شما كه سيتالوپرام مصرف ميكردين بهتر نبودين؟ميشه در مورد مصرفش بيشتر برامون توضيح بدين به هر حال شما تجربشو دارين دوست عزيز
شما كه سيتالوپرام مصرف ميكردين بهتر نبودين؟ميشه در مورد مصرفش بيشتر برامون توضيح بدين به هر حال شما تجربشو دارين دوست عزيز
بلی میشه از بین برد و اگه اضطراب درمان بشه چون منشا خیلی از مشکلات هست دیگر بیماریها هم بهبود پیدا میکنند.
از امروز قراره يه روانشناس خوب باهام كار كنه برام دعا كنين برو بكسبلی میشه از بین برد و اگه اضطراب درمان بشه چون منشا خیلی از مشکلات هست دیگر بیماریها هم بهبود پیدا میکنند.
من هم این مشکل فوبی اجتماعی رو دارم.چیزی که مشخصه این بیماری به این راحتیها درمان نمیشه.من هم رواندرمانی و هم دارو درمانی رو امتحان کردم ولی هیچ نتیجه ای نداشت.این مشکل به شدت در مقابل درمان مقاومه بخصوص رواندرمانی
دوست عزیز درسته که دارو عوارض داره ولی گاهی اوقات نخوردنش چندین برابر بیشتر ضرر داره.شاید بهتر باشه زیر نظر پزشک دارو مصرف کنید
درسته من فكر مينم باز دارو درماني بهتر از اين ترس هاي توهومي باشهدوست عزیز درسته که دارو عوارض داره ولی گاهی اوقات نخوردنش چندین برابر بیشتر ضرر داره.شاید بهتر باشه زیر نظر پزشک دارو مصرف کنید
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
دوست عزيز شما چه داروهاي واسه اين بيماري مصرف كردين؟من هم رواندرمانی و هم دارو درمانی رو امتحان کردم ولی هیچ نتیجه ای نداشت.این مشکل به شدت در مقابل درمان مقاومه بخصوص رواندرمانی
فلوکستین،سیتالوپرام،بوسپی رون،الانم سرترالین و کلومیپرامین
اين بوسپيرون چه تاثري روتون داشت؟با هم مصرفشون ميكردين؟فلوکستین،سیتالوپرام،بوسپی رون
بوسپیرون رو اگه اشتباه نکنم با سیتالوپرام مصرف میکردم.البته هیچ تاثیری رو اضطرابم نداشت
چه مدت زماني اين دارو رو مصرف ميكردين؟بوسپیرون
من این تاپیک رو خوندم
فقط یک سوال جناب x935 ...
آیا شما اولین بار که دوسال قبل دارو رو مصرف کردید مصرف خودسرانه بود یا تجویزی؟
چون دیدم به این موضوع اشاره نکردید
تقریبن امکان نداره پزشکی شمارو فقط با دارو رها کنه
بخصوص در زمینه وسواس فکری
بطور کلی دسته های مختلفی از وسواسها وجود داره وهرکدوم راه حل خودشون رو داره
اگر وسواسی یا افسردگیی با بهم رختن تعادل هورمونی بدن یا تعادل شیمیایی مغز بوجود بیاد باید با همان مواد شیمیایی بجنگش رفت منتها با تشخیص پزشک حاذق برادر...که چه نوع و با چه دوزی از داروها رو برای شما تشخیص کنه...
شما میگی جمع گریز و فرد گریزم...به شما قول میدم شبکه های اجتماعی اینترنتی-انجمنها-چت روم ها و... معمولن اگر این حالت رو تشدید نکنه تخفیف هم نمیده
شما باید به ترست از مراجعه به پزشک غلبه کنید
ببینید یک دوره فوران داروهای روانپزشکی بخصوص داروهای خواب آور رو در دهه 50 میلادی داشتیم که به شدت براشون تبلیغ میشد و حتا در نشریات براشون آگهی زده میشد! موج این دوره از آمریکا به سراسر جهان و با تاخیر 10-15ساله به ایران رسید
سپس بانمود اثرات در جامعه تحقیقات محققین و پدیدار شدن اثرات جانبی بشدت جو منفی پیرامون درمان دارویی ایجاد شد و باز هم به همه کشورها رسید من جمله ایران(حوالی دهه 70 میلادی) , این دید پدید آمد که داروها اعتیادآورند و فقط باید توسط افراد بشدت بیمار مصرف شوند
اما در سیر بعدی تحقیقات و درمانهای آزمایشی و قطعی ضمن کشفیات جدید و تایید براین نکته که تمام بیماریها روانی بخصوص افسردگی ریشه های فرویدی ندارند و برخی دارای ریشه های جسمسند و باید مانند زکام یا هبیماری دیگر با آن پیکار کرد..(دهه 90)
اما بعلت حالت پیوندی تاثیرات ذهن و جسم آنسان و اینکه در بسیاری موارد علت و معلول برهم تاثیر میگذارند در حال حاضر اغلب محققین و پزکان به ضرص قاطع بر درمان تلفیقی (دارویی-روان شناسی-مشاوره) تاکید دارند
در نهایت داروها روانپزشکی هم مانند تمام داروها مصرف (Use) صحیح و سؤ مصرف دارند(AbUse) که این سو مصرف خودسرانه میتونه به اعتیاد (addiction ) ختم بشه
آیا از قرصهای مسکن (مثلن کدئین ها ) سواستفاده نمیشه؟ ولی تا حالا دیدی هیچ پزشکی ضرورت وجود اونها در طب رو رد کنه؟ تنها زمانی اعتیاد بوجود میاد که مصرف غلط باشد و خارج از ریل درمان
هدف اگر خوردن یا بلعیدن ماده ای شیمیایی یا گیاهی به اسم قرص یا شربت یا... اگر باشد مسلمن چیزی جز وابستگی ندارد
اما اگر هدف درمان باشد بهبودی بهمراه دارد...
هیچ کس به شما تضمین نمیدهد با پیش گرفتن این شیوه کاملن درمان میشوید و..اما مطمئن باشید بهترین شیوه است
ممکن است شما از طرف دکتر برای جبران یا تنظیم کمبودی در مواد داخلی بدنتان برای همیشه موظف به مصرف دارو شوید ویا ممکن است بمرور درمان قطعی پیدا کنید
و درکنار همه اینها پزشک از شما تقاضای رفتن به جلسات روان درمانی به طور مرتب هم بکند....
در نهایت تعادل با نسبت کم و زیاد به زندگی شما باز میگردد
شاد باشی
Last edited by Arash4484; 12-03-2011 at 12:45. دليل: اصلاح تایپی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)