد که دوستانی دارند و از اونها جویا میشن اما من دوستی ندارم.

---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

سلام
    یک مساله ای هست که تقریبا کسانی که یک مقدار کم وارد به کامپیوتر باشند اصولا باهاش بر خورد کردند درخواست اطرافیان برای انجام کارهای کامپیوتری مثل نصب ویندوز و درایور یا برنامه خاص یا آپدیت آنتی ویروس و از این جور کارهاست. حالا واسه یک نفر یا دو نفر طوری نیست ولی قضیه دیگه وقتی رو اعصابه می ره که دیگه هر کی هر مشکلی داره یاد شما می افته دیگه این از حالت محبت یک جورایی تبدیل به وظیفه می شه! درسته که نصب ویندوز و 4 تا برنامه کاری نداره ولی خوب حداقل 45 دقیقه ای آدم رو معطل می کنه.همین کار آسون رو هم خوب خیلی ها بلد نیستند که البته من مقصر اصلی رو خودشون می دونم. به هر حال کار کامپیوتری هم یک حرفست! به نظر شما برای این جور خدمات باید پول گرفت یا نه؟
    پول گرفتن شاید زیاد جالب نیست
    اگر می بینی اذیت میشی میشه میتونی کار رو قبول نکنی

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

مثلا میخوام موسیقی یا نقاشی یاد بگیرم و هیچ جایی هم نمیشناسم. من باید چی کار کنم؟
    "مجتمع فنی تهران" می تونی بری
    یا آموزشگاه های فنی دیگه(خیلی هم زیاد شدن این چند سال اخیر)
    اینجور جا ها گرافیک و نقاشی و عکاسی و 3D و این جور رشته ها رو دارن
    بعد که آموزش دیدی، بهت یه مدرک فنی حرفه ای می دن و معرفیت می کنن به جا هایی که می تونی توشون کار کنی
    فک کنم موسیقی هم داشته باشه

5. این کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض کافی شاپ

لطفا در رابطه با کافی شاپ رفتن بیشتر توضیح بدید... اینکه چطور باید بعد از خوردن مثلاً قهوه حساب کنیم؟ کجا ؟ ؟ از کجا بدونیم صورت حساب چقدر شده؟ فیش میدن؟ این کافی شاپ جدیدا خیلی دنگو فنگی هستن.!

7. این کاربر از unique23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

خودشون صورت حساب رو میارن .. تو بعضی کافی شاپ ها روی میز یه دکمه هست که زمان سفارش دادن یا حساب کردن صورت حساب دکمه رو فشار بدین ..

اگر نبود خود گارسن صورت حساب رو میاره و کافیه بهشون اشاره کنید ( هم برای سفارش هم صورت حساب ) کلا وقتی می رین کافی شاپ فقط بشینین همه

کار با گارسن هست ..

9. 7 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

- لطفا با کفش مشـکی جوراب سفید نپوشید. سال ها پیش رسم بر این بـود که مردان از جوراب سفید استـفاده کنند تا تمیزی را نشان دهد. این رسـم متعلق به

سال ها پیش است و حرفه ای ها می دانند که منسوخ شده است. جوراب شما باید همرنگ کفش یا شلوار شما باشد.

- به خاطر داشته باشید که در حالت ایستاده دکمه بالایی کت باید بسته باشد که این مورد در ایران معمولا رعایت نمی شود و در حالت نشسته باید دکمه باز باشد.

11. 14 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

- لطفا با کفش مشـکی جوراب سفید نپوشید. سال ها پیش رسم بر این بـود که مردان از جوراب سفید استـفاده کنند تا تمیزی را نشان دهد. این رسـم متعلق به

سال ها پیش است و حرفه ای ها می دانند که منسوخ شده است. جوراب شما باید همرنگ کفش یا شلوار شما باشد.

- به خاطر داشته باشید که در حالت ایستاده دکمه بالایی کت باید بسته باشد که این مورد در ایران معمولا رعایت نمی شود و در حالت نشسته باید دکمه باز باشد.
    کلا، جوراب سفید جز برای ورزش مناسب نیست !

13. 3 کاربر از Benygh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با تشکر از همه ی دوستان لطفن توضیحاتی در مورد خرید حضوری بلیت سینما، تئاتر و کنسرت قرار بدید چون من اولین بار که این کار رو کردم نمیدونستم باید چیکار کنم و ... پس حس میکنم این آموزش میتونه مفید باشه. متاسفانه اینترنت اکسپلورر امکان تغییر لاین رو بهم نمیده وگرنه خودم توضیحاتی قرار میدادم.

15. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ----Ali----'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    خوزستان - امیدیه

پيش فرض

در باجه سینما که بری سانسا رو زده,یکی رو انتخاب کنو بلیط بخر والا خیلی آسونه

17. 3 کاربر از ----Ali---- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

با تشکر از همه ی دوستان لطفن توضیحاتی در مورد خرید حضوری بلیت سینما، تئاتر و کنسرت قرار بدید چون من اولین بار که این کار رو کردم نمیدونستم باید چیکار کنم و ... پس حس میکنم این آموزش میتونه مفید باشه. متاسفانه اینترنت اکسپلورر امکان تغییر لاین رو بهم نمیده وگرنه خودم توضیحاتی قرار میدادم.
    تاپیک خوبه و همچنین سوال خوبی
    عموما سینما که می رین ساعت سانس ها رو زده یا قبلا زنگ می زنید و می پرسین برای تهیه ی بلیط ، بسته به بزرگی سینما باجه فروش داره مثلا 2 تا یا یکی یا چند تا ، اگه صف بود به رسم ادب توی صف می ایستین تا نوبتتون بشه و بلیط رو تهیه می کنید. بعد وارد سینما می شین ، شما باید بدونید که فیلم شما کدوم سالون نمایش داده میشه ، من تا جایی که دیدم رو تابلو زده ، اگه نبود از یکی از مسولان بپرسین. می رین نزدیک سالونی که قرار است فیلم رو ببینید . عموما مسئولی اونجا هست که میگه برین تو یا نه اگه گفت نه که می رین روی صندلی نزدیک به اونجا می شینین تا در رو باز کنه اگه گفت می تونین وارد بشین که بلیط رو بهش می دین و وارد میشین.
    نکته ها :

برای خرید حتما توی صف باایستید ، مواقعی هست که شما توی صف هستین بعدی از 10 دقیقه باجه دار میگه که بلیط تموم شده ، خونسردی خودتون رو حفظ کنید و بی احترامی نکنید و فردا نیم ساعت زودتر برای خرید بلیط برین.
    بلیط رو خودتون پاره یا نصف نکنید و حتما به کسی که دم در سالون نشسته بدین.
    همراه خودتون بچه ی خردسال نبرین .
    برای پیدا کردین صندلی وقتی که وارد میشین سکوت رو رعایت کنید ، احتمالا مسولی همراهتون میاد تو وصندلی رو بهتون نشون میده اگه نیومد کنار دیوار بایستید و دنبال صندلی بگردین و بعد از اون مستقیم برین سمت صندلی وبشینید.
    هنگام خوردن تنقلات سر و صدا نکنید.
    وسط فیلم بلند نشین با بغل دستیتون یواش حرف بزنید ، با گوشیتون بازی یا صحبت نکنید.
    مواقع خنده زیاد و بلند نخندین ، بعضی مواقع میشه دست زد وقتی که همه بزنن.
    کلا کاری بکنید که خودتون و بقیه لذت ببرید.

کلا زیاد از جوراب سپید استفاده نکنید چون کمی که سیاه بشه ، جلوه ی زشتی داره.
    با دمپایی جوراب نپوشید .
    -
    در مورد کت جمله بسیار خوبی گفتین
    سپاس گزارم ازتون

-
    یا علی

19. 8 کاربر از Lord-Voldemort بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •