یعنی هیچ کس نیست که بازی رو با کرک اسکیدرو تمام کرده باشه و این سیو بزاره؟
skidrow کراکش رو آپدیت کرده دوستان . اینو داونلود کنید اگر مشکل دارید از این استفاده کنید : ( هم لینک داونلود بازی هست هم لینک داونلود کراک به صورت جداگانه ) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید .
من تمومش نکردم دوست عزیز ولی تا یه مرحله ای جلو رفتم . خواستی فایل سیو رو میزارم ولی بعید میدونم به دردت بخوره چون اوایلش هستم تو گوگل سرچش کنی راحت پیدا میکنی .
من تا اکت چهارم میخوام
دوستان کسی نمیدونه مشکل من از کجاست؟؟؟
همتون گیر دادین به کرک و منه بدبخت که هنوز نتونستم بازی رو نصب کنم . حالا کرک پیشکشم
دوست عزیز گمونم مشکل از ویندوز شما باشه !!شما یه بار رو یه سیستم دیگه تست کن . یا ویندوز عوض کن !!
دوست عزیز این چندمین باره که دارید یه جمله رو تکرار میکنید !!اگه کسی دوست داشت میزاشت براتون دیگه !!شما که نبایستی هی تکرار کنید .
.
با این حال بنده امروز کرک اسکیدرو رو ریختم و دارم از اول میرم !! وقتی مرحله 4 رو رد کردم - اگه تا اون موقع کسی سیوی نزاشت براتون . خودم سیومو اپ میکنم و براتون میزارم .
میدونی چیه مشکل خیلی از سایتا اینه که تا یه چیزی رو چند بار نگی جواب نمیگیری مثل همین الان که شما گفتین دارین از اول میرین پس من یه جواب گرفتم یه هر حال شرمنده![]()
Last edited by devilboys; 07-03-2011 at 19:54.
سلام دوستان من تو اكت 4 چپتر 1 مشكل دارم بعد از اينكه اون 4 نفر رو كه اسنايپ دارم ميزنم از بازي مياد بيرون از كرك skidrow استفاده ميكنم كرك flt هم ريختم ولي سيوهامو نميشناخت . ممنون ميشم كمك كنيد![]()
این بازی کراکش مشابه تروجان شناسایی می شود . شما باید آنتی ویروستون رو هنگام نصب بازی خاموش کنید تا ارور ندهد .
اواسط نصب بازی این پنجره ظاهر میشه یا آخرش ؟ (بعد از قرار دادن دی وی دی 2 ؟ )
محاله !
سیو ها رو توی همون پوشه( که ذکر کردم در پست های قبلی) ریختید دیگه ؟
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
بچه ها یه نکته مهم هم بگم به شما ! هنگامی که bulletstorm بازی می کنید کانکت نباشید به نت
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
بچه ها یه نکته مهم هم بگم به شما ! هنگامی که bulletstorm بازی می کنید کانکت نباشید به نت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)