مطمما مایا !
کاملا به این بستگی داره که از اول با کدومش کار کنی و به کدوم عادت کنی.
ولی در کل به نظر من مکس اینترفیس راحت تری داره و پیچیدگی مایا رو نداره.
شاید دلیلش اینه که خودم مکس کار کردم و چون به محیطش عادت کردم رفتم تو مایا حسابی گیج شدم![]()
و بر عکس کساییکه مایا کار میکنن میان تو مکس نمیدونن باید چی کار کنن! با اینکه اینترفیس مکس راحت تره![]()
با اینکه اینجا جاش نیست
در حال حاضر XSI بهترین برنامه ی مدلینگ هست ... ساده ترین برنامه برای مدلینگ و پر سرعت ترینش Modo هست
بعد از XSI بهترین برنامه مایا هست و توی انیمیشن از XSI هم بهتره. بعد از اینا مکس ... در کل همون مکس هم کارت رو راه میندازه
خوب دوستان. من با نظرات شما تصمیم گرفتم با unity کار کنم.حالا دو تا سوال ذهنم رو مشغول کرده.
1-اشکالی داره که من برای کار با یونیتی ++C رو به جای #C یاد بگیرم(چون تو شهر ما فقط یه آموزشگاه هست که اونم فقط ++C رو یاد میده.)
2-برای ساخت بازی دو بعدی فقط کار با یونیتی و ++C یا #C رو یاد بگیرم کافیه؟
3-نیازی به یاد گیری DirectX نیست؟اصلا چه موقع باید یاد گرفت؟
با تشکر![]()
آموزشگاه واسه چی ... یه کتاب سی شارپ بگیر بخون.
اگه بری آموزشگاه بهت سی شارپ واسه نوشتن applicaiton یاد میدن نه واسه Game.
خب اینا یه کم با هم فرق داره.
ببین تو الان فقط کافیه که یادبگیری توی سی شارپ چه جوری کد نویسی کنی.
یعنی نحوه ی کد نویسی رو یادبگیری.
بعد باید کدای انجین یونیتی رو بلد شی.
واسه اینکه بفهمی توی سی شارپ چه جوری کد نویسی میکنن اصلا نیازی به آموزشگاه رفتن نیست. توی فروم یونیتی سوالا بپرس بروبچ هستن
چه دو بعدی و چه سه بعدی بخوای بسازی از لحاظ برنامه نویسی فرقی نمیکنه (توی یونیتی) تنها فرقش اینه که دوربینت توی بازی دو بعدی یا سه بعدی نشون بده. برنامه نویسی یکیه.
اگه با یونیتی بخوای بسازی نیازی به یادگیری دایرکت ایکس نیست.
تا حالا برنامه نویسی کردی ؟
تا چه حدی بلدی ؟
سلام , ببین بهت پیشنهاد میکنم برای یادگیری C# حتما از کتاب زیر نوشته ی اقای هاشمیان استفاده کنی خیلی کمکت میکنه.در حدود 1000 صفحه همراه با مثال های مختلف اموزش داده شده.
البته مجبور نیستی حتما از C# استفاده کنی! میتونی از java script هم برای کد نویسی در یونیتی استفاده کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
# 2008C با2005#visual C فرقی داره؟
چون این کتابه 2005.اگه فرقی نداره که شروع کنم به خوندنش.![]()
Last edited by kian-sh; 25-02-2011 at 13:45.
یه فرقایی داره ... الان 2010ش اومده میخوای 2005 بخونی# 2008C با2005#visual C فرقی داره؟
چون این کتابه 2005.اگه فرقی نداره که شروع کنم به خوندنش.![]()
![]()
ولی اشکال نداره ... بازم میگم اصل کار اینه که نحوه ی کد نویسی رو یادبگیری.
وگرنه برنامه نویسی گیم رو این کتابه که دستته نمیتونی یاد بگیری![]()
نه فرقی نداره , من خودم تو 2010 دارم ازش استفاده میکنم بدون هیچ مشکلی.
فقط تا فصل 16 بخون چون بقیش مربوط به به برنامه نویسی وب هست , که تا همون فصل 16 ...صفحه 616 بخونی c# رو برای یونیتی یاد گرفتی.![]()
اقای 3dmajid اینا که نقل قول کردم به درد منم میخوره؟
این کتابا فارسین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)