بین galaxy 551 و galaxy Ace S5830 کدوم بهتره؟
خوب این که معلوم هست galaxy Ace S5830 بهتره
به نظرتون خوبه اگر از کیبورد فیزیکی galaxy 551 صرفنظر کنم و galaxy Ace S5830 رو بگیرم؟
به نظر من Galaxy Ace بهتره
هم از Galaxy 551 خشگل تره و هم دوربین و سی پی یو بهتری نسبت به Galaxy 551 داره
دوستان گوشیم یک ایرادی پیدا کرده.
جدیدا هرکی بهم اسمس بده بجای اینکه متن طرف با اسم خودش بیاد ، یه اسمس خاص (متن یکسان) از یک طرف دیگه میاد !!!
یعنی چی؟ یعنی مثلا آقای Y به من اسمس میدی از طرف آقای X اسمس میاد سلام. هرکس دیگه هم اسمس بده همون لحظه باز همون آقای X اسمس میاد سلام !
گوشیم رو فرمت کردم الان چند روز گذشت باز همون شکلی شده
کسه دیگه ای این مشکل رو داشته ؟
سلام دوست عزیز
یعنی بدون استفاده از اینترنت، به صورت آفلاین میشه از مسیریابی استفاده کرد؟ اگه جواب مثبته، دقیقن راهش چیه و از چه نرم افزاری باید استفاده کنم؟
یه سوال دیگه: نرم افزار بانکی که توش حساب دارم جاوا هست. نتونستم نصبش کنم. امکان نصب نرم افزارهای جاوا نداره؟ راهی داره یا نه؟
نرم افزار خاصی در ارتباط با اس ام اس نصب کردی؟
نه نریختم ، یه آنتی ویروس کسپرسکی بود که شاید یکم تاثیر داشت که پاک کردم ، بعدشم گوشیرو فرمت کردم.
الان دارم همه جاشو دست کاری می کنم ببینم ایرادش از چیه. تا الان مثلا تنظیمات اسمس رو ریستور کردم ، اینباکس رو خالی کردم ، تاریخ رو رو درست کردم ، یه کپی اضافه از کانتک هام داشتم همه رو پاک کردم و....
کسی نظری چیزی داره؟ برای بقیه مشکلی نداره اصلا ؟
مشکل از همراه اول بود.
امروز رفتم دفتر خدماتی تا اومدم بگم پیامک هام قاطی کرده گفت ایراد کلی هست خیلی ها این شکل شدن تا آخر هفته درست میشه.
بیچاره گوشیم که 20 بار فرمتش کردم. :-دی
سلام
من این گوشی را چند وقتی خریدم می خواهم به نسخه 2.3 اندروید آپگرید کنم کسی در مورد آبدیت کردن این گوشی چیزی می دونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)