مرسي دمت گرم ميرم ببينم چيكار ميتونم بكنم ممنونم ازت خيلي با حالي 05/07/1385نوشته شده توسط S@eid
مرسي دمت گرم ميرم ببينم چيكار ميتونم بكنم ممنونم ازت خيلي با حالي 05/07/1385نوشته شده توسط S@eid
توي مسابقه سمت چپ جاده يه جا جدول نداره و ميتوني بري اونتو كه يك خيابونه بعد وقي جادهي اصلي رو ديدي و يه هم نزديك شدي اونوقت تو num pad 0 رو فشار بده تا از پشت خط ژايان بيارتت.
سوال؟
آقا مرسي ممنوننوشته شده توسط core due 2
ردش كردم حالا يه جا گير كردم اونجا كه يه كشتي هست من لباسم رو عوض كردم رفتم تو كشتي ولي نميدونم بايد چيكار كنم شما نميدونين بايد چيكار كنم؟؟؟؟08/07/1385
توی اون مرحله جلوی یکی از کابین ها دو تا مرد با کت سیاه وایستادن(نوشته شده توسط jak_1300
بادیگارد
) باید اونها رو بکشی.بعد اون یارو کت سفیده میاد بیرون اون رو هم بکش
بعد برو جلوی کشتی سمت راستت پائول با یه قایق موتوری وایستاده.سوارشو و ....
موفق باشی
![]()
![]()
![]()
ببين خوب با چي بكشمشون اونا تفنگ دارند من با دست خالي چجوري بكشمشوننوشته شده توسط S@eid
ببين خوب با چي بكشمشون اونا تفنگ دارند من با دست خالي چجوري بكشمشوننوشته شده توسط S@eid
یادم نیست...ولی فکر می کنم چون من تراینر داشتم و جونم بی نهایت بود تونستم با مشت بکشمشون .نوشته شده توسط jak_1300
اگه دوستان دیگه می تونن کمک کنن.
موفق باشی
![]()
![]()
![]()
سلام من به يه جايي از بازي رسيدم مثل بندر تخليه بار و بار گيري و اين چيزاست كه دو تا كشتي بزرگ و چند تا واگن قطار هستش و چندين نفر هستن كه ميخوان من رو بزنن من همشون رو ميكشم ولي نمي دونم چيكار بايد بكنم كسي نمي دونه تو اين مرحله چيكار بايد بكنم
ممنون ميشم كمكم كنيد
Last edited by jak_1300; 01-10-2006 at 12:12.
دوست عزيز به تاپيك زير پست دوم مراجعه كن![]()
![]()
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي كه گفتي ممنونم ازتنوشته شده توسط Ali&G
خيلي حال دادي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)