تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 49 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 486

نام تاپيک: Motorola Xoom اولین تبلت با اندروید Honeycomb و صفحه نمایش 10.1 اینچ

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شرمنده ولی تا به حال تبلت داشتی؟؟؟
    ضخامت که خیلی مهمه...ولی از اون مهم تر برنامه هست که بهت توصیه می کنم بری iTunes رو دانلود کنی ونصب..بعد تو app store اش بگردی...بعد بیای اینجا به من بگی موتورلا زوم چی داره؟

این جاهارو هم نگاه کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    من خودم گلکسی تب داشتم..برای گوشی آندروید خوبه ولی برای تبلت فعلا برنامه نداره...اگرم براش بیاد کپی iOS میاد..میگی نه نیگاه کن
    ببین دوست عزیز، کاربران آندروید خیلی بیشتر از ios دارن زیاد میشن و با توجه به اینکه بیشتر تبلت ها آندرویدی هستن، مطمئن باشید تعداد app هاش در مدت کوتاهی از ios جلو میزنه.

من با شما موافقم که اپل قشنگتره ولی زوم از نظر سخت افزاری و کیفیت صفحه خیلی بهتر از اپل هست.داشتن usb هم مزیت بزرگیه!

2. 3 کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سوای رشد فوق العاده اندروید که موفق شده در حیطه اسمارت فون ها بقیه شزکت ها رو به نوعی له و منهدم کنه صبر کنید ، مایکروسافت داره ویندوز تبلتشو میده بیرون تا 3 ماه دیگه اونموقع همه این برنامه های ویندوز رو اون ران میشه اونموقع ببینم کی میره آی پد بخره !!
    هر چند که برای اندروید خیلی احترام قائل هستم ولی به نظر من رقیب آینده اندروید در حیطه تبلت ها ویندوز 8 مایکروسافته نه ios اپل !!!
    و آینده ( از همین حال آغاز شده ) اسمارت فون ها همینطور که از اخبار هم شنیدید از آن اندروید خواهد بود ....
    بازنده اصلی در هر دو جبهه :
    اپل
    Last edited by Mig33; 08-03-2011 at 18:52.

4. 3 کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

فعلا برنده میدان تبلت ها از نظر من xoom هست ...

و تنها رقیبش هم ipad2 :

مرسی
    لینک این جایی که عکسش رو گذاشتین رو میزارین

6. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان بحث ios با windows و android کاملا جدا هست ...

همیشه اینجور بوده که apple طرفدارن خاص خودش رو داشته ... در نتیجه هیچ وقت برنده ویا بازنده محسوب نمیشه ...

از نظر نرم افزاری هم فعلا ios پیروز هست ...

در رابطه با windows هم باید صبر کنیم تا ببینیم چی از آب در میاد اما طبعا اوایل با یکسری مشکلات عرضه میشه !!!

android هم پیشرفت فوق العاده ی داشته ... و شاهد استفاده اکثر تبلت ها از این سیستم عامل هستیم ...

-----------------------------

رقابت در دنیای تبلت ها از حد خودش گذشته و طبعا باید با یه صعود پیشرفت و یه سقوط قیمت مواجه هستیم ....

پس بهتره کمی صبر به خرج بدیم !!!

----------------------

---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------

مرسی
    لینک این جایی که عکسش رو گذاشتین رو میزارین
    بفرمایید :

کد:

8. 4 کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

شرمنده ولی تا به حال تبلت داشتی؟؟؟
    ضخامت که خیلی مهمه...ولی از اون مهم تر برنامه هست که بهت توصیه می کنم بری iTunes رو دانلود کنی ونصب..بعد تو app store اش بگردی...بعد بیای اینجا به من بگی موتورلا زوم چی داره؟

این جاهارو هم نگاه کن:
    کد:
    کد:
    من خودم گلکسی تب داشتم..برای گوشی آندروید خوبه ولی برای تبلت فعلا برنامه نداره...اگرم براش بیاد کپی iOS میاد..میگی نه نیگاه کن
    نه دیگه شما اولین و آخرین کسی هستی که تبلت خریده!
    اون ضخامتی که میگی در مورد این صدق میکنه که بخوای یه گوشی مثل N900 با NEC Medias مقایسه کنی نه اینکه آرک و با اوپتیموس!
    شما که همه چی داشتی باید بدونی که بسته به کارکرد کاربران، اونها انتظارات متفاوتی از دستگاههاشون دارند و وقتی آیپد2 داره تو این سال تولید میشه باید انتظارات کاربران این سال رو برآورده کنه نه اینکه یه پورت مهم مثل USB رو بیخیال شه یا یه دوربین VGA بندازه جلوی تبلتش و با افتخار ادعا کنه که دوربین گذاشتم.
    اپل به مدد حمایت کاربران متعصبی مثل شما به جای پرداختن به مواردی که برای کاربران امروز اهمیت دارند به تبلیغ کاورهای هوشمند آیپد2 پرداخت!

10. 2 کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

نه دیگه شما اولین و آخرین کسی هستی که تبلت خریده!
    من که گفتم شرمنده...منظورم از این که تبلت داشتی این بود که ضخامت رو وقتی میفهمی که 3 ماه باهاش کار کنی...
    در هر صورت مخلصیم..

دوستان وقتی شما یه برنامه یا بازی برای آیپد دانلود میکنین مطمئن هستین که روش میاد...بهینه شده....مال مال خود این تبلت هست...
    ولی وقتی یه برنامه میخواین از مارکت بگیرین مال تبلت هست...معلوم نیست رو تبلت خاص شما خوب باشه...
    حالا از ما گفتن بود...
    من خودم راحتی هانی کومب رو دوست دارم...ولی نو آوری همش مال اپل هست...

زیاد هم گول usb رو نخورین ...آیپد با camera connection kit هارد اکسترنال 2 ترابایت هم میخوره...چه برسه به یه فلش یا مموری...

آیپد شده یه برند....همینش تموم رقبا رو از صحنه خارج میکنه...
    مخلص همه هستیم...فن بوی اپل هم نیستیم

12. 4 کاربر از iMosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

وقتیکه دوربینش روشن میشه باید جالب باشه 10 اینچ اطراف و جلوتو نشون میده

14. 2 کاربر از farhooode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

من که گفتم شرمنده...منظورم از این که تبلت داشتی این بود که ضخامت رو وقتی میفهمی که 3 ماه باهاش کار کنی...
    در هر صورت مخلصیم..

دوستان وقتی شما یه برنامه یا بازی برای آیپد دانلود میکنین مطمئن هستین که روش میاد...بهینه شده....مال مال خود این تبلت هست...
    ولی وقتی یه برنامه میخواین از مارکت بگیرین مال تبلت هست...معلوم نیست رو تبلت خاص شما خوب باشه...
    حالا از ما گفتن بود...
    من خودم راحتی هانی کومب رو دوست دارم...ولی نو آوری همش مال اپل هست...

زیاد هم گول usb رو نخورین ...آیپد با camera connection kit هارد اکسترنال 2 ترابایت هم میخوره...چه برسه به یه فلش یا مموری...

آیپد شده یه برند....همینش تموم رقبا رو از صحنه خارج میکنه...
    مخلص همه هستیم...فن بوی اپل هم نیستیم

نه داداش خیالی نیست!
    راستی اون جریانی که گفتی فقط مختص هاردهای ATA و بس!
    دم شما هم گرم!

16. 3 کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مقایسه ای دیگه بین زوم و آیپد 2 :

18. 3 کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

میگم این ایپد 2 بازم همه جا دعوا انداخت....
    سوال اینجاست:
    تبلت رو برای چی میخوای؟!
    اگه برای اینکه یه چیزی به اسم تبلت دستت بگیری و باهاش کلاس بذاری تو فامیل و اینا،زوم،تبلتیه که حرف نداره..
    ولی اگه تبلتی میخوای برای استفاده از امکاناتی که تبلت ها دارن،زوم که سهله،کل اندروید هنوز حرفی برای گفتن در مقابل ایپد معمولی نداره....
    استیو جابز،شب معرفی دستگاهش،یه حرف خفن زد!!
    اون هم این بود که برای ایپد 65000اپ موجوده!!و برای اندروید،100 تا..میدونم که تا دو ماه دیگه 100 تا میشه 5000 تا،ولی من تو فکر این هستم که چند تا از این 5000 تا کاربردی هستن،و چند تاش اپ هایی هستن که تو ایپد نیست؟!
    و سوال اخر،اینه که 65000اپ ایپد،به چند تا ارتقا پیدا میکنه؟!
    چند درصد سازمانها،مجلات،و سایت های اینترنتی هستن که در کنار نرم افزار ایپدشون،یه نرم افزار تبلتی هم گذاشته باشن؟!
    و اینکه در کنار تبلت هایی با انواع سخت افزار،از پردازنده دو هسته ای تا پردازنده نیم هسته ای،چه موقع شاهد اپ هایی خواهیم بود که در تبلت ایپد اجرا نمیشن؟!!

البته،این نکته که دستگاه های اپل،مشتری های خودشون رو دارن رو هم باید در اینجا بذاریم....اپل،به خاطر تولیداتی که داره،همیشه یه دستگاه قویه و به همین دلیله که هر دستگاهی که میاد،با دستگاه هاش مقایسه میشن!!
    مثلا،وقتی نکسوس رو با دیزایر مقایسه میکردی،کسی نمی گفت عجب گوشیی!! ولی وقتی نکسوس رو میذاشتی ور دل ایفون،همه کف میکردن....
    منظورم اینه که مشتری های ثابت اپل،باعث میشن که 24 ساعت شبانه روز و هفت روز هفته،برای هر دستگاهی با هر قابلیتی که تولید میشه،یه رغیب جدیه و سخت بتوین نشون بدی که از دستگاه اپل قوی تره!!همیشه یه چیزی هست که فلان دستگاه کم بیاره!

20. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •