تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 13 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 129

نام تاپيک: رازِ شاگرد اول شدنِ شاگرد اولها چیست ؟؟؟ ( شاگرد اولها پاسخ بدهند )

داره خودمونی میشه Dokhtar_Bache's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    طــــــــــــــــهران

پيش فرض

اونجور که من از صحبت های شما متوجه شدم ، دوست شما با لات های مدرسه میگشت ، تقلبی بود و ...
    پس چیجوری موقع کنکور ، که سوالات مفهومی و سخت هستند تونست رتبه ی 55 بیاره ؟!
    یعنی فقط همون سال آخر شروع کرد به خوندن ؟ یا استعداد ذاتی داشت ؟
    اگر میشه بیشتر در مورد دوستتون توضیح بدید ، من و تمام بچه های تاپیک مشتاق هستیم که بیشتر بدونیم !
    دوستتون قبل از کنکور دقیقا چه کارهایی انجام داد که تونست همچین رتبه ی شاخی بیاره ؟!
    سوالات کنکور سال های قبل رو حل کرد ؟
    یا اصلا سوالات رو خرید ؟!
    نه خوب من شاید خوب توضیح ندادم
    ببین دوست من که راجع به اش صحبت کردم شاید واقعا یه پدیده به نظر میاد. یکی از نکاتی که در موردش وجود داشت این بودکه درسهارو جلوتر از بچه های دیگه بلد بود واحتمالا هر درسی که سر کلاس تازه تدریس میشد این قبلش تستهاشم زده بود.یعنی سریعتر از دیگران پیش میرفت حالا شاید تابستون کلاس میرفته یامعلم داشته .اینوکه میدونید اصولا این تیپ افراد لو نمیدن هیچیوو خیلی موذی بازی درمیارن
    ولی خوب به هرحال چیزی که من خودم دیدم این بود که استعدادش در سطح نرمال بود وتیزهوش نبودو داشت تو یه مدرسه عادی درس میخوند. اما مشخص بود تمرین زیادی داره.
    درمورد دوستاشم ، به هیچ وجه درسخون نبودن که مثلابخوان مشوق این باشن.چیزی که جالبه همینه.دوست من خودش اینجوری بود از محیط یاآدمای اطرافش تاثیر نمیگرفت..
    توی آزمونهای قلمچی هم مشاورش با من یکی بود و من اون زمان عقلم نرسید از مشاورم بپرسم این چه جوری درس میخونه؟ ترازهاش 7000 به بالا میشد. حالا من ازیکی شنیدم که از اول راهنمایی تست کار میکرده ودرسهارو ازهمون اول مفهومی یاد میگرفته.
    به هرحال این مهمه که هدف مشخص باشه وبه خاطرش پا رو خیلی چیزا بذاریم

2. 3 کاربر از Dokhtar_Bache بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

یکی از مشخصه های شاگرد اول بودن اینه که اضطراب نداره.....امتحان براش مثل یه بازی میمونه که با اشتیاق میره سراغش....معلم ریاضیات گسسته دوستم میگفت وقتی تو دبیرستان انرژی اتمی تهران درس میداد، یه شاگرد داشتن که همه میگفتن این نفر اول کنکور میشه....پسره رفت سر جلسه کنکور و رتبش شد 8000 ....همش بخاطر استرس و اضطرابش بود.....شاگرد اول به هیچ وجه نباید ترسو اضطراب داشته باشه وگرنه نه فقط توی کنکور بلکه تو موقعیت های حساس زندگیش شکست میخوره.....

در ضمن، به هیچ وجه به خودتون تلقین نکنید که نمیشه رتبه خوب آورد یا نمیشه شاگرد اول شد....بدترین چیزیه که یه فرد میتونه انجام بده.....یه بار یه مرد ژاپنی تو کانتیر یه کشتی گیر کرد و درِ کانتیر قفل بود، مرده فکر میکرده یخ میزنه و به خودش گفت بذار مراحل یخ زدنم رو یادداشت کنم، بعد از 20 روز که در کانتیر رو باز کردن دیدن طرف یخ زده و کاغذ جزییات ماجرا هم افتاده کف کانتینر...وقتی بررسی کردن دیدن که دمای کانتینر خیلی سرد نبوده و طرف فقط با تلقین اینجوری شده........حالا فکر کنید که یه نفر تمام مدتی که داره درس میخونه به خودش تلقین کنه من نمیتونم پیشگام باشم یا نمیتونم موفق باشم، معلومه که با این طرز فکرش نمیتونه !

4. 3 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

( شاگرد اول ) .... یکی از منفورترین اسم ها تو ذهن من ....

از کلاس اول تا پیش دانشگاهی شاگرد اول بودم ،

ولی چند هفته قبل کنکور یه سری مشکلات برام پیش اومد که به جای یه رتبه ی زیر 200 رتبم 4 رقمی شد ! دیگه انگیزه ی درس خوندن یا به قولی خرخونی تو وجودم نابود شد .

6. 3 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

برای شاگرد اول شدن
    از همون اول ترم به خودت و به همه بگو این ترم شاگرد اولتون منم
    در طول ترم هم تا می تونی نمره خوب کسب کن
    به قولی سر استادا رو شیره بمال تا اگه خدای نکرده روز امتحان خراب کردی همه بدونن که یه مشکلی داشتی
    یه کار دیگه هم باید کنی
    باید با شاگرد اول قبلی طرح دوستی بریزی شبهای امتحان کچلش کنی از بس اس ام اس می دی و زنگ می زنی برا اینکه کم نیاری و بیشتر از اون بخونی
    ولی خدایی هیچ کی الکی شاگرد اول نمیشه باید خیلی زحمت بکشی ، یه ذره تنبلی = نابودی
    حتی اگه یه امتحان رو خراب کنی شاگرد اولی پر

8. 4 کاربر از Puneh.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MosaferJade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مگه فرق هم میکنه

پيش فرض

باید با شاگرد اول قبلی طرح دوستی بریزی شبهای امتحان کچلش کنی
    منظورت اینه که بخاطر چند نمره اختلاف دورش بزنی ؟
    این انصاف نیست . به نظر من یه شاگرد اول واقعی قبل از هر چیز باید انصاف داشته باشه

10. 4 کاربر از MosaferJade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Puneh.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    فیس آباد

پيش فرض

منظورت اینه که بخاطر چند نمره اختلاف دورش بزنی ؟
    نهههههههههههه
    اصلأ منظورم این نبود بد برداشت کردی
    من و صمیمی ترین دوستم سرسخت ترین رقیب هم دیگه بودیم
    برا چی دور بزنیم آخه؟
    شبهای امتحان با هم هماهنگ می کردیم و درس می خوندیم بدون اینکه کسی از اون یکی ناراحت بشه یا قصد بی انصافی داشته باشه

12. 2 کاربر از Puneh.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اصلن توقع شاگرد اولی ندارم!

فقط من توی درس فیزیک خیلی ضعیفم فیزیکُ چجوری بخونم؟! فیزیک 3 و زیست 2 ممنون میشم راهنمایی کنید!

و اینکه بگم مشکلم با فیزیک قسمت ریاضیش نیست!

ریاضی من خیلی خوبه و همیشه اول یا دوم میشم توی مدرسه و توی آزمونهای گاج هم همیشه ریاضیم تک رقمیه و فقط یک بار 17اُم شدم!

اصلن هم خرخونی و اینا خوشم نمیاد، یه راه ساده و کم دردسر لطفن!

ممنون ♥

14. 2 کاربر از aRThaS_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

من خودم رشته ی دبیرستانم ریاضی فیزیک بود.توی فیزیک گاهی سوالاتی میپرسیدم که معلممون باید کلی روش فکر میکرد .چون تمرینم زیاد بود.به معلم فیزیکمون علاقه داشتم و یه جورایی عاشق فیزیک هم بودم.وقتی رفتم دانشگاه چون تمرینم کم شد(اصلا تمرین نداشتم)از استاد فیزیک هم متنفر بودم 3بار فیزیک 1 و 1بار هم فیزیک 2 رو افتادم.حتی دیگه نمیتونم اون مسائل دبیرستان رو حل کنم.همش یادم رفته

16. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که نیستم ..... فقط میخونم .....

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

من اصلن توقع شاگرد اولی ندارم!

فقط من توی درس فیزیک خیلی ضعیفم فیزیکُ چجوری بخونم؟! فیزیک 3 و زیست 2 ممنون میشم راهنمایی کنید!

و اینکه بگم مشکلم با فیزیک قسمت ریاضیش نیست!

ریاضی من خیلی خوبه و همیشه اول یا دوم میشم توی مدرسه و توی آزمونهای گاج هم همیشه ریاضیم تک رقمیه و فقط یک بار 17اُم شدم!

اصلن هم خرخونی و اینا خوشم نمیاد، یه راه ساده و کم دردسر لطفن!

ممنون ♥
    برای فیزیک فقط بشین سوال حل کن...البته قبلش درس رو یک یا دو دور بخون....بعضی چیزایی رو که ممکنه متوجه نشی، تو حل کردن سوالا یاد میگیری (این نظر شخصی منه)

یه نکته درباره فیزیک: خیلی وارد جزییات و چراهای فیزیک نشید، چون این فیزیکی که تو دبیرستان تدریس میشه سطحش پایینه و هرکسی طبیعتا صد ها سوال تو ذهنش ایجاد میشه...مباحثی هم که مطرح میشه بعضیاش نوپا هستن مثل فیزیک هسته ای، هنوز دانشمندا کلی دارن در موردش تحقیق میکنن بخاطر همین بعضی معلما تو جواب دادن به سوالای دانش آموزا کم میارن، آخه یه ابهاماتی هست که خیلیا توش موندن.....سعی کنید بعضی از چرا ها رو بیخیال بشید (نه همه رو !!! )

19. 3 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •