ميشه گفت تقريبا مثل ناپلئون و امپاير توتال واره.من هم زياد از اين 3 تايي كه اخر داده خوشم نمياد![]()
ميشه گفت تقريبا مثل ناپلئون و امپاير توتال واره.من هم زياد از اين 3 تايي كه اخر داده خوشم نمياد![]()
خوب کاری کردی حمله نکردی من حمله کردم الان پشیمونم: دی
Last edited by H.P1366; 29-04-2011 at 08:10.
واقعا عجیبه ها
این ارتشی که از شوگان محافظت می کنه فوق العاده از لحاظ تجربه بالاست و خیلی قویه
من روی درجه سختی نرمال 8000 نیرو ساختم در چهار گروه مختلف یعنی هر گروه شامل 2000 نیرو تا برسم
حالا وقتی اینقدر قوی میشی تمامی کلن ها باهات دشمن میشن حتی صمیمی ترین دوستات خلاصه تا برسم کیوتو از این 8000 تا تنها 3800 تا موندن !!
خدارو شکر فرمانده ام Base Command بالا بود واگرنه نابود میشدم
سلام دوستان
راهنمای این بازی وجود نداره؟
مردم شورش می کنند چطوری باید اونارو راضی کرد
دلیل شورشو می نویسه
باید پیگیری کنی
+
دوستان جوری حرف میزنن آدم هوس می کنه
کاشکی منم وقت داشتم تمومش کنم
امروز 6 می هست قرار بود پچ هفته اول می بیاد
خبری نیست ؟
پچ روز دوشنبه میاد
کریتیو اسمبلی اعلام کرد پچ رسمی 2 بزودی منتشر خواهد که شامل تغییرات و بالانس گیگانتیکی خواهد بود
صدها تغییر و بالانس در بازی ایجاد خواهد شد که این بازی توتال وار بیش از پیش عنوان بهترین بازی این سری رو حمل خواهد کرد
برای دیدن لیست تغییرات به اینجا برید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه پچ ۱ اومده؟
به نظر من هر چی رو به جلو میریم سری total war هی داره مسخره میشه و اصلا حال نمیده
شاهکار بی بدیل Shogun 2 Total War نه تنها یکی ازبهترین بازی های ساله بلکه یکی از بهترین بازی های تاریخ هم محسوب میشه
واقعا یک شاهکار به تمام معناست من اصلا از بازی کردنش خسته نمیشم
نمرات بازی هم اینو ثابت می کنه
در ضمن پچ های 1.1 1.2 1.3 اومدن و از طریق استیم قابل دانلود بودن که معمولا واسه قسمت مولتی پلیر بازی بود و زیاد مهم نبود
این پچ 2 رسمی همه چیزو درست می کنه + همه پچ های قبلی رو هم توش داره
دایرکت ایکس 10 و 11 رو به بازی اضافه می کنه + بسیاری از تویک های گرافیکی که در اون لینکی دادم میتونید ببینید
واقعا شاهکاره ... یک شاهکار به تمام معنا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)