تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 26 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 255

نام تاپيک: بهترین رشته رزمی از دید شما / در کدام رشته رزمی فعالیت دارید؟

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

تفاوت کونگفو با رزم ایران چیه؟
    کدومشون رو پیشنهاد میکنید؟
    سلام
    رزم ایران نیست که رزم اوران هست
    بستگی داره که شما چه میزان خشونت دوست داشته باشین
    رزم اوران بیشتر روی مبارزه کار میکنه و تکنیک های مبارزاتی داره که بیشتر برای حالت های مبارزه به کار میاد کنگ فو کار نکردم ولی احتمال زیاد خشونتش خیلی باید کم تر باشه
    سلام
    رزم ایران هم یک سبک از سبک های به ثبت رسیده ی کارته در ایران هست جنیوس جان
    مثل رزم آوران
    پس لطفا در مورد چیزی که نمیدونی زود قضاوت نکن
    فرق رزم ایران و کنگ فو مثل این میمونه که بگی فرق کاراته و کنگ فو چیه؟ چون رزم ایران یه سبک از کاراته هست

سلام قربون دستت حتما یه نگاهی به اون دائرةالمعارف که گفتی بندازی.
    نظرت کلا در مورد ووشو چیه؟نسبت به جودو و کونگ فو چی؟
    چشم اگه فرصت کردم حتما یه سر میرم کتابخونه

در مورد ووشو باید بگم که :

ووشو رو شاید بشه گفت قدیمی ترین ورزش رزمی جهانه. حتی از کنگ فو هم قدیمی تر
    این فیلمای افسانه ای که از چین باستان میبینید که توش راحت پرواز میکنن و رو آب راه میرن و .... همش مربوط به ووشو هست.

از چهره های مطرح این رشته میشه به جت لی اشاره کرد که از بچگی ووشو کار بوده.
    البته ووشوی امروزی هیچ ربطی به ووشوی اصیل نداره دیگه و همونطور که میدونید امروزه ووشو دو بخش شده:

سانشو (ساندا) : که همون مبارزه هست و تقریبا قوانین بوکس بهش حاکمه. فرقش با بوکس اینه که دور رینگ کش نداره و اگه از رینگ بیفتی بیرون امتیاز از دست میدی. به نظرم بوکسور ها برن تو سانشو همه رو لوله میکنن و موفق ترن
    تالو: اجرای فرم که باز یه چشمه هایی از هنر اصیل ووشو توش به چشم میخوره . اما فقط اجرای فرمه و نمایشی هست و جنبه ی کاربردی نداره. ضمن اینکه فیزیک بدنی خاصی هم میخواد که تو ما ایرانی ها سخت پیدا میشه

در مورد کنگ فو باید بگم که :

بعد از ووشو دومین ورزش از لحاظ قدمت کنگ فوئه

جکی چان از چهره های شاخص این رشته هست

کنگ فو امروزی هم فاصله ی زیادی با کنگ فوی اصیل داره. الان مبارزه های کنگ فو رو ببینید اصلا هیچ شباهتی با ورزش های رزمی نداره. بیشتر شبیه دعوا هست. کلاه و بیضه بند و ساق بند و هوگو و .... دارن و هیچ قانونی محدود کننده ای هم وجود نداره. اصلا هنر رزمی خاصی توش به چشم نمیخوره که چشم نواز باشه.

البته اینا همش نظر منه. ممکنه یه نفر که چندین سال این رشته ها رو کار کرده باشه بیاد و نظر دیگه ای داشته باشه.

موفق باشید.

2. 2 کاربر از shahshahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه genius_islamic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    بروجن

پيش فرض

سلام اقا ایول
    پس فقط یک سوال الان نظامی ها چه ورزشی را کار میکنند؟

4. این کاربر از genius_islamic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سلام
    رزم ایران هم یک سبک از سبک های به ثبت رسیده ی کارته در ایران هست جنیوس جان
    مثل رزم آوران
    پس لطفا در مورد چیزی که نمیدونی زود قضاوت نکن
    فرق رزم ایران و کنگ فو مثل این میمونه که بگی فرق کاراته و کنگ فو چیه؟ چون رزم ایران یه سبک از کاراته هست

چشم اگه فرصت کردم حتما یه سر میرم کتابخونه

در مورد ووشو باید بگم که :

ووشو رو شاید بشه گفت قدیمی ترین ورزش رزمی جهانه. حتی از کنگ فو هم قدیمی تر
    این فیلمای افسانه ای که از چین باستان میبینید که توش راحت پرواز میکنن و رو آب راه میرن و .... همش مربوط به ووشو هست.

از چهره های مطرح این رشته میشه به جت لی اشاره کرد که از بچگی ووشو کار بوده.
    البته ووشوی امروزی هیچ ربطی به ووشوی اصیل نداره دیگه و همونطور که میدونید امروزه ووشو دو بخش شده:

سانشو (ساندا) : که همون مبارزه هست و تقریبا قوانین بوکس بهش حاکمه. فرقش با بوکس اینه که دور رینگ کش نداره و اگه از رینگ بیفتی بیرون امتیاز از دست میدی. به نظرم بوکسور ها برن تو سانشو همه رو لوله میکنن و موفق ترن
    تالو: اجرای فرم که باز یه چشمه هایی از هنر اصیل ووشو توش به چشم میخوره . اما فقط اجرای فرمه و نمایشی هست و جنبه ی کاربردی نداره. ضمن اینکه فیزیک بدنی خاصی هم میخواد که تو ما ایرانی ها سخت پیدا میشه

در مورد کنگ فو باید بگم که :

بعد از ووشو دومین ورزش از لحاظ قدمت کنگ فوئه

جکی چان از چهره های شاخص این رشته هست

کنگ فو امروزی هم فاصله ی زیادی با کنگ فوی اصیل داره. الان مبارزه های کنگ فو رو ببینید اصلا هیچ شباهتی با ورزش های رزمی نداره. بیشتر شبیه دعوا هست. کلاه و بیضه بند و ساق بند و هوگو و .... دارن و هیچ قانونی محدود کننده ای هم وجود نداره. اصلا هنر رزمی خاصی توش به چشم نمیخوره که چشم نواز باشه.

البته اینا همش نظر منه. ممکنه یه نفر که چندین سال این رشته ها رو کار کرده باشه بیاد و نظر دیگه ای داشته باشه.

موفق باشید.
    سلام و بازم ممنون.خوب از اینا بگذریم من بازم میگم الان این جوجیتسو و تای چی چوان که مورد علاقه من هست که تو شهر ما نیست به ورزش تنیس هم علاقه دارم ولی جای ورزش رزمی رو که نمیگیره یعنی باید این رو جدا از ورزش رزمی رفت.
    حالا بازم طبق نظر شخصیت کدوم ورزش خوبه برم که سلایق بالا که گفتم توش باشه یا حداقل شبیه رشته های بالا باشه.[COLOR="Silver"]
    Last edited by hosseingrami; 30-01-2011 at 15:10.

6. این کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سلام اقا ایول
    پس فقط یک سوال الان نظامی ها چه ورزشی را کار میکنند؟

سلام.
    این سوال من هم هست اگه تونستید جواب بدینش.
    Last edited by hosseingrami; 30-01-2011 at 15:12.

8. این کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    بروجن

پيش فرض

سلام فیلم کمربند قرمز را گرفتم جالب بود پس اینطور که معلومه دفاع شخصی جوجیستکو از همه بهتره پس دیگه چرا کاراته ؟؟؟خب اینکه کاراییش بهتر از همست که درضمن ادرسی توی اصفهان نداشتین بدین یا نجف اباد؟؟؟؟؟اگه گیرم نیومد به نظر شما جودو برم یا تکواندو کدومش نزدیک تر به دفاع شخصی هست؟

10. 2 کاربر از genius_islamic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

سلام و بازم ممنون.خوب از اینا بگذریم من بازم میگم الان این جوجیتسو و تای چی چوان که مورد علاقه من هست که تو شهر ما نیست به ورزش تنیس هم علاقه دارم ولی جای ورزش رزمی رو که نمیگیره یعنی باید این رو جدا از ورزش رزمی رفت.
    حالا بازم طبق نظر شخصیت کدوم ورزش خوبه برم که سلایق بالا که گفتم توش باشه یا حداقل شبیه رشته های بالا باشه.[COLOR="Silver"]
    فرم بدنیت رو نگفتی چجوریه حسین جان.

سلام فیلم کمربند قرمز را گرفتم جالب بود پس اینطور که معلومه دفاع شخصی جوجیستکو از همه بهتره پس دیگه چرا کاراته ؟؟؟خب اینکه کاراییش بهتر از همست که درضمن ادرسی توی اصفهان نداشتین بدین یا نجف اباد؟؟؟؟؟اگه گیرم نیومد به نظر شما جودو برم یا تکواندو کدومش نزدیک تر به دفاع شخصی هست؟
    الان شما از کجای بحث اینو نتیجه گیری کردی؟
    شما هم فرم بدنیت رو بگو تا بهتر راهنماییت کنم

12. 2 کاربر از shahshahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    بروجن

پيش فرض

سلام
    تقریبا 60 کیلو
    و 170 خورده ای قد
    متوسط هستم
    ولی به ورزشی علاقه دارم که کاربردی بیشتر باشه مثل دفاع شخصی شما فرموده بودین این جوجیسکو ورزش نظامی ها هست یا اونا کار میکنند واسه این گفتم
    درضمن بین کاراته و جودو و تکواندو و رزم اوران کومش نزدیک به کاربردی ونظامی هستند؟

14. این کاربر از genius_islamic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

سلام
    تقریبا 60 کیلو
    و 170 خورده ای قد
    متوسط هستم
    ولی به ورزشی علاقه دارم که کاربردی بیشتر باشه مثل دفاع شخصی شما فرموده بودین این جوجیسکو ورزش نظامی ها هست یا اونا کار میکنند واسه این گفتم
    درضمن بین کاراته و جودو و تکواندو و رزم اوران کومش نزدیک به کاربردی ونظامی هستند؟
    تکواندو رو که بی خیال

میمونه جودو و کاراته و رزم آوران

کاراته و رزم آوران هم در واقع یه چیزن. چون رزم آوران یه سبک از کاراته است.

پس بهتره بگی بین کاراته و جودو کدومش بهتره؟ که من میگم کاراته. چون ضربات دست و پا هم داره که جودو نداره.

البته برای وزن و قد شما یه مقدار نا مناسبه ( آخه 60 کیلو هم شد وزن؟ . یه کم چاق شو بابا ... )

در هر صورت هر جور که مایلی... این پیشنهاد من بود. البته معمولا رزمی کار های موفق چند تا رشته رو کار میکنن ولی یه دونه رو به صورت حرفه ای ادامه میدن و سعی میکنن از آموزه های بقیه رشته ها هم تو رشته ی اصلیشون استفاده کنن

موفق باشی.

16. 2 کاربر از shahshahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

[QUOTE=shahshahani;5824277]فرم بدنیت رو نگفتی چجوریه حسین جان.
    /QUOTE]

سلام رفیق شرمنده گرفتار بودم سرنزدم به سایت.
    راستش من قدم 183 وزن 71 ژست بدنی خوب قدرت هم بدک نیست طاقتم هم بدک نیست=مزایا
    تو کارا دیر و ریلکس عمل میکنم.قدرت تمرکزم به دلیل مشکلات اومده پایین.فکر میکنم شکمم هم در حال افرایشه البته استعداد چاقی به هیچ وجه ندارم.یه مشکل دیگه که دارم سینه هام در حد طبیعی خودش نیست یعنی زیادی پر باده که اونم فکر کنم با ورزش حل بشه.پای کامپیوتر و کارای ثابت زیاد هستم=معایب

یرا همین یه ورزش میخوام که این معایبم رو برطرف و مزایام رو تقویت کنه=آرامش درونی و بیرونی و سلامتی.

18. این کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سلام
    من هم به این جوجیتسو علاقه دارم ولی چه کنم که تو شهر ما نیست؟طبق شرایطی که بالا گفتم چیزی پیشنهاد بدین که این مطالب بالایی که گفتم توش به کار بیاد.
    دفاع شخصی داشته باشه بهتره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •