اونجور که من از صحبت های شما متوجه شدم ، دوست شما با لات های مدرسه میگشت ، تقلبی بود و ...
پس چیجوری موقع کنکور ، که سوالات مفهومی و سخت هستند تونست رتبه ی 55 بیاره ؟!
یعنی فقط همون سال آخر شروع کرد به خوندن ؟ یا استعداد ذاتی داشت ؟نه خوب من شاید خوب توضیح ندادماگر میشه بیشتر در مورد دوستتون توضیح بدید ، من و تمام بچه های تاپیک مشتاق هستیم که بیشتر بدونیم !
دوستتون قبل از کنکور دقیقا چه کارهایی انجام داد که تونست همچین رتبه ی شاخی بیاره ؟!
سوالات کنکور سال های قبل رو حل کرد ؟
یا اصلا سوالات رو خرید ؟!![]()
ببین دوست من که راجع به اش صحبت کردم شاید واقعا یه پدیده به نظر میاد. یکی از نکاتی که در موردش وجود داشت این بودکه درسهارو جلوتر از بچه های دیگه بلد بود واحتمالا هر درسی که سر کلاس تازه تدریس میشد این قبلش تستهاشم زده بود.یعنی سریعتر از دیگران پیش میرفت حالا شاید تابستون کلاس میرفته یامعلم داشته .اینوکه میدونید اصولا این تیپ افراد لو نمیدن هیچیوو خیلی موذی بازی درمیارن
ولی خوب به هرحال چیزی که من خودم دیدم این بود که استعدادش در سطح نرمال بود وتیزهوش نبودو داشت تو یه مدرسه عادی درس میخوند. اما مشخص بود تمرین زیادی داره.
درمورد دوستاشم ، به هیچ وجه درسخون نبودن که مثلابخوان مشوق این باشن.چیزی که جالبه همینه.دوست من خودش اینجوری بود از محیط یاآدمای اطرافش تاثیر نمیگرفت..
توی آزمونهای قلمچی هم مشاورش با من یکی بود و من اون زمان عقلم نرسید از مشاورم بپرسم این چه جوری درس میخونه؟ ترازهاش 7000 به بالا میشد. حالا من ازیکی شنیدم که از اول راهنمایی تست کار میکرده ودرسهارو ازهمون اول مفهومی یاد میگرفته.
به هرحال این مهمه که هدف مشخص باشه وبه خاطرش پا رو خیلی چیزا بذاریم