سلام
ما هم از خودمون اسپم بدر كنيم :دي
همه بازي هاي ليست رو من تجربه نكردم ولي انتخاب هام اينا هستن:
StarCraft II: Wings of Liberty
Call of Duty: Black Ops
Mass Effect 2
Metro 2033
Mafia II
NFS: Hot Pursuit
BattleField: Bad Company 2
Split/Second
Assassin's Creed II
DarkSiders
Lara Croft and the Guardian of Light
Mafia II
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
Amnesia: The Dark Descent
Blur
F1 2010
Need for Speed: Hot Pursuit
Split/Second
Super Meat Boy
The Misadventures of P.B. Winterbottom
Fallout: New Vegas
Mass Effect 2
Battlefield: Bad Company 2
BioShock 2
Metro 2033
FIFA Soccer 11
NBA 2K11
Pro Evolution Soccer 2011
Sid Meier's Civilization V
Napoleon: Total War
Warhammer 40,000: Dawn of War II - Chaos Rising
سلام
ما هم از خودمون اسپم بدر كنيم :دي
همه بازي هاي ليست رو من تجربه نكردم ولي انتخاب هام اينا هستن:
Mass Effect 2
Metro 2033
Mafia II
NFS: Hot Pursuit
BattleField: Bad Company 2
Split/Second
مسعود جان! شما خیلی حرفای ضد pc میزنی! اون از نظرات درباره استارکرفت و اینم از این! اصلا شما صلاحیت نظر دادن درباره pc رو نداری : دیآه وحید تو چرا اینقدر به نظر کاربرای سایت های خارجی اهمیت میدی
ما سلیقه و تفکر خودمون رو داریم و چون یکی از استارکرافت و کلا این سبک خوشش نمیاد دلیل نمیشه که بگیم به این شخص فرهنگ گیم رسوخ نکرده.
من خودم قبلا استراتژِی هایی مثه Command & Conquer: Generals رو خیلی بازی می کردم ولی تنها استراتژی که خیلی باهاش به معنای واقعی حال کردم 1&2 Warhammer 40,000: Dawn of War بود از اون موقع دیگه گذاشتمش کنار کلا این سبک رو چون اون چیزی که می خواستم توش نبود!!
بعدشم مطمئنا تو این نظر سنجی استراتژی انتخاب نمیکنم. حالا من نباید شرکت کنم؟
البته من نظر سنجی PC رو امسال شرکت نکردم چون یه دونه بازی هم روش انجام ندادم امسال!!
اصلا اینجوریام نیست! کدی که هر سال 2 نسخه ازش میادو با این روند خیلی تکراری میشه نباید فرقی با یه گیم انحصاری کنه که هر 15 سال یه نسخه ازش میاد؟ نمیگم که ارزش بلک اپس پایینه ولی اصلا در انداره اون بازیا تو سبک خودشون نیس!کلا شماها دوست دارین اون چیزی که می خواین بشه و اگر نشه همه چیز مشکل داره و اسبابی باید فراهم بشه تا اون چیزی که مد نظرتون هست اتفاق بیوفته.
+
باید یه ذره نسبت به pc غیرتی بود و هوای گیم های انحصاری رو بیشتر داشت دیگه! غیرازینه؟![]()
Last edited by The Rover; 26-01-2011 at 22:05.
من فکر می کنم منظور مسعود یه چیز دیگست
مسعود میگه اون کسی که مثلا از سبک استراتژی خوشش نمیاد یا بهتر بگم بازی نمی کنه و مثلا به سبک اکشن ماجراجویی علاقه داره نمیاد به بازی استراتژی رای بده بلکه میاد به همون بازی که در همون سبک دلخواهش ازش خوشش اومده رای میده
باور کنید تعداد این نوع از گیمر ها کم نیستن
خب این گیمرها میان مثلا به بازی COD BO که تو سبک اکشنه رای میدن خب طبیعیه بخاطر اینه که بازی کردن این بازی رو اما شاید از همین فرد بپرسی SC WoL چیه فکر نکنم جواب درست بده و شاید اسمش رو شنیده باشه
من کوچیک همه هم هستم اما نظری که برای انتخاب بهترین بازی ها دارم اینه که بهتره اول تاپیک هایی بزنید برای سبک ها مثلا در سبک اکشن - استراتژی - نقش آفرینی و غیره این شامل همه ی بازی ها بشه به جز اختصاص های کنسول و PC
بعد که یه نظرسنجی جامعی شد بازی های گنده خودشون رو نشون میدن و میان بالا بعد از میان 10 تای اول که رای آوردن یه نظرسنجی نهایی درست مثل یه فینال انجام بشه
اینطوری اصلا اختلاف ها به این اندازه زیاد نمیشه چون این ده تا بازی که رسیدن به فینال توسط صدها گیمر پشتیبانی شدن و بهشون رای داده شده
بیشتر این بازی ها رو تا آخر بردم فک کنم حالا بتونم رای بدم
بازی سال معلومه Assassin's Creed II
بهترین بازی اکشن ماجرایی
بهترین بازی رانندگی Need for Speed: Hot Pursuit
بهترین بازی پلتفرمر
بهترین بازی پازل
بهترین بازی نقش آفرینی Mass Effect 2
بهترین بازی شوتر Call of Duty: Black Ops
بهترین بازی ورزشی Pro Evolution Soccer 2011
بهترین بازی استراتژی StarCraft II: Wings of Liberty
بهترین داستان Mafia II
بهترین گرافیک Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
بهترین موزیک
بهترین صدا گذاری
اونایی هم که خلین گذاشتم خودتون پر کنین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)