نه از این لحاظ فرقی نمیکنه
نه از این لحاظ فرقی نمیکنه
بچه ها به نظرتون این کارت بعد عید میاد ایران؟الان همه برندها کارتو عرضه کردن سافایر حدود 700 دلار قیمت جهانی داده.
درست یک تا 2 ماه دیگه
در تستی که سایت lion computer انجام داد ( فکر کنم تست خودشون بود ) . مشخص شد که کارت 590 با فرض اینکه 2 تا پردازنده 580 که downclock شدن باشه . به هیچ عنوان ! دوباره تکرار میکنم به هیچ عنوان در فریم دهی به پای 6990 نمیرسه . و البته تاکید کرده که این فعلا در سطح تست هست و تا وقتی که این کارت عرضه نشه نمیشه نظر قطعی داد ولی پیش بینی کرده که به احتمال زیاد کارت 590 نتونه با 6990 مقابله کنه و اضافه کرده که مصرف این کارت احتمالا 50 تا 100 وات بیشتر از 6990 خواهد بود .
و به دلیل شناخت شخصی که از مدیر این سایت دارم اطمینان دارم که جانب داری هیچ شرکتی رو نمیکنن .
فقط باید صبر کرد خود کارت اصلی بیاد... زیاد نمونده چند روز دیگه میاد!در تستی که سایت lion computer انجام داد ( فکر کنم تست خودشون بود ) . مشخص شد که کارت 590 با فرض اینکه 2 تا پردازنده 580 که downclock شدن باشه . به هیچ عنوان ! دوباره تکرار میکنم به هیچ عنوان در فریم دهی به پای 6990 نمیرسه . و البته تاکید کرده که این فعلا در سطح تست هست و تا وقتی که این کارت عرضه نشه نمیشه نظر قطعی داد ولی پیش بینی کرده که به احتمال زیاد کارت 590 نتونه با 6990 مقابله کنه و اضافه کرده که مصرف این کارت احتمالا 50 تا 100 وات بیشتر از 6990 خواهد بود .
و به دلیل شناخت شخصی که از مدیر این سایت دارم اطمینان دارم که جانب داری هیچ شرکتی رو نمیکنن .
سلام. HD Radeon 6950 2G DDR5 به اين cpu و m.b ميخوره؟ به نظرتون nvidia بهتر نيست؟(لطفا يك مدل هم سطح رو بگيد) درضمن اگر 6950 رو به 6970 تبديل كنم مشكلي پيش مياد؟
M.B: GIGABYTE X58-USB3
CPU: Intel i7 950
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)