خیلی ممنون تنها جان
خیلی ممنون تنها جان
سلام :دوستان در لینک زیر بررسی دیگری از hs20 ارایه شده . اگرچه خیلی کامل نیست اما به نکات خوبی اشاره کرده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب...دیشب من این دوربین رو گرفتم.... بزودی با نمونه عکسهاش... و امکانات.. و احتمالا نقدش خدمت میرسم
سلام من 3روز پیش اچ اس 20 رو خریدم خیلی ازش راضیم قیمت 510 تومن 35 باطری و شارژر 40 هم رم 16گیگ 15 تا کیف
منم میخوام بگیرم اما کم کم دارم پشیمون میشم!
تجربیات من از HS20مزایا: توی زوم 30x کوچکترین مات شدنی دیده نمشه، فلاشش از هر slr-like دیگه ای قویتره و تازه کفشک فلاش و تنظیمات فلاش بسیار جالبی داره، بسیار شیکه و با داشتن زوم دستی حس حرفه ای به آدم میده، فیلم برداریش واقعاً fullHD و در بزرگترین HDTV ها کاملاً شفاف هستش، در صورت تمایل فرمت RAW هم ذخیره میکنه، پانورامای 360 درجه ایو از همه مهمتر این که سنسور اون 1/2 اینچه یعنی از HX100 sony هم بزرگتر و به همین دلیل قابلیت ذخیره تا 16 مگا پیکسل رو با نویز کم دارهمعایب: مطمئناً در نور کم کیفیت عکساش از SLR کمتره. در فلاش به طور خودکار باز نمی شه، روی دوربین باطری و شارژر ارائه نمشه و قیمت اونها رو هم باید به قیمت دوربین اظافه بکنید. بعد از خرید حتماً باید به سایتش برید و برنامه اون دو دانلود و روش نصب بکنید وگرنه زود اخطار داغی میده و خاموش میشه. یه خورده از بقیه سوپرزومهای شبه SLR بزرگتره.
سلام دوستان اين رينگ فوكوس براي چي هست
چون من هرچي ميچرخونمش انگار هيچ كاري نميكنه؟
تنظيم خواستي داره؟
![]()
خوب مال فوكوسه دیگهشما باید حالت فوكوس رو از خودکار به دستی عوض کنید
سلام
چجوري ؟؟؟
توی دفترچه نوشته، من HS20 ندارم تا دقیق راهنمایی کنم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)