مرسی
یه سوال دیگه! این جور تم هارو چجوری میشه ریخت؟؟؟مثل همون یکی هاست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی
دوست عزیز در رابطه با برنامه ذکر شده قسمت Explorer.exe مشکل دارم باقی کار ها رو با روالی که می دونستم انجام دادم
راستی فقط فایل Explorer تو پوشه تم هست بقیه فایل ها رو از ویندوز گرفتم با ارور مواجه شدم .
![]()
اون که تم نیست rainmeter هست.مرسی
من دیگه گیج شدم!
من اصلا نمیتونم با برنامه Rainmeter کار کنم!!! سرعتش هم افتضاحه!!! وقتی روش کلیک میکنم گیر میکنه!!!
راهکاری ندارید که سرعتش بهتر بشه؟
در ضمن من نمیتونم اسکینش رو عوض کنم و هر کاری میکنم همون اسکین فابریک خودشه! مثل عکس زیر :
از سایت deviantART هم چند تا اسکین دانلود کردم... یه سریش که اصلا آماده نبود و نمیدونستم چجوری باید جایگزین کنم...یه سریش هم که آماده بود (مثل همونی که شما گذاشتید) وقتی اینیستال میکنم ارور میده مثل عکس زیر :
اگه میشه بی زحمت راهنماییم کنید
خیلی خیلی ممنون
Last edited by Diazepam; 30-03-2011 at 14:58.
تو پست اول گفته بودم . برا این موارد فایلها رو به صورت مستقیم تو پوشه برنامه در my document کپی کنید ، همینمرسی
اگه تو پوشه تمی که دانلود کردید نباشن یعنی نیازی به اونا نیست !دوست عزیز در رابطه با برنامه ذکر شده قسمت Explorer.exe مشکل دارم باقی کار ها رو با روالی که می دونستم انجام دادم
راستی فقط فایل Explorer تو پوشه تم هست بقیه فایل ها رو از ویندوز گرفتم با ارور مواجه شدم .
در مورد جایگزین کردن فایل explorer هم میتونید از win live استفاده کنید و جایگزین کنید. البته برا موارد گرافیکی تم نیازی هم به explorer نیست !
دوست عزیز این برنامه خیلی روان اجرا میشه و هیچ موردی نداره . از حافظه هم خیلی کم اشغال میکنه. برا سیستم خودم بلافاصله بعد لاگین بالا میاد. سخت افزار سیستمتون پاسخ گو هست ؟ آنتی ویروس سنگینی ندارید یا برنامه در حال اجرای دیگه ای یا ویروس ؟!من دیگه گیج شدم!
من اصلا نمیتونم با برنامه Rainmeter کار کنم!!! سرعتش هم افتضاحه!!! وقتی روش کلیک میکنم گیر میکنه!!!
راهکاری ندارید که سرعتش بهتر بشه؟
در ضمن من نمیتونم اسکینش رو عوض کنم و هر کاری میکنم همون اسکین فابریک خودشه! مثل عکس زیر :
از سایت deviantART هم چند تا اسکین دانلود کردم... یه سریش که اصلا آماده نبود و نمیدونستم چجوری باید جایگزین کنم...یه سریش هم که آماده بود (مثل همونی که شما گذاشتید) وقتی اینیستال میکنم ارور میده مثل عکس زیر :
اگه میشه بی زحمت راهنماییم کنید
خیلی خیلی ممنون
برا تغییر مدلها هم روی استنشنهای خود برنامه کلیک راست کنید و close کنید بعد روی برنامه از استارت بار راست کلیک کنید و refresh رو بزنید بعد از قسمت config موارد دلخواه رو انتخاب کنید
در مورد ارور هم برنامه رو دوباره نصب کنید و تست کنید ، همونطوری که خودتون گفتید برنامه رو سیستم شما هنگ میکنه ! احتمالا از ویندوز باشه ! الن مورد رو هم تست کنید که برنامه رو از task man و process به طور کامل ببنید بعد اکستنشنهارو نصب کنید
موفق باشید
خیلی مرسی مشکلات حل شد !
کدوم آیکنها ؟! تم آیکن رو عوض نمیکنه ! فقط میشه همونطوری که تو قسمت دوم گفته شده با برنامه rainstaller اسکتنشنهائی اضافه کرد که کارهای زیادی انجام میدن و تنوع زیاد دارن . برا شرت کات ها هم از Xwindows dosk استفاده میشهچرا آیکنهای من عوض نشد؟
منظور من تمهایی نظیر این بود که در عکس آیکنش هم عوض شده.میتونی نصب کامل تم زیر رو مختصرا" توضیح بدی تمش رو نصب کردم ولی میخوام دقیا" مثل همین عکس بشه.یعنی آیکنش هم عوض بشه.
Last edited by Cyanide; 30-03-2011 at 17:52.
دوست عزیز دقیقا در قسمت توضیحاتی که توسط کاربر داده شده لینک آیکن ها هم موجودهمنظور من تمهایی نظیر این بود که در عکس آیکنش هم عوض شده.میتونی نصب کامل تم زیر رو مختصرا" توضیح بدی تمش رو نصب کردم ولی میخوام دقیا" مثل همین عکس بشه.یعنی آیکنش هم عوض بشه.
در ضمن اینی که شما گذاشتید مربوط به ویندوز نیست !
Last edited by mf.designing; 31-03-2011 at 14:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)